Problemi u vezi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

50%angel-50%devil

#101 Re: Problemi u vezi

Post by 50%angel-50%devil »

ahhh, izvinite molim vas sto nisam toliko slobodoumna i sto ne zelim dijeliti takvo nesto s vama
NeZatvaramPastu

#102 Re: Problemi u vezi

Post by NeZatvaramPastu »

50%angel-50%devil wrote:ahhh, izvinite molim vas sto nisam toliko slobodoumna i sto ne zelim dijeliti takvo nesto s vama

Ne moze se dijeliti nesto sto ne postoji.

Ne mogu ja podijeliti po 100 km svakom ako ih nemam .
ActionWoman

#103 Re: Problemi u vezi

Post by ActionWoman »

PeppermintSA wrote:ovaj podforum treba preimenovati u ''patetiku'' :zzzz: :zzzz: :zzzz:

'ne mogu bez njega', 'naša ljubav', 'ljubav na prvi pogled', ''zašto to čini nama?', 'suđeno nam je', 'patim' :roll:

moj ti je savjet: izađi u grad, SFF je, napij se dobro, kresni se s nekim anonimnim likom u prolazu nekog haustora, sutradan to ponovi, i možda skontaš šta želiš, odnosno ne želiš :wink:

a njemu nađi oglas neke nevine papanke iz Kladnja - svi sretni! :wink:
I ti imas svoju temu, zato tišu mišu.
PeppermintSA

#104 Re: Problemi u vezi

Post by PeppermintSA »

ActionWoman wrote:
PeppermintSA wrote:ovaj podforum treba preimenovati u ''patetiku'' :zzzz: :zzzz: :zzzz:

'ne mogu bez njega', 'naša ljubav', 'ljubav na prvi pogled', ''zašto to čini nama?', 'suđeno nam je', 'patim' :roll:

moj ti je savjet: izađi u grad, SFF je, napij se dobro, kresni se s nekim anonimnim likom u prolazu nekog haustora, sutradan to ponovi, i možda skontaš šta želiš, odnosno ne želiš :wink:

a njemu nađi oglas neke nevine papanke iz Kladnja - svi sretni! :wink:
I ti imas svoju temu, zato tišu mišu.

:D

i ja sam svoju riješio 8-)
50%angel-50%devil

#105 Re: Problemi u vezi

Post by 50%angel-50%devil »

NeZatvaramPastu wrote:
50%angel-50%devil wrote:ahhh, izvinite molim vas sto nisam toliko slobodoumna i sto ne zelim dijeliti takvo nesto s vama

Ne moze se dijeliti nesto sto ne postoji.

Ne mogu ja podijeliti po 100 km svakom ako ih nemam .
a i da imas, kao da bi dijelio bilo kome
ActionWoman

#106 Re: Problemi u vezi

Post by ActionWoman »

Hvala Bogu. Molim te, nemoj ni u sali nekoga savjetovati da promiskuitetom i opijanjem rjesava probleme.
PeppermintSA

#107 Re: Problemi u vezi

Post by PeppermintSA »

ActionWoman wrote:Hvala Bogu. Molim te, nemoj ni u sali nekoga savjetovati da promiskuitetom i opijanjem rjesava probleme.
ko se šalio?

valjda je moj stav na ovom forumu jasan po tom pitanju.
NeZatvaramPastu

#108 Re: Problemi u vezi

Post by NeZatvaramPastu »

Nisam nikad ni imao pa ne znam kako bi.

Samo dokaz za ono sto imas i vjerujem svaku rijec. Nemoj samo kalsicne izvlakuse .Smisli nesto orginalno.
awaken

#109 Re: Problemi u vezi

Post by awaken »

kikica85 wrote:Mi smo se zaljubili ludo oboje na prvi pogled i oboje smo znali da je to to vjerujte!Tu curu je dijelom ostavio i zbog mene,iako je bila ta prva ljubav koju smo dijelom ovdje spominjali.Ali vremenom je on shvatio da nisam njegov tip,da je ona,iako mene voli možda više,bitniji su mu izgleda ideali!Distancira se od mene,voli me,al se bori da me voli sto manje,i izgleda uspijeva mu,dok ja njem volim sve više i užasno sam nesretna zbog takvopg njegovog stava.Ostala sam s njim samo da mu ukažem na to da griješi,ali vidite i sami da mi teško ide.Jer on voli glavom,a ne srcem izgleda.On je izgleda tradicionalan i patrijarhalan,hoće curu koja će ga slušati i koja će biti nevina da bi se ženio izgleda!A ja njega čekam!Koliko me god volio ne ispunjavam taj osnovni uslov,iako bih pristala i na to da ga doživotno slušam.Šta sad da radim ja,nemate pojma kako me sve ovo boli,zašto obraća pažnju na čiste gluposti,a takvu smo ljubav doživjeli nas dvoje?!Ni otići,ni boriti se,jer suviše je sve bolno i godinu dana se budim uplakana!
Šteta što je trolerska tema...kad ovo vidim pomislio bih da još postoje žene koje vole nekoga, osim sebe i koristi :roll:
Locked