Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Gile Šampion

#76 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by Gile Šampion »

@Sneki...što se odmah duriš? :D
7paviljon

#77 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by 7paviljon »

moze biti da je on prije toga drko ili je bio preumoran...jebga dogadja se...bar meni, kad sam krepan al zato ima i drugih nacina da dragu zadovoljis :D
Miralem80

#78 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by Miralem80 »

7paviljon wrote:moze biti da je on prije toga drko ili je bio preumoran...jebga dogadja se...bar meni, kad sam krepan al zato ima i drugih nacina da dragu zadovoljis :D

ima li to wirless u sedmom :?: :?: :?: :-D :-D :-D
7paviljon

#79 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by 7paviljon »

Ima, mislim kradem nekoj budali koja se nije zastitila :D
Miralem80

#80 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by Miralem80 »

7paviljon wrote:Ima, mislim kradem nekoj budali koja se nije zastitila :D

to ti od one zgrade preko puta :-D :-D :-D znaci ima i u devetom :?: :?: :?:
7paviljon

#81 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by 7paviljon »

nije nego s kata
Miralem80

#82 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by Miralem80 »

bice dobra stvar ako uspijem se nakaciti na konekciju one zgrade preko puta :-D :-D :-D
andrija2007

#83 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by andrija2007 »

Da se nije digo u međuvremenu?
7paviljon

#84 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by 7paviljon »

cek cek...jesi ti na savi ili?
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#85 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by A1fa »

dami wrote:Mislim da na ovu temu najbolje muskarci znaju odgovor. Naime zabavljam se sa deckom 1 god i imamo redovan sex,zivimo skupa i uskoro se mislimo uzeti, ali se desilo da se u toku sexa jednostavno "SPUSTIO" naravno ja sam razocarana naljutila sam se na njega jer mislim da je do men da mu se mozda ne svidjam vise.Molim Vas jeli se nekome nesto takvo desilo jer je meni to totalno razocarenje.....Hvala Vam
Ima nas kojima je ovo najveci problem, gori od smrada iz usta ili neobrijane vagine :D
respo

#86 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by respo »

snjezana je snjezana al 7 puta je 7 puta

nego dami savjet trazi drugog kojem se ne spusta :D
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#87 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by Dado dijasporitus »

Ovdje ko da suma gori. :lol:

Nista strasno, desava i boljim od njega. Izduvavanje se dogadja ponekad iz potpuno neobjesnjivih razloga cesto zbog neke podsvjesne tegobe, ali puno cesce zbog umora, stresa ili depresije. Moze da se desi i ako decko uzima kakve lijekove a narocito ako duva (pa izduva :D ). Nije problem ako se desi jednom ali ako je redovna pojava neko bi se tu trebao provjeriti.

Nego samo naprijed, glavu gore :D i puno meda i oraha. Ako to ne upali poslacemo vam mirelu22 da rijesi problem :D .

Inace ne govorim iz iskustva. Meni se nikad nije desilo, Tita mi
:D
seln

#88 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by seln »

Ne razbijaj glavu oko toga. Nema te zene na svijetu koja je bilo kom muskarcu nakon godinu interesantna kao i prvog dana. Vecina nas bi vec nakon mjesec-dva rado smjestila nekoj drugoj,
srecom je vecina dovoljno vjerna (ili dovoljno razborita) da to ne uradi. Osim toga, danasnji tempo zivota nikoga ne zaobilazi: stres, posao, financijski problemi...kita je barometar stanja u drustvu, jebo wall street journal. I nikako ne povezuj to "nije mu se digao" sa "ne voli me". Kod muskaraca to ima malo do nimalo veze jedno s drugim.
Genitalni Herpes

#89 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by Genitalni Herpes »

dami wrote:Mislim da na ovu temu najbolje muskarci znaju odgovor. Naime zabavljam se sa deckom 1 god i imamo redovan sex,zivimo skupa i uskoro se mislimo uzeti, ali se desilo da se u toku sexa jednostavno "SPUSTIO" naravno ja sam razocarana naljutila sam se na njega jer mislim da je do men da mu se mozda ne svidjam vise.Molim Vas jeli se nekome nesto takvo desilo jer je meni to totalno razocarenje.....Hvala Vam
cemu toliki upitnici
to seki zanemari
to je normala
nije do tebe vjeruj mi
on ima problem ne ti
beautifullshinyb.

#90 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by beautifullshinyb. »

corolla02 wrote:
Pa sve si mu dala, sto bi mu bila vise interesantna. "Slijedeca idemo dalje" :rece ON!

kako bi bilo dosadno bez ovih VELIKIH JE... :x
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#91 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by Admir_1984 »

Jos jedna dubokoumna tema. Rispekt za postavljacicu :thumbup: :thumbup: :dance: :dance:
suspect_zero

#92 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by suspect_zero »

atom62 wrote:probaj na virtualnom dzematu. tamo znaju odgovore na sva pitanja kako sa ove tako i sa one strane sumraka!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .......nemoj više ni jedne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#93 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by A1fa »

pustopoljina wrote:ja mislim da ce ti svaki muskarac potvrditi da mu se to u zivotu nije desilo, bez obzira na vremenske uslove. on ne zna o cem' ti pricas. sta je to? je li se to jede?
ali me zanima sto ti uvijek inciras bliske susrete? that's not nice.
Evo ja prvi prznam da jeste :D bas neki dan mi u po frke naumpade da kasnim sa ratom kredita i da ce me ljupki glasic iz Procredita sutra nazvati i da opet nesto moram lagati da prolongiram par dana! Kome je u tom trenutku vise do pi*ke** ??? :D
Last edited by A1fa on 14/10/2009 10:01, edited 1 time in total.
seln

#94 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by seln »

A1fa wrote:
pustopoljina wrote:ja mislim da ce ti svaki muskarac potvrditi da mu se to u zivotu nije desilo, bez obzira na vremenske uslove. on ne zna o cem' ti pricas. sta je to? je li se to jede?
ali me zanima sto ti uvijek inciras bliske susrete? that's not nice.
Evo ja prvi prznam da jeste :D bas neki dan mi u po frke naumpade da kasnim sa ratom kredita i da ce me ljupki glasic iz Procredita sutra nazvati i da opet nesto moram lagati da prolongiram par dana! Kome je u tom trenutki vise do pi*ke** ??? :D
...pade kap vode za vrat, ispuha cuna ko dusica... :D :D
Miniking19

#95 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by Miniking19 »

atom62 wrote:probaj na virtualnom dzematu. tamo znaju odgovore na sva pitanja kako sa ove tako i sa one strane sumraka!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Allah te nagradio!!!!!!
spreca

#96 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by spreca »

Miniking19 wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Allah te nagradio!!!!!!

i na pravi put uputio :lol:
Brunette

#97 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by Brunette »

Ma nije ti to bona nikakav problem, kod mene je takva situacija godinama :-D . Pravis se da ne primjecujes i svaki put se nadas da bas tad se nece to dogoditi, ako se opet dogodi pa nikom nista bice bolje nekad ha ja :) i ukupno u mjesec dana imas jedan normalan odnos ali sta ces :bih: valja zivjeti
burek_in_space

#98 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by burek_in_space »

Brunette wrote:Ma nije ti to bona nikakav problem, kod mene je takva situacija godinama :-D . Pravis se da ne primjecujes i svaki put se nadas da bas tad se nece to dogoditi, ako se opet dogodi pa nikom nista bice bolje nekad ha ja :) i ukupno u mjesec dana imas jedan normalan odnos ali sta ces :bih: valja zivjeti
Ovo mi je onako malo :-) .
CarobLJak

#99 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by CarobLJak »

Da tebi cika carobnjak kaze...ne sikiraj se ti nista, svima se to desi. Nego ti njemu oraha i meda prije akcije i nece sigurno nigdje biti problema. Cak ces ga zaljevati 'ladnom vodom da dodje sebi :wink:
nellington

#100 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by nellington »

Ko je poslao ovog kinga da oživljava teme iz pleistocena? :?
Post Reply