Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sinoc kada smo pricali, kao rekli da cemo popricati uzivo, na neki nacin rijesiti to, ja sam vama rekao da nemam nikakvog dokaza da je to uradila mimo neta, ali ne mogu kada me boli previse
culi smo se jutros, zvao da se vidimo kasnije, kaze dogovoricemo se oko toga
a ja ko debil lezim u krevetu i samo mislim na to
sjeban do bola
vjesticanametli wrote:ti samo mislis da ne mozes bez nje a ona to dobro iskoristava................. dizi se iz kreveta i izlazi napolje idi s jaranima na kafu........ koga nema bez njega se moze sta cekas da ona nogira tebe ili ...................ne dozvoli sebi da te guska ponizava i poradi na samopostovanju
a opet kontam ne tjera je niko da bude sa mnom, da nadje nekoga drugog otisla bi i ostavila me, tako da stvarno nista ne kontam
vjesticanametli wrote:ti samo mislis da ne mozes bez nje a ona to dobro iskoristava................. dizi se iz kreveta i izlazi napolje idi s jaranima na kafu........ koga nema bez njega se moze sta cekas da ona nogira tebe ili ...................ne dozvoli sebi da te guska ponizava i poradi na samopostovanju
a opet kontam ne tjera je niko da bude sa mnom, da nadje nekoga drugog otisla bi i ostavila me, tako da stvarno nista ne kontam
pa tebe ima a promjenu dobije kad zeli jer ti to postujes................. opet ce............bjezi .......kad ima sve s tobom sto ide na te stranice............idi i ti tamo i uvjeri se sam jer ipak kazes da ti je rekao prijatelj ................ e pa fino idi i vidi............ ti najbolje znas sta ces uraditi ........... ipak je tebi 25 i cijeli zivot je pred tobom i volices opet neku bez koje neces moci i to je uvijek tako..........izlazi napolje i pocni zivjeti.......
pa tebe ima a promjenu dobije kad zeli jer ti to postujes................. opet ce............bjezi .......kad ima sve s tobom sto ide na te stranice............idi i ti tamo i uvjeri se sam jer ipak kazes da ti je rekao prijatelj ................ e pa fino idi i vidi............ ti najbolje znas sta ces uraditi ........... ipak je tebi 25 i cijeli zivot je pred tobom i volices opet neku bez koje neces moci i to je uvijek tako..........izlazi napolje i pocni zivjeti.......
ma ja sam ubijedjen da je to osoba koju cu voliti citav zivot, da je to moja srodna dusa, da sam imao srece da je nadjem
u tome je problem
vjesticanametli wrote:ako nastavis sebe ubjedivati u to nema ti pomoci a na to samo mogu reci neka ti onda...............za par godina ces misliti drugacije
pa eto i da prekinemo
znam sebe ostacu sjeban dugooo vremena, na koji nacin najlakse preboliti
vjesticanametli wrote:ako nastavis sebe ubjedivati u to nema ti pomoci a na to samo mogu reci neka ti onda...............za par godina ces misliti drugacije
pa eto i da prekinemo
znam sebe ostacu sjeban dugooo vremena, na koji nacin najlakse preboliti
ma neces biti sjeban duuugo, vjeruj mi, pa svi smo mi prezivjeli prekide... najlakse ces ovako, izlazi, druzi se, nemoj biti sam na pocetku, nemoj joj se nikako javljati, promjeni broj... vidjet ces da ce ti nakon mjesec dana vec biti lakse, a mozda i prije...
ma ne znam sta ce biti, valjda se vidimo danas i skontamo sta cemo
prije svega ocekujem iskrenu pricu, pa vidicemo kuda ce to odvesti
sada mi nije jasno kog vraga nece da se vidi sa mnom
mozda iz griznje savjesti ili sta vec
nemam pojma
Ja ovog tipa nish ne kontam
Ti si pronasao njen profil na nekoj stranici za povezivanje i zbog toga mislis da te prevarila wtf sta je ona rekla na to, jel postavila to ili ne mislim, najlakse je postaviti profil s izmisljenim podacima, to ti neko moze i podvaliti
Last edited by nebojeplavo on 22/07/2008 14:21, edited 1 time in total.
rekla sam to i ja.............lafo rekao mu prijatelj..............jaran ce iz pakosti reci svasta mozda........... zato provjeri a nju malo na stand by stavi
nebojeplavo wrote:Ja ovog tipa nish ne kontam
Ti si pronasao njen profil na nekoj stranici za povezivanje i zbog toga mislis da te prevarila wtf sta je ona rekla na to, jel postavila to ili ne mislim, najlakse je postaviti profil s izmisljenim podacima, to ti neko moze i podvaliti
vjeruj da jedva cekam da se vidimo i da to uzivo rijesimo i porazgovaramo
jer ubi me ova neizvjesnost i sve
samo nije mi jasno kojeg vraga sada odugovlaci sa tim da se vidimo
kao javice mi poslije posla, a imam osjecaj da ce samo razguliti kuci i da nece htjeti da se vidimo
jer jbg svasta se nagovorilo preko telefona i opet lakse je kada gledas nekoga u oci i pricas o tome
@fa84
drug moj, kazes da si iskusan decko i da je ona "ona prava". Ni jedno nije tacno, Vas Kvisko je uzalud potrosen.
Ovdje je jedino potrebno ponosa i dostojanstva + jacha doza karaktera i da sebi kazes da je gotovo. Ljudi se razvode nakon 20 godina zajednickog zivota i unucima a ti neznas kako ces nju preboliti. Upisi neki kurs, nadji si interesantan hobi, kazes da si materijalno obezbjedjen, putuj po svijetu, kad-tad ce naci ona prava koja nece sharati okolo.
Sretno
South Blue Mama wrote:@fa84
drug moj, kazes da si iskusan decko i da je ona "ona prava". Ni jedno nije tacno, Vas Kvisko je uzalud potrosen.
Ovdje je jedino potrebno ponosa i dostojanstva + jacha doza karaktera i da sebi kazes da je gotovo. Ljudi se razvode nakon 20 godina zajednickog zivota i unucima a ti neznas kako ces nju preboliti. Upisi neki kurs, nadji si interesantan hobi, kazes da si materijalno obezbjedjen, putuj po svijetu, kad-tad ce naci ona prava koja nece sharati okolo.
Sretno
ma i kontao sam naci neki hobi, bas sinoc kontam da krenem ovih dana u teretanu, cisto da vratim kondiciju,
a znam da nisu sve stvari vjecne... jbg previse sve gledam ruzicasto
kinte_kunte wrote:to ona trazi ki.e preko neta
fakat je carica evo ja bio joj odma dao
Nemoj tako. Tu smo da pomognemo momku.
pa ja cu mu pomoci da bude na cisto, sto bi se reklo
da zna skim ima posla
sta mu imamo pomoci
neznam koliko godina ima ako je mlad, ostaje mu skola za u buduce
ako je stariji bolje ikad nego nikad
svi smo mi imali ljubavnih jada i prodeverali smo ih
ali u jedno sam siguran ako se u vezi pojave prevara i laz od te veze nama nista
mi ljudi smo prokleti mozemo oprostiti ali nikad zaboraviti
gdje god postoji sumnja tu napredka nema
i vidi sam da ga popisulja izbjegava i on bi sa njom nesta da rascist
PA BUDI MUSKO, POSALJI JE U 3PM A NE KO ZADNJA PIZDA JE NESTA ZOVES i njadi drugu
sexom se to najbolje lijeci
Ma imaš pravo, Paša moj. Ako ga sad ovako "kara", šta će mu raditi ako je oženi, pa djecu mu izrodi...............?
Nek' mu je Bog na pomoći ako sad, ovog momenta ne donese pravu odluku.
ako sam skontala ( mrsko mi sve citati ) ona te vec jednom prevarila, ti oprostio pa sad sumnjas da si opet prevaren i hoces opet da oprostis...lezis kuci, opijas se, ona te vuce za nos, te hoce te nece da se vidite....
e svasta...nemam fakat komentar na ovo