Problemi u vezi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

NeZatvaramPastu

#76 Re: Problemi u vezi

Post by NeZatvaramPastu »

50%angel-50%devil wrote:a koliko to ti godina (mozda i decenija) praktikujes sex i jesil uspio da ispunis ako ne sve a onda vecinu svojih sexualnih mastarija?

Sad treba da ti javno ovako odgovaram :)
duminjo

#77 Re: Problemi u vezi

Post by duminjo »

evo sexa, pocinje bit zaniljivo :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#78 Re: Problemi u vezi

Post by Velkoski »

50%angel-50%devil wrote:a koliko to ti godina (mozda i decenija) praktikujes sex i jesil uspio da ispunis ako ne sve a onda vecinu svojih sexualnih mastarija?
jes' ti ?
NeZatvaramPastu

#79 Re: Problemi u vezi

leet wrote:
jes' ti ?

Ona se protivi mojoj tvrdnji :lol:
50%angel-50%devil

#80 Re: Problemi u vezi

Post by 50%angel-50%devil »

NeZatvaramPastu wrote:

Sad treba da ti javno ovako odgovaram :)
ma odgovori kako hoces, samo nemoj da me kopka i dalje :D
50%angel-50%devil

#81 Re: Problemi u vezi

leet wrote:
jes' ti ?
ihhhh pa normalno da nisam, al proci ce dugo dok mi sex dosadi i postane samo rutina :evil:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#82 Re: Problemi u vezi

Post by bordo gandalf »

Damir0406 wrote:
kikica85 wrote:S dečkom sam oko dvije godine.Ali još davno sam osjetila promjenu naglu na njemu.Ostala sam s njim zato što ga ludo volim i nadala sam se da je to privremeno...Ali sada nam je veza "ni gore,ni dole".Ja jako želim brak,ali on ne planira to u skorije vrijeme,jer nema uslova još za to.Nema tu sad nekog konkretnog problema,jednostavno osjećam da me ne voli dovoljno,da me ne poštuje,pa čak ni tu moju ljubav.Osjećam ponekada čak da nikada nije prebolio svoju bivšu koja mu je bila prva ljubav,da mu ja nisam dovoljno dobra za njega,da ima i boljih...Ja sam imala veze i prije,a on kao da bi sada "ženu bez grijeha".Zato sam često počinjala svađe,a u njega bi napad bio najbolja odbrana,on bi se onda naljutio,pa bih ja morala uvijek popuštati.Stalno je prekidao samnom zato što kao on ne može trpiti tu moju paranoju,a ja onda se spustim toliko da ga čak molim da ne radi to.On kaže da jednostavno nema ništa,ali znate onaj osjećaj kad nije to to više već duže vrijeme.Osjećam da bi se on lako navikao i bez mene,ali ja ne mogu bez njega da živim...Jel neko imao sličnih iskustava,jer iskreno ja ne znam više ni šta da mislim o svemu?!
(boldirano)Najveca zabluda kod svih duzih veza.
Navika je gadan zajeb
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#83 Re: Problemi u vezi

Post by Velkoski »

Joj e, tek sad pročitah da sa 20 imaš kućni uradak. :oops: I ja te svašta pitam.. :mrgreen:
50%angel-50%devil

#84 Re: Problemi u vezi

starim....
moram imati dokaz da nista nisam propustila :D
NeZatvaramPastu

#85 Re: Problemi u vezi

Jao sto petlja Ivana mi Tatomirovica :-D
50%angel-50%devil

#86 Re: Problemi u vezi

petljas i ti... ja ne dobih odgovor ni javno ni privatno
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#87 Re: Problemi u vezi

Post by Velkoski »

NeZatvaramPastu wrote:Jao sto petlja Ivana mi Tatomirovica :-D
Bit će da je dobra Denisa mi Čome..
NeZatvaramPastu

#88 Re: Problemi u vezi

50%angel-50%devil wrote:petljas i ti... ja ne dobih odgovor ni javno ni privatno

Prvo dokaz pa odgovor na sve :lol:
50%angel-50%devil

#89 Re: Problemi u vezi

hocu ja dokaz od tebe da sex moze dosaditi uz jake argumente koji opravdavaju manjak zelje za istim
NeZatvaramPastu

#90 Re: Problemi u vezi

50%angel-50%devil wrote:hocu ja dokaz od tebe da sex moze dosaditi uz jake argumente koji opravdavaju manjak zelje za istim

Natekne mi kita pa me boli, nije mi tada do sexa nikako.

Daj sada ti dokaz !!!!
50%angel-50%devil

#91 Re: Problemi u vezi

i mene isto boli to sto tebi natekne za taj dokaz :p
NeZatvaramPastu

#92 Re: Problemi u vezi

50%angel-50%devil wrote:i mene isto boli to sto tebi natekne za taj dokaz :p

Ako tebe jos boli, malo si ti njega probala onda .
quarterback

#93 Re: Problemi u vezi

Post by quarterback »

kikica85 wrote:S dečkom sam oko dvije godine.Ali još davno sam osjetila promjenu naglu na njemu.Ostala sam s njim zato što ga ludo volim i nadala sam se da je to privremeno...Ali sada nam je veza "ni gore,ni dole".Ja jako želim brak,ali on ne planira to u skorije vrijeme,jer nema uslova još za to.Nema tu sad nekog konkretnog problema,jednostavno osjećam da me ne voli dovoljno,da me ne poštuje,pa čak ni tu moju ljubav.Osjećam ponekada čak da nikada nije prebolio svoju bivšu koja mu je bila prva ljubav,da mu ja nisam dovoljno dobra za njega,da ima i boljih...Ja sam imala veze i prije,a on kao da bi sada "ženu bez grijeha".Zato sam često počinjala svađe,a u njega bi napad bio najbolja odbrana,on bi se onda naljutio,pa bih ja morala uvijek popuštati.Stalno je prekidao samnom zato što kao on ne može trpiti tu moju paranoju,a ja onda se spustim toliko da ga čak molim da ne radi to.On kaže da jednostavno nema ništa,ali znate onaj osjećaj kad nije to to više već duže vrijeme.Osjećam da bi se on lako navikao i bez mene,ali ja ne mogu bez njega da živim...Jel neko imao sličnih iskustava,jer iskreno ja ne znam više ni šta da mislim o svemu?!
Krenuti cu redom
Malo si kontradiktorna u svom pitanju pa mi se cini da ti jos nisi nacisto sama sa sobom o tome kakva je situacija kod vas. Prvo kazes da zelis brak ali da ga on ne zeli a onda kazes da nema nekog konkretnog problema ali osjecas da te ne voli dovoljno. Pa gdje ces veci problem?

Mislim da bi prije preduzimanja bilo cega morala malo sjesti sama sa sobom i tacno precizirati sta ti mislis o svemu i kakav je generalno tvoj stav o vasoj vezi. Ko sta ocekuje, ko sta dobiva...

Brak je u danasnje vrijeme osjetljiv kao oni mali plodovi maslacka koji trepere na vjetru, ako puhne malo jaci vjetar oni odletise u nepoznatom pravcu. Ne znam koliko pricas sa prijateljicama, gledas oko sebe ili mozda citas statistike, danas smo dosli do toga da je maltene manje sklopljenih nego razvedenih brakova. Danas su razvodi postali uobicajen nacin rjesavanja problema, razgovor i trud oko braka vise nije "in". Govorim ti to radi ovoga sto si napisala da si za brak, ali da se on ne slaze s tim. Moj savjet je da ne pomisljas na brak sve dok tvoja i njegova pozicija apsolutno nisu 100% usaglasene, dakle zelja za zajednickim zivotom, djecom, imovinom, mjestom zivljenja itd. Ako je nesto od ovoga klimavo imas dobre mogucnost da zavrsis sa razvodom. Nije ni razvod smak svijeta medjutim lakse je misliti unaprijed (s tim da covjek najcesce nije dovoljno pametan u tom momentu).

U vezi sa tim dobro se pazi tog zamjeranja sto ti on nije prvi, ako taj problem postoji u vezi onda ce svakako postojati i u braku. Moje misljenje je da je za njega jako dobro sto ti nije prvi ali ocito da on misli drugacije i to predstavlja problem. Po meni je jako bitno da partneri u vezu ili brak stupaju sa otprilike istim iskustvom jer ako to nije slucaj to moze biti uzrok problema, ne obavezno u onom famoznom pitanju "a koliko si ih imala do sad" nego se radi generalno govoreci o iskustvu u vezama, kako rjesavati probleme, kako biti u vezi, kako se odnositi prema partneru i slicno. Vise partnera = vise iskustva = bolja veza (i jos ponesto bolje :)). Ako si mu ti druga partnerica u zivotu onda je to lose, mozda vas problem dolazi upravo radi toga sto on nije imao dovoljno iskustva u vezama.

S druge strane ti se osjecas zanemarenom. Vagas ono sto dajes i sto primas, a kada pocnes da vagas vrlo je tesko prestati to raditi i poceti opet davati sve od sebe bez gledanja na to koliko ti se vraca.

Kazes da ga ne mozes napustiti jer ga ludo volis medjutim plasim se da je to ono sto je pred vama osim ako se ne dese neke radikalne promjene pa shvatite koliko znacite jedno drugom.

Odmah cu ti reci da je, bar prema mom iskustvu, to jako rijetko.

Znam taj osjecaj kada nekoga tako volis da mislis da ces umrijeti ako ta osoba jednom ne bude kraj tebe, medjutim, izvini na grubosti, to je samo imaginacija. Neces umrijeti, mnoge veze su navika, mnoge ogromne ljubavi su u stvari strah od toga da se osoba ne izgubi i da se ne ostane sam a ne realno utemeljenje ljubavi...

Polako, sjedi, razmisli dobro o svemu.
Revolucionar ★

#94 Re: Problemi u vezi

Post by Revolucionar ★ »

koja u nizu tema ? . . umjesto sto mlatis o ljubavi na forumu, radije u dva oka propricajte .. ejs gdje i ovo sve ide :evil:
NeZatvaramPastu

#95 Re: Problemi u vezi

50%angel-50%devil wrote:starim....
moram imati dokaz da nista nisam propustila :D

Izvini Severina, nisam te prepoznao.
PeppermintSA

#96 Re: Problemi u vezi

Post by PeppermintSA »

ovaj podforum treba preimenovati u ''patetiku'' :zzzz: :zzzz: :zzzz:

'ne mogu bez njega', 'naša ljubav', 'ljubav na prvi pogled', ''zašto to čini nama?', 'suđeno nam je', 'patim' :roll:

moj ti je savjet: izađi u grad, SFF je, napij se dobro, kresni se s nekim anonimnim likom u prolazu nekog haustora, sutradan to ponovi, i možda skontaš šta želiš, odnosno ne želiš :wink:

a njemu nađi oglas neke nevine papanke iz Kladnja - svi sretni! :wink:
duminjo

#97 Re: Problemi u vezi

Post by duminjo »

cekamo rasplet, ocel ovi razmijenit slike i ko ce se u koga razocarat :D
NeZatvaramPastu

#98 Re: Problemi u vezi

duminjo wrote:cekamo rasplet, ocel ovi razmijenit slike i ko ce se u koga razocarat :D

Treba biti iskren a ne petljati i izlaciti se kao pojedini :dance:
duminjo

#99 Re: Problemi u vezi

Post by duminjo »

izgleda da je neko puno pricao u prazno :lol: a ti naivno nasjeo :lol:
NeZatvaramPastu

#100 Re: Problemi u vezi

duminjo wrote:izgleda da je neko puno pricao u prazno :lol: a ti naivno nasjeo :lol:

Da mi bude u pamet ovo sada :D
Locked