prvi spoj

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Eborg

#26 Re: prvi spoj

Post by Eborg »

The idijot wrote:ma odete na pivo i opletete o fudbalu :D :run:
I po mogucnosti se josh skontaju za kutiju cigara. :D
Irm@

#27 Re: prvi spoj

Post by Irm@ »

karanana wrote:
Irm@ wrote:
komi wrote:kino
:lol: :lol: bash cete se upoznati na prvom dejtu :-D :D
pa hoce ako budu sjedili na ljubavnom sjedistu.

dobro, moze kafica prije kina i malo pricice.
:lol: karanana bolan ne bio ja fino kazem da ne valjaju lavsits mene evo i danas krsta bole kako su me ledja ušćakla :(
a ne znam meni je prvi dejt za puuuuno price...ja sam sa svojim Co'jekom na prvom dejtu pricala 8 sati :-D
duboka_misao

#28 Re: prvi spoj

Post by duboka_misao »

Karabaja wrote:
duboka_misao wrote:na zadnjem sjedistu mogA auta?
onda je mora ženit..
:evil:

kad se to zenis bajkane ? :D
Super Hik

#29 Re: prvi spoj

Post by Super Hik »

Irm@ wrote:[

:lol: karanana bolan ne bio ja fino kazem da ne valjaju lavsits mene evo i danas krsta bole kako su me ledja ušćakla :(
a ne znam meni je prvi dejt za puuuuno price...ja sam sa svojim Co'jekom na prvom dejtu pricala 8 sati :-D
već vidim situaciju, ti pričaš i ne gasiš se, a on koluta očima i ne može da dođe do riječi. :D :D
madnessa

#30 Re: prvi spoj

Post by madnessa »

cikular wrote:Sto da ne?
Bungee jumping, paragliding, skakanje sa padobranom, plivanje sa ajkulama, posjeta punici,
sve to dolazi u obzir.

ma ovakvog bih odmah kuci vodila... kad vec voli punice posjecivat... Image
cikular

#31 Re: prvi spoj

Post by cikular »

:kravata:
Super Hik

#32 Re: prvi spoj

Post by Super Hik »

cikular wrote::kravata:
obavezno ponesi kitu cvijeća za punicu :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#33 Re: prvi spoj

Post by ladyblue18 »

Irm@ wrote: a ne znam meni je prvi dejt za puuuuno price...ja sam sa svojim Co'jekom na prvom dejtu pricala 8 sati :-D
:shock: :mrgreen: Pa koliko je trajao taj dejt? :mrgreen:
kmirsad

#34 Re: prvi spoj

Post by kmirsad »

odemo u pivnicu...dobro se nalijemo pive...zagrlimo...i onda zajedno podrigujemo... :D
Irm@

#35 Re: prvi spoj

Post by Irm@ »

Super Hik wrote:

već vidim situaciju, ti pričaš i ne gasiš se, a on koluta očima i ne može da dođe do riječi. :D :D
ipak nisi vidovit..koliko god ja voljela pricati ne mogu 8 sati bez prestanka moram napraviti pauzu da popijem sta :lol: :-D :D
@lady: od pola 9 do 3 ujutro :)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#36 Re: prvi spoj

Post by Truba »

komi wrote:kino
da citiram sebe :-)

kao Trevis u filmu Taxi driver :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#37 Re: prvi spoj

Post by ladyblue18 »

Irm@ wrote: @lady: od pola 9 do 3 ujutro :)
kul :mrgreen:
sirocco

#38 Re: prvi spoj

Post by sirocco »

Irm@ wrote:
Super Hik wrote:

ipak nisi vidovit..koliko god ja voljela pricati ne mogu 8 sati bez prestanka moram napraviti pauzu da popijem sta :lol: :-D :D
@lady: od pola 9 do 3 ujutro :)
kolko se ja razumijem u matematiku od pola 9 do 3 je 6 ipo sati , gdje nakuca jos tih sat ipo , da nije bio poslije kakav after party :razz: :dance: :dance:
Irm@

#39 Re: prvi spoj

Post by Irm@ »

jesi cjepidlaka :-D poslije smo se pipkali ako bas 'oces da znas :lol: :D :oops:
@lady: ma jasta je kul :D danas kad izadjemo i ja oko ponoci kazem mogli bismo doma kaze on meni ih kad se sjetim kad si na prvom dejtu sa mnom do zore ostala i pricala... :-D :D
Super Hik

#40 Re: prvi spoj

Post by Super Hik »

Irm@ wrote:jesi cjepidlaka :-D poslije smo se pipkali ako bas 'oces da znas :lol: :D :oops:
@lady: ma jasta je kul :D danas kad izadjemo i ja oko ponoci kazem mogli bismo doma kaze on meni ih kad se sjetim kad si na prvom dejtu sa mnom do zore ostala i pricala... :-D :D
znači bludničili, shame on you. :D
todd_smith

#41 Re: prvi spoj

Post by todd_smith »

Eborg wrote:
todd_smith wrote:
Eborg wrote:Je li govorimo konkretno o lokacijama i lokalima ili opcenito shta raditi? :-)
opcenito ali svaki prijedlog je dobro dosao
Pa ja lichno volim neku intimniju atmosferu gdje se nece samo zvjerati uokolo medju 200 ljudi a treshti muzika do bola.Ono,da pokazhesh toj osobi da si tu radi nje jer te ona interesuje a ne da to dozhivljavash kao obichni izlazak svake noci.Nema mi nishta gluplje nego kad mi neko kazhe da je izashao s curom prvi put u "Slogu","Central" ili tako negdje. :-) I shta,gledali se cijelu noc,nit' su mogli progovoriti,nit' se pomaknuti u onoj guzhvi ili su u najboljem sluchaju samo gledali uokolo i mahali nekome koga poznaju. :D Ova intimnija atmosfera naravno ide pod pretpostavkom da se te dvije osobe makar malo poznaju a ne ono da to bude kao interview. :D

Dakle,neki manji restoran na otvorenom (recimo "Inat kuca") ili neki kafic sa mirnijom i kulturnijom atmosferom ako se radi o laganom pochetku.Recimo u Sarajevu meni je Atmejdan vrlo drag. :) Ali opet recimo ni paintball ispod Zetre ne bi bio losh ako je takav tip osobe,samo josh kakvu raju povedi i mozhe biti super provod. :) Kazhesh joj fino:"Mala nemoj se sredjivati,vecheras cemo se pucati!" Ako ne dobijesh shamar dobro je,em je pametna em ima smisla za humor. :D
pa ak si joj rekao da se ne treba srediti odmah treba da zna da se ne radi o takvom pucanju :P XD
Eborg

#42 Re: prvi spoj

Post by Eborg »

Otkud znash.Ionako je treba skinuti,shto dzhaba da troshi frishke i ispeglane krpice. :D
Globus

#43 Re: prvi spoj

Post by Globus »

ma pitas je gdje cemo .. ona ce rec neznam .. ti reci neznam ni ja .. i hodate .. i ona ce rec ajmo tu i tu :D :lol: :lol:
Eborg

#44 Re: prvi spoj

Post by Eborg »

Globus wrote:ma pitas je gdje cemo .. ona ce rec neznam .. ti reci neznam ni ja .. i hodate .. i ona ce rec ajmo tu i tu :D :lol: :lol:
Zhene hoce inicjativu! :D
Globus

#45 Re: prvi spoj

Post by Globus »

pa onda joj kazes ajmo u hotel :D :D
Eborg

#46 Re: prvi spoj

Post by Eborg »

Radon Plaza - rotirajuci restoran i naruchish chashu vode? :D

Ili sam ja ovo potpuno nevino shvatio? :D
maxell_sarajevo

#47 Re: prvi spoj

Post by maxell_sarajevo »

Odvedes je u Tip-Top na bozu :lol: :lol: :lol: :lol:
Csuhay

#48 Re: prvi spoj

Post by Csuhay »

Kod Čolpe na Bazene, to zikamu uživo, to meso na koso, to šatori ......
Sunrise00

#49 Re: prvi spoj

Post by Sunrise00 »

Eborg wrote:
todd_smith wrote:
Eborg wrote:Je li govorimo konkretno o lokacijama i lokalima ili opcenito shta raditi? :-)
opcenito ali svaki prijedlog je dobro dosao
Pa ja lichno volim neku intimniju atmosferu gdje se nece samo zvjerati uokolo medju 200 ljudi a treshti muzika do bola.Ono,da pokazhesh toj osobi da si tu radi nje jer te ona interesuje a ne da to dozhivljavash kao obichni izlazak svake noci.Nema mi nishta gluplje nego kad mi neko kazhe da je izashao s curom prvi put u "Slogu","Central" ili tako negdje. :-) I shta,gledali se cijelu noc,nit' su mogli progovoriti,nit' se pomaknuti u onoj guzhvi ili su u najboljem sluchaju samo gledali uokolo i mahali nekome koga poznaju. :D Ova intimnija atmosfera naravno ide pod pretpostavkom da se te dvije osobe makar malo poznaju a ne ono da to bude kao interview. :D

Dakle,neki manji restoran na otvorenom (recimo "Inat kuca") ili neki kafic sa mirnijom i kulturnijom atmosferom ako se radi o laganom pochetku.Recimo u Sarajevu meni je Atmejdan vrlo drag. :) Ali opet recimo ni paintball ispod Zetre ne bi bio losh ako je takav tip osobe,samo josh kakvu raju povedi i mozhe biti super provod. :) Kazhesh joj fino:"Mala nemoj se sredjivati,vecheras cemo se pucati!" Ako ne dobijesh shamar dobro je,em je pametna em ima smisla za humor. :D
Zavisi kako kome, i zavisi od godina :D ja bih recimo ranije na dejt otisla u Slogu nego negdje romanticno, nesto setnja folovi :roll: :D :D
crnkica

#50 Re: prvi spoj

Post by crnkica »

todd_smith wrote:imate li ideju za prvi spoj i sta je po vama idealni prvi spoj??

ma to se ne planira i ne programira,mora sve ispast spontano i onda je najbolje :-)
Post Reply