Povreda tokom sexa

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
eluna

#51 Re: Povreda tokom sexa

Post by eluna »

lord-executioner wrote:
lider wrote:Ne diraj ništa, otpašće samo...

:lol:
za slučaj da ne otpadne samo - lord je spreman za hitnu hiruršku intervenciju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ugljesa_

#52 Re: Povreda tokom sexa

Post by Ugljesa_ »

Sanchezsa90 wrote:Eh ovako je to bilo :) Novogodisnja penetracija se pretvorila u nocnu moru. :-D Znaci imao sam odnos sa djevojkom za novu , nije da se hvalim vjerujte nije vrijedno pohvale . :) Eh tokom samog cina djevojka je bila nenormalno suha na sve moguce nacine sam pokusao da je navlazim cak sam i kolom :D posipao koja mi je bila pri ruci ali moze jedan period cim izvadim spolovilo da ne kazem ku*ac ne mozes ga vratiti , isto da joj neko fen ugura automatski se sasusi. Pocelo me to nervirati i ja k'o sivonja navalim i na taj nacin zavrsimo penetraciju znaci svaki put kada ispadne ja to nekako uguram na jedvite jade , a moram napomenuti da je ispao bezbroj puta pijan ja pijana ona . Sad idemo o posljedicama . :sad:
Sve je to ok bilo i sutra samo me malo prepone bolile ali nista strasno . To jutro kad sam se vratio kuci sam se na foru istusirao i pravac da odspavam pa i nisam mogao odmah primjetiti bilo sta. Sutradan dok sam se kupao primjetim blagi otok sa lijeve strane penisa jel' , nije nesto mnogo , a ni neprimjetno . Eh i gledam ja ono wtf da me nije nesto ujelo i tako dok sam dirao napipam nesto kod samog korjena penisa nesto kao one zile ( ne znam kako se to strucno zove ) i sad ova na lijevoj strani mi gura u kožicu . Ne djeluje mi da je to neki lom mislim osjetio bih nema krvarenja ili da je modro ,nista sto bi mi ukazivalo na to ali osjeti se kao da nije na svom mjestu. I sad prilikom erekcije me to malo boli ali najnormalnije sam ga otresao k'o da sutra ne postoji sve znaci radilo .Ali evo sad ga testirao digne se ali nije tvrd kao prije , jeste poprilicno ali do toga je bio ko kamen , 22 su mi godine sto se i ocekuje. Prvo sam pomislio da sam da malo preforsirao nesto se isteglo doci ce samo sve na svoje mjesto standardna glupost i zavaravanje . Ali evo proslo je 3-4 dana to stoji kako stoji bas se lako moze napipati i osjecam se nelagodno strah me da dozivim erekciju. Da li je neko imao slican problem ili mozda neko zna sta je u pitanju . Fkt nije zajebancija pogotovo sad kada sam malo guglao ali se samo istraumirao sta sve ima ali za svoj slucaj nisam nasao objasnjenje. Ako je nesto strasno nadjite molim vas najblazi nacin da to kazete jer ne znam kako cu podnijeti. Hvala unaprijed.
Kolom je posipo??? :lol: :lol:

kako god da je tebi njoj je vjerovatno 10 puta gore...i bolan ne hvali se tim kako nisi mogao uzbuditi djevojku :-D
Logovan

#53 Re: Povreda tokom sexa

Post by Logovan »

:lol: :lol: :lol: Joj postova. :lol: Jesmo blentav narod, kada ne znamo pomoći onda ćemo se rado zajebavati, rugati... :D :D
Jarane bolje ti je da si odmah potražio stručnu pomoć, nego što si ovdje postavljao temu.
Last edited by Logovan on 05/01/2013 14:23, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#54 Re: Povreda tokom sexa

Post by Velkoski »

Gradski wrote: Jeste do nas je što je suha bez obzira koliko se trudio da je napališ, ili je do njih neki poremećaj.
ćUj, ako je suha onda joj vjerovatno nisi privlaĆan :mrgreen:
eluna

#55 Re: Povreda tokom sexa

Post by eluna »

zlo87 wrote::lol: :lol: :lol: Joj postova. :lol: Jesmo blentav narod, kada ne znamo pomoći onda ćemo se rado zajebavati, rugati... :D :D
čekaj malo - prvo smo mu fino rekli šta i kako da uradi ................ sad možemo da se zezamo - ko mu je kriv što je mamlaz pa još i priča okolo umjesto da ide doktoru i gleda da sakrije sve :D
Ugljesa_

#56 Re: Povreda tokom sexa

Post by Ugljesa_ »

zlo87 wrote::lol: :lol: :lol: Joj postova. :lol: Jesmo blentav narod, kada ne znamo pomoći onda ćemo se rado zajebavati, rugati... :D :D
pa kolom je pospio...bog zna u sta je on gurao i to sto je suha znaci da nije uzbudjena je li, a nije uzbudjena jer... :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#57 Re: Povreda tokom sexa

Post by ladyblue18 »

A brinel te kako je ona od te silne kole? :-)

Tobejarabi :D
Ugljesa_

#58 Re: Povreda tokom sexa

Post by Ugljesa_ »

ladyblue18 wrote:A brinel te kako je ona od te silne kole? :-)

I njegovog forsiranja...jadna cura... :-)
Ma ja ba

#59 Re: Povreda tokom sexa

Post by Ma ja ba »

Sanchezsa90 wrote:.Ali evo sad ga testirao digne se ali nije tvrd kao prije
Ma to je njega kola izjela, ahahahah pa ti i dalje probaj djevojku ovlaziti osvjezavajucim napitkom. :lol:

Sljedeci put probaj sa pivom ili limunadom. ahahahha :lol:

I ne, nemoj ici hecimu, nego trazi savjete po forumima. :lol: :lol:
Sanchezsa90

#60 Re: Povreda tokom sexa

Post by Sanchezsa90 »

Slo Burner wrote:Imao slicnu stvar prije par godina, uzrokovanu nekoordinisanim pokretima iste, mislio sam na prvu da sam ga slomio, cak mi se ucinilo da sam cuo pucketanje :D
Elem pojavila se ta neka zila, i u erkciji pravo boljelo, trajalo sve to mozda i mjesec, ali je nestalo samo od sebe..
To sto erekcija nije kao prije vrlo vjerovatno moze biti tvoj podsvjesni strah
Ja nisam cuo nikakvo pucanje , a to sto govoris za strah ima smisla jer cim osjetim po rukom to presjece me jer znam da to ne treba da je tu i onda se samo spusti .
Armadilo

#61 Re: Povreda tokom sexa

Post by Armadilo »

Cuj kola? Oj boze, pa pljuvacka tu pomaze.. Zato kupi durex gel u DM-u.. Manji je oko 9 KM a ovaj veci oko 15 KM... Namazes fino i klizi ko po ledu.
Ugljesa_

#62 Re: Povreda tokom sexa

Post by Ugljesa_ »

Decki vi znate da vas vrsnjak u sebi nema kostiju koje se mogu slomiti...? Molim vas recite mi da to znate... :lol:
Rottweiler

#63 Re: Povreda tokom sexa

Post by Rottweiler »

Otresi ga 5 puta za redom i sve ce biti OK ;)
eluna

#64 Re: Povreda tokom sexa

Post by eluna »

Ugljesa_ wrote:Decki vi znate da vas vrsnjak u sebi nema kostiju koje se mogu slomiti...? Molim vas recite mi da to znate... :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma ja ba

#65 Re: Povreda tokom sexa

Post by Ma ja ba »

Ugljesa_ wrote:Decki vi znate da vas vrsnjak u sebi nema kostiju koje se mogu slomiti...? Molim vas recite mi da to znate... :lol:
Nisu jos skontali da se radi o misicu. :lol:

Nadoce u voznji jednog dana. :lol:
eluna

#66 Re: Povreda tokom sexa

Post by eluna »

Armadilo wrote:Cuj kola? Oj boze, pa pljuvacka tu pomaze.. Zato kupi durex gel u DM-u.. Manji je oko 9 KM a ovaj veci oko 15 KM... Namazes fino i klizi ko po ledu.
opa - a sve se ne zna ništa :lol: :lol: :lol:
l33t

#67 Re: Povreda tokom sexa

Post by l33t »

je li bila coca cola Zero ili obicna ?
Sanchezsa90

#68 Re: Povreda tokom sexa

Post by Sanchezsa90 »

Not My Idea wrote:cuj silovanje :facepalm:

nije je znao napalit a njoj bilo crnjak rec i silovao je?
Nije se ona bunila sekunde to je moja prijateljica dugi niz godina i eto desilo se , pricali smo o tome nju nije nista bolilo cak je i grize savijest da nije ona naglo sjela na njeg . I da naglasim nije bilo problema dok se penis nalazi u vagini tad je ok ali dok udje to je muka bila , a ova iznad sto govori kako sam je silovao i poderao nesto u djevojci nek izadje na hladan zrak pa sta je s tobom , nisam djevojku zaskocio iz zbunja jadna ti majka .
eluna

#69 Re: Povreda tokom sexa

Post by eluna »

Sanchezsa90 wrote:

Nije se ona bunila sekunde to je moja prijateljica dugi niz godina i eto desilo se , pricali smo o tome nju nije nista bolilo cak je i grize savijest da nije ona naglo sjela na njeg . I da naglasim nije bilo problema dok se penis nalazi u vagini tad je ok ali dok udje to je muka bila , a ova iznad sto govori kako sam je silovao i poderao nesto u djevojci nek izadje na hladan zrak pa sta je s tobom , nisam djevojku zaskocio iz zbunja jadna ti majka .
jok - samo si *ebavao na suho .............. i zaista misliš da će nakon svega TEBI da kaže kako je njoj :-) :-) :-) :-) :-)
Ugljesa_

#70 Re: Povreda tokom sexa

Post by Ugljesa_ »

Sanchezsa90 wrote:

Pa mozda je samo hmmm uska covjece...a ti kurat :D jel to? jel to?

Salu nastranu :D gdje ces kolom posipati, jos ti je prijateljica...
eki to

#71 Re: Povreda tokom sexa

Post by eki to »

ja sam sa kolom pofinu fleku na tepihu ocistio :-) mogu misliti kako je djevojci, "pinjdjivise" ce sa sljedecom mengom izbacivati :P
Ghost_Rider_XXX

#72 Re: Povreda tokom sexa

Post by Ghost_Rider_XXX »

Ma ja ba wrote:
Nisu jos skontali da se radi o misicu. :lol:

Nadoce u voznji jednog dana. :lol:
Penis nije mišić, i da, vrlo lako se može slomiti, i ako se ne reaguje na vakat, možeš se kasnije s njim slikat.
zambaklija

#73 Re: Povreda tokom sexa

Post by zambaklija »

Ugljesa_ wrote:
Sanchezsa90 wrote:

Pa mozda je samo hmmm uska covjece...a ti kurat :D jel to? jel to?

Salu nastranu :D gdje ces kolom posipati, jos ti je prijateljica...
to on colom posipao da mu bude liz slađi a ne da kisi,samo je to prešutio :lol: :lol: :lol: :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#74 Re: Povreda tokom sexa

Post by Velkoski »

Sanchezsa90 wrote: Nije se ona bunila sekunde to je moja prijateljica dugi niz godina i eto desilo se , pricali smo o tome nju nije nista bolilo cak je i grize savijest da nije ona naglo sjela na njeg . I da naglasim nije bilo problema dok se penis nalazi u vagini tad je ok ali dok udje to je muka bila , a ova iznad sto govori kako sam je silovao i poderao nesto u djevojci nek izadje na hladan zrak pa sta je s tobom , nisam djevojku zaskocio iz zbunja jadna ti majka .
Čuj prijateljica.. Još jedan dokaz da m-ž prijateljstva ne rade baš najbolje :mrgreen:
eluna

#75 Re: Povreda tokom sexa

Post by eluna »

eki to wrote:

ja sam sa kolom pofinu fleku na tepihu ocistio :-) mogu misliti kako je djevojci, "pinjdjivise" ce sa sljedecom mengom izbacivati :P
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ajoj crnjaka
Post Reply