PREVARA ZENE....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#201 Re: PREVARA ZENE....

Post by mIRCerka »

otherside wrote:
pustopoljina wrote:ama ko te pita na koga si ti alergicna? kakve ti najvise volis? i ja ne podnosim drvene advokate,pa mi ne bi palo na pamet zapoceti sa tobom raspravu o curi i to na njenom topicu-cura je tu-izvoli pa pitaj sta ti nije jasno.ili ti dajes svoje misljenje,bez obzira na situaciju,tek tako-da se zna? pa nisam ja s tobom ovce cuvala. ti mi o ogranicenosti i nacinu komunikacije pricas? da ja nisam mozda zalutala na tvoj blog?! svasta. imas ti ogledalo u kuci? sve to sto si meni uputila zamijeni sa svojim nickom,pa procitaj glasno. mozda smo obje ustale na lijevu, sve je moguce...no budes li letala za mnom i obavjestavala me o tome kako ti se moji postovi dopadaju,bojim da ces steci neprijateljicu bez osnova.
pogledaj onaj topic "pure soul" mozda sta i skontas.
Nisam ovdje da bih skupljala neprijatelje, nemam ih ni u realnom zivotu a kamoli u virtuelnom. Nikad nisam cuvala ovce tako da si u pravu. Samo ti nastavi "pomagati" Suzani...
Treba li chasha? :D

Bash nesto gledam teme...
Prevarila sam ga online
On me vara sa buljookom iz videoteke
Prevario me pred vjecanje
Prevarila sam ga i nastavljam da ga varam
Da li bitno da li je ona nevina prije braka
sex, stid i ringishpil u Hadzicima

Moram postaviti jedno pitanje, bez ljutnje...JB li ovdje iko ista? ;)
tech10

#202 Re: PREVARA ZENE....

Post by tech10 »

Tanko. :D
didgeridoo

#203 Re: PREVARA ZENE....

Post by didgeridoo »

mIRCerka wrote:
otherside wrote:
pustopoljina wrote:ama ko te pita na koga si ti alergicna? kakve ti najvise volis? i ja ne podnosim drvene advokate,pa mi ne bi palo na pamet zapoceti sa tobom raspravu o curi i to na njenom topicu-cura je tu-izvoli pa pitaj sta ti nije jasno.ili ti dajes svoje misljenje,bez obzira na situaciju,tek tako-da se zna? pa nisam ja s tobom ovce cuvala. ti mi o ogranicenosti i nacinu komunikacije pricas? da ja nisam mozda zalutala na tvoj blog?! svasta. imas ti ogledalo u kuci? sve to sto si meni uputila zamijeni sa svojim nickom,pa procitaj glasno. mozda smo obje ustale na lijevu, sve je moguce...no budes li letala za mnom i obavjestavala me o tome kako ti se moji postovi dopadaju,bojim da ces steci neprijateljicu bez osnova.
Nisam ovdje da bih skupljala neprijatelje, nemam ih ni u realnom zivotu a kamoli u virtuelnom. Nikad nisam cuvala ovce tako da si u pravu. Samo ti nastavi "pomagati" Suzani...

Prevarila sam ga online

uhh mirci, sta da ti kazem...prekosutra ce biti 2 dana kako nista nisam :D
TiDamJa

#204 Re: PREVARA ZENE....

Post by TiDamJa »

...ko koga stigne :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#205 Re: PREVARA ZENE....

Post by pici »

ja tarlaham od jutra do sutra ,ubiše me leđa :D
topmir

#206 Re: PREVARA ZENE....

Post by topmir »

suzana20 wrote:sta da kazem,prevarila sam momka na pocetku planiranja veze i braka,nastavila sa dopisivanjem na pocetku zajednickom zivota,nista mi nije znacilo ali sam napravila glupost kao malo ko na ovoj plaeti,zasto pitam sama sebe'?nemam odgovor ,zavoljela sam ga jako i uvijek sam zeljela biti s njim ali ne moze da mi oprosti...pitam se postoje li slucajvi kad muskarac oprosti,kako,imam li ikakve sanse,bilo sta da uradim...ako je neko bio u slicnoj situaciji,molim savjete..iako ja mislim da je kraj i da nemam cemu da se nadam,unistila sam sama sebe i svoju srecu ne vjeruje da ga volim i da ga zelim ,da je to bila glupost ....da li postoji oprost?
trazili ste gledajte, sve po zaslugama. kakvo oprastanje i gluposti. i neka si dobila suz u guz.
didgeridoo

#207 Re: PREVARA ZENE....

Post by didgeridoo »

pici wrote:ja tarlaham od jutra do sutra ,ubiše me leđa :D
pa promjeni pozu...umjesto noge na hastal a piva na trbuh...probaj balansirati sa dvije pive u ruci a noge komotno spusti na pod :D
mIRCerka

#208 Re: PREVARA ZENE....

Post by mIRCerka »

furuna wrote:

ti si vec ozbiljan slucaj... za doktora... :D
didgeridoo

#209 Re: PREVARA ZENE....

Post by didgeridoo »

mIRCerka wrote:
furuna wrote:

ti si vec ozbiljan slucaj... za doktora... :D
hos' na nekulturan nacin reci "fenomenon" :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#210 Re: PREVARA ZENE....

Post by pici »

furuna wrote:
pa promjeni pozu...umjesto noge na hastal a piva na trbuh...probaj balansirati sa dvije pive u ruci a noge komotno spusti na pod :D
sad sam se baskario u Image odradena jedna tura,odoh film gledat o papagajima Image
seln

#211 Re: PREVARA ZENE....

Post by seln »

mIRCerka wrote:
otherside wrote:

Prevarila sam ga online

:dance: Ispasce da se hvalim........
didgeridoo

#212 Re: PREVARA ZENE....

Post by didgeridoo »

pici wrote:
furuna wrote:
sad sam se baskario u Image odradena jedna tura,odoh film gledat o papagajima Image
ja bih prije rek'o da je rijec o zecevima, al eto :?
tech10

#213 Re: PREVARA ZENE....

Post by tech10 »

mIRCerka wrote: Moram postaviti jedno pitanje, bez ljutnje...JB li ovdje iko ista? ;)
Meni se cini da je najaktivnija ona strikanova. :-D
mIRCerka

#214 Re: PREVARA ZENE....

Post by mIRCerka »

tech10 wrote:
mIRCerka wrote: Moram postaviti jedno pitanje, bez ljutnje...JB li ovdje iko ista? ;)
zaboravila sam

ROVIO SAM TI MOB I NISTA NASAO NISAM MORA DA ME VARAS prvi dio...
didgeridoo

#215 Re: PREVARA ZENE....

Post by didgeridoo »

tech10 wrote:
parcele ispred saltera pukle k'o halva
pustopoljina

#216 Re: PREVARA ZENE....

Post by pustopoljina »

al' sam se napal'la bas sam se napal'la... dvije dvojcice,tri trojcice...
pustopoljina

#217 Re: PREVARA ZENE....

Post by pustopoljina »

ne treba casa,al'da je pepeljara bila blize... :evil:
Terovicka

#218 Re: PREVARA ZENE....

Post by Terovicka »

draga moja

ja da sam na tvom mjestu ne bih ga ni pitala za oprost, jer da sam ja on sigurno ti ne bi oprostila. Ustvari, mozda bi ti i oprostila ali ono sto ti trazis je previse, a to je da ponovo budete zajedno. Malo se ti zapitaj draga moja sta si ti uradila i kako bi se ti osjecala.... kazes volis ga... da ga volis ne bi ni pomislila a ne uradila takvu glupost. A i da se pomirite kakva bi to veza bila?? Za jednu ozbiljnu i cvrstu vezu po mom misljenju je potrebno veliko povjerenje a u vasem slucaju bi uvijek bila sumnja. I da ostanete zajedno kad bi doslo do neke svadje sigurno bi ti "nabio to na nos". Zato draga moja pusti ti njega na miru, nek nadje nekog ko ce ga istinski bezuvjetno i iskreno voliti, a ti malo sjedni i razmisli sta ces sa svojim zivotom

good luck
suzana20

#219 Re: PREVARA ZENE....

Post by suzana20 »

Vidish proslo je puno vremena ,nisam se javljala ali sam donijela odluku u svom zivotu da ne zelim vishe biti ni sa kim drugim,nece mi to puno srece donijeti ali zasigurno nisam vishe sposobna nekog drugog tako zavoljeti.To je bio nash pocetak u kojem jesam bila nesigurna i pogrijesila ali desilo se da sam se zaljubila,nije vazno kad sam to shvatila da li nakon toga ili prije toga ali volim ga i nedostaje mi.Nikad nisam shvatala tako cvrste i ljude koji tako lako naprave rez u svom zivotu jer za sve stvari se borimo u zivotu,vjerovatno i njemu daju takve savjete ma daaaj pusti je ,prevarantica,a da se to svakom od njih desi ne bi se tako postavljali,vjeruj mi da ne bi,i onaj koji bi nije ni zasluzio puno vishe od zivota ....i vjeroovatno cu i ja jednom dana odustati srcem od svega kad sebi uspijem objasniti da se nije zelio ni je dne sekunde boriti za nas sto onda vuche za sobom cinjenicu da me nije nikada ni volio.To je tesko shvatiti ali je vjerovatno jedina istina...jer nije to tolika bol i prevara preko koje se ne moze preci posebno kad se na hiljadu nacina pokusa objasniti,izraziti zaljenje i kajanje,da li to svi imamo idealne zivote?idealno ponasanje partnera?sve ono o cemu smo sanjali ili se samo tjesimo i neodstate zanemarujemo....
po mom misljenju poslije ovoga veza moze biti samo jacha i povjerenje puno vece ,mislim da samo slabici takor azmisljaju,ljudi koji nisu sigurni u sebe pa se i boje onda pokusati ponovo,jer sutra moze imati idealnu vezu 2 godine ,da ne dozivi ni jedno razocerenje i da se desi opet ista stvar...nikad to ne mozemo znati...a ja znam da vishe ne bi rizikovala nasu srecu ..ali svi sanjamo o idealnoj vezi..gdje niko nece napraviti pogresan korak pa se iznanendimo za par godina..kako se to moglo desiti...nisam mogao ni naslutiti....a ja koliko vjerujem sebi sta zelim ndalje vjerujem i u njega da mi ne bi to nabio na nos i da mi to mozemo.Ali ali ali...njegov strah je veci od moje ljubavi
Terovicka wrote:draga moja

ja da sam na tvom mjestu ne bih ga ni pitala za oprost, jer da sam ja on sigurno ti ne bi oprostila. Ustvari, mozda bi ti i oprostila ali ono sto ti trazis je previse, a to je da ponovo budete zajedno. Malo se ti zapitaj draga moja sta si ti uradila i kako bi se ti osjecala.... kazes volis ga... da ga volis ne bi ni pomislila a ne uradila takvu glupost. A i da se pomirite kakva bi to veza bila?? Za jednu ozbiljnu i cvrstu vezu po mom misljenju je potrebno veliko povjerenje a u vasem slucaju bi uvijek bila sumnja. I da ostanete zajedno kad bi doslo do neke svadje sigurno bi ti "nabio to na nos". Zato draga moja pusti ti njega na miru, nek nadje nekog ko ce ga istinski bezuvjetno i iskreno voliti, a ti malo sjedni i razmisli sta ces sa svojim zivotom

good luck
Lilana

#220 Re: PREVARA ZENE....

Post by Lilana »

Bilo je ovdje i iskrenih i zajedljivih savjeta ... sumnjam da su ovi drugi poslužili svrsi posta - da Suzani pomognu prevazići situaciju u kojoj je, ali neko očito ima potrebu lične frustracije liječiti osuđujući druge i glumeći kadiju pljujući po nečijim najtananijim osjećanjima.
Suzana - možda ti se moj komentar učini surovo realan, možda ste vi u međuvremenu izgladili međusobne odnose, možda ... ali, čak i ako ti oprosti vjeruj da nikad neće zaboraviti ... i ta tvoja nesigurnost, prevara, nezrelost (nazovi svoju grešku kako hoćeš, ne mijenja to stvar) će se svaki put vratiti kao bumerang u bilo kojoj nelogičnoj situaciji koje nam život svakodnevno servira. On, naime, više nikada neće biti spreman iskreno ti se otvoriti, prepustiti, vjerovati ti... sumnjaće u svaku tvoju riječ, svaki tvoj izlazak, poziv, sms, tvoje kašnjenje, bilo koji kontakt.
Zapitaj se jesi li spremna tako kroz život? Jesi li spremna živjeti pod jednom takvom lupom nepovjerenja? Znam da si sada u svemu ovome najmanje sposobna racionalno razmišljati, tvoje srce hoće njega i sigurno je da može garantirati vjernost do groba. I tu nema dileme, ti si se jednom opekla i nikada više sebi nećeš dozvoliti ni najmanji kiks kojim bi dovela u pitanje svoje dokazivanje vjernosti njemu. Ali time, vjeruj mi, ni najmanje nećeš u njemu umanjiti strah od ponavljanja takve situacije. Jednom izgubljeno povjerenje je kao vrijeme - nepovratno!
damirm

#221 Re: PREVARA ZENE....

Post by damirm »

Cold feet...
TiDamJa

#222 Re: PREVARA ZENE....

Post by TiDamJa »

Lilana wrote:Bilo je ovdje i iskrenih i zajedljivih savjeta ... sumnjam da su ovi drugi poslužili svrsi posta - da Suzani pomognu prevazići situaciju u kojoj je, ali neko očito ima potrebu lične frustracije liječiti osuđujući druge i glumeći kadiju pljujući po nečijim najtananijim osjećanjima.
Suzana - možda ti se moj komentar učini surovo realan, možda ste vi u međuvremenu izgladili međusobne odnose, možda ... ali, čak i ako ti oprosti vjeruj da nikad neće zaboraviti ... i ta tvoja nesigurnost, prevara, nezrelost (nazovi svoju grešku kako hoćeš, ne mijenja to stvar) će se svaki put vratiti kao bumerang u bilo kojoj nelogičnoj situaciji koje nam život svakodnevno servira. On, naime, više nikada neće biti spreman iskreno ti se otvoriti, prepustiti, vjerovati ti... sumnjaće u svaku tvoju riječ, svaki tvoj izlazak, poziv, sms, tvoje kašnjenje, bilo koji kontakt.
Zapitaj se jesi li spremna tako kroz život? Jesi li spremna živjeti pod jednom takvom lupom nepovjerenja? Znam da si sada u svemu ovome najmanje sposobna racionalno razmišljati, tvoje srce hoće njega i sigurno je da može garantirati vjernost do groba. I tu nema dileme, ti si se jednom opekla i nikada više sebi nećeš dozvoliti ni najmanji kiks kojim bi dovela u pitanje svoje dokazivanje vjernosti njemu. Ali time, vjeruj mi, ni najmanje nećeš u njemu umanjiti strah od ponavljanja takve situacije. Jednom izgubljeno povjerenje je kao vrijeme - nepovratno!
i suzana, budi pametna pa uvazi ovo, poslusaj i ne pokopavaj se bez potrebe.
suzana20

#223 Re: PREVARA ZENE....

Post by suzana20 »

da,ovo je bash bilo pravo pa u rebro sto bi rekli,ali eto razmisljam kazesh ne bi mi vjerovao,nije mi ni sada vjerovao pa je doslo do ovoga da to i otkrije,mozda je vrijeme povjerenja pred nama,jer on je i prije mene gubio povjerenje i nije nikada ni dosoa u situaciju da nekome vjeruje,uostalom ko kome vjeruje...ali znam,to je samo moje misljenje a realnost je sasvim drugacija,svi se tjesimo da vjerujemo a ustvari smo uvijek na oprezu cak i onda kad kazemo da vjerujemo ,nikad nismo sigurni.Nije ni sad bio prepustiti mi se,bila sam na ispitivanju na posmatranju i sto je trazio to je i nasao,tracak lazi i prevare sto je posljedica nepovjerenje....nisam ni imala puno povjerenje jer smo se malo poznavali i tek smo bili na izgradnji necega jaceg,zato mislim da bismo trebali pokusati ,nije se to desilo nakon ne znam koliko veze ,ali opet i da se tad desilo pa sta,ma ja ipak mislim da se moze samo smo previshe slabi ...nazalost.Mozda ne bi bi ja mogla zaboraviti mozda bi svaki put kad bi ga pogledala vidjela bar jedan mail koji je on vidio ,mozda bi mi uvijek odzvanjalo u glavi,ne znam...prvi put sam u ovakvoj situaciji,toliko je bilo djetinjarija u mom zivotu iako sam vec u dosta zrelim godinama,ali eto prvi put upoznajem ovu stranu zivota...i dosta razmisljam o svemu,bar kada imam snage da mislim...i nekako dodjem do istog zakljucka...vrijedilo bi..:((..
sve mi je jasnije da ste svi u pravu i da cu morati dici ruke od svega i shvatiti ali eto vrijeme mi vishe nista ne znachi pa cu ga sebi uzeti josh malo mada ga nemam ali srce ne moze sad zeljeti sad ne,nismo na dugme nazalost....dati i sebi i njemu vremena da presaberemo sve,vjerujem da ce ono dobro pobijediti ,ono sto je sudjeno,ustvari sve vishe vjerujem u sudbinu ovo mi je pomoglo da masu stvari lakse prihvatim u zivotu jer ni u snu nisam se nadala ovakvoj situaciji,bash nikada da bi se meni idealisti ,borcu za ljubav srecu moglo desiti ovako nesto,ali desilo se....i toliko sam uradila za njega da bi bila s njim ali od boli ne vidi i ne zeli da vidi...nazalost...sve dok se to desavalo ja sam se zaljubljivala u njega,bilo mi je sve bolje s njim ,bilo nam je tako dobro...ali kako god se ovo zavrsilo ja nikad ne bih odbacila ovako nesto i zato mi nije jasno kako razmisljaju drugi,jer sam uvijek polazila od sebe i svojih mjerila ponasanja,kako neko ko je prosao vishe od pola zivota radije zeli ostati sam nego pokusati prevazici tako reci sitnice"i boriti se ...bilo nam je lijepo i ja i on smo dugo cekali da nekog upoznamo..zeljeli smo iste stvari u zivotu ,ja ne zelim vishe da upoznajem ,da istrazujem,u njemu sam nasla toliko toga.....ali vjerovatno ste u pravu....
Lilana wrote:Bilo je ovdje i iskrenih i zajedljivih savjeta ... sumnjam da su ovi drugi poslužili svrsi posta - da Suzani pomognu prevazići situaciju u kojoj je, ali neko očito ima potrebu lične frustracije liječiti osuđujući druge i glumeći kadiju pljujući po nečijim najtananijim osjećanjima.
Post Reply