XOptimisticna wrote:Mozda bih mu mogla oprostiti prevaru ali prevaru koju sam vidjela svojim ocima nikada.A to mi se desilo nedavno.
Oprostiti prevaru
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Gospoda Ministarka
#351 Re: Oprostiti prevaru
- cat lover
#352 Re: Oprostiti prevaru
ako nisi ufotkala i dokumentovala, ništa od togaXOptimisticna wrote:Mozda bih mu mogla oprostiti prevaru ali prevaru koju sam vidjela svojim ocima nikada.A to mi se desilo nedavno.
- XOptimisticna
#353 Re: Oprostiti prevaru
Nije isto.Ni slicno.Cuti za prevaru boli ali nema taj okus u ustima i sliku u ocima.A vidjeti.....zamisli da se budis iz dana u dan misleci na scenu koju vidis.Ako nekada dozivis znaces kako je ogromna razlika a i bol
-
Gospoda Ministarka
#354 Re: Oprostiti prevaru
Je li u krevetu?XOptimisticna wrote:Nije isto.Ni slicno.Cuti za prevaru boli ali nema taj okus u ustima i sliku u ocima.A vidjeti.....zamisli da se budis iz dana u dan misleci na scenu koju vidis.Ako nekada dozivis znaces kako je ogromna razlika a i bol
- Pitarrr82
#355 Re: Oprostiti prevaru
Pustio bih da odabere izmedju nogu i ruku... xD
- XOptimisticna
#356 Re: Oprostiti prevaru
Bilo gdje,U krevetu,na krevetu,na ulici......Gospoda Ministarka wrote:Je li u krevetu?XOptimisticna wrote:Nije isto.Ni slicno.Cuti za prevaru boli ali nema taj okus u ustima i sliku u ocima.A vidjeti.....zamisli da se budis iz dana u dan misleci na scenu koju vidis.Ako nekada dozivis znaces kako je ogromna razlika a i bol
-
Gospoda Ministarka
#357 Re: Oprostiti prevaru
Vidi, meni razlike u prevari nema, pa bez obzira da li sam ja to vidjela ili samo saznala isti mu je ishod.XOptimisticna wrote:Bilo gdje,U krevetu,na krevetu,na ulici......Gospoda Ministarka wrote:Je li u krevetu?XOptimisticna wrote:Nije isto.Ni slicno.Cuti za prevaru boli ali nema taj okus u ustima i sliku u ocima.A vidjeti.....zamisli da se budis iz dana u dan misleci na scenu koju vidis.Ako nekada dozivis znaces kako je ogromna razlika a i bol
- XOptimisticna
#358 Re: Oprostiti prevaru
Vecinom i bude tako ali dozivjela sam oboje i znam razliku vjeruj mi.Nazlost ali je tako
-
Gospoda Ministarka
#359 Re: Oprostiti prevaru
S dvojicom razlicitih?XOptimisticna wrote:Vecinom i bude tako ali dozivjela sam oboje i znam razliku vjeruj mi.Nazlost ali je tako
- XOptimisticna
#360 Re: Oprostiti prevaru
Ne,sa jednim
.Nakon 2 godine veze
-
Gospoda Ministarka
#361 Re: Oprostiti prevaru
I prvi put kad si saznala oprostila, a drugi put vidjela svojim ocima?XOptimisticna wrote:Ne,sa jednim.Nakon 2 godine veze
Mozda nisi trebala oprostiti prvi put?
- Korisnicko ime
#362 Re: Oprostiti prevaru
Jes' tebe krenulo...XOptimisticna wrote:Vecinom i bude tako ali dozivjela sam oboje i znam razliku vjeruj mi.Nazlost ali je tako
Last edited by Korisnicko ime on 22/04/2011 11:38, edited 1 time in total.
- Vegetastar
#363 Re: Oprostiti prevaru
XOptimisticna wrote:Ne,sa jednim.Nakon 2 godine veze
pa nemoj me pogrešno shvatiti, ali neka ti se to desilo kad si jednom prešla preko toga. Uči onda na teži način.
Prevara se ne oprašta. Možeš se samo praviti da si oprostio/la.
I uvijek će se ponoviti. Pggotovo ako je prvi put prošlo bez značajnijih posljedica. Nemoj se zavaravati i živjeti u ružičastom svijetu. On ne postoji.
- Mis mekinjas
#364 Re: Oprostiti prevaru
crk'o dabogda, ko god vara onog ko ga voli....
ne, nek živi jadan, dugooooo....
- Alhemicarkaa
#365 Re: Oprostiti prevaru
Meni su rekli da imam jako cudan stav po tom pitanju
Ja bih oprostila samo uz dva uslova, da to ne saznam od njega i da se ne osjećam zapostavljenom
Mislim, ako bi me prevario, i došao i rekao to se može shvatiti na dva načina - želi da me ostavi i to je to.
Međutim, ako bi mi došao i rekao kako me prevario i kako mu je, srce slatko, zbog toga teško i on se kaje, e pa koji mi onda to govoriš? Ili si sadista pa želiš da patim, ili si slabić, uhvatila te prpa da ću saznati i grižnja savjest pa da sebi olakša dođe i meni kaže. Nemoj majke ti, ako tebe jede, ne mora i mene. Da mi prešuti znači želi da me zaštiti.
I ovo ide samo pod onim uslovom da se ja ne osjećam zapostavljeno, znači, ako stigne da me prevari i uz to stigne biti tu kad meni treba i da ja to ne primjetim, pa aferim, to je za čestitanje.
Naravno, ovo svom partneru nikad ne bih priznala, da ne iskoristi
- JThomas
#366 Re: Oprostiti prevaru
zanimljivo poimanje štićenja, al' hajde de, svakom svoje 
- vjesticanametli
#367 Re: Oprostiti prevaru
kako ti mislis da je dobro ..........ono s pravnog aspekta 
- Vegetastar
#368 Re: Oprostiti prevaru
izvini, ali ja ovo nikako ne mogu da shvatim. Ako to čuješ od nekog drugog znači da se osoba koja vara vjerovatno i ne kaje dovoljno, i/ili ne vidi ništa loše u tome što je uradila. Jer bem mu miša, ako si već imao/la m*da da varaš, onda imaj m*da pa to otvoreno i priznaj i pokaj se. Onda bih i mogao razumjeti da oprostiš (iako ja ne bih ni u tom slučaju).Alhemicarkaa wrote:![]()
Meni su rekli da imam jako cudan stav po tom pitanju![]()
Ja bih oprostila samo uz dva uslova, da to ne saznam od njega i da se ne osjećam zapostavljenom![]()
Mislim, ako bi me prevario, i došao i rekao to se može shvatiti na dva načina - želi da me ostavi i to je to.
Međutim, ako bi mi došao i rekao kako me prevario i kako mu je, srce slatko, zbog toga teško i on se kaje, e pa koji mi onda to govoriš? Ili si sadista pa želiš da patim, ili si slabić, uhvatila te prpa da ću saznati i grižnja savjest pa da sebi olakša dođe i meni kaže. Nemoj majke ti, ako tebe jede, ne mora i mene. Da mi prešuti znači želi da me zaštiti.
I ovo ide samo pod onim uslovom da se ja ne osjećam zapostavljeno, znači, ako stigne da me prevari i uz to stigne biti tu kad meni treba i da ja to ne primjetim, pa aferim, to je za čestitanje.![]()
![]()
Naravno, ovo svom partneru nikad ne bih priznala, da ne iskoristi
A zamisli da to tek saznam od nekog drugog, ma daaaaaaaaaaaaaaj, odmah bih tu osobu shift+delete.
A ako ne znaš za prevaru, onda nemaš šta da opraštaš tako da je o tome besmisleno raspravljati.
- MedenoSrce
#369 Re: Oprostiti prevaru
Prevaru ne bih oprostila, a da ga ostavim i dopustim jadovu da zivi normalan zivot ni to ne bih. 
-
zelenashica
#370 Re: Oprostiti prevaru
Onaj ko nekog voli ne vara ga.Mis mekinjas wrote:crk'o dabogda, ko god vara onog ko ga voli....![]()
![]()
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#371 Re: Oprostiti prevaru
i miš mijenja rupuMis mekinjas wrote:crk'o dabogda, ko god vara onog ko ga voli....![]()
![]()
![]()
- al_akhisari
#372 Re: Oprostiti prevaru
komi wrote:i miš mijenja rupuMis mekinjas wrote:crk'o dabogda, ko god vara onog ko ga voli....![]()
![]()
![]()
ne, nek živi jadan, dugooooo....![]()
![]()
![]()
![]()
- fatamorgana
#373 Re: Oprostiti prevaru
I rupa mijenja miša,komi wrote:i miš mijenja rupuMis mekinjas wrote:crk'o dabogda, ko god vara onog ko ga voli....![]()
![]()
![]()
ne, nek živi jadan, dugooooo....![]()
![]()
![]()
![]()
- kmirsad
#374 Re: Oprostiti prevaru
Jašta radi nek oprostiti... 
- suncokret_1984
#375 Re: Oprostiti prevaru
ma ja mu ne bih halalila nikad!!!!
pa ako mu ja nisam dovoljna i ako nije sa mnom sretan koji ce onda djavo sa mnom...ma ne moze me niko ubijedit da te momak prevari a da te i dalje voli!!!!svasta, ali eto ima nas razlicitih...ovo je moje misljenje...
ali ako bih mu i oprostila, ne bih ga zeljela vise nikad vidjet u zivotu, a kamoli biti opet s njim...ali ako ce njemu bit lakse da zivi s mojim oprostom, eto mu ga onda (mislim na oprost
)
pa ako mu ja nisam dovoljna i ako nije sa mnom sretan koji ce onda djavo sa mnom...ma ne moze me niko ubijedit da te momak prevari a da te i dalje voli!!!!svasta, ali eto ima nas razlicitih...ovo je moje misljenje...
ali ako bih mu i oprostila, ne bih ga zeljela vise nikad vidjet u zivotu, a kamoli biti opet s njim...ali ako ce njemu bit lakse da zivi s mojim oprostom, eto mu ga onda (mislim na oprost