PREVARA ZENE....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
KYLIE

#126 Re: PREVARA ZENE....

Post by KYLIE »

fino bogami mali provod kazes, bas si skroman :D
maccarona

#127 Re: PREVARA ZENE....

Post by maccarona »

jao pici je bas frajer pravi 8-) 8)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#128 Re: PREVARA ZENE....

Post by pici »

ma nisam ja jos za odbaciti,jos uvjek me saljecu i hoce da se udaju za mene,a ja jadan moram da ih odbijam :D
maccarona

#129 Re: PREVARA ZENE....

Post by maccarona »

wow 8) pa sta ces moj ti.... nisi ti kriv sto si jak, lijep, pametan 8) i kapacitet ti visi do koljena. 8)
pici

#130 Re: PREVARA ZENE....

Post by pici »

maccarona wrote:wow 8) pa sta ces moj ti.... nisi ti kriv sto si jak, lijep, pametan 8) i kapacitet ti visi do koljena. 8)
:lol: :lol: :lol: :lol: vala bas i to sto kazes,nisam ja kriv,al mi najvise smeta kada bulje u moje mubarek plave oke i tepaju mi......a ono ostalo tek kasnije :D
KYLIE

#131 Re: PREVARA ZENE....

Post by KYLIE »

pici wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: vala bas i to sto kazes,nisam ja kriv,al mi najvise smeta kada bulje u moje mubarek plave oke i tepaju mi......a ono ostalo tek kasnije :D
cuj mubarek plave oke, vela havle :lol:
pici

#132 Re: PREVARA ZENE....

Post by pici »

KYLIE wrote:
pici wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: vala bas i to sto kazes,nisam ja kriv,al mi najvise smeta kada bulje u moje mubarek plave oke i tepaju mi......a ono ostalo tek kasnije :D
cuj mubarek plave oke, vela havle :lol:
:D
encian

#133 Re: PREVARA ZENE....

Post by encian »

savrseni krug wrote:
encian wrote:ma hajde, ako prije nije bio drag, nije bio drag sa razlogom, ako je prije postojao bolji, onda postoji i sada. tebi je dosadno bilo i u vezi a dosadno ti je i sada. da si ga voljela vise bi razmisljala. jedino nek te muci sto nisi bila fer, a to da ga volis i ostala patetika ... :zzzz:
ooo
ma da hoce tvom hajirliji malo biti dosadno a da ti ne saznas :D
sto? da budemo ti i ja u istoj gabuli?
bug

#134 Re: PREVARA ZENE....

Post by bug »

mislim da se ovdje ne radi o prevari zene nego :D o zenskoj prevari :D sto uopste :D nije isto
KYLIE

#135 Re: PREVARA ZENE....

Post by KYLIE »

bug wrote:mislim da se ovdje ne radi o prevari zene nego :D o zenskoj prevari :D sto uopste :D nije isto
mislim da doticni autor/ica nije dobro formulisao/la temu
njeka

#136 Re: PREVARA ZENE....

Post by njeka »

A koja je tako velika razlika izmađu ženske prevare i prevare žene?!! :?
lolita_xx

#137 Re: PREVARA ZENE....

Post by lolita_xx »

mene bas zanima da li mozes prevariti nekoga koga volis :?

zaista sam zbunjena, jer ja niti volim, niti varam :D
Dioda

#138 Re: PREVARA ZENE....

Post by Dioda »

njeka wrote:A koja je tako velika razlika izmađu ženske prevare i prevare žene?!! :?
Razlika je ocita.Prevara zene je kad prevaris zenu :D A zenska prevara je kad zeMsko prevari :D
pici

#139 Re: PREVARA ZENE....

Post by pici »

Penis bonus, pax in domus.
Dobar penis, mir u kući.
milivoje

#140 Re: PREVARA ZENE....

Post by milivoje »

pici wrote:Penis bonus, pax in domus.
Dobar penis, mir u kući.
Dobarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:thumbup:
bug

#141 Re: PREVARA ZENE....

Post by bug »

Dioda wrote:
njeka wrote:A koja je tako velika razlika izmađu ženske prevare i prevare žene?!! :?
Razlika je ocita.Prevara zene je kad prevaris zenu :D A zenska prevara je kad zeMsko prevari :D
mislim da je njeka :-? :D :D aludirao/la/lo :D na to da je rabota prljava :D ko god je cini :D
njeka

#142 Re: PREVARA ZENE....

Post by njeka »

Upravo tako! I tvrdim da se ne vara kad se voli,ne pada ni na pamet!
Nekog prevariti,izdati,i očekivati da pređe preko toga i opet ti vjeruje--malo previše! Ja sam za fer i otvorenu vezu--dok nam je lijepo zajedno smo (bez laži,pretvaranja),kad ijedno poželi van--sretno!! idemo dalje i ostajemo dobri
dundo

#143 Re: PREVARA ZENE....

Post by dundo »

eh suzana maksuz sam se prijavio ovdje da tebi napišem nekoliko riječi, ja sam ti jedan od tih prevarenih likova, u vremenu u kojem mi živimo to je postala haman normalna pojava da neko u vezi vara, a kako vrijeme bude prolazilo neće biti veze u kojoj neko ne vara, naopako pa hajd
e sad, povjerenje je jedna strašno važna stvar za čovjeka zdravog razuma i to se ne vraća, nemoj se bezveze trudit jer ćeš samo sebi skočit u stomak, idi dalje sa svojim životom nek ti to bude lekcija za neke buduće muškarce u tvom životu koji će možda zaslužiti da ih poštuješ više nego tog s kojim si bila...
meni je recimo u početku bilo strašno krivo na tu činjenicu da mi se djevojka s kojom sam planirao život dopisuje s nekakvim bivšim ljubavnikom (vjerovatno i sexa, ali nisam se zamaro istraživanjem istorije tog dopisivanja, puno je lakše razići se), ali s vremenom to prođe, sad nekoliko mjeseci poslije sam vjeruj zahvalan liku što me je kutariso nje, išlo je dokle je išlo, bilo je i lijepo svo to vrijeme, ali činjenica je da to nije bila žena za mene, a definitivno ni ja muškarac za nju, zdrav odnos se zasniva isključivo na ljubavi i povjerenju, ovog prvog nekad može i zafaliti malo, al kad povjerenja zafali onda je priča zaključena, samo progutaš knedlu kažeš haj dobro i ovo se nekad trebalo desiti i zapičiš dalje puno kvalitetnije, sadržajnije, iskusnije i jače nego što si pičio do tog trenutka
momku si omogućila da nastavi dalje jednim ljepšim koracima, koracima koji će ga odvesti nekome ko će cijeniti sve što on nosi sa sobom, a sebe si bacila daleko nazad i nosićeš to breme dugo sa sobom, vjeruj da ćeš ga nositi, ali što bi se reklo sama si birala kako ćeš i sada uživaj...
suzana20

#144 Re: PREVARA ZENE....

Post by suzana20 »

Ali ja ga volim i ne zelim vishe nikoga drugog u svom zivotu i mozda sam djetinjasta ali znam da mozemo nastaviti dalje ,bar ja mogu:(...i znam da je povjerenje vazno i meni je nija ne bi voljela da se to meni desilo ,nikako ,sto puta sam se pitala sta bi ja uradila,ali ja bih pokusala shvatash li,ako sam imalo osjecala prema tom covjeku ja bih ucinila nesto jer ne srece se svaki dan neko ko ti tako legne i s kim zelish sve u zivotu ali dese se glupe stvari,moja je bila tako glupa i svaki dan zviim s tom gluposcu ,svaki sekund ne mogu sebi da oprostim,to je glupa razmjena rijechi nikakvih djela,djelo je bilo to sto sam bila s njim,s onim s kim sam htjela biti,,znam da nije neko opravdanje ali neke prilike se ne gube tek tako,ne pustaju se,zasto ne bi mogli biti sretni,cak sam spremna na sve zive provjere,da me i citav zivot gleda i promatra ako zeli,ja vishe nikad ne bih se kockala sa tim,to je bio pocetak i puno straha s druge strane pritisak ovog momka kojeg sam i ostavila zbog ovoga i vishe sam ga provocirala nego sto sam mislila sve sto sam rekla,sad ti nije nista jasno ,malo je tesko pojasniti ali ako si ti s jednim momkoma drugi ti pishe svakave gluposti to nije normalno i jednostavno mu kazesh ono sto ne mislish ko ono eto ti cuj sta zelish,,ma ne znam ali ja sam jedna cudna osoba to je problem,udovoljavam ljudima,ne zelim nikog naljutiti ,biti dobra prema svima,ma sad ovo niko nije shvatio sto sam rekla ali tako je...i ovo je bio dio sve te gluposti.Znam ja,sjedims svaku noc po kojekakvim klupama hodam ko duh i zelim da se vrati,ne mora se to ni desiti ...ako je napraviti mali korak i uciniti nesot tako tesko onda je pitanje vrijedi li to sve,ako se poznajemo dovoljno,onda znamo da ako osobi kako treba pruzimo sansu ona to neche zloupotrijebiti ona ce to izdici do velikih viisna,ja nisam tip djevojke koja bi ponavljala greske ja sam ona koja je ucinila glupost nisam se sexala da tako kazem,to je bilo toliko zasnovano sve na rijecima i ni na cemu drugom ali sta sad....ja jednostavno nisam taj tip,i ovo ne razumijemi da zivim josh hiljadu godina nechu shvatiti sta se desilo.Ti si izabrao najlaksi moguci put a mozda si pogrijesio,to nikad neces saznati...najlakse se okrenuti i otici,to mogu i ja sada ucintii,bilo sta je bilo i produzi dalje,ali ja znam sta je u mom srcu i toliko je veliko da mu zelim samo srecu cak i ako je pronadje s nekim drugim,u tom slucaju zeljela bih samo da shvati da sam u svakom momentu voljela njega i to mi nista nije znacilo,to je sve gotovo,nema osjecaja s moje strane nikakvih.On je jako dobar,i ja sam sta god ko mislio,i boli me jako ono sto je u njegovoj glavi,to me boli,jednostavno sam bila dijete ali vishe nisam,osobu poput mene ce ovo unistiti ali i na to sam spremna,nema veze,vjerovatno sam ovo sve necim zasluzila . Ti si sretan sto si je se rjesio ,onda je nisi nikada ni volio,ne znam kako se ona ponijela,sta se desilo,ali ja znam sebe ,i da uzmem tu ludu mahnitu mogucnost da mi oprosti uvijek bi samo njemu bilo najbolje jer bi ja cinila sve da on bude sretan ja tu vishe ne bi bila vazna,ali ja kad sam ga upoznala znala sam da je on taj ali ko moze predvidjeti zivot i dogadjaje,ko?Ko zna sta se ljdima desava nakon 10,15 godina braka ,uvijek postoje iskusenja problemi,koje ljudi rjesavaju i nadjacavaju i bore se,ljudi oproste prave prevare u braku nakon 15 godine meni je to strasnije ali i to se oprosti razmijesh...ti jednom kad si na rubu i gubish nesto nikad vishe sebe neces dovesti u taj polozaj,sve je to do osobe....mi se nismo puno znali,da me zna dao bi sansu ,razmislio bi,opet kazem ne znam koliko je osjecao ali ja nijedan momenat nisam glumila s njim niti to znam radije bi se ubila ,poljupci osmijesi dodiri to se ne moze glumiti....joj izvini ali tako me pogodilo sta si napisao...:((.....nista nije med i mlijeko uvijek pred sobom imamo iskusenja koja nas uche pameti,mislim da je ovdje pitanje osjecaja i ljubavi ukolikoj e postojala,ako postoji ako je ikada postojala kajanje se prepozna ,ljubav se vidi to su stvari koje se ne glume,to je ono sto pobjedjuje,pocecu uskoro da vjerujem u to da ukoliko je sve vrijedilo i bice dobro i pobijedicemo ovo sve ako nije i necemo...ne mogu josh tako da mislim ali uskoro cu....ja ga poslije svega mogu voljeti josh vishe,mene opija dusha covjek,on je ima,ja sam pogrijesila on da mi oprosti on je najveca dusha koju covjek moze imati,ja ga mogu samo josh vishe voljeti.....takva sam ja....mene i boli jer sam dobru dushu povrijedila i svoju i njegovu,nikad nisam mislila otici od njega...breme koje nosim kazesh?nosim istina,jel to satisfakcija tebi,njemu bilo kome,sto je meni svaki dan crn ,sto se kajem kao da sam uradila 10 x goru stvar isla iz kreveta u krevet a nisam,sto sam pisala gluposti,i ovako da patim,i nosim ga i nosicu ga ako je to sve sto nam ostane,ako cu time nekoga usreciti u redu,nek bude tako....ali mislim da imamo puno ljepshi izbor u zivotu ...ja i on mislim....kako bi ja samo bila sretna boze dragiii ...nemam neke nade ali lijepo je i pomisliti na to,tako lijepo... vrati malo sjaja u ocima

u svakom slucaju hvala na odgovoru zabolilo me ali shvatam te...

dundo wrote:eh suzana maksuz sam se prijavio ovdje da tebi napišem nekoliko riječi, ja sam ti jedan od tih prevarenih likova, u vremenu u kojem mi živimo to je postala haman normalna pojava da neko u vezi vara, a kako vrijeme bude prolazilo neće biti veze u kojoj neko ne vara, naopako pa hajd
e sad, povjerenje je jedna strašno važna stvar za čovjeka zdravog razuma i to se ne vraća, nemoj se bezveze trudit jer ćeš samo sebi skočit u stomak, idi dalje sa svojim životom nek ti to bude lekcija za neke buduće muškarce u tvom životu koji će možda zaslužiti da ih poštuješ više nego tog s kojim si bila...
meni je recimo u početku bilo strašno krivo na tu činjenicu da mi se djevojka s kojom sam planirao život dopisuje s nekakvim bivšim ljubavnikom (vjerovatno i sexa, ali nisam se zamaro istraživanjem istorije tog dopisivanja, puno je lakše razići se), ali s vremenom to prođe, sad nekoliko mjeseci poslije sam vjeruj zahvalan liku što me je kutariso nje, išlo je dokle je išlo, bilo je i lijepo svo to vrijeme, ali činjenica je da to nije bila žena za mene, a definitivno ni ja muškarac za nju, zdrav odnos se zasniva isključivo na ljubavi i povjerenju, ovog prvog nekad može i zafaliti malo, al kad povjerenja zafali onda je priča zaključena, samo progutaš knedlu kažeš haj dobro i ovo se nekad trebalo desiti i zapičiš dalje puno kvalitetnije, sadržajnije, iskusnije i jače nego što si pičio do tog trenutka
momku si omogućila da nastavi dalje jednim ljepšim koracima, koracima koji će ga odvesti nekome ko će cijeniti sve što on nosi sa sobom, a sebe si bacila daleko nazad i nosićeš to breme dugo sa sobom, vjeruj da ćeš ga nositi, ali što bi se reklo sama si birala kako ćeš i sada uživaj...
3xa

#145 Re: PREVARA ZENE....

Post by 3xa »

suzana20 wrote:sta da kazem,prevarila sam momka na pocetku planiranja veze i braka,nastavila sa dopisivanjem na pocetku zajednickom zivota,nista mi nije znacilo ali sam napravila glupost kao malo ko na ovoj plaeti,zasto pitam sama sebe'?nemam odgovor ,zavoljela sam ga jako i uvijek sam zeljela biti s njim ali ne moze da mi oprosti...pitam se postoje li slucajvi kad muskarac oprosti,kako,imam li ikakve sanse,bilo sta da uradim...ako je neko bio u slicnoj situaciji,molim savjete..iako ja mislim da je kraj i da nemam cemu da se nadam,unistila sam sama sebe i svoju srecu ne vjeruje da ga volim i da ga zelim ,da je to bila glupost ....da li postoji oprost?
Iskreno, ni ja ti ne vjerujem da ga volis, jer kad muskarac vara ne mora biti sa osjecajima, a kad zena vara, vara upravo iz tog razloga, sto su je povukli osjecaji. Zato je i gadnija zenska prevara.
TiDamJa

#146 Re: PREVARA ZENE....

Post by TiDamJa »

3xa wrote:Iskreno, ni ja ti ne vjerujem da ga volis, jer kad muskarac vara ne mora biti sa osjecajima, a kad zena vara, vara upravo iz tog razloga, sto su je povukli osjecaji. Zato je i gadnija zenska prevara.

cudna je to teorija, o tezini prevare, i ne znam mogu li se sloziti...hm. iz licnog iskustva, i muskarceva prevara moze biti isto teska i iz istih emotivnih pobuda kao i prevara zene....uvijek postoje izuzeci...nema pravila...
sapati srca

#147 Re: PREVARA ZENE....

Post by sapati srca »

Prevara je prevara, izdaja je izdaja, laž je laž bez obzira u kakvu je foliju pakovali, i kakve joj alibije nalazili...
Nesto sasvim drugo je da li te on voli toliko da ne moze bez tebe, da moze zivjeti s tim...Procitao sam tvoj posljednji post...Ima slučajeva kada se prevare oproste, u braku, radi djece, radi godina, radi svega onog ogromnog sto su u braku zajedno prosli, ali u vezi je to mnogo teze...Jer nazalost i sam kao muskarac bi razmisljao "ako je ovako u vezi, cemu da se nadam u braku, u zajednickom zivotu, koji nosi bezbroj problema. Uvijek bi u meni bila strepnja, nemir, vjerovatno bi presao normalnu granicu posesivnosti, i sve bi se to pretvorilo u nesto sto ne bi ni jednom odgovaralo...Kazes da ga volis, da si svjesna posljedica svojih postupaka...Ako ga volis, voli ga na nacin da pustis ga da on ide u pravcu u kome ghoce, da prestane krvariti iz srca, pa mozda se kako rekoh ako te voli da ti moze sve oprostiti i vrati, ili nade srecu i ljubav uz neku drugu djevojku...Kazes samo si se dopisivala, nisi vodila s njim ljubav, sto ne znaci da ne bi da se dalje nastavilo, da on nije to saznao...Nazalost, ma koliko bilo bolno, moramo se suociti s posljedicama nasih postupaka...Jesi li razmisljala da je on to tebi napravio, da si ti ta koja je prevarena, izdana, izmanipulirana, kako bi se ti osjecala tada? Mladi ste oboje, grijesi se, ali se i sazrijeva, prevara ne poznaje godine, ali su razlicite posljedice...Razumijem da se nadas, da se kajes, da si tek sada svjesna da ono sto boli i jeste kako si rekla bol duse, jer najvise boli pomisao o izdaji...ako mu kako pises zelis dobro, pusti neka vrijeme ucini svoje...
Jer nije stvar samo da li ce ti se on vratiti, kod njega ce uvijek s bilo kojom djevojkom biti prisutna gorcina osjecaja prevare, i ko zna u koliko mjeri ce ostati zatvoren, nepovjerljiv i posesivan...
Voli ga, i pusti da vrijeme cini svoje...i njemu i tebi...
3xa

#148 Re: PREVARA ZENE....

Post by 3xa »

TiDamJa wrote:
3xa wrote:Iskreno, ni ja ti ne vjerujem da ga volis, jer kad muskarac vara ne mora biti sa osjecajima, a kad zena vara, vara upravo iz tog razloga, sto su je povukli osjecaji. Zato je i gadnija zenska prevara.

cudna je to teorija, o tezini prevare, i ne znam mogu li se sloziti...hm. iz licnog iskustva, i muskarceva prevara moze biti isto teska i iz istih emotivnih pobuda kao i prevara zene....uvijek postoje izuzeci...nema pravila...
cuuj ne slazes se sa mnom. Ma daaaj :lol:
mojgrad

#149 Re: PREVARA ZENE....

Post by mojgrad »

Kao sto vec neko gore napisa i u potpunosti se slazem s tim je to da se ne moze vec unisteno povjerenje vratiti tako lako. Napravila si svom bivsem momku jednu veliku uslugu a i sebi brate mili, ta niste jedno za drugo i to je cinjenica. To sto ti tvrdis da ga volis i da ne mozes bez njega razmisli malo bolje, da li je to stvarno tako? Da ti njega ne volis vise iz razloga sto ga vise nemas? Kad izgubis nekoga ili nesto tek onda skontas koliko ti vrijedi ali onda je kasno. Zato nauci lekciju i idi dalje svojim zivotom. Nauci da drugi put ne unistis nesto lijepo ako ti se desi.
Shvati da ljudi imaju ponos i bez obzira na to koliko te vole ne mogu preci preko nekih stvari. Ja ti isto tako da sam na njegovom mjestu nikada ne bih oprostila. Jer ako ne postavis granice dokle neko moze ici (sa svojim ponasanjem) uzimas preveliki rizik da te ta ista osoba gazi i ponizava.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#150 Re: PREVARA ZENE....

Post by mIRCerka »

suzana...
osobu poput mene ce ovo unistiti ali i na to sam spremna,nema veze,vjerovatno sam ovo sve necim zasluzila
Ovo isto Teubei Nesuh...kako li vec... ne drami, ne budali, iskljuci forum i idi njemu na vrata...on sigurno ne cita forum, ako i cita nece skontati da si to ti i da se ti kajes... a da ce te unistiti nesto poput ovog...nece...
Post Reply