PalaSa Marsa wrote:Na tebi je da se nadasmiki4 wrote:Naravno, možda da oprosti ona predhodna....,ako joj se vrati /PalaSa Marsa wrote:Oprastal' se ovdje sta![]()
ako bi se desilo/
Nada umire posljednja, jel tako
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
PalaSa Marsa wrote:Na tebi je da se nadasmiki4 wrote:Naravno, možda da oprosti ona predhodna....,ako joj se vrati /PalaSa Marsa wrote:Oprastal' se ovdje sta![]()
ako bi se desilo/
Kako to mislis znas?Kako znas kad nemas neki dokaz da te vara?Pojasni.fix you wrote:A ako znas da te vara ali nemas dokaza? Kako mu to reci tako da prizna??
Ako si sigurna znas sta ti je raditifix you wrote:Pa nasla sam mu poruke u mob koje je izbrisao i sliku s tom curom takodjer u mob. koja je izbrisana poslije a datumi su bili nedavno, tj. dok je sa mnom u vezi...tako da sam sigurna
Ziva istinaBond_JaneBond wrote:Naprosto tuzno koliko je ovo istinitoRiječi prodiru duboko, dublje od bilo kojeg dodira. Nestaju u trenu i ostavljaju za sobom trag na duši, prazninu poput ponora. Prazninu koju želiš ispuniti novim riječima, novim dodirima. Vraćat ćeš se po još, sve luđa, obuzeta čežnjom za riječima, sve dok ništa više osim novih dodira ne prestane biti važno.
I sve će biti lako, prelako. Nitko neće ništa primijetiti, ostavljajući te u iluziji da u bilo kojem trenu stvari mogu biti kakve su nekada bile.
Ali... ne mogu.
Jer... riječi su te promijenile. Više nisi ista ona koja si bila.
U tvojoj je duši praznina. Da, i prije je tu bila... pokrivena paučinom svakodnevice koju su riječi otpuhnule.![]()
Draga moja ti znas o muskarcima kao moja nana o mobitelima...fix you wrote:Stvar je u tome sto ce on sigurno poricati sve i govoriti da je to moja ljubomora a ja zelim da mi prizna...Naravno da se pika sve to bez obzira sto je izbrisano samo hocu da to cujem od njega...
Cekaj,cekaj ,polako.fix you wrote:Pa nasla sam mu poruke u mob koje je izbrisao i sliku s tom curom takodjer u mob. koja je izbrisana poslije a datumi su bili nedavno, tj. dok je sa mnom u vezi...tako da sam sigurna
Katy wrote:Cekaj,cekaj ,polako.fix you wrote:Pa nasla sam mu poruke u mob koje je izbrisao i sliku s tom curom takodjer u mob. koja je izbrisana poslije a datumi su bili nedavno, tj. dok je sa mnom u vezi...tako da sam sigurna
Jesi li ti uspjela vidjeti poruke,mislim,procitati ih i sta je u njima stajalo ili si nasla samo datume da su tada poruke razmjenjene.
Slika?Danas svako svaciju sliku moze imati u mobitelu iz bilo kog razloga,mozda nekog bezazlenog zezanje,gluposti.
Nekog moze i prijatelj slikati i razmijeniti poruke s tim istim nekim ,poslije ih obrisati ,a njegova djevojka misliti da je vara?
Pa nema puno filoziofiranja,biti iskren je uvijek najbolji lijek za sve.
Nadjes momenat da u miru porazgovarate,kazes mu sta se desilo,kazes da se nisi mogla suzdrzati i pogledala u mobitel.
I bez ikakvih napada.Niko nije kriv dok se krivica ne utvrdi![]()
Mozda postoji sasvim neko logicno objasnjenje sta je bilo.
Ako ne postoji i zbuni se ili ne zna sta da kaze,tu vec treba onda da se zapitas i otvoris oci.
draga moja... jednom ako mu oprostis uvijek ce ti to raditi opet, mozda neces vise nikad saznati ali to je MUSKOfix you wrote:Vidjela sam poruke, njihov sadrzaj a on je tipa bilo mi je lijepo neku noci i slicno, slika je u krevetu vidi se da nije bezazleno da sad ne opisujem te detalje....uglavnom sigurna sam u ovo sto pricam...nazalost!
Hvala za savjet o iskrenom razgovoru ali je tesko do toga doci da se neko ne pocne braniti svim sredstvima...
E, ako si vidjela onda te ne moze pricati gluposti.fix you wrote:Vidjela sam poruke, njihov sadrzaj a on je tipa bilo mi je lijepo neku noci i slicno, slika je u krevetu vidi se da nije bezazleno da sad ne opisujem te detalje....uglavnom sigurna sam u ovo sto pricam...nazalost!
Hvala za savjet o iskrenom razgovoru ali je tesko do toga doci da se neko ne pocne braniti svim sredstvima...
ma znam kako je vjeruj mi, nebih se inace petljala... isto sam prosla, prastala, bila fina, davala sanse, udala se za budalu, da bi na kraju on mene sutnuofix you wrote:Haha sada mi je zao sto nisam...ali ko ce znati stvarno nije bilo nikakvih znakova...jbg dobro je glumio godinama i ja opet budala ne mogu da ga povrijedim...hvala za savjet:)
na kraju ce tebe kriviti ako veza ne uspije iz nekog stotog razloga, na kraju ce tebi nabijati na nos ako samo pogledas drugog da si ti ta koja vara, sve ce se na tebi slomiti jer tako to ide... imaju neke stvari koje se prastaju, ali imaju neke stvari koje te samo mogu kostati ako oprostis... i ne moze te niko cijeniti, postovati, voliti ako sama sebi ne znas... vidis da te on ne postedjuje nicega, jos ako mu dopustis, ne samo da ces izgubiti njega kad-tad nego i samu sebe... ne treba nista trpiti, ne treba ni zbog koga patiti, da te voli nebi ti to radio.fix you wrote:Onda ja trebam biti sretna sto sam to na vrijeme otkrila, jos razmisljam kako mu reci hahahh kao da se on mene sjetio kad je s njom bio, hvala ti sto se petljas znaci puno cuti tudje misljenje pogotovo ako je iz iskustva...
crnaguja wrote:Ma uzvrati istom mjerom - žestoko. Što bi rekli, klin se klinom izbija![]()
Nikad se ne zna gdje te sreća čeka
i samo eto ako pogledas sta si napisala... napasce te i tu ce biti kraj...fix you wrote:U pravu si, mnogo mi je stalo ali mislim da on nece to nikako priznati tako da necemo moci iskreno razgovarati...a ja to vec necu moci, znas kako ide branit ce se napadom na mene samo da ne prizna i tu ce vec biti kraj...zato ne znam kako se postaviti