Eh ovako, bez neke suplje da predjem odmah na stvar

:
U vezi smo vec 6 mjeseci, prilicno ozbiljnoj (od novembra prosle godine), idemo zajedno u skolu, vidjamo se redovno ( svaki dan u sustini ) i sve je nekako presavrseno, nismo imali niti jedne svadje da se neko naljuti ili provodi i sl.
Ja imam skoro 19 godina ( u augustu cu imat), a ona ima 17 (u septembru puni 18), i problem nastaje kod njenih roditelja.

Oni, naime ne dopustaju vezu, za koju su saznali na ne bas fin nacin (vidjeli su nas u kaficu prije 3 mjeseca), iako sam ja insistirao da im ona kaze, ali elemnejse. Ja sam, priznajem, postao lud za ovom curom, i po svemu sudeci i ona je, jer se inati sa roditeljima radi mene, i ne zelim da ovo ikako prekida. I sad, sta bi ja trebao uraditi, situacija ide nabolje pa koliko toliko se normalizuje, pa onda odjednom joj pocnu solit pamet i pravit probleme, zabranjivati, vec nekoliko puta tako. Ne znam u cemu je problem. Licno imam dvije sestre, doduse starije, ali su obje sa 16 izlazile normalno, ćaća im tako nikad probleme pravio nije, a bome ni mati. Pokusavam da shvatim motive i razloge za ponasanje njenih roditelja. Spreman sam da ucinim bilo sta i podnesem bilo kakav teret, jer jbg volim curu...