Eh šta emancipacija uradi od divnih ženski bića. Nije đaba Nikola Tesla bio protiv emancipacije žena. Rekao je:"Žene su suviše samostalne. Treba da sjede kod kuće. Tamo im je mjesto. Ako ne bude tako propast će svijet..." I propada planeta, svako malo neko sranje, ratovi, zagađenje, političke krize,...Lucie wrote:sponzorusa je nesposobna zena koja samo ceka da nju drugu sponzoriraju i placaju, to tesko moze biti moj slucaj. ali nema veze znala sam da se neslozite jer zena treba da je skromna, sjedi u cosku ako muskarac plati ona treba glasno HVALA ako se jadnici zadesi ima sexa opet glasno HVALA /i jako sex nista nevalja/ i ako momak kaze plati i za mene mora samo reci HVALA.
ako taku nadjete onda nju cuvajte kao kapi na dlanu i nepustajte. Jer se vam moze zadesiti neka ja, koja trazi mnogo,mnogo i mnogo vise od muskaraca jer je dovolno sposobna da sve sebi obezbedi sama
**Plaćanje ceha :)**
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Lesli Eldridž
#51 Re: **Plaćanje ceha :)**
- otherside
#52 Re: **Plaćanje ceha :)**
i onda ne spominjes seks da je ne bi povrijedio?BarbaDue wrote:pice uvjek placam ja, 97,3%, ali ako bas ona insistira, da je ne bi povrijedio dopustim joj da plati![]()
povrijedi je bolan, slobodno
-
Lesli Eldridž
#53 Re: **Plaćanje ceha :)**
Pa moja bivša je kolk'o ja znam "suha" poodavno, a za ostale ne znam.otherside wrote: samo jedna?uzbuna! lazni ninja!
- black
#54 Re: **Plaćanje ceha :)**
jel' ti dosta tri črveneLucie wrote:
vec unapred znam da samnom neslozite ali sta cu evo moj nacin :
ako placam ja onda time jasno i glasno dajem do znanja : nemamo i necemo nikada imati nista zajednicko. isto tako nikada nedozvolim da mi na party ili u disco plati neki momak pice. takvi momci ocekivaju plate pice pa su neki hadzije i jedno jeftino pice da kupi moju paznju, kakvi grrr. Radim puno imam svoju lovu i neizlazim nikde da cekam da mi neko plati pice. ALI ako sam sa nekim u vezi onda ocekivam da plati on i uvjek on. Ako me zeli mora da si me moze priusititi. I to u svemu, mora da je musko:-) nije fer slazem se ali zivot nije sala
previse sam emancipirana u nekim stvarima ali na drugu stranu musko je musko, otvara vrata, oblaci me u kaput i placa racune![]()
mozda sam out ali istina da vec mnoooogo godina nisam studentica

-
Lesli Eldridž
#55 Re: **Plaćanje ceha :)**
Jes' ti to ja? Da se nisam klonir'o? Isto razmišljamo. I radimo...BarbaDue wrote:pice uvjek placam ja, 97,3%, ali ako bas ona insistira, da je ne bi povrijedio dopustim joj da plati![]()
- otherside
#56 Re: **Plaćanje ceha :)**
zar nije tesla rekao da su zene potrebne kad nestane struje?Lesli Eldridž wrote:Eh šta emancipacija uradi od divnih ženski bića. Nije đaba Nikola Tesla bio protiv emancipacije žena. Rekao je:"Žene su suviše samostalne. Treba da sjede kod kuće. Tamo im je mjesto. Ako ne bude tako propast će svijet..." I propada planeta, svako malo neko sranje, ratovi, zagađenje, političke krize,...Lucie wrote:sponzorusa je nesposobna zena koja samo ceka da nju drugu sponzoriraju i placaju, to tesko moze biti moj slucaj. ali nema veze znala sam da se neslozite jer zena treba da je skromna, sjedi u cosku ako muskarac plati ona treba glasno HVALA ako se jadnici zadesi ima sexa opet glasno HVALA /i jako sex nista nevalja/ i ako momak kaze plati i za mene mora samo reci HVALA.
ako taku nadjete onda nju cuvajte kao kapi na dlanu i nepustajte. Jer se vam moze zadesiti neka ja, koja trazi mnogo,mnogo i mnogo vise od muskaraca jer je dovolno sposobna da sve sebi obezbedi sama
- BarbaDue
#57 Re: **Plaćanje ceha :)**
hocu neboj seotherside wrote:i onda ne spominjes seks da je ne bi povrijedio?BarbaDue wrote:pice uvjek placam ja, 97,3%, ali ako bas ona insistira, da je ne bi povrijedio dopustim joj da plati![]()
![]()
povrijedi je bolan, slobodno
-
Lesli Eldridž
#58 Re: **Plaćanje ceha :)**
Joooj ne znam da je to rek'o, ali mislim da si u pravu. Jbg da hoće sad struje malo nestat'?otherside wrote:zar nije tesla rekao da su zene potrebne kad nestane struje?Lesli Eldridž wrote:Eh šta emancipacija uradi od divnih ženski bića. Nije đaba Nikola Tesla bio protiv emancipacije žena. Rekao je:"Žene su suviše samostalne. Treba da sjede kod kuće. Tamo im je mjesto. Ako ne bude tako propast će svijet..." I propada planeta, svako malo neko sranje, ratovi, zagađenje, političke krize,...Lucie wrote:sponzorusa je nesposobna zena koja samo ceka da nju drugu sponzoriraju i placaju, to tesko moze biti moj slucaj. ali nema veze znala sam da se neslozite jer zena treba da je skromna, sjedi u cosku ako muskarac plati ona treba glasno HVALA ako se jadnici zadesi ima sexa opet glasno HVALA /i jako sex nista nevalja/ i ako momak kaze plati i za mene mora samo reci HVALA.
- Ridjobrki
#59 Re: **Plaćanje ceha :)**
Pazi jednu stvar, ti to shvataš baš nako kako sam ja zamislio a ova piša što joj je samo do hajke nek se smije kolko god hoće. Eto.Lesli Eldridž wrote:Ja mislim da si ti u pravu. Konkurencija među ženama je danas nevjerovatno jaka tako da kada neka dobije od muškarca priliku za dobar sex treba da se i zahvali, jer za sex muškarac ima toliko veliki izbor žena da bi brate dragi bio red da se mnoge i zahvale za tu uslugu...
-
*mima*
#60 Re: **Plaćanje ceha :)**
Lucie wrote: vec unapred znam da samnom neslozite ali sta cu evo moj nacin :
ako placam ja onda time jasno i glasno dajem do znanja : nemamo i necemo nikada imati nista zajednicko. isto tako nikada nedozvolim da mi na party ili u disco plati neki momak pice. takvi momci ocekivaju plate pice pa su neki hadzije i jedno jeftino pice da kupi moju paznju, kakvi grrr. Radim puno imam svoju lovu i neizlazim nikde da cekam da mi neko plati pice. ALI ako sam sa nekim u vezi onda ocekivam da plati on i uvjek on. Ako me zeli mora da si me moze priusititi. I to u svemu, mora da je musko:-) nije fer slazem se ali zivot nije sala
previse sam emancipirana u nekim stvarima ali na drugu stranu musko je musko, otvara vrata, oblaci me u kaput i placa racune![]()
mozda sam out ali istina da vec mnoooogo godina nisam studentica
Prostre se ko tepih kad izlazis iz auta.
- otherside
#61 Re: **Plaćanje ceha :)**
ninji ne trebaju posebni uslovi za radLesli Eldridž wrote: Joooj ne znam da je to rek'o, ali mislim da si u pravu. Jbg da hoće sad struje malo nestat'?
-
Lesli Eldridž
#62 Re: **Plaćanje ceha :)**
Mrak je najveći saveznik ninđi...otherside wrote:ninji ne trebaju posebni uslovi za radLesli Eldridž wrote: Joooj ne znam da je to rek'o, ali mislim da si u pravu. Jbg da hoće sad struje malo nestat'?
- MoHiKaNaC
#63 Re: **Plaćanje ceha :)**
Talk to my hand prokleta SPONZORUSO!!!Lucie wrote:sponzorusa je nesposobna zena koja samo ceka da nju drugu sponzoriraju i placaju, to tesko moze biti moj slucaj. ali nema veze znala sam da se neslozite jer zena treba da je skromna, sjedi u cosku ako muskarac plati ona treba glasno HVALA ako se jadnici zadesi ima sexa opet glasno HVALA /i jako sex nista nevalja/ i ako momak kaze plati i za mene mora samo reci HVALA.
Sala na stranu, a sto se ti ne bi potrudila da priustis muskarca sebi? Pa jebote ko da si pehar a ne zena...
-
Lesli Eldridž
#64 Re: **Plaćanje ceha :)**
Tako jeMoHiKaNaC wrote:Talk to my hand prokleta SPONZORUSO!!!Lucie wrote:sponzorusa je nesposobna zena koja samo ceka da nju drugu sponzoriraju i placaju, to tesko moze biti moj slucaj. ali nema veze znala sam da se neslozite jer zena treba da je skromna, sjedi u cosku ako muskarac plati ona treba glasno HVALA ako se jadnici zadesi ima sexa opet glasno HVALA /i jako sex nista nevalja/ i ako momak kaze plati i za mene mora samo reci HVALA.
ako taku nadjete onda nju cuvajte kao kapi na dlanu i nepustajte. Jer se vam moze zadesiti neka ja, koja trazi mnogo,mnogo i mnogo vise od muskaraca jer je dovolno sposobna da sve sebi obezbedi sama![]()
Sala na stranu, a sto se ti ne bi potrudila da priustis muskarca sebi? Pa jebote ko da si pehar a ne zena...
- otherside
#65 Re: **Plaćanje ceha :)**
kad ja ulovim lafca, svezem ga za radijator i zakljucam. sto je sigurno, sigurno je
i kazem hvala svaki put
hrana i kafa mu je dzaba 
i kazem hvala svaki put
-
Lesli Eldridž
#66 Re: **Plaćanje ceha :)**
To! To je ispravan pristup problemu...otherside wrote:kad ja ulovim lafca, svezem ga za radijator i zakljucam. sto je sigurno, sigurno je![]()
i kazem hvala svaki puthrana i kafa mu je dzaba
- otherside
#67 Re: **Plaćanje ceha :)**
znam al' lijepo je kad te...kaze li se povale ili pohvale?Lesli Eldridž wrote:To! To je ispravan pristup problemu...otherside wrote:kad ja ulovim lafca, svezem ga za radijator i zakljucam. sto je sigurno, sigurno je![]()
i kazem hvala svaki puthrana i kafa mu je dzaba
-
Lesli Eldridž
#68 Re: **Plaćanje ceha :)**
Za ženu je lijepo i jedno i drugo, a najbolje oboje... 
- Lucie
#69 Re: **Plaćanje ceha :)**
ko kaze da to neradim? samo meni netreba puno trudaSala na stranu, a sto se ti ne bi potrudila da priustis muskarca sebi?
ja pricala o ozbilnoj vezi kako ja radim ali nemam problem izabarti sebi muskarca, platiti sve troskove i neke naknadne i uzivati sve do zadnje sekunde i nemoram se zahvalivati
- MoHiKaNaC
#70 Re: **Plaćanje ceha :)**
Pa i ja sam pricao o ozbiljnoj vezi... Ako sebe budes smatrala peharom za muskarce a njih kao neke jade koji moraju da te zasluzuju na svakom koraku il ces ostariti sama il ces naci nekog slinu koji ce te ozenit pa ti dosadit kad tad...Lucie wrote:ko kaze da to neradim? samo meni netreba puno trudaSala na stranu, a sto se ti ne bi potrudila da priustis muskarca sebi?![]()
![]()
![]()
ja pricala o ozbilnoj vezi kako ja radim ali nemam problem izabarti sebi muskarca, platiti sve troskove i neke naknadne i uzivati sve do zadnje sekunde i nemoram se zahvalivati
- Lucie
#71 Re: **Plaćanje ceha :)**
zasto vi svi mislite preko foruma da mozete suditi drugima ???Pa i ja sam pricao o ozbiljnoj vezi... Ako sebe budes smatrala peharom za muskarce a njih kao neke jade koji moraju da te zasluzuju na svakom koraku il ces ostariti sama il ces naci nekog slinu koji ce te ozenit pa ti dosadit kad tad...
sretno sam udata /12 godina/ i zivim u braku koji mi sasvim odgovora jer me neveze pravilima i daje mi dovolnu slobodu da zivim kako zelim
cesti problem zena je da sami sebe nepostuju, sami sebe necjene i cude se zasto muskarci se prema njima ponasaju bas tako " zahvali za sex "
- MoHiKaNaC
#72 Re: **Plaćanje ceha :)**
Ako si udata vec 12 godina onda ti je prica obajatila... Kakve ti veze imas sada sa muskarcima, izlascima i placanjem ceha? Nikakvog...Lucie wrote:zasto vi svi mislite preko foruma da mozete suditi drugima ???Pa i ja sam pricao o ozbiljnoj vezi... Ako sebe budes smatrala peharom za muskarce a njih kao neke jade koji moraju da te zasluzuju na svakom koraku il ces ostariti sama il ces naci nekog slinu koji ce te ozenit pa ti dosadit kad tad...
sretno sam udata /12 godina/ i zivim u braku koji mi sasvim odgovora jer me neveze pravilima i daje mi dovolnu slobodu da zivim kako zelimi vjeruj nisam tip zene koje ostare sami
. I tacno kako smatras sebe
tako te dozivljavaju oni drugi
cesti problem zena je da sami sebe nepostuju, sami sebe necjene i cude se zasto muskarci se prema njima ponasaju bas tako " zahvali za sex "
- otherside
#73 Re: **Plaćanje ceha :)**
pa rekla ti je da zivi u braku koji je ne veze pravilima i da zivi kako zeli... 
- black
#74 Re: **Plaćanje ceha :)**
ah pa ona ti je "moderna" zena..sex and city fazoni..ima muza i kefanje ta tlaneMoHiKaNaC wrote:
Ako si udata vec 12 godina onda ti je prica obajatila... Kakve ti veze imas sada sa muskarcima, izlascima i placanjem ceha? Nikakvog...
- Lucie
#75 Re: **Plaćanje ceha :)**
sta ti je ba??? udala sam se to neznaci da sam umrlaAko si udata vec 12 godina onda ti je prica obajatila... Kakve ti veze imas sada sa muskarcima, izlascima i placanjem ceha? Nikakvog...