pritisak na samce
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Hendrix
#76 Re: pritisak na samce
Ovo je pravo sjeb kad nekog podjebavaju , meni kolegu s posla dave svaki dan , lik više popizdio , na kraju će ispasti retardiran jer se nije oženio u 30-im godinama. Malo malo pa ej ima li kakve , pa vrijeme ti je , pa šta čekaš ...prođe cura slučajno firmom odma njega zovu ajde ba evo je za tebe ... meni ofirno više koliko navaljuju , pa mu nađu koku neku fol pa to je da bog sačuva.
Mislim da ljudi pretjeruju u šablonima životnim , sve mora biti po standardu ,ako nisi takav odmah si izrod kao moj kolega , i još na kraju mene ofiraju kao kako ja imam curu šta on radi... mislim da će ih uskoro čovjek sve u MP3 poslati.
Mislim da ljudi pretjeruju u šablonima životnim , sve mora biti po standardu ,ako nisi takav odmah si izrod kao moj kolega , i još na kraju mene ofiraju kao kako ja imam curu šta on radi... mislim da će ih uskoro čovjek sve u MP3 poslati.
- nebojeplavo
#77 Re: pritisak na samce
Nemam tih problema
moji su se vec pomirili s cinjenicom da cu ostati usidjelica 
- pitt
#78 Re: pritisak na samce
sve dok ne pocnu oglase licne prirode u avazu izdavati u vase ime.....dobro je 
- lady midnight
#79 Re: pritisak na samce
moji su se davno okanili tog peglanja
mama je ustvari uvijek zastupala stav da cu biti najsretnija ako se nikako ne udam (misleci valjda i na onog potencijalnog nesretnika koji je time ostao poshtedjen
), sestra se jednom, kad sam prije par godina nagovijestila da udaja za mene i nije toliko iskljuchena koliko se uvijek mislilo, samo zhicnula i rekla mi "budala si ako se udash"
ostala rodbina se ne usudjuje pitati... znaju shta ih cheka ako pokushaju da raspravljaju sa mnom
ali zato mi obavezno provuku kroz ushi da tu i tu ima taj i taj.... "jako fin momak"
a josh kad mi kazhu "solidan" ... ufff... meni se tada okrene zheludac
i onda im stavim do znanja da taj nikako ne mozhe biti za mene, niti ja za njega, poshto nisam ni fina ni solidna, a preferiram chudake kao ljubavnike
pricha time obichno zavrshava 
mama je ustvari uvijek zastupala stav da cu biti najsretnija ako se nikako ne udam (misleci valjda i na onog potencijalnog nesretnika koji je time ostao poshtedjen
ostala rodbina se ne usudjuje pitati... znaju shta ih cheka ako pokushaju da raspravljaju sa mnom
ali zato mi obavezno provuku kroz ushi da tu i tu ima taj i taj.... "jako fin momak"
- Saian
#80 Re: pritisak na samce
pod pritiskom se dijamanti radjaju

- lady midnight
#81 Re: pritisak na samce
jashta, zato neki zauvijek ostanu cumur

- Saian
#82 Re: pritisak na samce
nisam ja ni reko da oslobodjeno rizika, al nama odvazhnima to ne smeta

- pitt
#83 Re: pritisak na samce
eh vala da nam je docekati da te se rijesimolady midnight wrote:moji su se davno okanili tog peglanja![]()
mama je ustvari uvijek zastupala stav da cu biti najsretnija ako se nikako ne udam (misleci valjda i na onog potencijalnog nesretnika koji je time ostao poshtedjen![]()
), sestra se jednom, kad sam prije par godina nagovijestila da udaja za mene i nije toliko iskljuchena koliko se uvijek mislilo, samo zhicnula i rekla mi "budala si ako se udash"
![]()
![]()
ostala rodbina se ne usudjuje pitati... znaju shta ih cheka ako pokushaju da raspravljaju sa mnom![]()
ali zato mi obavezno provuku kroz ushi da tu i tu ima taj i taj.... "jako fin momak"![]()
a josh kad mi kazhu "solidan" ... ufff... meni se tada okrene zheludac
i onda im stavim do znanja da taj nikako ne mozhe biti za mene, niti ja za njega, poshto nisam ni fina ni solidna, a preferiram chudake kao ljubavnike
pricha time obichno zavrshava
- lady midnight
#84 Re: pritisak na samce
ili shto je neko rek'o, odvazhnost ne postaje loshija time shto je malo poteshkaSaian wrote:nisam ja ni reko da oslobodjeno rizika, al nama odvazhnima to ne smeta![]()
![]()
pitt:
a shto, jesam li ti to teretli?
-
Zhaba
#85 Re: pritisak na samce
pitt wrote:sve dok ne pocnu oglase licne prirode u avazu izdavati u vase ime.....dobro je
- pitt
#86 Re: pritisak na samce
Kaze dajdzinca da nam pleme ne brukaslady midnight wrote:ili shto je neko rek'o, odvazhnost ne postaje loshija time shto je malo poteshkaSaian wrote:nisam ja ni reko da oslobodjeno rizika, al nama odvazhnima to ne smeta![]()
![]()
![]()
![]()
pitt:
a shto, jesam li ti to teretli?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- lady midnight
#87 Re: pritisak na samce
gotovo joj je sad, davno je bruka puklapitt wrote:Kaze dajdzinca da nam pleme ne brukaslady midnight wrote:[
pitt:
a shto, jesam li ti to teretli?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ja mislim da je pozeljela onaj minjak sjajni opet obuci
A vala fino bi se bilo napiti i najetsi.....vozati kroz grad sa sirenama i zelenim zastavama
nego, mozhda se i predomislim ako ona obeca da ce se pojaviti u sjajnom minjaku
- pitt
#88 Re: pritisak na samce
nakrivim fesic.....

- maccarona
#89 Re: pritisak na samce
cccccnebojeplavo wrote:Nemam tih problemamoji su se vec pomirili s cinjenicom da cu ostati usidjelica
- fishtrija
#90 Re: pritisak na samce
Ne znam sto narodu to smeta... mrsko im pricati valjda. "kad ces se ozenit...?" -"vala mi fino 'vako, sabur..." Pa sutra opet isto, malo promijenis koju rijec... "malo sam blize nego juce, al ti ces prvi znat vala... haj' u zdravlje..." i svojim putem. Pa opet sutra, opet probas drugi fazon... Fakat ova nacija zna samo razgovarati preko foruma chatova smsova... kad treba uzivo promuhabetit', "mojne neme matereti".
- SsTtEeLlAa
#91 Re: pritisak na samce
samo mi nije jasno sto mene prije mjeces dana onda ponudi brakom odnosno pita bil se udalad2 wrote:znas kako drug Lenjin rece prvo materijalna baza a onda duhovna nadgradnja, dok se ne stvori materijalna baza ne treba ici u duhovnu nadgradnju a osim toga ima i ona narodna "što je brzo to je i kuso" zato polako, dobro utvrditi prvo da li je to ta osoba pa onda se polako otisnuti vodama zajednickog zivota, ne valja srkletitSsTtEeLlAa wrote:d2 wrote:imam posla, bih ja ali nemam stvarno kad![]()
![]()
![]()
vidis kako razlozi nadolaze sami od sebe.... dodaj ovo na onu listu poslije mrsanja
ma uostalom ko bi vama muskarcima znao
a to da treba sve polako radit.... si u pravu
- Prozor
#92 Re: pritisak na samce
lady, cujem da ce na svadbi svirati mitar miric?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#93 Re: pritisak na samce
mene je rodbina prestala peglat
:D:D - ne javljam sve više na fixni telefon

-
onaaaaa
#94 Re: pritisak na samce
Nekako dok sam studirala nisu toliko.
Ali kad sam zavrsila dobila posao...
Sad standardno pitanje : " A sta ti cekas"
Naravno svi imaju nekog finog, iz fine familije
Ali kad sam zavrsila dobila posao...
Sad standardno pitanje : " A sta ti cekas"
Naravno svi imaju nekog finog, iz fine familije
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#95 Re: pritisak na samce
Ma nemam ja takvih problema, niti sto se tice rodbine a niti prijatelja. Srecom u rodbini imam dvoje starijih samaca od mene, obome je oko 36 i nisu u braku, tako da mislim da je veca frka sad ko ce njih udomiti (jooj ko macice), a pogotovo nju, jer zaboga vrijeme joj prodje, a ja sam im jos dovoljno mlada da se zbrinem za sebe. A sto se tice prijatelja-
- ma znaju koja sam ludaca i da to kod mene nista ne fercera kao kod ostalog svijeta. Isto tako znaju, da bih, kao i Anais sa 8-9 godina, radije imala dijete nego nekog djuvegiju za vratom, pa zapravo samo strijepe da tu svoju zelju i ne ostvarim.
Doduse, idu mi na zivce najvise neki koji mi nisu niko i nista. Tipa, neke mamine komsinice (posto ne zivim ni u istom gradu sa mamom, a kamoli stanu), bivse profesorice iz srednje skole i sl. Ali srecom njih rijetko vidjam, a i kad ih vidim izdaleka, predjem na drugu stranu ulice, pa onako pristojno masem i smjeskam se iz daljine, na sigurnoj udaljenosti od suvisnih pitanja.
Ah, sta bi im covjek i rekao? Gledaj svoja posla zeno, ba!
Doduse, idu mi na zivce najvise neki koji mi nisu niko i nista. Tipa, neke mamine komsinice (posto ne zivim ni u istom gradu sa mamom, a kamoli stanu), bivse profesorice iz srednje skole i sl. Ali srecom njih rijetko vidjam, a i kad ih vidim izdaleka, predjem na drugu stranu ulice, pa onako pristojno masem i smjeskam se iz daljine, na sigurnoj udaljenosti od suvisnih pitanja.
Ah, sta bi im covjek i rekao? Gledaj svoja posla zeno, ba!
- baby_angel
#96 Re: pritisak na samce
Ma samo lagano... Ja sam srecom sve to prosla, i udala se, i rodila dijete, i pitanjima nikad kraja... Sad je na tapeti: Kad ti mislis drugo radjat?
Niko ne pita hoces li, neces li... Nego kad mislis???
Zato, samo opusteno... No sikiriki...

- neprilagodjena
#97 Re: pritisak na samce
Mene o djeci fino receno davi fam od mog muza
I hajd da samo pitaju kad su kod nas kuci nego i u drustvu i onda i to drustvo pocne da ispituje
ko da smo mi duzni odma na pocetku braka da pocnemo sa djecom
I hajd da samo pitaju kad su kod nas kuci nego i u drustvu i onda i to drustvo pocne da ispituje
ko da smo mi duzni odma na pocetku braka da pocnemo sa djecom
- ljubav_aha
#98 Re: pritisak na samce
pritisak sredine nije uopste problem,problem je ostati sam
ja sam single,jednostavno jos nisam upoznala osobu kvlaiteta reciprocnih vlastitim kvalitetima
ja sam single,jednostavno jos nisam upoznala osobu kvlaiteta reciprocnih vlastitim kvalitetima
-
d2
#99 Re: pritisak na samce
ma nesto si mi bila simpa pa reko da upitam, ko pita ne skitaSsTtEeLlAa wrote: samo mi nije jasno sto mene prije mjeces dana onda ponudi brakom odnosno pita bil se udala![]()
![]()
![]()
![]()
ma uostalom ko bi vama muskarcima znao![]()
![]()
![]()
polako polako
- kolega
#100 Re: pritisak na samce
što bi braco vrbanjuša reko, igrač koji ne puca prema golu nikad i neće dati golad2 wrote:ma nesto si mi bila simpa pa reko da upitam, ko pita ne skitaSsTtEeLlAa wrote: samo mi nije jasno sto mene prije mjeces dana onda ponudi brakom odnosno pita bil se udala![]()
![]()
![]()
![]()
ma uostalom ko bi vama muskarcima znao![]()
![]()
![]()