Perverzije

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

_ambassador

Post by _ambassador »

danas zamalo da pogine perverz musharraf pa nisam znao gdje da kazem :D:D
Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

_ambassador wrote:danas zamalo da pogine perverz musharraf pa nisam znao gdje da kazem :D:D
notty little paki..notttyyyy... :D

(naughty)
_ambassador

Post by _ambassador »

Suicidal Siberian wrote:
_ambassador wrote:danas zamalo da pogine perverz musharraf pa nisam znao gdje da kazem :D:D
notty little paki..notttyyyy... :D

(naughty)
ma isti freak ko onaj iz s. koreje :D

a sto se tice perverzija ja sam za :D sta fali :D
tech10

Post by tech10 »

Novi model pisoara. :D

Image
Kleopatra1

#30 Re: Perverzije

Post by Kleopatra1 »

StLouis wrote:i tako ti meni jednom jedna osoba rece, tj. finom me zamoli da joj se popiskim po tijelu i u usta... a ja, ostadoh bez teksta...jos mi rece da neki ljudi daju veliku lovu za ovakve stvari[ ovo po meni ima neke logike, ali eto, mozda i nema...folovi s ukusima i preferencama, razumijem.] ovo mi se je dogodilo nekih 6-7 godina unazad...s pisanje se moze zaraditi :-)

imao sam prijatelja koji je zbog glavobolje tj. migrene odlucio da proba akupunkturu, i od tada je navucen na igle, ali ne one igle u venama, vec u glavi i po glavi...javno je priznao da ga to pali i da mu je srozalo glavobolju na miunimum, jednom sedmicno ide na seansu i uziva u tome... :-)

siguran sam da je tema vec bila, ali eto malo da obnovimo znanje i podijelimo misljenja o perverzijama, ili kako ih vec nazivamo, fetis, strast...

:-)

A svakakvih insana...? :-)
scorpion7

#31 Re: Perverzije

Post by scorpion7 »

StLouis wrote:i tako ti meni jednom jedna osoba rece, tj. finom me zamoli da joj se popiskim po tijelu i u usta... a ja, ostadoh bez teksta...jos mi rece da neki ljudi daju veliku lovu za ovakve stvari[ ovo po meni ima neke logike, ali eto, mozda i nema...folovi s ukusima i preferencama, razumijem.] ovo mi se je dogodilo nekih 6-7 godina unazad...s pisanje se moze zaraditi :-)

imao sam prijatelja koji je zbog glavobolje tj. migrene odlucio da proba akupunkturu, i od tada je navucen na igle, ali ne one igle u venama, vec u glavi i po glavi...javno je priznao da ga to pali i da mu je srozalo glavobolju na miunimum, jednom sedmicno ide na seansu i uziva u tome... :-)

siguran sam da je tema vec bila, ali eto malo da obnovimo znanje i podijelimo misljenja o perverzijama, ili kako ih vec nazivamo, fetis, strast...

Ma trebao si samo maznut jedno 4-5 tocenih pa je zaspes ko iz slaufa,da misli da je pod vodopadom :D:D:D
Yamahalac

#32 Re: Perverzije

Post by Yamahalac »

scorpion7 wrote:

Ma trebao si samo maznut jedno 4-5 tocenih pa je zaspes ko iz slaufa,da misli da je pod vodopadom :D:D:D
valja je ba zagrliti i poljubiti poslije :D:D
StLouis

#33 Re: Perverzije

Post by StLouis »

Yamahalac wrote:
scorpion7 wrote:

valja je ba zagrliti i poljubiti poslije :D:D
:D

iii bljak :D
tech10

Post by tech10 »

mali Ninja

Post by mali Ninja »

tech10 wrote:Novi model pisoara. :D

Image

ovo mi je genijalno :-D :-D
adisio

Post by adisio »

Samo se vi igrajte, pa kad ograjisete onda ce vas hodza spasavat :shock:
misolino

#37 Re: Perverzije

Post by misolino »

Ma pustite se pisanja,nego pitanja za dame koji vole vise obrezane ili ne-obrezane muske polne organe..
Šibicar

#38 Re: Perverzije

Post by Šibicar »

misolino wrote:Ma pustite se pisanja,nego pitanja za dame koji vole vise obrezane ili ne-obrezane muske polne organe..
Jel to došlo vrijeme da se sunetiš sa svojih punih 7 godina,pa da provjeriš kako će dame reagovati... :lol: E znaš šta ćeš,uzmi onaj ostatak od suneta i žvači umjesto orbita... :lol:
misolino

#39 Re: Perverzije

Post by misolino »

Šibicar wrote:
misolino wrote:Ma pustite se pisanja,nego pitanja za dame koji vole vise obrezane ili ne-obrezane muske polne organe..
Jel to došlo vrijeme da se sunetiš sa svojih punih 7 godina,pa da provjeriš kako će dame reagovati... :lol: E znaš šta ćeš,uzmi onaj ostatak od suneta i žvači umjesto orbita... :lol:
Nije...sve je obavljeno na vrijeme ;-)
noise

#40 Re: Perverzije

Post by noise »

misolino wrote:
Šibicar wrote:
Nije...sve je obavljeno na vrijeme ;-)
pa doslo vrijeme da Ga pocnes upotrebljavat u prave svrhe pa da ispitas teren, jel to?
misolino

#41 Re: Perverzije

Post by misolino »

Za ,Noise' Svjetski si i Evropski čovjek :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:Samo tako nastavi :thumbup:
misolino

#42 Re: Perverzije

Post by misolino »

Šibicar wrote:
Svjetski si i Evropski čovjek :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:Samo tako nastavi :thumbup:
noise

#43 Re: Perverzije

Post by noise »

misolino wrote:Za ,Noise' Svjetski si i Evropski čovjek :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:Samo tako nastavi :thumbup:
hvala na podrsci,
sta si se uvrijedio, nisam htio i necu vise nikad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
adomaajka

#44 Re: Perverzije

Post by adomaajka »

gdje to ima,ja cu pisati samo nek mi plate :D
misolino

#45 Re: Perverzije

Post by misolino »

noise wrote:
misolino wrote:Za ,Noise' Svjetski si i Evropski čovjek :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:Samo tako nastavi :thumbup:
hvala na podrsci,
sta si se uvrijedio, nisam htio i necu vise nikad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eh To :thumbup: ... Svjetski si i Evropski čovjek :thumbup:
ariella1234

#46 Re: Perverzije

Post by ariella1234 »

piss je odredjena vrsta ponizavanja koja uzbudjuje izmedju 10 i 20 posto ljudi al ih ni jedan posto nece priznati a bicevanje pogotovo
McMoy

#47 Re: Perverzije

Post by McMoy »

Uriniranje po tijelu partnera, poznatije kao Zlatni tuš, po mišljenju mnogih stručnjaka prije predstavlja pokazivanje potpune predanosti partneru nego nekakvo ponižavanje ili dominaciju.
Nije odredjeno koji će partner biti u kojoj ulozi, i najčešće je inicijator ove vrste sexualne igre ona osoba po kojoj će se urinirati! Da bi partneri uživali u ovoj igri potrebna je bliskost, povjerenje, poznavanje partnera i opuštenost.
Ovo sve pod pretpostavkom da oba partnera žele da to čine, dakle da ne postoji bilo kakva prisila.
ariella1234

#48 Re: Perverzije

Post by ariella1234 »

zavisi kako ko svata,da dokaz je i predanosti ali pokusavam narodu pojednostaviti definicije
McMoy

#49 Re: Perverzije

Post by McMoy »

Nakon nekoliko uobičajenih početnih zeza na ovu (kao i na mnoge druge) temu, nadam se da bi ista mogla krenuti u nekom ozbiljnijem smjeru. Postavljač teme je u svom uvodnom postu naveo par primjera, nečega što on smatra perverzijama, a u završnoj rečenici je rekao da bi želio da "...podijelimo misljenja o perverzijama..."
Volio bih kada bismo temu nastavili baš u tom pravcu, dakle otprilike:
- Šta su to perverzije, a šta se smatra normalnim u sexu?
- Ko određuje tu granicu i po kojim kriterijima proglašava nešto perverznim?
- Ima li perverzija neku "gornju granicu", odnosno gdje počinje nastrano (mislim da sam upotrijebio odgovarajući izraz)
ponašanje (zoofilija, nekrofilija...)?

Ovo je neki moj pokušaj da usmjerimo diskusije na pitanje granica izmedju raznih načina ispoljavanja sexualni želja i potreba pojedinaca, pa ako ima zainteresiranih - izvolite... :mrgreen:
Post Reply