Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

zelenashica

#51 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by zelenashica »

dami wrote:
zelenashica wrote:
dami wrote: 1. 24
2. Nije

Ako su pitanja postavljena kao "jesi li iskusna" nije da se hvalim ali kaze da sam najbolja a njemu je 29....znaci nije nam ni najmanje dosadno.... :D
hm...29 :-) ...de ti njega ovdje dovedi da ga mi testiramo :lol:
trebala bih....:D
ma nema tu trebala....nego dovodi ga :lol: nakon nas ovdje kamaru sumnjam da će mu se više ikad dignuti :lol:
bez_ideje

#52 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by bez_ideje »

:-? :-?
Onda ne shvatam.....24 ti je godina,nije ti prvi momak........i pravis tragediju od toga sto se njemu jednom spustio :-) :-) :-) :-)
*mima*

#53 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by *mima* »

dami wrote:
bez_ideje wrote:2 pitanja:
Koliko je tebi godina?
Da li ti je to prvi momak?
1. 24
2. Nije

Ako su pitanja postavljena kao "jesi li iskusna" nije da se hvalim ali kaze da sam najbolja a njemu je 29....znaci nije nam ni najmanje dosadno.... :D

Dje si najbolja?
b_stulic

#54 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by b_stulic »

Kakva je situacija dobro je da se ikome u ovoj zemlji moze dići... Sta mislite da li se onom krmetu iz Laktaša diže? Ili Klempi? Ceriću? Kačavendi?
dami

#55 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by dami »

pa ti hoces da ga udesite sta cu onda ja...pa volim ga bez obzira na cunu....:)))))))))))))))))))))))))
Cholina_Lokica

#56 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by Cholina_Lokica »

pocnite koristiti hidrauliku :lol: :lol:
Miralem80

#57 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by Miralem80 »

ali moras to suptilno odraditi

ne smijes ga odmah onako s vrata napasti...pusti ga malo u narucje i onda stegni vrat polagano i sve jace i jace...ko zna mozda ti i prizna neke stvari :-D
Miralem80

#58 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by Miralem80 »

ako ne uspijes javi se meni ...
dami

#59 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by dami »

Miralem80 wrote:ali moras to suptilno odraditi

ne smijes ga odmah onako s vrata napasti...pusti ga malo u narucje i onda stegni vrat polagano i sve jace i jace...ko zna mozda ti i prizna neke stvari :-D
hahahahahahahhaah tako je

javim ti sta je bilo :DDDDDDDDDDDDD
kmirsad

#60 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by kmirsad »

dami...ništa ti njih ne slušaj...ove žemske neče da ti kažu...a muški ...jedva čekaju da ovom tvom omrkne...pa da oni osvanu...
mene slušaj...ja sam dobronamjeran...i nemam zadnjih namjera... možda poneku prednju...:lol:
...nego ti... kako znaš i umiješ...oblikuj si guzu vako...
ImageImage
onda ...lijepo mu se namjesti...i ne brigaj... satima se neće skidati...ma mrtvom bi se digo...
... evo... garantujem... :-D :lol:
haubica_i_to_teshka

#61 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by haubica_i_to_teshka »

Ima li gdje @mirele da posavjetuje doticnu ? :D
kmirsad

#62 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by kmirsad »

haubica_i_to_teshka wrote:Ima li gdje @mirele da posavjetuje doticnu ? :D
ma možda je to onaj mirelin...samo s damijem...na rezernom položaju...ako je to taj...boga mi...dami...mrka kapa... nego, pregledaj ti dami njemu jajca... :lol:
spreca

#63 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by spreca »

dami wrote:Mislim da na ovu temu najbolje muskarci znaju odgovor. Naime zabavljam se sa deckom 1 god i imamo redovan sex,zivimo skupa i uskoro se mislimo uzeti, ali se desilo da se u toku sexa jednostavno "SPUSTIO" naravno ja sam razocarana naljutila sam se na njega jer mislim da je do men da mu se mozda ne svidjam vise.Molim Vas jeli se nekome nesto takvo desilo jer je meni to totalno razocarenje.....Hvala Vam

pa u cemu je ovdje problem? :D u mene vec stoji
:lol: odoh ja da vidim jel kaHva gotova a ti bogami drzi se onih koji stoje :lol:
zelenashica

#64 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by zelenashica »

dami wrote:Mislim da na ovu temu najbolje muskarci znaju odgovor. Naime zabavljam se sa deckom 1 god i imamo redovan sex,zivimo skupa i uskoro se mislimo uzeti, ali se desilo da se u toku sexa jednostavno "SPUSTIO" naravno ja sam razocarana naljutila sam se na njega jer mislim da je do men da mu se mozda ne svidjam vise.Molim Vas jeli se nekome nesto takvo desilo jer je meni to totalno razocarenje.....Hvala Vam

ja tek sad vidjeh čuj ti sen aljutila jer misliš da je do tebe...a zar se nije trebao on naljutiti ako je do tebe :lol:
M.O.S-

#65 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by M.O.S- »

Odrasti :D
SnezanaM

#66 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by SnezanaM »

Probas drugog i znaces do koga je.... :D :-)
Gile Šampion

#67 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by Gile Šampion »

Ja sam čuo iz pouzdanih izvora da je bolje Snježanu jednom,nego 7 patuljaka,7 puta... :D

Sneki...
slavkoimamodilera

#68 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by slavkoimamodilera »

dami wrote:1. 24
2. Nije

Eeeee kakvima sam ja govorio da su "najbolje" :mrgreen: eeee budalice jedna... jos pure ti trebas pojest
SnezanaM

#69 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by SnezanaM »

Gile Šampion wrote:Ja sam čuo iz pouzdanih izvora da je bolje Snježanu jednom,nego 7 patuljaka,7 puta... :D

Sneki...
A ja sam cula da je bolje sa 7 patuljaka 7 puta, nego jednom sa jednim sampionom :P 8-)
pustopoljina

#70 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by pustopoljina »

ja mislim da ce ti svaki muskarac potvrditi da mu se to u zivotu nije desilo, bez obzira na vremenske uslove. on ne zna o cem' ti pricas. sta je to? je li se to jede?
ali me zanima sto ti uvijek inciras bliske susrete? that's not nice.
Gile Šampion

#71 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by Gile Šampion »

SnezanaM wrote:
Gile Šampion wrote:Ja sam čuo iz pouzdanih izvora da je bolje Snježanu jednom,nego 7 patuljaka,7 puta... :D

Sneki...
A ja sam cula da je bolje sa 7 patuljaka 7 puta, nego jednom sa jednim sampionom :P 8-)

Dođi Sneki da te DARIVAM kožnim OSKAROM...pravim šampionskim :P
SnezanaM

#72 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by SnezanaM »

Gile Šampion wrote:
SnezanaM wrote:

Sneki...

Dođi Sneki da te DARIVAM kožnim OSKAROM...pravim šampionskim :P
Tako se obracaj svojima u kuci :-) Zezanje i VULGARNOST nisu isto 8-)
WomeN in LovE

#73 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by WomeN in LovE »

zelenashica wrote:

ja tek sad vidjeh čuj ti sen aljutila jer misliš da je do tebe...a zar se nije trebao on naljutiti ako je do tebe :lol:

:thumbup:
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#74 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by corolla02 »

Pa sve si mu dala, sto bi mu bila vise interesantna. "Slijedeca idemo dalje" :rece ON!
Miralem80

#75 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by Miralem80 »

dami wrote:
Miralem80 wrote:ali moras to suptilno odraditi

hahahahahahahhaah tako je

javim ti sta je bilo :DDDDDDDDDDDDD

ali samo na PP :-D :-D neka to bude nasa mala tajna :-) :-)
Post Reply