pritisak na samce

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Hendrix

#76 Re: pritisak na samce

Post by Hendrix »

Ovo je pravo sjeb kad nekog podjebavaju , meni kolegu s posla dave svaki dan , lik više popizdio , na kraju će ispasti retardiran jer se nije oženio u 30-im godinama. Malo malo pa ej ima li kakve , pa vrijeme ti je , pa šta čekaš ...prođe cura slučajno firmom odma njega zovu ajde ba evo je za tebe ... meni ofirno više koliko navaljuju , pa mu nađu koku neku fol pa to je da bog sačuva.
Mislim da ljudi pretjeruju u šablonima životnim , sve mora biti po standardu ,ako nisi takav odmah si izrod kao moj kolega , i još na kraju mene ofiraju kao kako ja imam curu šta on radi... mislim da će ih uskoro čovjek sve u MP3 poslati.
nebojeplavo

#77 Re: pritisak na samce

Post by nebojeplavo »

Nemam tih problema :D moji su se vec pomirili s cinjenicom da cu ostati usidjelica :D
pitt

#78 Re: pritisak na samce

Post by pitt »

sve dok ne pocnu oglase licne prirode u avazu izdavati u vase ime.....dobro je :D
lady midnight

#79 Re: pritisak na samce

Post by lady midnight »

moji su se davno okanili tog peglanja :mrgreen:
mama je ustvari uvijek zastupala stav da cu biti najsretnija ako se nikako ne udam (misleci valjda i na onog potencijalnog nesretnika koji je time ostao poshtedjen :D :D), sestra se jednom, kad sam prije par godina nagovijestila da udaja za mene i nije toliko iskljuchena koliko se uvijek mislilo, samo zhicnula i rekla mi "budala si ako se udash" :D :D
ostala rodbina se ne usudjuje pitati... znaju shta ih cheka ako pokushaju da raspravljaju sa mnom :D
ali zato mi obavezno provuku kroz ushi da tu i tu ima taj i taj.... "jako fin momak" :-) :-) a josh kad mi kazhu "solidan" ... ufff... meni se tada okrene zheludac :-) i onda im stavim do znanja da taj nikako ne mozhe biti za mene, niti ja za njega, poshto nisam ni fina ni solidna, a preferiram chudake kao ljubavnike :) pricha time obichno zavrshava :)
Saian

#80 Re: pritisak na samce

Post by Saian »

pod pritiskom se dijamanti radjaju :D :D :D
lady midnight

#81 Re: pritisak na samce

Post by lady midnight »

jashta, zato neki zauvijek ostanu cumur :D :D :D
Saian

#82 Re: pritisak na samce

Post by Saian »

nisam ja ni reko da oslobodjeno rizika, al nama odvazhnima to ne smeta :D :D :D
pitt

#83 Re: pritisak na samce

Post by pitt »

lady midnight wrote:moji su se davno okanili tog peglanja :mrgreen:
mama je ustvari uvijek zastupala stav da cu biti najsretnija ako se nikako ne udam (misleci valjda i na onog potencijalnog nesretnika koji je time ostao poshtedjen :D :D), sestra se jednom, kad sam prije par godina nagovijestila da udaja za mene i nije toliko iskljuchena koliko se uvijek mislilo, samo zhicnula i rekla mi "budala si ako se udash" :D :D
ostala rodbina se ne usudjuje pitati... znaju shta ih cheka ako pokushaju da raspravljaju sa mnom :D
ali zato mi obavezno provuku kroz ushi da tu i tu ima taj i taj.... "jako fin momak" :-) :-) a josh kad mi kazhu "solidan" ... ufff... meni se tada okrene zheludac :-) i onda im stavim do znanja da taj nikako ne mozhe biti za mene, niti ja za njega, poshto nisam ni fina ni solidna, a preferiram chudake kao ljubavnike :) pricha time obichno zavrshava :)
eh vala da nam je docekati da te se rijesimo :D
lady midnight

#84 Re: pritisak na samce

Post by lady midnight »

Saian wrote:nisam ja ni reko da oslobodjeno rizika, al nama odvazhnima to ne smeta :D :D :D
ili shto je neko rek'o, odvazhnost ne postaje loshija time shto je malo poteshka :D :D :D

pitt:
a shto, jesam li ti to teretli? :roll: :( :sad: :roll: :(

:D :D :D
Zhaba

#85 Re: pritisak na samce

Post by Zhaba »

pitt wrote:sve dok ne pocnu oglase licne prirode u avazu izdavati u vase ime.....dobro je :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pitt

#86 Re: pritisak na samce

Post by pitt »

lady midnight wrote:
Saian wrote:nisam ja ni reko da oslobodjeno rizika, al nama odvazhnima to ne smeta :D :D :D
ili shto je neko rek'o, odvazhnost ne postaje loshija time shto je malo poteshka :D :D :D

pitt:

Kaze dajdzinca da nam pleme ne brukas :D A ja mislim da je pozeljela onaj minjak sjajni opet obuci :D A vala fino bi se bilo napiti i najetsi.....vozati kroz grad sa sirenama i zelenim zastavama :D
lady midnight

#87 Re: pritisak na samce

Post by lady midnight »

pitt wrote:
lady midnight wrote:[
pitt:

Kaze dajdzinca da nam pleme ne brukas :D A ja mislim da je pozeljela onaj minjak sjajni opet obuci :D A vala fino bi se bilo napiti i najetsi.....vozati kroz grad sa sirenama i zelenim zastavama :D
gotovo joj je sad, davno je bruka pukla :D :D
nego, mozhda se i predomislim ako ona obeca da ce se pojaviti u sjajnom minjaku :D sa mrezhastim charapama :D a ti kao bajraktar ponesesh zastavu :D zelenu :D :D
pitt

#88 Re: pritisak na samce

Post by pitt »

nakrivim fesic..... :D :lol: :lol: :lol: :lol:
maccarona

#89 Re: pritisak na samce

Post by maccarona »

nebojeplavo wrote:Nemam tih problema :D moji su se vec pomirili s cinjenicom da cu ostati usidjelica :D
ccccc :D tebi kazu kasike najkasnije do 2009 8-) :D
fishtrija

#90 Re: pritisak na samce

Post by fishtrija »

Ne znam sto narodu to smeta... mrsko im pricati valjda. "kad ces se ozenit...?" -"vala mi fino 'vako, sabur..." Pa sutra opet isto, malo promijenis koju rijec... "malo sam blize nego juce, al ti ces prvi znat vala... haj' u zdravlje..." i svojim putem. Pa opet sutra, opet probas drugi fazon... Fakat ova nacija zna samo razgovarati preko foruma chatova smsova... kad treba uzivo promuhabetit', "mojne neme matereti".
SsTtEeLlAa

#91 Re: pritisak na samce

Post by SsTtEeLlAa »

d2 wrote:
SsTtEeLlAa wrote:
d2 wrote:imam posla, bih ja ali nemam stvarno kad :D
:lol: :lol: :thumbup: vidis kako razlozi nadolaze sami od sebe.... dodaj ovo na onu listu poslije mrsanja :D
znas kako drug Lenjin rece prvo materijalna baza a onda duhovna nadgradnja, dok se ne stvori materijalna baza ne treba ici u duhovnu nadgradnju a osim toga ima i ona narodna "što je brzo to je i kuso" zato polako, dobro utvrditi prvo da li je to ta osoba pa onda se polako otisnuti vodama zajednickog zivota, ne valja srkletit :lol:
samo mi nije jasno sto mene prije mjeces dana onda ponudi brakom odnosno pita bil se udala :evil: :lol: :lol: :lol:
ma uostalom ko bi vama muskarcima znao :razz: :lol: :lol:

a to da treba sve polako radit.... si u pravu :lol:
Prozor

#92 Re: pritisak na samce

Post by Prozor »

lady, cujem da ce na svadbi svirati mitar miric?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#93 Re: pritisak na samce

Post by Truba »

mene je rodbina prestala peglat :D:D:D - ne javljam sve više na fixni telefon

:P
onaaaaa

#94 Re: pritisak na samce

Post by onaaaaa »

Nekako dok sam studirala nisu toliko.
Ali kad sam zavrsila dobila posao...
Sad standardno pitanje : " A sta ti cekas" :D

Naravno svi imaju nekog finog, iz fine familije :D
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#95 Re: pritisak na samce

Post by anjusha »

Ma nemam ja takvih problema, niti sto se tice rodbine a niti prijatelja. Srecom u rodbini imam dvoje starijih samaca od mene, obome je oko 36 i nisu u braku, tako da mislim da je veca frka sad ko ce njih udomiti (jooj ko macice), a pogotovo nju, jer zaboga vrijeme joj prodje, a ja sam im jos dovoljno mlada da se zbrinem za sebe. A sto se tice prijatelja- :D - ma znaju koja sam ludaca i da to kod mene nista ne fercera kao kod ostalog svijeta. Isto tako znaju, da bih, kao i Anais sa 8-9 godina, radije imala dijete nego nekog djuvegiju za vratom, pa zapravo samo strijepe da tu svoju zelju i ne ostvarim.

Doduse, idu mi na zivce najvise neki koji mi nisu niko i nista. Tipa, neke mamine komsinice (posto ne zivim ni u istom gradu sa mamom, a kamoli stanu), bivse profesorice iz srednje skole i sl. Ali srecom njih rijetko vidjam, a i kad ih vidim izdaleka, predjem na drugu stranu ulice, pa onako pristojno masem i smjeskam se iz daljine, na sigurnoj udaljenosti od suvisnih pitanja. :D
Ah, sta bi im covjek i rekao? Gledaj svoja posla zeno, ba!
baby_angel

#96 Re: pritisak na samce

Post by baby_angel »

Ma samo lagano... Ja sam srecom sve to prosla, i udala se, i rodila dijete, i pitanjima nikad kraja... Sad je na tapeti: Kad ti mislis drugo radjat? :shock: :D :D Niko ne pita hoces li, neces li... Nego kad mislis??? :D Zato, samo opusteno... No sikiriki... :oops: :-D
neprilagodjena

#97 Re: pritisak na samce

Post by neprilagodjena »

Mene o djeci fino receno davi fam od mog muza :x

I hajd da samo pitaju kad su kod nas kuci nego i u drustvu i onda i to drustvo pocne da ispituje :x
ko da smo mi duzni odma na pocetku braka da pocnemo sa djecom :x
ljubav_aha

#98 Re: pritisak na samce

Post by ljubav_aha »

pritisak sredine nije uopste problem,problem je ostati sam

ja sam single,jednostavno jos nisam upoznala osobu kvlaiteta reciprocnih vlastitim kvalitetima
d2

#99 Re: pritisak na samce

Post by d2 »

SsTtEeLlAa wrote: samo mi nije jasno sto mene prije mjeces dana onda ponudi brakom odnosno pita bil se udala :evil: :lol: :lol: :lol:

ma nesto si mi bila simpa pa reko da upitam, ko pita ne skita :)

polako polako :)
kolega

#100 Re: pritisak na samce

Post by kolega »

d2 wrote:
SsTtEeLlAa wrote: samo mi nije jasno sto mene prije mjeces dana onda ponudi brakom odnosno pita bil se udala :evil: :lol: :lol: :lol:

ma nesto si mi bila simpa pa reko da upitam, ko pita ne skita :)
što bi braco vrbanjuša reko, igrač koji ne puca prema golu nikad i neće dati gola :D
Post Reply