Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Gile Šampion
#76 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Sneki...što se odmah duriš? 
-
7paviljon
#77 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
moze biti da je on prije toga drko ili je bio preumoran...jebga dogadja se...bar meni, kad sam krepan al zato ima i drugih nacina da dragu zadovoljis 
- Miralem80
#78 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
7paviljon wrote:moze biti da je on prije toga drko ili je bio preumoran...jebga dogadja se...bar meni, kad sam krepan al zato ima i drugih nacina da dragu zadovoljis
ima li to wirless u sedmom
-
7paviljon
#79 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ima, mislim kradem nekoj budali koja se nije zastitila 
- Miralem80
#80 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
7paviljon wrote:Ima, mislim kradem nekoj budali koja se nije zastitila
to ti od one zgrade preko puta
-
7paviljon
#81 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
nije nego s kata
- Miralem80
#82 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
bice dobra stvar ako uspijem se nakaciti na konekciju one zgrade preko puta

-
andrija2007
#83 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da se nije digo u međuvremenu?
-
7paviljon
#84 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
cek cek...jesi ti na savi ili?
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#85 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ima nas kojima je ovo najveci problem, gori od smrada iz usta ili neobrijane vaginedami wrote:Mislim da na ovu temu najbolje muskarci znaju odgovor. Naime zabavljam se sa deckom 1 god i imamo redovan sex,zivimo skupa i uskoro se mislimo uzeti, ali se desilo da se u toku sexa jednostavno "SPUSTIO" naravno ja sam razocarana naljutila sam se na njega jer mislim da je do men da mu se mozda ne svidjam vise.Molim Vas jeli se nekome nesto takvo desilo jer je meni to totalno razocarenje.....Hvala Vam
- respo
#86 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
snjezana je snjezana al 7 puta je 7 puta
nego dami savjet trazi drugog kojem se ne spusta
nego dami savjet trazi drugog kojem se ne spusta
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#87 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovdje ko da suma gori.
Nista strasno, desava i boljim od njega. Izduvavanje se dogadja ponekad iz potpuno neobjesnjivih razloga cesto zbog neke podsvjesne tegobe, ali puno cesce zbog umora, stresa ili depresije. Moze da se desi i ako decko uzima kakve lijekove a narocito ako duva (pa izduva
). Nije problem ako se desi jednom ali ako je redovna pojava neko bi se tu trebao provjeriti.
Nego samo naprijed, glavu gore
i puno meda i oraha. Ako to ne upali poslacemo vam mirelu22 da rijesi problem
.
Inace ne govorim iz iskustva. Meni se nikad nije desilo, Tita mi
Nista strasno, desava i boljim od njega. Izduvavanje se dogadja ponekad iz potpuno neobjesnjivih razloga cesto zbog neke podsvjesne tegobe, ali puno cesce zbog umora, stresa ili depresije. Moze da se desi i ako decko uzima kakve lijekove a narocito ako duva (pa izduva
Nego samo naprijed, glavu gore
Inace ne govorim iz iskustva. Meni se nikad nije desilo, Tita mi
- seln
#88 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne razbijaj glavu oko toga. Nema te zene na svijetu koja je bilo kom muskarcu nakon godinu interesantna kao i prvog dana. Vecina nas bi vec nakon mjesec-dva rado smjestila nekoj drugoj,
srecom je vecina dovoljno vjerna (ili dovoljno razborita) da to ne uradi. Osim toga, danasnji tempo zivota nikoga ne zaobilazi: stres, posao, financijski problemi...kita je barometar stanja u drustvu, jebo wall street journal. I nikako ne povezuj to "nije mu se digao" sa "ne voli me". Kod muskaraca to ima malo do nimalo veze jedno s drugim.
srecom je vecina dovoljno vjerna (ili dovoljno razborita) da to ne uradi. Osim toga, danasnji tempo zivota nikoga ne zaobilazi: stres, posao, financijski problemi...kita je barometar stanja u drustvu, jebo wall street journal. I nikako ne povezuj to "nije mu se digao" sa "ne voli me". Kod muskaraca to ima malo do nimalo veze jedno s drugim.
-
Genitalni Herpes
#89 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
cemu toliki upitnicidami wrote:Mislim da na ovu temu najbolje muskarci znaju odgovor. Naime zabavljam se sa deckom 1 god i imamo redovan sex,zivimo skupa i uskoro se mislimo uzeti, ali se desilo da se u toku sexa jednostavno "SPUSTIO" naravno ja sam razocarana naljutila sam se na njega jer mislim da je do men da mu se mozda ne svidjam vise.Molim Vas jeli se nekome nesto takvo desilo jer je meni to totalno razocarenje.....Hvala Vam
to seki zanemari
to je normala
nije do tebe vjeruj mi
on ima problem ne ti
-
beautifullshinyb.
#90 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
corolla02 wrote:Pa sve si mu dala, sto bi mu bila vise interesantna. "Slijedeca idemo dalje" :rece ON!dami wrote:Mislim da na ovu temu najbolje muskarci znaju odgovor. Naime zabavljam se sa deckom 1 god i imamo redovan sex,zivimo skupa i uskoro se mislimo uzeti, ali se desilo da se u toku sexa jednostavno "SPUSTIO" naravno ja sam razocarana naljutila sam se na njega jer mislim da je do men da mu se mozda ne svidjam vise.Molim Vas jeli se nekome nesto takvo desilo jer je meni to totalno razocarenje.....Hvala Vam
kako bi bilo dosadno bez ovih VELIKIH JE...
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#91 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jos jedna dubokoumna tema. Rispekt za postavljacicu

-
suspect_zero
#92 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
atom62 wrote:probaj na virtualnom dzematu. tamo znaju odgovore na sva pitanja kako sa ove tako i sa one strane sumraka!
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#93 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evo ja prvi prznam da jestepustopoljina wrote:ja mislim da ce ti svaki muskarac potvrditi da mu se to u zivotu nije desilo, bez obzira na vremenske uslove. on ne zna o cem' ti pricas. sta je to? je li se to jede?
ali me zanima sto ti uvijek inciras bliske susrete? that's not nice.
Last edited by A1fa on 14/10/2009 10:01, edited 1 time in total.
- seln
#94 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
...pade kap vode za vrat, ispuha cuna ko dusica...A1fa wrote:Evo ja prvi prznam da jestepustopoljina wrote:ja mislim da ce ti svaki muskarac potvrditi da mu se to u zivotu nije desilo, bez obzira na vremenske uslove. on ne zna o cem' ti pricas. sta je to? je li se to jede?
ali me zanima sto ti uvijek inciras bliske susrete? that's not nice.bas neki dan mi u po frke naumpade da kasnim sa ratom kredita i da ce me ljupki glasic iz Procredita sutra nazvati i da opet nesto moram lagati da prolongiram par dana! Kome je u tom trenutki vise do pi*ke** ???
-
Miniking19
#95 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
atom62 wrote:probaj na virtualnom dzematu. tamo znaju odgovore na sva pitanja kako sa ove tako i sa one strane sumraka!
- spreca
#96 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miniking19 wrote:atom62 wrote:probaj na virtualnom dzematu. tamo znaju odgovore na sva pitanja kako sa ove tako i sa one strane sumraka!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Allah te nagradio!!!!!!
i na pravi put uputio
-
Brunette
#97 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma nije ti to bona nikakav problem, kod mene je takva situacija godinama
. Pravis se da ne primjecujes i svaki put se nadas da bas tad se nece to dogoditi, ako se opet dogodi pa nikom nista bice bolje nekad ha ja
i ukupno u mjesec dana imas jedan normalan odnos ali sta ces
valja zivjeti
- burek_in_space
#98 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo mi je onako maloBrunette wrote:Ma nije ti to bona nikakav problem, kod mene je takva situacija godinama. Pravis se da ne primjecujes i svaki put se nadas da bas tad se nece to dogoditi, ako se opet dogodi pa nikom nista bice bolje nekad ha ja
i ukupno u mjesec dana imas jedan normalan odnos ali sta ces
valja zivjeti
- CarobLJak
#99 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da tebi cika carobnjak kaze...ne sikiraj se ti nista, svima se to desi. Nego ti njemu oraha i meda prije akcije i nece sigurno nigdje biti problema. Cak ces ga zaljevati 'ladnom vodom da dodje sebi 
- nellington
#100 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ko je poslao ovog kinga da oživljava teme iz pleistocena?