HadiRa wrote: okej
Prag "bola" ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Sunny-7
#77 Re: Prag "bola" ?
[/quote]HadiRa wrote:da.. shavatam.Sunny-7 wrote:Sve ti je to relativno, taj "prag". Zavisno od situacije. Osobno, oprostila sam prvi put. I pojela govno. Nakon njegovog petog "izleta" sam mu samo tako vratila...splet okolnosti je bio takav, da sam birala sta ce se desiti ne bih to mogla iscenirati. A inace nisam neki osvetnicki tip.
Naravno da ovo zvuci prilicno nisko, al' kad te parner dotjera do krajnje granice "bola", ne vidis vise nista. Utrnes, i ides do kraja.
I interesantno, nema kajanja, nema ni nekog "pobjednickog" osjecaja. Nema nicega.
Da mogu vratiti film, nakon te prve izdaje sam ga trebala ostaviti, ali sta ja znam... Bila mlada, glupa, umjesto da uradim pravu stvar trazila sam razloge da ostanem s njim.
Prema tome, pri ovoj svijesti?
jesi li bila barem tad ponosna na sebe.. u momnetima kad si ga "kaznjavala " ?
Cuj ponosna... I osmijeh na kraju ovakvog pitanja...
Nema tu ponosa. Plakala sam.
Ti ides na seksualnu prevaru, a izdaja ima vise vrsta.
Plakala sam kad sam citala njegove poruke nekim drugim zenama, plakala na njegove rijeci nekoj drugoj za kojim sam ja tako ceznula, plakala kad sam ih slusala od nekog drugog a to nije bio on.
O kakvom ponosu pricamo?!
-
prog321
#78 Re: Prag "bola" ?
Znaci sama si kriva za raskid ?
Da nisi njuskala po njegovim porukama, vjerovatno bi jos bili u braku.
Da nisi njuskala po njegovim porukama, vjerovatno bi jos bili u braku.
-
Sunny-7
#80 Re: Prag "bola" ?
Istina je da te ovakvi udarci zaista ojacaju.MJAU - da wrote:
Tužna priča. Dobro se iščupa iz svega.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#81 Re: Prag "bola" ?
Ima ba puno gorih stvari od prevare, jeb'la vas prevara 
- HadiRa
#82 Re: Prag "bola" ?
animals wrote:zavisi koje je godisnje dobaHadiRa wrote:nije zov sexa jaci.. neanimals wrote:Ima nas i vaki i naki..
a najvise svakakvi...![]()
zov sexa je jaci od morala..
haha, moral nema veze sa godisnjim dobima
- HadiRa
#83 Re: Prag "bola" ?
ihh, takvi onda lazu.direktni wrote:Postoje osobe koje nikada ne lažu, ali baš nikada. Međutim, takvi često u svojim glavama kroje planove, kako, šta, gdje, ko...i o tim (ozbiljnim) namjerama šute. Kriju tajnu. Na kraju te planove realiziraju bez znanja ili saglasnosti partnera. U narodi poznati termini - hinja.HadiRa wrote:sta znaci skrivene namjere ? koje ?direktni wrote:Sve osobe koje imaju skrivene namjere prema partneru, podsvjesno su spremne na novu vaginu ili kitu. Nebitno je kada će se to desiti. Uglavnom desiti će se za dan ili 30 godina.
Takve osobe su prljave i uvijek će biti.
jer osobe koje ne lazu, nemaju ni pokvarene skrivene snove
- HadiRa
#84 Re: Prag "bola" ?
Sunny-7 wrote:
Cuj ponosna... I osmijeh na kraju ovakvog pitanja...![]()
Nema tu ponosa. Plakala sam.
Ti ides na seksualnu prevaru, a izdaja ima vise vrsta.
Plakala sam kad sam citala njegove poruke nekim drugim zenama, plakala na njegove rijeci nekoj drugoj za kojim sam ja tako ceznula, plakala kad sam ih slusala od nekog drugog a to nije bio on.
O kakvom ponosu pricamo?!
ohh, oprosti.. mislila sam na to, jesil bila tad ponosna jer si mu konacno "naplatila" dug, te zato osmijeh.. kojeg sam uistinu trebala birati da bude kiseo.
da, slazem se da je to prevara, u jednom odredjenom smislu, na koju covjek nikako nemoze biti ravnodusan..
no izdaja je za mene uvijek i samo jedna - izdaja.
kad se prelomi to u sebi i prekoraci u svijet prevare, gotovo je. Izdaja je rodjena, zauvijek.
- HadiRa
#85 Re: Prag "bola" ?
ma jedan ovamo.. pokusava zapravo da me prevari.. pa ja ovo sakupljam infos preventivno, da znam kako da mu koljena polomimvade_mecum wrote:Hadira ko te prevari?
- HadiRa
#86 Re: Prag "bola" ?
cuj to..Velkoski wrote:Ima ba puno gorih stvari od prevare, jeb'la vas prevara
a zar nije prevara drugog zapravo prevara sebe samog ?
-
vade_mecum
#87 Re: Prag "bola" ?
Uleti mu klizeci kramponima. Polomices ga, to je sigurnoHadiRa wrote:ma jedan ovamo.. pokusava zapravo da me prevari.. pa ja ovo sakupljam infos preventivno, da znam kako da mu koljena polomimvade_mecum wrote:Hadira ko te prevari?
-
vade_mecum
#88 Re: Prag "bola" ?
Ima ih koji to shvataju, ono, po casual pravilima.HadiRa wrote:cuj to..Velkoski wrote:Ima ba puno gorih stvari od prevare, jeb'la vas prevara
-
Walther
#89 Re: Prag "bola" ?
moze... da joj to nabija na nos do smrtiHadiRa wrote:muskarac dakle moze da zivi sa prevarom ?Velkoski wrote:homo sapiens jednostavno nije monogaman po prirodi.
- MJAU - da
#90 Re: Prag "bola" ?
Može naravno, ako je govno od čovjeka, pa dozvolio to isto i svjesno otjerao ženu od sebe. Oovdje ne spadaju ove bezobraznice, nego kao forumašica kao gore, što je žena sve preživjela).Walther wrote:moze... da joj to nabija na nos do smrtiHadiRa wrote:muskarac dakle moze da zivi sa prevarom ?Velkoski wrote:homo sapiens jednostavno nije monogaman po prirodi.
- MJAU - da
#91 Re: Prag "bola" ?
oprosti molim te. Kako osobe koje ne lažu nikada mogu kovati planove po glavama i to zle? Valjda misliš na osobe koje su hinje, pa ne govore ono što misle, nego ono što proračunaju, pa kažu?direktni wrote:Postoje osobe koje nikada ne lažu, ali baš nikada. Međutim, takvi često u svojim glavama kroje planove, kako, šta, gdje, ko...i o tim (ozbiljnim) namjerama šute. Kriju tajnu. Na kraju te planove realiziraju bez znanja ili saglasnosti partnera. U narodi poznati termini - hinja.HadiRa wrote:sta znaci skrivene namjere ? koje ?direktni wrote:Sve osobe koje imaju skrivene namjere prema partneru, podsvjesno su spremne na novu vaginu ili kitu. Nebitno je kada će se to desiti. Uglavnom desiti će se za dan ili 30 godina.
Takve osobe su prljave i uvijek će biti.
- animals
#92 Re: Prag "bola" ?
Ka muskarac vara , on se ne zaljubljuje..HadiRa wrote:cuj to..Velkoski wrote:Ima ba puno gorih stvari od prevare, jeb'la vas prevara
kad zena vara, ona to drugacije osjeca..
kod muskaraca je to samo potreba, kod zena nesto vise..
- SaraFina
#93 Re: Prag "bola" ?
Oprostiti u smislu zadržavanja civiliziranih odnosa radi djece svakako. Ne bi dozvolila da mržnja ovlada mojim sposobnostima zdravog rasudjivanja.HadiRa wrote:
Je li moguce oprostiti prevaru i zaboraviti ju zauvijek ?
Postoji li osoba koja ce ocajnicki skrivati i potiskivati da je prevarena, samo da bi ostao / la sa onim koga voli ? Ili je moguce s tim zivjeti kao da se nista nije desilo.
Gdje nam je prag "bola" ?
To može ostaviti trajno posljedice na djecu. No oprostiti i nastaviti živjeti s pretvaranjem nikad.
- MJAU - da
#94 Re: Prag "bola" ?
netačno. Znam veoma dobro primjera da nije tako.animals wrote:Ka muskarac vara , on se ne zaljubljuje..HadiRa wrote:cuj to..Velkoski wrote:Ima ba puno gorih stvari od prevare, jeb'la vas prevara
kad zena vara, ona to drugacije osjeca..
kod muskaraca je to samo potreba, kod zena nesto vise..
- MJAU - da
#95 Re: Prag "bola" ?
baš tako. Ono kad ti iskoči na portalu ofajla Seve i njen "jadni" bivši muž kako se svađaju oko bića (djeteta). Tuga, za bogu i nebogu plakati.SaraFina wrote:Oprostiti u smislu zadržavanja civiliziranih odnosa radi djece svakako. Ne bi dozvolila da mržnja ovlada mojim sposobnostima zdravog rasudjivanja.HadiRa wrote:
Postoji li osoba koja ce ocajnicki skrivati i potiskivati da je prevarena, samo da bi ostao / la sa onim koga voli ? Ili je moguce s tim zivjeti kao da se nista nije desilo.
To može ostaviti trajno posljedice na djecu. No oprostiti i nastaviti živjeti s pretvaranjem nikad.
Last edited by MJAU - da on 24/09/2015 22:40, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#96 Re: Prag "bola" ?
Prag bola:

-
Walther
#97 Re: Prag "bola" ?
Ma ja, u biti je biti je jadna bila natjerana na tudju kitu...MJAU - da wrote:Može naravno, ako je govno od čovjeka, pa dozvolio to isto i svjesno otjerao ženu od sebe. Oovdje ne spadaju ove bezobraznice, nego kao forumašica kao gore, što je žena sve preživjela)
- SaraFina
#98 Re: Prag "bola" ?
Ili kad čuješ majku koja istresa žučne kese pred djecom na oca im.MJAU - da wrote:baš tako. Ono kad ti iskoči na portalu ofajla Seve i njen "jadni" bivši muž kako se svađaju oko bića (djeteta). Tuga, za bogu i nebogu plakati.SaraFina wrote:Oprostiti u smislu zadržavanja civiliziranih odnosa radi djece svakako. Ne bi dozvolila da mržnja ovlada mojim sposobnostima zdravog rasudjivanja.HadiRa wrote:
- MJAU - da
#99 Re: Prag "bola" ?
Nije natjerana, nego otjerana od čovjeka. isto kao što one što ih vječno glava boli se ibrete što ih čovjek prevari. A pride neyebica stigla, ne bi se sa svojim, ne mogu sa drugim, pa nastaje zvocanje i pstala sranja. Dosta slučajeva, kažem, ne brojim žene koje ne vole svoje ljude, pa se hebu s kim stignu, nego suprotno. isto kao i kod mušarca. Svaom dala, kojem njegova žena ne da i obrnuto.Walther wrote:Ma ja, u biti je biti je jadna bila natjerana na tudju kitu...MJAU - da wrote:Može naravno, ako je govno od čovjeka, pa dozvolio to isto i svjesno otjerao ženu od sebe. Oovdje ne spadaju ove bezobraznice, nego kao forumašica kao gore, što je žena sve preživjela)
-
Walther
#100 Re: Prag "bola" ?
Prevara nema veze sa partnerom. To je defekt osobe koji se vuce iz mladosti (obicno od majke) Zato se uvijek serijski vara. Nije to stvar kite vec stvar shebene psihe. Kita je tu samo hrana za ego. Da se "ego" odrzava potreba je hrana. Ljudi koji varaju u vezama rade to i u poslu, obitelju, ...MJAU - da wrote:Nije natjerana, nego otjerana od čovjeka. isto kao što one što ih vječno glava boli se ibrete što ih čovjek prevari. A pride neyebica stigla, ne bi se sa svojim, ne mogu sa drugim, pa nastaje zvocanje i pstala sranja. Dosta slučajeva, kažem, ne brojim žene koje ne vole svoje ljude, pa se hebu s kim stignu, nego suprotno. isto kao i kod mušarca. Svaom dala, kojem njegova žena ne da i obrnuto.Walther wrote:Ma ja, u biti je biti je jadna bila natjerana na tudju kitu...MJAU - da wrote:Može naravno, ako je govno od čovjeka, pa dozvolio to isto i svjesno otjerao ženu od sebe. Oovdje ne spadaju ove bezobraznice, nego kao forumašica kao gore, što je žena sve preživjela)
Takve ljude mozes napustiti (i pobjeci daleko) ili unistiti ego. Pa ko voli...