ja se ne sjecam da sam se prijavila! sto cu dzaba vama placati proviziju, kad se znam i sama snaci.baustelac wrote:Za lejlu_usa se obrati nasoj agenciji. Prema pravilima nase agencije, direktan kontakt izmedju zainteresovanih strana nije dozvoljen dok agencija to ne dozvoli.BHG wrote:de mi samo reci dje si u ameriki???lejla_usa wrote: imam najmanje pet za raspodijeliti, ali ne za 33 km
veca_sa
Koje ime da damo agenciji? Hajd nek za sada bude samo agencija.
Problemčić mali...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
lejla_usa
- BHG
jok eto svejedno mi...pa necu u montanu...ili pak juznu il sjevernu dakotu...lejla_usa wrote:zar je bitno gdje sam? cuj jos bi i biraliBHG wrote:de mi samo reci dje si u ameriki???lejla_usa wrote: imam najmanje pet za raspodijeliti, ali ne za 33 km![]()
meni zbog godina odgovaraju juzniji topli predjeli i da nije prevelika vlaga
- baustelac
Slazem se. Ostavljamo posao za neka bolja vremena.veca_sa wrote:baustelac wrote:Molio bih samo admine da nas ne salju na put. Cim osmislimo ime nase agencije
otvaramo novu temu
veca_sa
Sta kazes za "agencija za sparivanje forumasa"
hmmmmmmmmm
ipak treba nam nesto zvucnije, jer ce moderatori ukinut temu il ce nas banovati
-
LeKo
#81 Re: Problemčić mali...
cinderella wrote:imam i 33,ali za neke ljude se izgleda ne isplati... a što se tiče šprdanja...volim se zezati s ljudima,a na ovom forumu i nije ništa drugo...kad mi nađeš nekog da misli ozbiljno...častim cijeli forum!!!veca_sa wrote:Mislim da mislim ozbiljno, ali mislim i da brzo mjenjam mišljenje, u stvari mislim da ne mjenjamcinderella wrote: kakav je kod tebe slučaj? slaba sam do plate,pa ...
![]()
ee jebi ga sad da nemas bar 3 km a i valjda ce on platit,
vako ga nikad neces nac (neces me nac) a i predmet si sprdanja
- new_jazzWa
Je li LeKo musko??? AKo jeste onda je ON taj hairlija iz busa ili cega vec...Jelde,jelde??? a Agencija vam se moze zvati "Ozenimo i udajmo domace",
obzirom da se "sparuju" ljuDovi iz dijaspore i entiteta nam,i Distrikta...Morel meni popust sad???
obzirom da se "sparuju" ljuDovi iz dijaspore i entiteta nam,i Distrikta...Morel meni popust sad???
-
lejla_usa
"Ozenimo i udajmo domace" meni zvuci odlicno. Ali hocu i ja da budem dio osnivackog odbora (uz simbolicnu naplatu) buduci da se ideja rodila ovdje.negra wrote:Je li LeKo musko??? AKo jeste onda je ON taj hairlija iz busa ili cega vec...Jelde,jelde??? a Agencija vam se moze zvati "Ozenimo i udajmo domace",
- BHG
u nebreski?lejla_usa wrote:"Ozenimo i udajmo domace" meni zvuci odlicno. Ali hocu i ja da budem dio osnivackog odbora (uz simbolicnu naplatu) buduci da se ideja rodila ovdje.negra wrote:Je li LeKo musko??? AKo jeste onda je ON taj hairlija iz busa ili cega vec...Jelde,jelde??? a Agencija vam se moze zvati "Ozenimo i udajmo domace",
- baustelac
Super ideja ali ja bih preimenovao u Agencija "Ozenimo domace"negra wrote:Je li LeKo musko??? AKo jeste onda je ON taj hairlija iz busa ili cega vec...Jelde,jelde??? a Agencija vam se moze zvati "Ozenimo i udajmo domace",
veca_sa jel se slazes?
Ako se slazes, ide nova tema
- new_jazzWa
Hajde,otvarajte Agenciju,dobicemo ban svi dzuture! Direktore,vd.direktore, hoce li to laganini...I necu ba muskarce u dijelovima kupovat,hocu u komadu sve!
- new_jazzWa
A sta sam ja u toj firmi? Cuj lejla vec u Odboru? cccc...svasta,a ja i ime dala... Sta sam ja-pocasni clan???
- new_jazzWa
Jah zabice,uglavnom pepeljuga je odletjela jer joj se dragi ashik iz busa nije javio (bar mi ne znamo),i jos se nasla uvridjenom na neke moje postove...A ja meHlem zivi...Dakle,gluposti ciste...I evo,hocu da se udam,pa trazim djuvegiju u dijaspori 
- new_jazzWa
DJUVEGIJA-musko,a ne zensko...tobe jarabi
-
didgeridoo
#95 Re: Problemčić mali...
pa sad ne znam sta ti jos drzis u novcaniku (antibaby, etc.)cinderella wrote:nidje veze...ne bih njemu plaćala...nebistar si...furuna wrote:cuvaj se ako ti bas on odgovori a ti mu platiscinderella wrote:Forumaši dragi... Prije par mjeseci sam upoznala jednog simpa momka i viđam ga skoro svaki dan (naime,vozimo se istim busom)... S obzirom na okolnosti, nemamo vremena upoznati se kako treba...
Garant se pitate: u redu,mala,pa šta je sad tu problem? Problem je što se i on "skita" po ovom forumu, ali mi ne želi reći svoj nick... Dala bih sad sve što imam u novčaniku (a plata još nije bila) da ga "razotkrijem"...
Imate li vi kakav prijedlog?![]()
mozda ce se osjecati kao one sa stupske
-
cinderella
#97 Re: Problemčić mali...
jesi ti ikada vidio antibaby??? nije baš da stanu u novčanik....furuna wrote:pa sad ne znam sta ti jos drzis u novcaniku (antibaby, etc.)cinderella wrote:nidje veze...ne bih njemu plaćala...nebistar si...furuna wrote: cuvaj se ako ti bas on odgovori a ti mu platis![]()
mozda ce se osjecati kao one sa stupske
-
didgeridoo
#99 Re: Problemčić mali...
nije do mene da govorim o kolicini koju ti konzumirascinderella wrote:jesi ti ikada vidio antibaby??? nije baš da stanu u novčanik....furuna wrote:pa sad ne znam sta ti jos drzis u novcaniku (antibaby, etc.)cinderella wrote: nidje veze...ne bih njemu plaćala...nebistar si...
ili ti je novcanik mali il su tvoji prohtjevi veliki
Last edited by didgeridoo on 27/04/2007 14:07, edited 1 time in total.
-
cinderella
veliko hvala,ali...možda je pametnije da mu ne znam nick...tech10 wrote:Po opisu koji si dala ta osoba bi trebao biti muha_sa.