Pro(chelaviii)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

yoda82

#76 Re: Zenska zapažanja ?!

Post by yoda82 »

merlinka37 wrote:
Mirzareli wrote:Eh ovako posto sam poprilicno obosio po glavi :-) ,interesuje me sta zene misle o procelavim muskarcima koji se sisaju na kratko ili normalnu duzinu kose... Znaci ne celavci vec procelavi... Jednom sam se sisao ne celavo nestoji mi bas najbolje... :-? .Zato pitam za ove prve ... Da li zene to uopce primjecuju na muskarcu i da li tome pridaju neki znacaj ili je to nasa losa muska predrasuda koju sami sebi nabijamo :? Kako god interesuju me zenska misljenja uopceno po ovom pitanju :? :-D

Meni lično to nije važno. Najvažnije je danas da si normalan momak, da ne zalaziš po mjestima za "dokazivanje" gdje jedva čekaju da potegnu nož, pištolj i ostale gluposti čime iskazuju svoju nezrelost. Ženama je važno da se mogu osloniti na dečka, pokušavaju zamisliti kakav bi bio kao muž, otac, da li je odgovoran i šta sve ne. A kosa nam nije ni na kraj pameti, mnoge prijateljice imaju ćelave dečke i kad ih tračamo to niko i ne spominje već se samo žale na svekrvu i tako to. :)
a ništa kakvi su u krevetu i to :( :D
Ramzess Veliki

#77 Re: Zenska zapažanja ?!

Post by Ramzess Veliki »

yoda82 wrote:
merlinka37 wrote: Meni lično to nije važno. Najvažnije je danas da si normalan momak, da ne zalaziš po mjestima za "dokazivanje" gdje jedva čekaju da potegnu nož, pištolj i ostale gluposti čime iskazuju svoju nezrelost. Ženama je važno da se mogu osloniti na dečka, pokušavaju zamisliti kakav bi bio kao muž, otac, da li je odgovoran i šta sve ne. A kosa nam nije ni na kraj pameti, mnoge prijateljice imaju ćelave dečke i kad ih tračamo to niko i ne spominje već se samo žale na svekrvu i tako to. :)
Najbolji prolaz imaš kad odgovoriš ... " a govorila mi je rahmetli mater ..."
Sephora

#78 Re: Ženska zapažanja ?!

Post by Sephora »

Mirzareli wrote:Eh ovako posto sam poprilicno obosio po glavi :-) ,interesuje me sta zene misle o procelavim muskarcima koji se sisaju na kratko ili normalnu duzinu kose... Znaci ne celavci vec procelavi... Jednom sam se sisao ne celavo nestoji mi bas najbolje... :-? .Zato pitam za ove prve ... Da li zene to uopce primjecuju na muskarcu i da li tome pridaju neki znacaj ili je to nasa losa muska predrasuda koju sami sebi nabijamo :? Kako god interesuju me zenska misljenja uopceno po ovom pitanju :? :-D
Postoje muskarci koji su bez kose,puno sarmantniji,nego neki koji imaju gustu i dugu kosu..sto znaci,kosa nije glavni faktor sarma kod muskarca..Nekome kome si drag, bit ces drag svakako..dlaka +,-, ne igla nikakvu ulogu...samo budes ono sto jesi..i sve :thumbup: Ne opterecuj se,necim sto nije toliko vazno zenama..
palestinka

#79 Re: Ženska zapažanja ?!

Post by palestinka »

Važno je, kako nije. Definitivno je bolje biti ćelav nego imati proćelavu frizuru. Kad obriješ glavu, postani ters u prvo vrijeme da svi kažu što si to ljut, a ne što si to ljut:-) onda će svi naviknuti, a ti se riješio problema.
palestinka

#80 Re: Ženska zapažanja ?!

Post by palestinka »

...a ne što si to ćelav...
Mirzareli

#81 Re: Ženska zapažanja ?!

Post by Mirzareli »

Dobro! Definitivno ste me sada natjerali da se shisham na celavo ,uprkos tome sto mi glava i nije bas toliko ljepog izgleda i izgleda ko vesni lonac :-D :P ... Necu biti ljuti i namrgodjen nije mi to u prirodi :D ... Sto se tice reakcija uzivo neki govore da sam ruzan ko lopov ,dok neki govore da mi ne stoji toliko lose.ahahha...
Last edited by Mirzareli on 13/09/2015 00:15, edited 1 time in total.
palestinka

#82 Re: Ženska zapažanja ?!

Post by palestinka »

Mirzareli wrote:Dobro! Definitivno ste me sada natjerali da se shisham na celavo ,uprkos tome sto mi glava i nije bas toliko ljepog izgleda i izgleda ko vesni lonac :-D :P ... Necu biti ljuti i namrgodjen nije mi to u prirodi :D
I nemoj biti ljut, šala bila:-) bravo za odluku. Sasijeci problem u korijenu:-)
Mirzareli

#83 Re: Ženska zapažanja ?!

Post by Mirzareli »

palestinka wrote:
Mirzareli wrote:Dobro! Definitivno ste me sada natjerali da se shisham na celavo ,uprkos tome sto mi glava i nije bas toliko ljepog izgleda i izgleda ko vesni lonac :-D :P ... Necu biti ljuti i namrgodjen nije mi to u prirodi :D
I nemoj biti ljut, šala bila:-) bravo za odluku. Sasijeci problem u korijenu:-)
:thumbup: :-D ... Kad malo bolje pogledam vecina ovi smajlija je celavo i uopste im lose ne stoji :lol:
Matzan

#84 Re: Zenska zapažanja ?!

Post by Matzan »

Ramzess Veliki wrote:
yoda82 wrote:
merlinka37 wrote: Meni lično to nije važno. Najvažnije je danas da si normalan momak, da ne zalaziš po mjestima za "dokazivanje" gdje jedva čekaju da potegnu nož, pištolj i ostale gluposti čime iskazuju svoju nezrelost. Ženama je važno da se mogu osloniti na dečka, pokušavaju zamisliti kakav bi bio kao muž, otac, da li je odgovoran i šta sve ne. A kosa nam nije ni na kraj pameti, mnoge prijateljice imaju ćelave dečke i kad ih tračamo to niko i ne spominje već se samo žale na svekrvu i tako to. :)
Najbolji prolaz imaš kad odgovoriš ... " a govorila mi je rahmetli mater ..."
Ovo tek sad vidjeh. :mrgreen:
Mirzareli

#85 Re: Ženska zapažanja ?!

Post by Mirzareli »

Djaba ti sto si celav,kad nemas kose :-D :D
prog321

#86 Re: Ženska zapažanja ?!

Post by prog321 »

Kad cemo o zapazanjima,

Jucer primjetim tipa obucenog u dronjavoj trenerci, neokupan, nepocesljan bulji iskolacenih ociju u zgodan komad picetine. Ona tip-top obucena, nasminkana, mirisi kao cvijet. A on mirisi na ..prdez.
I onda njemu nije jasno zasto ga ona sa zgrazanjem izbjegava i pokusava se sakriti od njega. A on se okrece za njom i dalje bulji li bulji,
WTF, je li voda toliko skupa ? :-)
fatamorgana

#87 Re: Ženska zapažanja ?!

Post by fatamorgana »

prog321 wrote:Kad cemo o zapazanjima,

Jucer primjetim tipa obucenog u dronjavoj trenerci, neokupan, nepocesljan bulji iskolacenih ociju u zgodan komad picetine. Ona tip-top obucena, nasminkana, mirisi kao cvijet. A on mirisi na ..prdez.
I onda njemu nije jasno zasto ga ona sa zgrazanjem izbjegava i pokusava se sakriti od njega. A on se okrece za njom i dalje bulji li bulji,
WTF, je li voda toliko skupa ? :-)
Nije ali sve ostalo što si nabrojala jeste! :lol:
Klitemnestraaa

#88 Re: Ženska zapažanja ?!

Post by Klitemnestraaa »

Meni licno su celavi seksi. Izgledaju pouzdano i zrelo. Ali NE bodibilderi sto su utripovali da trebe pali 'bad boy' look pa im pistolj viri iz hlaca.
Inace, bitno je samopouzdanje i humor, ja da vidim da se momak sali oko toga kako je celav na svoj racun to bi bio ogroman +. Znaci, nije iskompleksiran i ima smisla za humor.
Sunny-7

#89 Re: Ženska zapažanja ?!

Post by Sunny-7 »

Ovako, kad sam prvi put vidjela ovog svog hairliju, nisam ni primijetila da je celav :lol:
Ali osmijeh... Za 10+!
Prema tome, manite se brijaca, idite zubaru :lol: :lol:
supercali

#90 Re: Ženska zapažanja ?!

Post by supercali »

Klitemnestraaa wrote:Meni licno su celavi seksi. Izgledaju pouzdano i zrelo. Ali NE bodibilderi sto su utripovali da trebe pali 'bad boy' look pa im pistolj viri iz hlaca.
Inace, bitno je samopouzdanje i humor, ja da vidim da se momak sali oko toga kako je celav na svoj racun to bi bio ogroman +. Znaci, nije iskompleksiran i ima smisla za humor.
Necu se osisati pa makar me nikad ne imala
Euridika
Globalna šefica

#91 Re: Ženska zapažanja ?!

Post by Euridika »

supercali wrote:
Klitemnestraaa wrote:Meni licno su celavi seksi. Izgledaju pouzdano i zrelo. Ali NE bodibilderi sto su utripovali da trebe pali 'bad boy' look pa im pistolj viri iz hlaca.
Napravi irokez. Ćelavih i skoro ćelavih već imamo... :D
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#92 Re: Ženska zapažanja ?!

Post by heat »

uoče crnu dlaku, na crnom odijelu a da ne primjete gornju glavu :D
Bloo
Globalna šefica

#93 Re: Ženska zapažanja ?!

Post by Bloo »

supercali wrote:
Nemoj.
Šteta je da nas uskratiš za dalje prizore svojih masnih pramenova.
supercali

#94 Re: Ženska zapažanja ?!

Post by supercali »

Bloo wrote:
supercali wrote:
Nemoj.
Šteta je da nas uskratiš za dalje prizore svojih masnih pramenova.
e jbg uhvatili me u periodu kad nisam imao vremena oprati kosu
Mirzareli

#95 Re: Ženska zapažanja ?!

Post by Mirzareli »

:bih: :thumbup: Sad sam jos postao i sexy 8-)
Jack Be Nimble

#96 Re: Ženska zapažanja ?!

Post by Jack Be Nimble »

A sta ako nije celav, ali debeljuca i sali se na racun svoje kilaze? Moze li i taj proci.
Klitemnestraaa

#97 Re: Ženska zapažanja ?!

Post by Klitemnestraaa »

Mirzareli wrote:

:bih: :thumbup: Sad sam jos postao i sexy 8-)
Daj sliku pa vidimo. :P
Klitemnestraaa

#98 Re: Ženska zapažanja ?!

Post by Klitemnestraaa »

Jack Be Nimble wrote:
A sta ako nije celav, ali debeljuca i sali se na racun svoje kilaze? Moze li i taj proci.
I Whithey Way Thore se sali na racun svoje kilaze. :D Mozel ona proci? :D
Jack Be Nimble

#99 Re: Ženska zapažanja ?!

Post by Jack Be Nimble »

Klitemnestraaa wrote:
Jack Be Nimble wrote:
I Whithey Way Thore se sali na racun svoje kilaze. :D Mozel ona proci? :D
Pa ti govoris kako te neki privlace koji se sale na raucn svojih "mana". Jesu li sve mane u pitanju ili samo manjak kose?
Klitemnestraaa

#100 Re: Ženska zapažanja ?!

Post by Klitemnestraaa »

A sta ako nije celav, ali debeljuca i sali se na racun svoje kilaze? Moze li i taj proci.[/quote]

I Whithey Way Thore se sali na racun svoje kilaze. :D Mozel ona proci? :D[/quote]

Pa ti govoris kako te neki privlace koji se sale na raucn svojih "mana". Jesu li sve mane u pitanju ili samo manjak kose?[/quote]

Mene osobno ne privlaci visak kilograma jer vodim racuna sta jedem i idem na fitnes 4x sedmicno pa nekako trazim partnera koji ima slicna interesovanja. Isto, volim trcati ponekad tako da bih voljela nekoga ko je u istom healthylife fazonu kao i ja. Nije sad da sam nesto extra fit, ali volim da sam u kondiciji.

Ali generalno, mislim da je privlacno kada muskarac ili zena su svjesni svojih nedostataka i nemaju problema s tim. Neka druga zena mozda ne bi debljinu primijetila, koliko bi primijetila humor, samopouzdanje i socijalni status recimo.
Post Reply