Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
anjusha wrote:Prevara...
Uf, nadam se da ovo doticni nece procitati, jer ne vjerujem da se ovo jos desava nekome- odmah bi se prepoznao
Uglavnom, lik mi je jedan (stari neki prijatelj) pricao kako se zabavlja sa djevojkom, sad mislim vec oko 5 godina koja ja nevina i hoce tako da ostane do braka. Ok, da se razumijemo, nemam nista protiv toga, licni izbor i to sto ona hoce i to sto to on postuje. Ali desava se iduca situacija- on kaze kako ima svoje "potrebe" (razumijem) i onda trazi tako van te svoje veze neke djevojke sa kojima...spava. Ok.. sta je tu novo?
Novo je da ona zna za to, da on radi te neke eskapade, i ok je sa tim pod uslovom da se on ne zaljubi u tu neku sa kojom je
Zeniti se planiraju, zive u tako nekoj trostrukoj vezi, i sve je ok sa svima. Mislim, lijepo je postici neki dogovor sa nekim, ali na taj nacin? Sto ce da se desi kad udju u taj brak i ono bude neki corak? Sto ce se desiti kad ona konacno skonta za sto mu je dala zeleno svjetlo?
Ajte, bas me zanimaju vasa misljenja na temu
O kakvoj se ljubavi ovdje govori, ovdje svi samo zmire pred cinjenicama, lazu sami sebe....uhhhh.... Sta je ovim ljudima??? Cuj ona zna i njoj ne smeta, samo da se on ne zaljubi ???? Boze sacuvaj !!!
Pitanje koje se ovdje postavlja je zasto,kod nas su cure mislim jos uvijek pravo zaostale sve bi se jebale a da im neuđe, dajte vise molim vas sve sama sminka napirlitane izbace guze i sise ali kad je rijec o sexu to je njima kao fuj gdje cu ja to....nemojte se onda cuditi kad vam muskarci odu za prvom koja mu se rasiri.!A pricu ako me voli i cekace me objesite macku o rep jer kolikio god vas muskarac volio... potrebe su jedno a ljubav drugo!"!! ziva istinja ja sam svijedok
Aurora Borealis wrote:Hajde molim vas prestanite usta ispirati pojmom 'nashe' cure, prestanite nas trpati u jedan kosh, prestanite glumiti ojadjene, neshvacene i ugrozhene. Koliko god stojim iza toga da svi mushkarci NISU isti, toliku nisu ni cure. Ako ste vi svi isti, okej, onda smo i mi. Ali poshto nishta od tog ne stoji, onda molim vas...
Vlastite frustracije, losha iskustva i nezadovoljene potrebe nemojte istresati kroz takve izjave.
Ja sam srela takvog idiota, da bih trebala biti ogorchena na chitav mushki rod. Ali nisam. Niti cu to sebi ikad dopustiti. Znam da vas ima i normalnih. Ali ovakve izjave idu u prilog samo potvrdi vasheg pojedinachnog primitivizma, neizhivljenosti i nedoraslosti.
Aurora Borealis wrote:
Oh behold fair lady! Barba je ... nije
Ne uvazhavash onu nam gore podjelu zheMske i mushki, Barba sad dekliniraj koji put kroz padezhe, da uvjezhbash