a koji onaj o blues sviraču, ili onaj sa Alec-om Baldwin-omplain vanilla wrote:Raskrizje je film koje bi trebale pogledati i one prevarene i ljubavniceMis mekinjas wrote:ja samo znam da sam u Indecent Proposal, navijala za Roberta Reforda![]()
![]()
Znam što, brate zgodniji od Woody Harrelson-a
Oprostiti prevaru
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Mis mekinjas
#876 Re: Oprostiti prevaru
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#877 Re: Oprostiti prevaru
napisah ja iznad, s Richardom Gereom i Sharon StoneMis mekinjas wrote:a koji onaj o blues sviraču, ili onaj sa Alec-om Baldwin-omplain vanilla wrote:Raskrizje je film koje bi trebale pogledati i one prevarene i ljubavniceMis mekinjas wrote:ja samo znam da sam u Indecent Proposal, navijala za Roberta Reforda![]()
![]()
Znam što, brate zgodniji od Woody Harrelson-a
- Mis mekinjas
#878 Re: Oprostiti prevaru
A ima i onaj sa Richard-om Gere-om
Znam, dobar
Znam, dobar
- Mis mekinjas
#879 Re: Oprostiti prevaru
nisam čitala postoveplain vanilla wrote:
napisah ja iznad, s Richardom Gereom i Sharon Stone
- Ghost_Rider_XXX
#880 Re: Oprostiti prevaru
Ma daj mišice, k'o da je problem s tolikim milionima bit', šarmantan, naravno, pod uslovom da nemaš propuh u glavi ili fizičke predispozicije a la Kerum, ali to je drugi par rukava.
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#881 Re: Oprostiti prevaru
Mis mekinjas wrote:MA NAČIN KAKO JE TO ODIGRAO BEZ OBZIRA NA KONTO JE MENI, MLJAC...![]()
![]()
![]()
ne izvlači se sad, kasno je... ni velika slova ti ne pomažu
- plain vanilla
#882 Re: Oprostiti prevaru
joj, pogledaj samo onog BernijaGhost_Rider_XXX wrote:Ma daj mišice, k'o da je problem s tolikim milionima bit', šarmantan, naravno, pod uslovom da nemaš propuh u glavi ili fizičke predispozicije a la Kerum, ali to je drugi par rukava.
sve sharmeri naki, a da nemaju para zeMsko bi vidjeli samo na TV
- Mis mekinjas
#883 Re: Oprostiti prevaru
vjeruj mi da jeste, vidjela sam ja mnoge lovatore, pa da je zadnji na svijetu, ne bih brate...Ghost_Rider_XXX wrote:Ma daj mišice, k'o da je problem s tolikim milionima bit', šarmantan, naravno, pod uslovom da nemaš propuh u glavi ili fizičke predispozicije a la Kerum, ali to je drugi par rukava.
Doduše da budem jasna, ne bih ni s konjem koji neće da radi, i žica me pare za kavu, i kocku...
- Mis mekinjas
#884 Re: Oprostiti prevaru
uFatiTa samanoush wrote:Mis mekinjas wrote:MA NAČIN KAKO JE TO ODIGRAO BEZ OBZIRA NA KONTO JE MENI, MLJAC...![]()
![]()
![]()
ne izvlači se sad, kasno je... ni velika slova ti ne pomažu
- Ghost_Rider_XXX
#885 Re: Oprostiti prevaru
Najbolje je da je pun k'o brod, dobar k'o avion, i pozdan k'o Mercedes.Mis mekinjas wrote:vjeruj mi da jeste, vidjela sam ja mnoge lovatore, pa da je zadnji na svijetu, ne bih brate...Ghost_Rider_XXX wrote:Ma daj mišice, k'o da je problem s tolikim milionima bit', šarmantan, naravno, pod uslovom da nemaš propuh u glavi ili fizičke predispozicije a la Kerum, ali to je drugi par rukava.![]()
Doduše da budem jasna, ne bih ni s konjem koji neće da radi, i žica me pare za kavu, i kocku...
- Mis mekinjas
#886 Re: Oprostiti prevaru
nije ovo tema kakav mužjak treba biti...Ghost_Rider_XXX wrote:
Najbolje je da je pun k'o brod, dobar k'o avion, i pozdan k'o Mercedes.SF sekcija, druga polica lijevo.
Ne treba biti dobar k'o avion, ne trebaju nam dva on nek pilotira, a ja ću vrlo rado biti i avion i helikopter...
Pare, ne treba, imam dovoljno...., ali da me s
- El Vanjcho
#887 Re: Oprostiti prevaru
a sta fali Kerumu? pravi frajer, da ga vidis uzivo, i to bi se zaljubioGhost_Rider_XXX wrote:Ma daj mišice, k'o da je problem s tolikim milionima bit', šarmantan, naravno, pod uslovom da nemaš propuh u glavi ili fizičke predispozicije a la Kerum, ali to je drugi par rukava.
kad stane kraj automobila...
- Mis mekinjas
#888 Re: Oprostiti prevaru
El Vanjcho wrote:a sta fali Kerumu? pravi frajer, da ga vidis uzivo, i to bi se zaljubioGhost_Rider_XXX wrote:Ma daj mišice, k'o da je problem s tolikim milionima bit', šarmantan, naravno, pod uslovom da nemaš propuh u glavi ili fizičke predispozicije a la Kerum, ali to je drugi par rukava.
kad stane kraj automobila...
ja TO vidjela uživo, ajme pa vas cijeli je mastan... Kosu k'o da je namačkario jestivim uljem
- El Vanjcho
#889 Re: Oprostiti prevaru
a jesi mu vidjela auto? nemoj mi skretati s temeMis mekinjas wrote:El Vanjcho wrote:a sta fali Kerumu? pravi frajer, da ga vidis uzivo, i to bi se zaljubioGhost_Rider_XXX wrote:Ma daj mišice, k'o da je problem s tolikim milionima bit', šarmantan, naravno, pod uslovom da nemaš propuh u glavi ili fizičke predispozicije a la Kerum, ali to je drugi par rukava.
kad stane kraj automobila...![]()
![]()
ja TO vidjela uživo, ajme pa vas cijeli je mastan... Kosu k'o da je namačkario jestivim uljem![]()
![]()
![]()
![]()
- madner
#890 Re: Oprostiti prevaru
Da vam pokloni Mini Morisa, da li bi mu onda oprostile? 
- El Vanjcho
#891 Re: Oprostiti prevaru
Kladim se da bi pomislile "kako me samo potcjenjuje"madner wrote:Da vam pokloni Mini Morisa, da li bi mu onda oprostile?
- madner
#892 Re: Oprostiti prevaru
Ne pricamo o forumu, pricamo o RL.El Vanjcho wrote:Kladim se da bi pomislile "kako me samo potcjenjuje"madner wrote:Da vam pokloni Mini Morisa, da li bi mu onda oprostile?
Gdje 95% zive u prostoru od 15 do 60 kvadrata
- El Vanjcho
#893 Re: Oprostiti prevaru
Pa naravno da govorimo o RL, Mini Moris, mislim heloumadner wrote:Ne pricamo o forumu, pricamo o RL.El Vanjcho wrote:Kladim se da bi pomislile "kako me samo potcjenjuje"madner wrote:Da vam pokloni Mini Morisa, da li bi mu onda oprostile?
Gdje 95% zive u prostoru od 15 do 60 kvadrata
- Ma.Le.Na
#894 Re: Oprostiti prevaru
mini morisa?madner wrote:Da vam pokloni Mini Morisa, da li bi mu onda oprostile?
hm za minija...moze me dvaput prevarit
- plain vanilla
#895 Re: Oprostiti prevaru
a za maksija?Ma.Le.Na wrote:mini morisa?madner wrote:Da vam pokloni Mini Morisa, da li bi mu onda oprostile?![]()
hm za minija...moze me dvaput prevarit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- jedna tamo
#896 Re: Oprostiti prevaru
hoću i ja mini morisa 
- Ma.Le.Na
#897 Re: Oprostiti prevaru
plain vanilla wrote:a za maksija?Ma.Le.Na wrote:mini morisa?madner wrote:Da vam pokloni Mini Morisa, da li bi mu onda oprostile?![]()
hm za minija...moze me dvaput prevarit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma kakav maksi
ovo za minija je spec slucaj jer je meni to...a imam i dokaze na nekim temama o autima..najdrazi bibi
- El Vanjcho
#898 Re: Oprostiti prevaru
Ja bi se sad na tvom mjestu zabrinuo koliko te madner dobro poznaje

- Ma.Le.Na
#899 Re: Oprostiti prevaru
El Vanjcho wrote:Ja bi se sad na tvom mjestu zabrinuo koliko te madner dobro poznaje![]()
sto da se zabrinem?
mislis da moze to iskoristiti protiv mene?
- El Vanjcho
#900 Re: Oprostiti prevaru
Jaaaaa samo prodajem strumfe, i nebi se shtel meshati