Nista ti ne znas o orgijama. Eto, ponesto znas o tom momku... Dobro je da si navrijeme saznala.tigris wrote:ucestvovala nisam ali mi je jednom jedan momak rekao da su orgije njegov san! to je sve sto znam o orgijama![]()
Orgije
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- lolita_xx
jesi zaomedvjed wrote:Mimo, znaš da imaš isto ime kao moja tetka? Da, i moja tetka se zove Mima. Fina jedna ženica... istina, ne vjerujem da engleski zna ovako loše kao ti, ali vrijeme je pred tobom. Naučićeš... I engleski i sve ostalo što ti bude (i ne bude) trebalo.mima wrote:Jeli i ovdje syber sex........
-
BugsBunny
#103 Re: Orgije
odnosmedvjed wrote:Halali, brate, ali ne zaboravi da ima i nas koji nismo "guzili". I otkud ti tako vulgaran riječnik? Pravi čovjek ne "guzi", on naprosto ima odnos sa svojom hanumom. Sa ovakvim forumima nećemo dugo čekati da doživimo sudbinu Sodome i Gomore.Ilija_Cvorovic wrote:Da vas cujem. Svi ste guzili, a je li iko ucestvovao u orgijama? Ha?
- lolita_xx
#104 Re: Orgije
meni bolje zvuci ovo 'guzi'BugsBunny wrote:odnosmedvjed wrote:Halali, brate, ali ne zaboravi da ima i nas koji nismo "guzili". I otkud ti tako vulgaran riječnik? Pravi čovjek ne "guzi", on naprosto ima odnos sa svojom hanumom. Sa ovakvim forumima nećemo dugo čekati da doživimo sudbinu Sodome i Gomore.Ilija_Cvorovic wrote:Da vas cujem. Svi ste guzili, a je li iko ucestvovao u orgijama? Ha?![]()
-
dugacki
Vala bas, vidi koliko si ti do sada napisao poruka_BosanaC wrote:Mozda je vrijeme za zatvaranje forumadebela wrote:de ne palamudi_BosanaC wrote: Zavisi sve sta ko smatra redovnimsvaka tema iste face, ista prica..
mozda je vrijeme za otvaranje jednog internog podforuma.Mislim da bi nam to svima najbolje leglo
Onda bi poceli prakticirati a ne bi samo palamudili
-
Yamahalac
#106 Re: Orgije
agree, ne kontam ako ganja vjeru folove, sta ima u ljubav i sex sa naglaskom na sex da zalazi i otvara thread orgije, valjda nije ime threada dovoljno jasnoveca_sa wrote:niko te ne tjera da otvaras i citas, i pusti ljude nek pricaju sta hoce i kako hocemedvjed wrote:Halali, brate, ali ne zaboravi da ima i nas koji nismo "guzili". I otkud ti tako vulgaran riječnik? Pravi čovjek ne "guzi", on naprosto ima odnos sa svojom hanumom. Sa ovakvim forumima nećemo dugo čekati da doživimo sudbinu Sodome i Gomore.Ilija_Cvorovic wrote:Da vas cujem. Svi ste guzili, a je li iko ucestvovao u orgijama? Ha?
cudi me da ga nije strah da ce izgubiti abdest?!
-
Velicina
Odakle Bogu pravo da se uplice izmedju plahti i prebrojava. Barem malo radosti covjek moze dobiti na ovom svjetu.maccarona wrote:ovaj medvjed i ne kaze vala nista lose![]()
nismo daleko od sodome i gomorene znas vise ni ko koga
![]()
prave vrijednosti vise ne vaze
-
Velicina
Interesantno pitanje. Medjutim kako mozes znati da dvoje ljudi koji "imaju" normalan odnos da se vole? Ili kad momak pridje curi i vadi trikove da je to ljubav.Ćelava cura wrote:maccarona wrote:ovaj medvjed i ne kaze vala nista lose![]()
![]()
prave vrijednosti vise ne vaze![]()
svaka cast, nek si im rekla
a di je tu ljubav?![]()
- maccarona
toga vise nema!!! sad su sve moguce rupe u modiĆelava cura wrote:maccarona wrote:ovaj medvjed i ne kaze vala nista lose![]()
![]()
a di je tu ljubav?![]()
samo nek se ima zabijat
ma znas sta
-
Yamahalac
neko je danasmaccarona wrote:toga vise nema!!! sad su sve moguce rupe u modiĆelava cura wrote:maccarona wrote:ovaj medvjed i ne kaze vala nista lose![]()
![]()
a di je tu ljubav?![]()
![]()
samo nek se ima zabijatsa sto jos vise ljudi to bolje, svejedno musko ili zensko
![]()
ma znas stacak je svejedno dal ti zenu neko penali pred tvojim ocima
ili muza
a tog muza vala moze i muskarac da penali
toliko je sve sejedno postalo da vise nista cari nema
- Saian
e ljudi sad znate da ste pretjerali, kad ste i macci, makar usmenu, frivolnost, uchinili odbojnommaccarona wrote:
toga vise nema!!! sad su sve moguce rupe u modi![]()
samo nek se ima zabijatsa sto jos vise ljudi to bolje, svejedno musko ili zensko
![]()
ma znas stacak je svejedno dal ti zenu neko penali pred tvojim ocima
ili muza
a tog muza vala moze i muskarac da penali
toliko je sve sejedno postalo da vise nista cari nema
-
MadamPiaNo
-
MadamPiaNo
-
bekrija_swe
mogu li i ja da se skupa volimo?MadamPiaNo wrote:lolita_xx wrote:madam, lolim te
I ja tebe![]()