prvi put - zeznuta stvar

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

madnessa

#26 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by madnessa »

Ode ti da sam ja neki đuturum. Svega sam 4-5 godina starija od tih tvojih haverki i vjeruj da se u tim godinama ima više živaca. Što smo starije to imamo manje živaca da trošimo vrijeme na gluposti i želimo da uživamo. Starkama moraš naglasiti da nemaš iskustva i onda možeš očekivati razumijevanje, a ovim mlađim možeš i prešutjeti, jer one ne znaju šta hoće. :lol:

@alchak.ba :thumbup: :lol: :lol: :lol:
alchak.ba

#27 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by alchak.ba »

horty225 wrote:Pa nije problem u tome sta ce ko reci poslije jebanja, nego je problem da li bi zbog toga doslo do samog tog cina. Jer jednom kad bi uso, dalje vise ne bi bilo bitno sta bi drugi rekli iza toga. Nego kazem, da ne bude ono zbog neke situacije, predigre ili sta ja znam da svrsim i prije nego udjem i kad mi se spusti, da zbog toga ne bude nista od sexa. Jer ak ja udjem, pa i kad brzo svrsim vjerovatno ce htjet jos malo cekat ak je vec dala.
i iskusnijim se desi da za vrijeme predigre svrse.
alchak.ba

#28 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by alchak.ba »

madnessa wrote:Ode ti da sam ja neki đuturum. Svega sam 4-5 godina starija od tih tvojih haverki i vjeruj da se u tim godinama ima više živaca. Što smo starije to imamo manje živaca da trošimo vrijeme na gluposti i želimo da uživamo. Starkama moraš naglasiti da nemaš iskustva i onda možeš očekivati razumijevanje, a ovim mlađim možeš i prešutjeti, jer one ne znaju šta hoće. :lol:

@alchak.ba :thumbup: :lol: :lol: :lol:
al razmislja decko i o predigri.
imam osjecaj da on vise brine da njoj bude lijepo nego da ga on zabije pod prečku.
kaze da ce biti avantura, a previse razmislja.....

u se, na se, poda se
rookfash

#29 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by rookfash »

alchak.ba wrote:bil ti jebo il bi ti razmisljo sta ce ko reci? :)
:thumbup:
horty225

#30 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by horty225 »

da, to je na neki nacin pozitivna stvar. Al to je uglavnom njima nakon duze predigre.

A zanima me i sta mislite koliko ce mi onako otprilike trebat da se opet digne? Znam da je to bukvalno individualno i kod svakoga drugacije, zavisi od mnogo faktora. Al mislim, uglavnom lijepa je partnerka a i vjerujem da mi apsolutno nece nedostajat motiva.

A sto se tice alchakovog onog posta, odgovorio sam mu vec. Nije bas tako, rekao sam vec. Ne zanimaju me komentari nakon sexa. Sta god bude bude. Znam da ne bi bilo ono tipa slab je i te stvari, nego sam mislio na ono da zbog brzog svrsavanja u opce i nedodje do njega, cak nevjerujem ni da bi pricala nesto o tome, eventualno nekoj frendici rekla, al ono malo glupo izgleda ak smo se vec negdje okupili i sad mi otisli u sobi i vracamo se za 5 minuta, al bukvalno.
Last edited by horty225 on 18/07/2012 09:40, edited 1 time in total.
alchak.ba

#31 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by alchak.ba »

horty225 wrote:da, to je na neki nacin pozitivna stvar. Al to je uglavnom njima nakon duze predigre.

A zanima me i sta mislite koliko ce mi onako otprilike trebat da se opet digne? Znam da je to bukvalno individualno i kod svakoga drugacije, zavisi od mnogo faktora. Al mislim, uglavnom lijepa je partnerka a i vjerujem da mi apsolutno nece nedostajat motiva.

A sto se tice alchakovog onog posta, odgovorio sam mu vec. Nije bas tako, rekao sam vec. Ne zanimaju me komentari nakon sexa. Sta god bude bude. Znam da ne bi bilo ono tipa slab je i te stvari, nego sam mislio na ono da zbog brzog svrsavanja u opce i nedodje do njega.
Kakve veze ima izgled partnerke?
On ako nece da se digne, taman da je 5 cura oko tebe cuna mlohava pa mlohava
alchak.ba

#32 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by alchak.ba »

horty225 wrote:da, to je na neki nacin pozitivna stvar. Al to je uglavnom njima nakon duze predigre.

A sto se tice alchakovog onog posta, odgovorio sam mu vec. Nije bas tako, rekao sam vec. Ne zanimaju me komentari nakon sexa. Sta god bude bude. Znam da ne bi bilo ono tipa slab je i te stvari, nego sam mislio na ono da zbog brzog svrsavanja u opce i nedodje do njega.
Ako ti nju napalis kako valja i dovdes je do toga da hoce da se posexa s tobom. Mozes pet puta svrsiti prije nego ga pristavis ona nece nikud dok ga ne primi.
horty225

#33 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by horty225 »

Malo sam editovo na kraju svoj zadnji post xD

Pa ne znam, samo sam onak rekao da su zgodne. A realno, nije isto kad ti se oces sa nekom koja je ko avion i nekom ruznom. Mislim, to je dodatni motiv valjda kad je vidis, isto kad gledas video, nece ti se na sve dignut jbg. Na to sam mislio.
alchak.ba

#34 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by alchak.ba »

horty225 wrote:Malo sam editovo na kraju svoj zadnji post xD

Pa ne znam, samo sam onak rekao da su zgodne. A realno, nije isto kad ti se oces sa nekom koja je ko avion i nekom ruznom. Mislim, to je dodatni motiv valjda kad je vidis, isto kad gledas video, nece ti se na sve dignut jbg. Na to sam mislio.
ma necu nikad s ruznom, sta ti je ba?
horty225

#35 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by horty225 »

Pa nisam rekao da oces, nego ti kazem da je zgodna tako da ima dodatni motiv da se razbudi. A kazem, ne bih da ono mi odemo tamo u sobu i vracamo se za 5 minuta :S

A u pravu si, vidis, nisam razmisljao da bi mogla da se pravo napali, samo je problem koliko je to realno onak za prvi put, cak se ne zna ni njoj koji je put, a onako, sve je to individualno. Al mozda ce i moci da se dobro napali.

A niste mi rekli, ajd bar ti alchak znas, koliko bi mi otprilike trebalo za drugo dizanje.
madnessa

#36 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by madnessa »

Mensčini da nisi bez razloga u ovoj situaciji. Toliko filozofije o osnovnoj i instinktivnoj aktivnosti svakog ljudskog bića ne vidjeh u životu. Ako ona pristane na akciju sve ostalo je nebitno. I žene kontaju o svom performansu tako da tvoju lošu izvedbu neće ni primijetiti. De malo skuliraj. :D

A mo'š ti nju i zapričavati. Ne'š ući u sobu, navalit na nju i odmah izaći vani. I za to ti je potrebno više od 5min valjda. Nikad ti nije na odmet koju šalu ubaciti i reći nešto tipa "O junače, šta ti bi?!" i sl. Nasmijat ćeš je i time ubiti tenzije i muk nakon nezgodne situacije. :lol:
alchak.ba

#37 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by alchak.ba »

horty225 wrote:Pa nisam rekao da oces, nego ti kazem da je zgodna tako da ima dodatni motiv da se razbudi. A kazem, ne bih da ono mi odemo tamo u sobu i vracamo se za 5 minuta :S

A u pravu si, vidis, nisam razmisljao da bi mogla da se pravo napali, samo je problem koliko je to realno onak za prvi put, cak se ne zna ni njoj koji je put, a onako, sve je to individualno. Al mozda ce i moci da se dobro napali.

A niste mi rekli, ajd bar ti alchak znas, koliko bi mi otprilike trebalo za drugo dizanje.
e jebi ga sad, ne znam, meni se ne spusta :D
alchak.ba

#38 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by alchak.ba »

priznaj joj i reci

ja sam junfer. Imas cast da mi skines mrak s ociju i to dzaba.
Ako svrsim odmah, to nije do mene, to je zbog tebe jer si predobra.

a ako ne svrsis odmah, onda reci, jebi ga ipak nisi onako dobra kako mi se cinilo.
horty225

#39 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by horty225 »

@madnessa
ma nije to razlog sto nije bilo tog prvog puta, imao sam cak i do nedavno curu i da je bilo bas do mene imao bih taj odnos i gotovo. Oboje bi prihvatili kako god bude jer smo bili zajedno i to je to. Al kazem, nisam nikada htio navaljivati niti nesto potencirati ak je cura vec nevina, znam da to nije jednostavno.

A nije neka prevelika briga da ne znam sta da radim, samo sam dosao ovdje da pitam onako kakvu bi reakciju mogle imati i eventualno to koliko ce mi trebati za novo dizanje.

@alchak
e ovo u sredini je super stvar. Pogotovo ovo ako svrsim odma nije do mene to je zbog tebe jer si predobra :)
Mozda bi moglo i upaliti.
GoodTaste

#40 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by GoodTaste »

ja mislim da ti je ovo najbolja kombinacija ...

Fisnes ga 2-3 puta prije, taj dan ...
Malo popijes, al malo, tek toliko da ti se malo teze digne, imaj granicu ...

I pocni joj "zapovjedat" da se trudi, vamo tamo, fol ti znas :lol: naravno pobrini se i ti malo za nju :razz: da "poludi" ... proci ce tih 5 min za kojih se bojis, ostat ces duze s njom u sobi, nece ti biti ofirno da izadjes brzo iz sobe ...

mislim da nema drugih rjesenja sto se tice da na neki nacin sakrijes da ti je prvi put, bitno je da ga ti :dance: pusti se filozofiranja kako ce njoj biti :thumbup:

umjesto da joj kazes da je predobra i da si zbog toga brzo svrsio, mada nije ni to lose za reci, reci da uvijek brzo zavrsis u toj pozi (odmah se namjesti da bude bas ta poza, najdraza ti, da bude "izvlakusa") :thumbup: i naravno reci da ide repete :D
horty225

#41 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by horty225 »

ma nemogu ja njoj zapovjedat, nije mi to cura sad pa da kazem za***avat cemo se ili neki fetish ili sta ja znam. A to ak krene ici, valjda cu bacit neku salu pa je nagovorit da ostane jos malo xD
GoodTaste

#42 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by GoodTaste »

kakva sala :-)
ja ti rek'o kako ces ispast iskusniji a ti bi sale neke zbijao :-)
samo ti mene poslusaj i uradi sve sta sam ti rekao :thumbup:
tebi bas nije do :dance:

a curi bi zapovjedao :-) :lol: ja sam misljenja da to treba obrnuto raditi, prema curi gajis neke osjecaje a ovde trebas samo da ga :dance: sto ljudi sto cudi, sto zena ... :-)
horty225

#43 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by horty225 »

nisi me razumio. Reko sam bas to, imam osjecanja i nismo u vezi pa sada da znam da ona voli zapovjedanje u sexu pa da to radim. I ne zelim nesto zapovjedati pa da se osjeti uvrijedjenom. A sto se tice poze, kao da joj je to neka izvlaka ako je neiskusna :)
GoodTaste

#44 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by GoodTaste »

nisam ni ja mislio da joj naredjujes, vec vise u fazonu (nakon sto si me poslusao da ga fisnes 2-3 puta, malo popijes - jer teze ce ti se dici) da se potrudi oko tog "problema" a i ti malo oko nje i ode ti tu bar 10 min i neces izletit iz sobe za 5min ...
a za pozu, bar ja, ima 2 u kojim najbrze odradim posao (svoj), kako je kod drugih ne znam, ako me shvatas :D
Sanchezsa90

#45 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by Sanchezsa90 »

Previse dramis opusti se buraz ,svrsi za sekundu nema veze ima sljedeci put . Niko se nije naucen rodio :)
Lakat Jebić

#46 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by Lakat Jebić »

kaze skino se crnogorac prije sexa i ugleda treba kitu ono malo ko smoki. pita ga ona: a koga ti mislis zadovoljit time?
a crnogorac ce: "a koga no sebe"

i ti isto, skines se, pokiselis ga 5-6 sekundi i fajront. tebi dobro, a za nju te boli kara, ha ja.... :D
insomnia78

#47 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by insomnia78 »

Lakat Jebić wrote:kaze skino se crnogorac prije sexa i ugleda treba kitu ono malo ko smoki. pita ga ona: a koga ti mislis zadovoljit time?
a crnogorac ce: "a koga no sebe"

i ti isto, skines se, pokiselis ga 5-6 sekundi i fajront. tebi dobro, a za nju te boli kara, ha ja.... :D
Hehe, tacno tako

s' moje sokocalo
JThomas

#48 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by JThomas »

a ima i onaj, što se mene tiče ti si jebana... :D
insomnia78

#49 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by insomnia78 »

JThomas wrote:a ima i onaj, što se mene tiče ti si jebana... :D
Haha jest, jest.
Ima i ona "ne bi ga izvadio da je u materi" al' ta je vec za veci level :)

s' moje sokocalo
touch brain

#50 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by touch brain »

danas se stvara neka nepotrebna fama i nepotreban drustveni pritisak oko toga...ako je osoba nevina ljudi se ponasaju ko da si im rekao da imas ebolu :cry:

sve u svoje vrijeme rekli bi stariji ljudi..a kad dodje iskljuci pamet i neopterecuj se kako cu,sta cu?!..samo samouvjereno i nemoj pokazivati strah jer cure to osjete ko ajkule krv... sto se tice fizike, majka prirodace te voditi

ja sam zavrsio med skolu..kad smo morali vaditi krv bilo mi je bas prpa...ali cim je dosao pacijent ja sam se ponasao ko da sam to radio 4 miliona puta..
Last edited by touch brain on 28/07/2012 20:12, edited 1 time in total.
Locked