Prvi seks

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Logovan

#476 Re: Prvi seks

Post by Logovan »

MeSko Hz wrote:Nisi morala toliko detaljno ispričat ....
Šta fali što je detaljno ispričala... :-) :D
Ramzess Veliki

#477 Re: Prvi seks

Post by Ramzess Veliki »

alchak.ba wrote:
jedva ikako wrote:Sve ono prvo nam bilo zajedničko, pa tako i taj seks. Meni bio bolan, njemu traumatičan. Ja se popela gore, htjela da se nabijam, njemu odgovaralo kako bilo, samo da i on to doživi. Naravno, meni oči ispadale, ali stisnula zube, pa velika sam cura! Međutim, u jednom trenutku spustim glavu ( o, kako si samo glupa ) i ugledam krv. Tu mi je bio kraj. Siđem sa njega i počnem plakati kao kišna godina. On se sjebe, ništa mu nije jasno, šta sad da radi, niti nastaviti sa je*anjem niti da me vodi kući. Zapali nam po cigaru, popijemo po čašicu ljute, zagrlimo se i dogovorimo da ćemo završavati stvar neki drugi put. I taj drugi put je boljelo, ali je prošlo bez plakanja. Trećeg puta nam nije bilo.
Sto si plakala?
Mislila da si mu naudila ili zasto?
Možda je mislila da mu je pukla sprava.
K'o da to tako lako puca ...
oskarboy

#478 Re: Prvi seks

Post by oskarboy »

jao cure pa gdje ces tako brzo,prvo si se morala malo zagrijat,malo se dirat a ne odmah nabit :shock: a i taj momak ti je zesci levat.ni malo te nije pripremio :-)
amiliana

#479 Re: Prvi seks

Post by amiliana »

Sta je seks :D

Jel to nesto za pojesti :D
diason

#480 Re: Prvi seks

Post by diason »

amiliana wrote:Sta je seks :D

Skontačeš momak nekad, a i ovaj jedva ikako isto.
Lim Meng Kwong

#481 Re: Prvi seks

Post by Lim Meng Kwong »

Nije sapun, nece se potrositi.
MeSko Hz

#482 Re: Prvi seks

Post by MeSko Hz »

amiliana wrote:Sta je seks :D

K'o dezert ti je to :-D
kritichar

#483 Re: Prvi seks

Post by kritichar »

ako nije sapun što ne dajete svoje žene, pa neće se trošiti
Lim Meng Kwong

#484 Re: Prvi seks

Post by Lim Meng Kwong »

kritichar wrote:ako nije sapun što ne dajete svoje žene, pa neće se trošiti
Toliko je ruzna da je nece niko osim mene.
AlwaysHappy

#485 Re: Prvi seks

Post by AlwaysHappy »

Prvi sex desio mi se sa 15 godina,iza medicnske skole na Bjelavama 2006 godine.Ljetni raspust je bio,a drug i ja izasli da pijemo kafu u obliznjem kaficu kad ulazi djevojka romkinja otprilike nekih 16 17 godina,onako provokativno obucena i pravo do nas sjede i poce se grebati za cigare i u pricu sa njom pocne nam mahati repom(udvarati nam se) a mi se izbezumili,i tako nakon kafice zovnemo je na pivu u obliznji park,i tako 2 3 pive nakon sto smo popili (ja se olesio) zapocnemo temu o sexu na sta je ona pocela govirti da voli mladje muskarce i da voli se sexati sa njima.Mi onako stidljivi pocnemo oko kole da joj se nabacujemo da joj udjeljujemo komplimente da bih u jednom momentu nas prekinula i rekla samo hajde koji ce prvi samnom da se "druzi",mi opet ne kontajuci pristanemo da ode prvo moj drug na to "druzenje".Prvi je otiso drug sa njom u rusevinu koja su tu nalazila,ja sam virio sta rade kada sam vidio da je su poceli da se skidaju i da se fataju uzbudio sam se mislio sam da ce me srce opalit hahahahhahahaha i tako da skratim detalje legne on odradi ona njega,zavrisise da bih nakon 2 3 minute nakon zavrsetka izlazi on sretan govoreci mi odo kuci kasno je stari ce me ubbit hahahahah,ostavljajuci me samog sa njom,cim je otiso sjela mi je ukrilo pocela govoriti da joj je zima i da hoce da je ugrijem i da udjemo u rusevinu,vec mi je bilo jasnije da i dem d ai mene odradi jer nama je prvi put nismo bili vjesti i tako i bi.Uvede me unutra i pocne da me fata tako da sam i ja nju poceo i ista situacija kaze mi da legnem i odradi me(hahahahha) i bilo mi je kao u bajci majke mi i onda smo se upoznali i dogovorili da se cesce vidjamo i tako je i bilo cjelo ljeto nam je uljepsala bilo je ko Dolly Bell
Yapi Yapo

#486 Re: Prvi seks

Post by Yapi Yapo »

hahahaha
Boateng

#487 Re: Prvi seks

Post by Boateng »

Mogao si Kusturici prodati scenario za film.
Boateng

#488 Re: Prvi seks

Post by Boateng »

alchak.ba wrote:
jedva ikako wrote:Sve ono prvo nam bilo zajedničko, pa tako i taj seks. Meni bio bolan, njemu traumatičan. Ja se popela gore, htjela da se nabijam, njemu odgovaralo kako bilo, samo da i on to doživi. Naravno, meni oči ispadale, ali stisnula zube, pa velika sam cura! Međutim, u jednom trenutku spustim glavu ( o, kako si samo glupa ) i ugledam krv. Tu mi je bio kraj. Siđem sa njega i počnem plakati kao kišna godina. On se sjebe, ništa mu nije jasno, šta sad da radi, niti nastaviti sa je*anjem niti da me vodi kući. Zapali nam po cigaru, popijemo po čašicu ljute, zagrlimo se i dogovorimo da ćemo završavati stvar neki drugi put. I taj drugi put je boljelo, ali je prošlo bez plakanja. Trećeg puta nam nije bilo.
Sto si plakala?
Zato što je bježala sa biologije u osnovnoj školi.
Logovan

#489 Re: Prvi seks

Post by Logovan »

AlwaysHappy wrote:Prvi sex desio mi se sa 15 godina,iza medicnske skole na Bjelavama 2006 godine.Ljetni raspust je bio,a drug i ja izasli da pijemo kafu u obliznjem kaficu kad ulazi djevojka romkinja otprilike nekih 16 17 godina,onako provokativno obucena i pravo do nas sjede i poce se grebati za cigare i u pricu sa njom pocne nam mahati repom(udvarati nam se) a mi se izbezumili,i tako nakon kafice zovnemo je na pivu u obliznji park,i tako 2 3 pive nakon sto smo popili (ja se olesio) zapocnemo temu o sexu na sta je ona pocela govirti da voli mladje muskarce i da voli se sexati sa njima.Mi onako stidljivi pocnemo oko kole da joj se nabacujemo da joj udjeljujemo komplimente da bih u jednom momentu nas prekinula i rekla samo hajde koji ce prvi samnom da se "druzi",mi opet ne kontajuci pristanemo da ode prvo moj drug na to "druzenje".Prvi je otiso drug sa njom u rusevinu koja su tu nalazila,ja sam virio sta rade kada sam vidio da je su poceli da se skidaju i da se fataju uzbudio sam se mislio sam da ce me srce opalit hahahahhahahaha i tako da skratim detalje legne on odradi ona njega,zavrisise da bih nakon 2 3 minute nakon zavrsetka izlazi on sretan govoreci mi odo kuci kasno je stari ce me ubbit hahahahah,ostavljajuci me samog sa njom,cim je otiso sjela mi je ukrilo pocela govoriti da joj je zima i da hoce da je ugrijem i da udjemo u rusevinu,vec mi je bilo jasnije da i dem d ai mene odradi jer nama je prvi put nismo bili vjesti i tako i bi.Uvede me unutra i pocne da me fata tako da sam i ja nju poceo i ista situacija kaze mi da legnem i odradi me(hahahahha) i bilo mi je kao u bajci majke mi i onda smo se upoznali i dogovorili da se cesce vidjamo i tako je i bilo cjelo ljeto nam je uljepsala bilo je ko Dolly Bell
:lol: :lol: :lol:
Zamalo sam pomislio da je istina. :oops:
MeSko Hz

#490 Re: Prvi seks

Post by MeSko Hz »

Ne vjerujem da je istinito :zoka:
strong69

#491 Re: Prvi seks

Post by strong69 »

Ima 15 godina, sjedi u kafani gdje pije pivo i puši.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
jedva ikako

#492 Re: Prvi seks

Post by jedva ikako »

alchak.ba wrote:
Sto si plakala?
Pa vjerujem zato što sam ipak očekivala malo više od tog prvog seksa, šta znam, a na kraju je ispalo veoma stresno i samo sam htjela da taj događaj potisnem. Nije bio bajkovit, šta bih sad. Vjerujem da malo kojoj djevojci i jeste, ali hajde de. I ne, ne mislim da sam mu naudila, bar ne tad. :D
relativno84

#493 Re: Prvi seks

Post by relativno84 »

Eh bilo je to daleke 96-te. Hladni decembarski dani, u iscekivanju raspusta vise vremena se provodilo u kuci, mrak brzo uzimao dan, i tako u nedostatku danasnjih zanimacija za djecu morali smo imrpovizirati igre.

Na moju srecu imao sam dovoljno veliki komsiluk, druzili smo se, posebno sam volio biti s jednom konom par godina starijom, fizicki smo bili tu negdje tako da smo godine zanemarili. Vec par mjeseci smo imali onako bliske kontakte kad smo vjezbali "matematiku" sreca pa nisam nikad bio dobar u istoj, stalno mi je trebala pomoc.

I tako jedan dan smo proveli bas dugo skupa, vec ranije smo "upoznali" jedno drugo naravno bez skidanja, ali sve se svodilo na dodire bez previse smisla. Taj dan sam poprilicno bio "napast" i pao je dogovor da ce biti nesto vise kad budemo skroz sigurni da nas niko nece ometati.
Negdje oko 18h smo se zatvorili u sobu, nakon sto su sve brave zakljucane i provjerene vise puta. Dok sam provjerio jos jednom vrata povratak u sobu i veliko iznenadjenje, kona je skinula odjecu i onako nasmijano skakuce u na sred sobe, malo je reci da sam blago poceo da se tresem, neka groznica me opalila momentalno.

Prilazim joj polako ne znam ni sam sta cu al u glavi mi se vrte razne slike iz edukativnih casopisa :D cucnem i onako poljubim je dole par puta, na moju srecu bila je glatka kao beba (mozda zbog tog prvog bliskog kontakta i dan danas prezirem svaku dlacicu na odredjenim mjestima). :D

Uspravim se i sad se gledamo, niko ni da se pomjeri, a ja onako smuseno reko pa sad ti meni, misleci da ce znati sta treba, ali jok i ona cucne i samo ga poljubi par puta :(

U sobi sve vise kao u grobu :svijeca: , malo prodire svjetlost s ulice al vec se tesko vidi bilo sta, uzima me za ruku i krecemo prema krevetu, legla je sad bi trebao ja na nju, al meni previse mrak :D Rekoh pa kako cu ga staviti u ovom mraku, kaze ne brini ja cu, nisam se posteno ni spustio ona ga hvata rukom i povlaci kao da je odvojeni dio mene, poprilicno sam jauknuo Image pa odvalices ga promrmljam.

I tu pocnije pravi haos, znaci od momenta kako sam osjetio toplinu unutrasnjosti imam osjecaj da mi je u glavi nestalo kiseonika Image, u tom mraku sobe jos mi se vise pred ocima zacrnilo :D Valjda od velikog soka koje dozivljavam fizicki a jos vise psihicki imam osjecaj da je trajalo 2minuta maximalno, nikad kraca a nikad vise iscrpljujuca, u momentu kad sam svrsio kao da je neko isisao zivot iz mene, jedva se drzim na rukama, a jos kona u tom trenu kaze e sad cu ja gore :D Mozes rekoh al kad se ja odmorim, sad vise ne mogu.

Nakon tusiranja vratili se na krevet, nismo previse pricali, sjedila mi je u krilu i onako smo se ljubili i mazili, valjda me taj polozaj opet uzbudio jer sam ubrzo osjetio reakcije :D rekoh hocemo li sad ovako :oops: ali vec je istrosila svu hrabrost i u strahu da bi neko mogao doci to smo preskocili.

Ne znam kako je bilo drugima, i koji osjecaji ih vezu za taj cin, ali i pored svega sto nije ni licilo na sex ja se uvijek s osmijehom sjetim ovog dana, jer tad ni slutio nisam koliko to moze bolje i koliko ce iz godine u godinu biti vece uzivanje, naravno s nepunih 12godina imao sam osjecaj da sam na vrhu svijeta a ni slutio nisam koliko se jos moze ici u visine.

:pusi:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#494 Re: Prvi seks

Post by Truba »

na današnji dan sam prvi put guzio
bila je sveta nedilja

neću vam reći koje godine samo ću naglasiti da je riječ o prvoj polovici prvog desetljeća 21. stoljeća :mrgreen:
ExNihilo

#495 Re: Prvi seks

Post by ExNihilo »

Black swan wrote:na današnji dan sam prvi put guzio
bila je sveta nedilja

neću vam reći koje godine samo ću naglasiti da je riječ o prvoj polovici prvog desetljeća 21. stoljeća :mrgreen:
Znači, 2004. Odnosno, sa neke 23 godine. :D
Truba

#496 Re: Prvi seks

Post by Truba »

uh to je dobro

nešto sam zajebo
:lol: :lol: :lol: :lol:
ExNihilo

#497 Re: Prvi seks

Post by ExNihilo »

Black swan wrote:uh to je dobro

nešto sam zajebo
:lol: :lol: :lol: :lol:
I stand corrected.

Nedjelja, 23. jula bila je godine gospodnje 2006. ili 2000.

Provjeri dnevnik. :lol:
Truba

#498 Re: Prvi seks

Post by Truba »

za takve stvari ne treba djevnik sjećam se broja tramvaja i registracije taksi vozila :D
Nastasia

#499 Re: Prvi seks

Post by Nastasia »

:pisnula:

Ja se ne mogu sjetit datuma, moram pogledat kalendar :lol:
-storm-

#500 Re: Prvi seks

Post by -storm- »

Za vrijeme vlade Ante Markovica...jbt dinar marka 7:1 a ni ja ne odustajem :lol:
Post Reply