pa mlada odmah da skace u salatu i lomi ga u strukuCsuhay wrote:Kod Čolpe na Bazene, to zikamu uživo, to meso na koso, to šatori ......
prvi spoj
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Cholina_Lokica
#51 Re: prvi spoj
-
Eborg
#52 Re: prvi spoj
A bona kako ga i vidish i chujesh i pipkash u onom mravinjaku?Sunrise00 wrote:Zavisi kako kome, i zavisi od godinaja bih recimo ranije na dejt otisla u Slogu nego negdje romanticno, nesto setnja folovi
![]()
![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#53 Re: prvi spoj
Eborg wrote:A bona kako ga i vidish i chujesh i pipkash u onom mravinjaku?Sunrise00 wrote:Zavisi kako kome, i zavisi od godinaja bih recimo ranije na dejt otisla u Slogu nego negdje romanticno, nesto setnja folovi
![]()
![]()
- Sunrise00
#54 Re: prvi spoj
snasla bih se jaEborg wrote:A bona kako ga i vidish i chujesh i pipkash u onom mravinjaku?Sunrise00 wrote:Zavisi kako kome, i zavisi od godinaja bih recimo ranije na dejt otisla u Slogu nego negdje romanticno, nesto setnja folovi
![]()
![]()
-
Eborg
#55 Re: prvi spoj
Pa ja samo navodim sve opcije,nijedna mi se ne chini realnom.Osim samo hoce da joj plati pice (i josh da ostavi nepopijen sok a jadnom momku ostale samo 2 KM).ladyblue18 wrote:Eborg wrote:A bona kako ga i vidish i chujesh i pipkash u onom mravinjaku?Sunrise00 wrote:Zavisi kako kome, i zavisi od godinaja bih recimo ranije na dejt otisla u Slogu nego negdje romanticno, nesto setnja folovi
![]()
![]()
![]()
pa vala ja znam da se ja na prvom dejtu ne bih pipkala.
za sunrise ne znam...
- Sunrise00
#56 Re: prvi spoj
Ako odemo u Slogu, ne moramo puno pricatiEborg wrote: Pa ja samo navodim sve opcije,nijedna mi se ne chini realnom.Osim samo hoce da joj plati pice (i josh da ostavi nepopijen sok a jadnom momku ostale samo 2 KM).
- hakazvaka
#57 Re: prvi spoj
ma ja ba, sta imate pricatiSunrise00 wrote:Ako odemo u Slogu, ne moramo puno pricatiEborg wrote: Pa ja samo navodim sve opcije,nijedna mi se ne chini realnom.Osim samo hoce da joj plati pice (i josh da ostavi nepopijen sok a jadnom momku ostale samo 2 KM).![]()
u setnji i restoranu lako ponestane tema za razgovor

- burek_in_space
#58 Re: prvi spoj
Ovo dvoje se josh muntaju?!
Haka, uveshcu ti kamatu na petobanku ako brzo neshto ne poduzmesh!

Haka, uveshcu ti kamatu na petobanku ako brzo neshto ne poduzmesh!
- Sunrise00
#59 Re: prvi spoj
u Slogihakazvaka wrote:ma ja ba, sta imate pricatiSunrise00 wrote:Ako odemo u Slogu, ne moramo puno pricatiEborg wrote: Pa ja samo navodim sve opcije,nijedna mi se ne chini realnom.Osim samo hoce da joj plati pice (i josh da ostavi nepopijen sok a jadnom momku ostale samo 2 KM).![]()
odma
- Csuhay
#60 Re: prvi spoj
Gori hala mog mi ocaDile wrote:pa mlada odmah da skace u salatu i lomi ga u strukuCsuhay wrote:Kod Čolpe na Bazene, to zikamu uživo, to meso na koso, to šatori ......
- ladyblue18
#61 Re: prvi spoj
Ih, ko hoce sve se moze...Sunrise00 wrote:u Slogihakazvaka wrote:ma ja ba, sta imate pricatiSunrise00 wrote:
Ako odemo u Slogu, ne moramo puno pricati![]()
odma
![]()
![]()
nema mjesta bas tamo, guzva
![]()
![]()
![]()
Sjecam se ja 8. razred exkurzija u Madjarskoj, neki mali disko u Shiofoku, mi ba djeca a na seciji se dvoje starijih odradjuju.
- Sunrise00
#62 Re: prvi spoj
ladyblue18 wrote: Ih, ko hoce sve se moze...![]()
![]()
Sjecam se ja 8. razred exkurzija u Madjarskoj, neki mali disko u Shiofoku, mi ba djeca a na seciji se dvoje starijih odradjuju.![]()
![]()
![]()
- ladyblue18
#63 Re: prvi spoj
pa pojedini...muskarci uglavnom.Sunrise00 wrote:ladyblue18 wrote: Ih, ko hoce sve se moze...![]()
![]()
Sjecam se ja 8. razred exkurzija u Madjarskoj, neki mali disko u Shiofoku, mi ba djeca a na seciji se dvoje starijih odradjuju.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja samo zamislim vi se okupili oko njih i gledate
![]()
![]()
- hakazvaka
#64 Re: prvi spoj
bilo bi fino da prestanete zachatavati svaku mogucu temuSunrise00 wrote:ladyblue18 wrote: Ih, ko hoce sve se moze...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja samo zamislim vi se okupili oko njih i gledate
![]()
![]()
neki ljudi se pokusavaju obrazovati
*ON Topic
ja bih isto odabrao neku setnju, uz neku kaficu prethodno u nekom mirnijem kaficu
- Sunrise00
#65 Re: prvi spoj
ladyblue18 wrote:
pa pojedini...muskarci uglavnom.![]()
Mi smo ba bile curice, i ono zgrazavale se i brzo glavu okretale uz komentar "tobe jarabi".
![]()
![]()
- Sunrise00
#66 Re: prvi spoj
nista od tebehakazvaka wrote: bilo bi fino da prestanete zachatavati svaku mogucu temu
*ON Topic
ja bih isto odabrao neku setnju, uz neku kaficu prethodno u nekom mirnijem kaficu
- Globus
#67 Re: prvi spoj
odes sa njom fino na sok ... ko joj je kriv ako ona kafu naruci
.. i onda odes najedes se ti a ona ako hoce
i kuci brisi
ako ne stanuje daleko otpratis je .. ako je dalje od 15 minuta hoda .. 
- ladyblue18
#68 Re: prvi spoj
Ajoj sad si me podsjetio na jednog izgubljenog, nikad prezaljenog.hakazvaka wrote:
*ON Topic
- hakazvaka
#69 Re: prvi spoj
eto bureche, jebiga, pokuso, nece, sad vrati 50 maraka !Sunrise00 wrote:nista od tebehakazvaka wrote: bilo bi fino da prestanete zachatavati svaku mogucu temu
*ON Topic
![]()
![]()
![]()
![]()
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#70 Re: prvi spoj
NIje bitno gdje je prvi spoj, nego da se ljudi spoje. Mene je muž na prvi sastanak odveo u jednu botaničku baštu i tamo mi objašnjavao gramatiku, skuhala sam se i znojila što od one sparine, što od konjuktiva. Onda sam se ja sjetila da nam odem kupiti sokove, i uvijek ga pitam kako se nije sjetio da to učini, kaže da jednostavno nije 
- hakazvaka
#71 Re: prvi spoj
đes ga izgubilaladyblue18 wrote:Ajoj sad si me podsjetio na jednog izgubljenog, nikad prezaljenog.hakazvaka wrote:
*ON Topic
- karanana
#72 Re: prvi spoj
sta god radio, gdje god isao...kino, restoran...obavezno obuci majicu kao ovu moju u kojoj sam se sliko za avatara. da zna na cemu je.
- burek_in_space
#73 Re: prvi spoj
Mogu li boxerice kolega, poshto imam iste takve?!karanana wrote:sta god radio, gdje god isao...kino, restoran...obavezno obuci majicu kao ovu moju u kojoj sam se sliko za avatara. da zna na cemu je.
- Sunrise00
#74 Re: prvi spoj
Ako dodje do toga da ti vidi bokserice, onda je vec shvatila porukuburek_in_space wrote:Mogu li boxerice kolega, poshto imam iste takve?!karanana wrote:sta god radio, gdje god isao...kino, restoran...obavezno obuci majicu kao ovu moju u kojoj sam se sliko za avatara. da zna na cemu je.
-
Eborg
#75 Re: prvi spoj
Kako da te pozovem van?Sunrise00 wrote:Ako odemo u Slogu, ne moramo puno pricatiEborg wrote: Pa ja samo navodim sve opcije,nijedna mi se ne chini realnom.Osim samo hoce da joj plati pice (i josh da ostavi nepopijen sok a jadnom momku ostale samo 2 KM).![]()