Ma kod našeg naroda može sve proći, nakon 2 ili tri godine samo serviraj stare vijesti niko neće ni skontatiEliasVeskot wrote:ovo je po svemu sudeci praaavo stara vijest
@sinus
cini mi se da je to ista![]()
http://prnjavor.atspace.com/zanimljivosti017.htm
Pa ti chatuj!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- sinus
-
EliasVeskot
jazuk bacati
Al dobro zapazanje, sto jes , jes
- sinus
Ma bilo mi to sve nešto poznato i na google krenem tražiti o tome jer se sjećam da sam nešto slično pročitao davno u novinama. I izbaci mi forum na kojem sam to čak i napisaoEliasVeskot wrote:![]()
jazuk bacati![]()
Al dobro zapazanje, sto jes , jes
A i ti si našao dobar dokaz
- Dirty Harry
Ja bih još nešto dodao vezano za imena ... pokušajte ih pronaći u tel. imeniku Zenice. Ne postoje, jest da može biti i skriven broj, ali opet ne slaže mi se ime supruga sa imenima prezimenjaka (što opet ne mora biti nemoguće, ali puno je tu činjenica sa malom vjerovatnoćom)... priča dismr žešćesinus wrote:Ma bilo mi to sve nešto poznato i na google krenem tražiti o tome jer se sjećam da sam nešto slično pročitao davno u novinama. I izbaci mi forum na kojem sam to čak i napisaoEliasVeskot wrote:![]()
jazuk bacati![]()
Al dobro zapazanje, sto jes , jes![]()
A i ti si našao dobar dokazsvaka ćast
- trinaesti
- trinaesti
-
EliasVeskot
Bravo ja 
Times of Oman
6 Feb 2005
Budding Jordan cyber love ends in divorce
AMMAN (AFP) - A budding romance between a Jordanian man and woman turned into an ugly public divorce when the couple found out that they were in fact man and wife, state media reported.
Separated for several months, boredom and chance briefly re-united Bakr Melhem and his wife Sanaa in an Internet chat room, the official Petra news agency said.
Bakr, who passed himself off as Adnan, fell head over heels for Sanaa, who signed off as Jamila (beautiful) and described herself as a cultured, unmarried woman -- a devout Muslim whose hobby was reading, Petra said.
Cyber love blossomed between the pair for three months and soon they were making wedding plans. To pledge their troth in person, they agreed to meet in the flesh near a bus depot in the town of Zarqa, northeast of Amman.
The shock of finding out their true identities was too much for the pair.
Upon seeing Sanaa-alias-Jamila, Bakr-alias-Adnan turned white and screamed at the top of his lungs: "You are divorced, divorced, divorced" -- the traditional manner of officially ending a marriage in Islam.
"You are a liar," Sanaa retorted before fainting, the agency said.

Times of Oman
6 Feb 2005
AMMAN (AFP) - A budding romance between a Jordanian man and woman turned into an ugly public divorce when the couple found out that they were in fact man and wife, state media reported.
Separated for several months, boredom and chance briefly re-united Bakr Melhem and his wife Sanaa in an Internet chat room, the official Petra news agency said.
Bakr, who passed himself off as Adnan, fell head over heels for Sanaa, who signed off as Jamila (beautiful) and described herself as a cultured, unmarried woman -- a devout Muslim whose hobby was reading, Petra said.
Cyber love blossomed between the pair for three months and soon they were making wedding plans. To pledge their troth in person, they agreed to meet in the flesh near a bus depot in the town of Zarqa, northeast of Amman.
Upon seeing Sanaa-alias-Jamila, Bakr-alias-Adnan turned white and screamed at the top of his lungs: "You are divorced, divorced, divorced" -- the traditional manner of officially ending a marriage in Islam.
- trinaesti
- sinus
Bravo majstoreEliasVeskot wrote:Bravo ja
Times of Oman
6 Feb 2005
A u sput u Zenici imaju Samo tri porodice sa prezimenom Klarić. Možemo i to provjeriti da bude detaljnije
- faye
EliasVeskot wrote: "You are a liar," Sanaa retorted before fainting, the agency said.
"baka sa lešom u zamrzivaču zavela mladića"EliasVeskot wrote:ovo je po svemu sudeci praaavo stara vijest
@sinus
-
EliasVeskot
@sinus
najgore sto su ovu vijest prihvatili i objavili svi portali.
faye,
ma vijest ispod te, nije mi se dalo citirati :
Samo me interesuje, ko je izmisljao ove njihove izjave...
i neko je izgleda kombinovao te vijesti...
Uzas,
c c c
najgore sto su ovu vijest prihvatili i objavili svi portali.
faye,
ma vijest ispod te, nije mi se dalo citirati :
Samo me interesuje, ko je izmisljao ove njihove izjave...
i neko je izgleda kombinovao te vijesti...
Uzas,
c c c
- sinus
@EliasVeskot
Tačno tako žalosno je što su vijest prihvatili svi portali, čak i neki evropski. Smiješno i u isti mah žalosno kako naši "novinari" su (ne)informisani o svemu. Ali fascinantno mi je to kako umiju da izmisle izjave učesnika
i da sve to prošire dodaju poneke stvari hehehehe
Tačno tako žalosno je što su vijest prihvatili svi portali, čak i neki evropski. Smiješno i u isti mah žalosno kako naši "novinari" su (ne)informisani o svemu. Ali fascinantno mi je to kako umiju da izmisle izjave učesnika
-
Sarafcina
samo je ova za zenicu... potekla od pincomEliasVeskot wrote:ovo je po svemu sudeci praaavo stara vijest
@sinus
-
EliasVeskot
Imal još đe kakvih neriješenih slučajeva da se Sinus i ja bacimo na posao
Dosier: Sarajevo-X
-
mamica papucarka
a na svakom chatu, svaka druga zemska je sa nikom Slatkica 
-
Agadafi
Evo stiglo i na Digg
http://digg.com/offbeat_news/Online_cou ... ch_other_2
Neznam jel ovo stvarno istina, ali kod nas bosanaca nista nije cudno. Sami se brukamo
http://digg.com/offbeat_news/Online_cou ... ch_other_2
Neznam jel ovo stvarno istina, ali kod nas bosanaca nista nije cudno. Sami se brukamo
-
EliasVeskot
pa ovdje svi citaju samo prvi i zadnji (svoj) post.
Sinus i ja jucer rijesili slucaj,napisali smo i tuzbu zbog krsenja novinarske etike
i objavljivanja imena ljudi koji i ne postoje.
samo ne znamo kome da je uputimo
Partneru, imas ideju
Sinus i ja jucer rijesili slucaj,napisali smo i tuzbu zbog krsenja novinarske etike
Partneru, imas ideju
- sinus
hehehe u pravu si partneru, a kad ne pije ovdje vode neće ni u redakcijama. Samo tishu mishu da ne bi i nas dvojicu u kakvu vijest strpali u negativnom kontekstu pa ko će se oprati ondaEliasVeskot wrote:pa ovdje svi citaju samo prvi i zadnji (svoj) post.
i objavljivanja imena ljudi koji i ne postoje.
Partneru, imas ideju
Znaš da smo mi rasa koja je navikla da vjeruje u ono što zamisli da je tako, a đaba dokazi,đaba svjedoci kad je to sve onako kako ko poželi