Ja sam istog misljenja, prevara je samo "varanje samog sebe" .... Mislim ako do toga vec dodje, svako treba da se zapita sta radi s osobom s kojom je u vezi !!!neprilagodjena wrote:saale wrote:ZA ONE KOJI SE ZABAVLJAJU I SPAVAJU SA SVOJIM PARTNERIMA
Da li vam je dosadilo spavati s jednom te istom osobom, da li ponekad pozelite uhvatiti krivinu, ja imam djevojku i zajedno smo nekih pola godine, sve je super imamo odlican sex ali....
Da je tebi sve super ne bi ti mislio na tu krivinu![]()
PREVARA
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
_mallena_
#26 Re: PREVARA
- otherside
#27 Re: PREVARA
oni misle da im djevojke sjede u kući...pa s kim oni hvataju krivine nego sa nečijim djevojkama._mallena_ wrote:Pa dobro....17 ili 24 ....svejedno, mlad je naucice.....Bila sam se zabrinula da je u 30 tim, i nalazi se u takvoj situaciji. Mada moram priznati, da 70 % raje koju ja znam, mislim na muski dio, vara svoje djevojke, ne znam sta rade u vezama po 10 godina, kazu "to je komplikovano za objasniti", djevojke im sjede kuci a oni non stop u kafanama trazeci nesto "novo" !!!
-
_mallena_
#28 Re: PREVARA
saale wrote:OKI IDU I U MOM ALI NE UVIJEK, PA JEBOTE NEZAVRSIM SA SVAKOM CUROM U KREVETU, A KOJE SU TO TVOJE GODINE 40-TEamalia wrote:Ja mislim da Sale ima 17 godina (odoka) i da mu je ovo prva cura, i on njoj prvi momak.![]()
Jer u prvoj recenici kaze "koji se zabavljaju i spavaju s partnerom (ili tako nesto)". U mom svijetu te dvije stvari uvijek idu zajedno u malo zrelijim godinama.![]()
![]()
Kad neko kaze zabavljaju se, tada se ne misli izasli jednom na pice ili otisli pogledati film u kino, mislim da je to malo kompleksniji pojam. Pa ne zabavljas se sa svakom djevojkom s kojom si jednom ili dva puta izasao na pice !!!
- Aurora Borealis
- vjesticanametli
#30 Re: PREVARA
sale tornjaj odavde dosle zene da te pokvare
i vici 34 
-
_mallena_
#31 Re: PREVARA
Pa nije uvijek tako, cak je cudno kako neke djevojke za koje nikada ne bi rekao da bi pristale na takvo nesto, ipak pristanu!!! Ali ne znam zasto muskarci ili bar tih 70 % misli da su oni "frajeri" ??? To mi nikako nije i nikada mi nece biti jasno....otherside wrote:oni misle da im djevojke sjede u kući...pa s kim oni hvataju krivine nego sa nečijim djevojkama._mallena_ wrote:Pa dobro....17 ili 24 ....svejedno, mlad je naucice.....Bila sam se zabrinula da je u 30 tim, i nalazi se u takvoj situaciji. Mada moram priznati, da 70 % raje koju ja znam, mislim na muski dio, vara svoje djevojke, ne znam sta rade u vezama po 10 godina, kazu "to je komplikovano za objasniti", djevojke im sjede kuci a oni non stop u kafanama trazeci nesto "novo" !!!
-
saale
#32 Re: PREVARA
posudis mi svoju metlu hehevjesticanametli wrote:sale tornjaj odavde dosle zene da te pokvare![]()
![]()
![]()
i vici 34
- otherside
#33 Re: PREVARA
nije uvijek ali je većinom...ne hvataju muškarci krivine s drugim muškarcima već sa djevojkama...većinom su to zauzete djevojke, valjda su afere u ovakvim kombinacijama lakše... dakle, varaju svoje djevojke sa tudjim djevojkama a prema zakonima logike i njihova djevojka ima svog para_mallena_ wrote:Pa nije uvijek tako, cak je cudno kako neke djevojke za koje nikada ne bi rekao da bi pristale na takvo nesto, ipak pristanu!!! Ali ne znam zasto muskarci ili bar tih 70 % misli da su oni "frajeri" ??? To mi nikako nije i nikada mi nece biti jasno....otherside wrote:oni misle da im djevojke sjede u kući...pa s kim oni hvataju krivine nego sa nečijim djevojkama._mallena_ wrote:Pa dobro....17 ili 24 ....svejedno, mlad je naucice.....Bila sam se zabrinula da je u 30 tim, i nalazi se u takvoj situaciji. Mada moram priznati, da 70 % raje koju ja znam, mislim na muski dio, vara svoje djevojke, ne znam sta rade u vezama po 10 godina, kazu "to je komplikovano za objasniti", djevojke im sjede kuci a oni non stop u kafanama trazeci nesto "novo" !!!
cure o tome šute...znaju da je tako pametnije.....i namazanije
- Dioda
#34 Re: PREVARA
Cariceotherside wrote:oni misle da im djevojke sjede u kući...pa s kim oni hvataju krivine nego sa nečijim djevojkama._mallena_ wrote:Pa dobro....17 ili 24 ....svejedno, mlad je naucice.....Bila sam se zabrinula da je u 30 tim, i nalazi se u takvoj situaciji. Mada moram priznati, da 70 % raje koju ja znam, mislim na muski dio, vara svoje djevojke, ne znam sta rade u vezama po 10 godina, kazu "to je komplikovano za objasniti", djevojke im sjede kuci a oni non stop u kafanama trazeci nesto "novo" !!!
-
zelenashica
#35 Re: PREVARA
e gdje si ti našo trašit pomoć
kako je krenulo prije ćeš se i ovdje s nekom spariti
-
amalia
#36 Re: PREVARA
saale wrote:OKI IDU I U MOM ALI NE UVIJEK, PA JEBOTE NEZAVRSIM SA SVAKOM CUROM U KREVETU, A KOJE SU TO TVOJE GODINE 40-TEamalia wrote:Ja mislim da Sale ima 17 godina (odoka) i da mu je ovo prva cura, i on njoj prvi momak.![]()
Jer u prvoj recenici kaze "koji se zabavljaju i spavaju s partnerom (ili tako nesto)". U mom svijetu te dvije stvari uvijek idu zajedno u malo zrelijim godinama.![]()
![]()
Nisu jos 40-te, ali nije ni daleko. I nisam rekla u mojim godinama, vec u moj svjetu.
Ja sam sretno udata majka 3 djece koja vec 10 godina nema potrebe da hvata krivine.
Cheers!
-
vratnik
#37 Re: PREVARA
a ni vremena.amalia wrote:saale wrote:OKI IDU I U MOM ALI NE UVIJEK, PA JEBOTE NEZAVRSIM SA SVAKOM CUROM U KREVETU, A KOJE SU TO TVOJE GODINE 40-TEamalia wrote:Ja mislim da Sale ima 17 godina (odoka) i da mu je ovo prva cura, i on njoj prvi momak.![]()
![]()
Nisu jos 40-te, ali nije ni daleko. I nisam rekla u mojim godinama, vec u moj svjetu.
Ja sam sretno udata majka 3 djece koja vec 10 godina nema potrebe da hvata krivine.
Cheers!
-
zelenashica
#38 Re: PREVARA
ako se želi vrijeme se uvijek ima to je samo glupi izgovor da nešto ne štima u vezivratnik wrote:a ni vremena.amalia wrote:
Cheers!
-
saale
#39 Re: PREVARA
Jest vala bas, odoh ja hvala cure na svjetimamišica wrote:e gdje si ti našo trašit pomoćkako je krenulo prije ćeš se i ovdje s nekom spariti
![]()
![]()
-
homar
#40 Re: PREVARA
Kad čovjek pročita naslov teme "prevara", ja pomislih radi se o prevari novca ili slično, kad ono prevara u krevetu. Što su ti godine 
-
saale
#41 Re: PREVARA
saale wrote:Jest vala bas, odoh ja hvala cure na savjetimamišica wrote: gdje si ti našo trašit pomoćkako je krenulo prije ćeš se i ovdje s nekom spariti
![]()
![]()
-
delightful
#42 Re: PREVARA
ne koristite crvenu boju za font. hvala.
-
dnaxy
#43 Re: PREVARA
Zrele godine.. hm..ja sam od saleta stariji..imam i djevojku koja je starija.u zrelim smo godinama sto bi se reklo,al nemamo seksa..jednostavno se njoj to ne radi prije braka..amalia wrote: Jer u prvoj recenici kaze "koji se zabavljaju i spavaju s partnerom (ili tako nesto)". U mom svijetu te dvije stvari uvijek idu zajedno u malo zrelijim godinama.
a eto ja ko ja,cekam da dodje do braka pa da to praktikujemo.jesam hajvan.
- Aurora Borealis
- shipak
#47 Re: PREVARA
šta hajvan??Aurora Borealis wrote:Svaka ti chast na poshtivanju njene zheljednaxy wrote:Zrele godine.. hm..ja sam od saleta stariji..imam i djevojku koja je starija.u zrelim smo godinama sto bi se reklo,al nemamo seksa..jednostavno se njoj to ne radi prije braka..amalia wrote: Jer u prvoj recenici kaze "koji se zabavljaju i spavaju s partnerom (ili tako nesto)". U mom svijetu te dvije stvari uvijek idu zajedno u malo zrelijim godinama.
a eto ja ko ja,cekam da dodje do braka pa da to praktikujemo.jesam hajvan.![]()
A osvrt na temu: jezhim se od ovakvih pricha. Bash mi piche po ganglijama. Ne znam samo gdje se izgubila ljudskost, obazrivost prema drugim osobama koje su tu uz nas, i shta bi sa iskrenoscu.
Saale, tu smo negdje po godinama, ali ja ti iskreno zhelim da odrastesh.
tako i treba
@saale: nemoj se pre..ravati. vidi se da nisi ozbiljno postavio pitanje već se foliraš
-
dnaxy
#48 Re: PREVARA
svaka mi cast..od toga sebi mogu puno da kupim. gdje je njena cast da postuje moje zelje?opet kazem hajvan.vjerujem da je prevarim da bi ja opet bio kriv sto sam to uradio,a ona bi bila cista jer to je njena zelja i to se treba postovat.mrzim tu licemjernost u svemu tome.PS:i da je prevarim,to nebi imalo nikakve veze sa tim da ja nju ne volim.Aurora Borealis wrote:Svaka ti chast na poshtivanju njene zheljednaxy wrote:Zrele godine.. hm..ja sam od saleta stariji..imam i djevojku koja je starija.u zrelim smo godinama sto bi se reklo,al nemamo seksa..jednostavno se njoj to ne radi prije braka..amalia wrote: Jer u prvoj recenici kaze "koji se zabavljaju i spavaju s partnerom (ili tako nesto)". U mom svijetu te dvije stvari uvijek idu zajedno u malo zrelijim godinama.
a eto ja ko ja,cekam da dodje do braka pa da to praktikujemo.jesam hajvan.![]()
A osvrt na temu: jezhim se od ovakvih pricha. Bash mi piche po ganglijama. Ne znam samo gdje se izgubila ljudskost, obazrivost prema drugim osobama koje su tu uz nas, i shta bi sa iskrenoscu.
Saale, tu smo negdje po godinama, ali ja ti iskreno zhelim da odrastesh.
- vjesticanametli
#49 Re: PREVARA
pa trazi drugu .................koliko godina treba da nekog vodas za rukicu 
- Aurora Borealis