pape wrote:danas wrote:kanaFeanais_nin wrote: koji dio ti najvise fali?onaj o kukama ili...?
![]()
![]()
Pa svakako, ... kuka i kanaFa, ... tek tada vi vidite posto je Musa jarca der`o, ....
Perverzije....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Salko sto je u vodu skako
samo bi se vezivala....popricacemo mi jos o ovome....danas wrote:sto krades moje capareanais_nin wrote:svileni sal zakondanas wrote:ma ovo sve ostavlja modricenema nista ko silk stockigs
![]()
stockings meni bolje na nogama
nego oko ruka
![]()
a moraju se i none necim privezat![]()
- anais_nin
pa od tebe sam ih i dobiladanas wrote:sto krades moje capareanais_nin wrote:svileni sal zakondanas wrote:ma ovo sve ostavlja modricenema nista ko silk stockigs
![]()
stockings meni bolje na nogama
nego oko ruka
![]()
a moraju se i none necim privezat![]()
dobro, sad kontam....zoom66 wrote:narraffski...anais_nin wrote:i u charapama je li?zoom66 wrote:
moje drage dame, ja vas obozafam narochito kad ste same...:D:D
![]()
@ salko, pazi shta postirash...
u duhu teme perverzno ode McDonalds u kantu za smece...zoom66 wrote:i to u duhu teme: perverzno..water wrote:sto pocisti covekazoom66 wrote:narraffski...
@ salko, pazi shta postirash...
ali ovo nije za kante..tako barem mislim...

nije bona perverzno...takmicenje... ti volis takmicenja..jesil se prijavljivala????anais_nin wrote:jao ovo je stvarno pervezno
- danas
zeno, jesil ovo ti???? pa gdje ti je ona bunda???danas wrote:pitt wrote:U banres & noble eno na sale izbacili bad santa kitDodje ulje za masazu, bad santa hat, one lisice oblozene krznom, knjiga upustava i jos nekih sitnica
:D Cuo ja u mahali.....
:D
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
eto znas sta ces meni za Xmaspitt wrote:U banres & noble eno na sale izbacili bad santa kitDodje ulje za masazu, bad santa hat, one lisice oblozene krznom, knjiga upustava i jos nekih sitnica
- pitt
tebi ide i kandzija pride.....da te ishibam reda radianais_nin wrote:eto znas sta ces meni za Xmaspitt wrote:U banres & noble eno na sale izbacili bad santa kitDodje ulje za masazu, bad santa hat, one lisice oblozene krznom, knjiga upustava i jos nekih sitnica
- danas
vidim jos ti nije doslo iz guzice u glavu sto ti je ona prva stusila nazad majki i babipitt wrote:tebi ide i kandzija pride.....da te ishibam reda radianais_nin wrote:eto znas sta ces meni za Xmaspitt wrote:U banres & noble eno na sale izbacili bad santa kitDodje ulje za masazu, bad santa hat, one lisice oblozene krznom, knjiga upustava i jos nekih sitnica
- sojka
#99 Re: Perverzije....
anais_nin wrote:nesta tema o perverzijamae bas perverzno....
sta je za vas perverzno? sta smatrate perverzijama? i da li biste nesto probali cak i ako to smatrate perverznim (npr vas partner zeli to da proba)?
Perverzija pocinje i sa samim dodirom sa nekim ko nam ne odgovara. Ukoliko te voli istinski ne bu palo na pamet, iznimka bolest, ugrozenost i sl.
Pozdrav Anais Nin...