Profesija i Sex
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zeljocentarfor
#1 Profesija i Sex
Čuo sam za lika koji koristi svoj posao "masera ili tako nešto" kako bi povaljivao sarajevske trebe.
Baš me zanima, šta mislite koje zanimanje stvara situacije za sex???
Baš me zanima, šta mislite koje zanimanje stvara situacije za sex???
-
zeljocentarfor
Pa koje je to tvoje zanimanje???
Vjerski učitelj
Vjerski učitelj
- anais_nin
nema kod mene mrtvacnica, meni dolaze dok su jos ziviflora.sa wrote:anais...šta je sa mrtvačnicama....anais_nin wrote:svako kad se pravilno koristi![]()
![]()
moje je dusu dalo za bluda![]()
![]()
![]()
![]()
je l to ti radis u mrtvacnici?
-
FFK as Lucy01
#7 Re: Profesija i Sex
zeljocentarfor wrote: Baš me zanima, šta mislite koje zanimanje stvara situacije za sex???
Ma kakvo ba zanimanje, uzdaj se u se i u svoje kljuse
- pitt
#8 Re: Profesija i Sex
zoophilicLucy01 wrote:zeljocentarfor wrote: Baš me zanima, šta mislite koje zanimanje stvara situacije za sex???
Ma kakvo ba zanimanje, uzdaj se u se i u svoje kljuse![]()
- flora.sa
a ne....jua samo sa živima...anais_nin wrote:nema kod mene mrtvacnica, meni dolaze dok su jos ziviflora.sa wrote:anais...šta je sa mrtvačnicama....anais_nin wrote:svako kad se pravilno koristi![]()
![]()
moje je dusu dalo za bluda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
je l to ti radis u mrtvacnici?nekrofilima bi i to seksi bilo
nego vezano za tvoju prvu rečenicu...
nije bitno...zaboravi...
-
zeljocentarfor
Otkud sad Policajci?
Tipa: Duvaj ili puši
Poštar: Kuc kuc
Horny Domačica: Ko je ?
Poštar: Znaš ti dobro ko je.
Ne znam , nisam još čuo da je umjesto paketa stigao sex
Tipa: Duvaj ili puši
Poštar: Kuc kuc
Horny Domačica: Ko je ?
Poštar: Znaš ti dobro ko je.
Ne znam , nisam još čuo da je umjesto paketa stigao sex
- anais_nin
ako i jeste tako mislim da je obrnutim redosljedom....bajadera wrote:što se tiče muškaraca, zna se, (tj. nije mit):
policajci, poštari, konobari i doktori se najviše sexaju![]()
kod žena mislim da nema pravila
doktori, pa konobari, pa postari...ali zbog radi cega policajci???? uniforme????
-
bajadera
#14 Re: Profesija i Sex
Što se tiče "lika koji koristi svoj posao "masera ili tako nešto" kako bi povaljivao sarajevske trebe", mislim da je to ubleha jer ljudi, obično muškarci, koji rade masaže po kućama su ozbiljni i profesionalci, to je teško zarađen hljeb i ne vjerujem da bi to neki "švaler" radio samo da "povali štogod"... s druge strane, poželjno je da maser(ka) bude dobar psiholog, tj. zna da sluša 
-
zeljocentarfor
#15 Re: Profesija i Sex
Slažem se s tobom, ali ovaj podatak znam iz prve ruke (od frendice kojoj se upucavao). Mislim, ima nas svakakvih. Nije tajna da se sex nudi na svakom mjestu: na poslu isl.bajadera wrote:Što se tiče "lika koji koristi svoj posao "masera ili tako nešto" kako bi povaljivao sarajevske trebe", mislim da je to ubleha jer ljudi, obično muškarci, koji rade masaže po kućama su ozbiljni i profesionalci, to je teško zarađen hljeb i ne vjerujem da bi to neki "švaler" radio samo da "povali štogod"... s druge strane, poželjno je da maser(ka) bude dobar psiholog, tj. zna da sluša
-
bajadera
Policajci se seksaju praaaaavo, sigurno više od doktora (koji su, čak i mlađi, većinom umorni od slabo plaćenih dežura i često potpuno nezainteresovani za "te stvari") Nego, zamislite situaciju: drot zaustavlja žensku, ono, nema pojas, vozila 2X brže nego što je dozvoljeno, ne rade joj farovi, i sl. On strogo: "Dokumenta, molim!", a ona trepće okicama, pa kaže: "Uf, ostali su mi u drugoj tašni, znate, mi žene..." "Pa, kako ćemo sad?" kaže drot... Eto, vidite, tu je ostavljen prostor za "nagodbu"... hm, khm, neću dalje, sami zamišljajte ostatak
a poštari, šta vas tu čudi... kao i mljekari nekad, oni su tu, pri ruci, zvoni i kuca na vrata dokonih kućanica... a "Poštar uvijek zvoni dva puta", a Jack Nicholson i Jessica Lange, hajte, molim vas
a poštari, šta vas tu čudi... kao i mljekari nekad, oni su tu, pri ruci, zvoni i kuca na vrata dokonih kućanica... a "Poštar uvijek zvoni dva puta", a Jack Nicholson i Jessica Lange, hajte, molim vas
-
gavrilo
#19 Re: Profesija i Sex
definitivno inzinjer ...zeljocentarfor wrote:Baš me zanima, šta mislite koje zanimanje stvara situacije za sex???
-
Revolucionar
uh,ja bih se trebao brinuti,od silnih nabrojanih zanimanja mene nigdje 
-
Revolucionar
a medicinske sestrice i nocne dezure niko en spominje,pa psiholozi,posebno zene psiholozi,