Oprostiti prevaru

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
miki4

#301 Re: Oprostiti prevaru

Post by miki4 »

PalaSa Marsa wrote:
miki4 wrote:
PalaSa Marsa wrote:Oprastal' se ovdje sta :?: :dance:
Naravno, možda da oprosti ona predhodna....,ako joj se vrati / :mrgreen: ako bi se desilo/
Na tebi je da se nadas :P

Nada umire posljednja, jel tako
StaTeBriga

#302 Re: Oprostiti prevaru

Post by StaTeBriga »

Stvarno jesi budala. Prevara se nikada nesmije oprostiti, kakva god ona bila, prevario u sexu, prevario sa dopisivanjem nekim..dijeliop fantazije svoje neke, nije bitno sta..uglavnom sve je to prevara na neki nacin..a prevaru se nikada ne treba oprostiti, oprostis jednom uradi drugi puta..i sve tako dalje..a ako se voli, pa brate dragi nije jedini/jedina, preboljet ces a jos lakse ako pomislis na to da je bio sa drugom ili ona sa drugim, tada se najlakse preboli. A ako neko oprosti prevaru..i poslije taj sto je prevario vise ne vara, samo jednom bilo, greska zivota, bla bla...toj osobi koja je oprostila ce se uvijek gaditi da legne u krevet sa njim..da ga poljubi, da ga zagrli..i eto problema, kad-tad, razvod braka ili raskid veze. Tako da...sve je receno :-D
fix you

#303 Re: Oprostiti prevaru

Post by fix you »

A ako znas da te vara ali nemas dokaza? Kako mu to reci tako da prizna??
Katy

#304 Re: Oprostiti prevaru

Post by Katy »

fix you wrote:A ako znas da te vara ali nemas dokaza? Kako mu to reci tako da prizna??
Kako to mislis znas?Kako znas kad nemas neki dokaz da te vara?Pojasni.
Sta da prizna ako tebe osjecaj vara ?
Mozda je u pitanju samo ljubomora s tvoje strane i nista vise.
Cesto se desi ljudima da zbog nekih problema u vezi misle da je partner nasao nekog novog u svom zivotu.
fix you

#305 Re: Oprostiti prevaru

Post by fix you »

Pa nasla sam mu poruke u mob koje je izbrisao i sliku s tom curom takodjer u mob. koja je izbrisana poslije a datumi su bili nedavno, tj. dok je sa mnom u vezi...tako da sam sigurna
Cyrax

#306 Re: Oprostiti prevaru

Post by Cyrax »

fix you wrote:Pa nasla sam mu poruke u mob koje je izbrisao i sliku s tom curom takodjer u mob. koja je izbrisana poslije a datumi su bili nedavno, tj. dok je sa mnom u vezi...tako da sam sigurna
Ako si sigurna znas sta ti je raditi :)
Cyrax

#307 Re: Oprostiti prevaru

Post by Cyrax »

Bond_JaneBond wrote:
Riječi prodiru duboko, dublje od bilo kojeg dodira. Nestaju u trenu i ostavljaju za sobom trag na duši, prazninu poput ponora. Prazninu koju želiš ispuniti novim riječima, novim dodirima. Vraćat ćeš se po još, sve luđa, obuzeta čežnjom za riječima, sve dok ništa više osim novih dodira ne prestane biti važno.

I sve će biti lako, prelako. Nitko neće ništa primijetiti, ostavljajući te u iluziji da u bilo kojem trenu stvari mogu biti kakve su nekada bile.

Ali... ne mogu.

Jer... riječi su te promijenile. Više nisi ista ona koja si bila.

U tvojoj je duši praznina. Da, i prije je tu bila... pokrivena paučinom svakodnevice koju su riječi otpuhnule.
Naprosto tuzno koliko je ovo istinito :roll: :(
Ziva istina :(
koler

#308 Re: Oprostiti prevaru

Post by koler »

Pa sta se vi parnicite na sudu pa ide dokazni postupak.
Valjda je dovoljno da si ti sigurna a dalje je do tebe.
To bi isto bilo sad ja vidim svoju dragu sa nekim levatom i oni pobjegnu sakriju se iza prvog coska, i kaze e sad se nepika, nisi nas stigo.
fix you

#309 Re: Oprostiti prevaru

Post by fix you »

Stvar je u tome sto ce on sigurno poricati sve i govoriti da je to moja ljubomora a ja zelim da mi prizna...Naravno da se pika sve to bez obzira sto je izbrisano samo hocu da to cujem od njega...
koler

#310 Re: Oprostiti prevaru

Post by koler »

fix you wrote:Stvar je u tome sto ce on sigurno poricati sve i govoriti da je to moja ljubomora a ja zelim da mi prizna...Naravno da se pika sve to bez obzira sto je izbrisano samo hocu da to cujem od njega...
Draga moja ti znas o muskarcima kao moja nana o mobitelima...
Ne ide to tako, traziti od muskarca priznanje za prevaru je kao traziti od Srbije da izruci Mladica...dugovjecno i isprano
Ne bi krio da je htio da saznas.
Uzmi ga na trehu, tu mi uvjek padamo...
fix you

#311 Re: Oprostiti prevaru

Post by fix you »

A sta ce mu biti gore, da ga ostavim bez objasnjenja ili da mu ipak kazem da sam sve saznala? Ne mogu da razmisljam kako treba jer sam stvarno sjebana nije veza od juce i nije mi nimalo lako...
koler

#312 Re: Oprostiti prevaru

Post by koler »

Ocito ti je jako stalo do njega...razgovor uvjek pomaze...
shodno i temi razmisli da li vrijedi oprostiti...mozes li ti zivjeti sa tim - to ti je vec individualno
fix you

#313 Re: Oprostiti prevaru

Post by fix you »

U pravu si, mnogo mi je stalo ali mislim da on nece to nikako priznati tako da necemo moci iskreno razgovarati...a ja to vec necu moci, znas kako ide branit ce se napadom na mene samo da ne prizna i tu ce vec biti kraj...zato ne znam kako se postaviti
Katy

#314 Re: Oprostiti prevaru

Post by Katy »

fix you wrote:Pa nasla sam mu poruke u mob koje je izbrisao i sliku s tom curom takodjer u mob. koja je izbrisana poslije a datumi su bili nedavno, tj. dok je sa mnom u vezi...tako da sam sigurna
Cekaj,cekaj ,polako.
Jesi li ti uspjela vidjeti poruke,mislim,procitati ih i sta je u njima stajalo ili si nasla samo datume da su tada poruke razmjenjene.
Slika?Danas svako svaciju sliku moze imati u mobitelu iz bilo kog razloga,mozda nekog bezazlenog zezanje,gluposti.
Nekog moze i prijatelj slikati i razmijeniti poruke s tim istim nekim ,poslije ih obrisati ,a njegova djevojka misliti da je vara?

Pa nema puno filoziofiranja,biti iskren je uvijek najbolji lijek za sve.
Nadjes momenat da u miru porazgovarate,kazes mu sta se desilo,kazes da se nisi mogla suzdrzati i pogledala u mobitel.
I bez ikakvih napada.Niko nije kriv dok se krivica ne utvrdi :D
Mozda postoji sasvim neko logicno objasnjenje sta je bilo.
Ako ne postoji i zbuni se ili ne zna sta da kaze,tu vec treba onda da se zapitas i otvoris oci.
fix you

#315 Re: Oprostiti prevaru

Post by fix you »

Vidjela sam poruke, njihov sadrzaj a on je tipa bilo mi je lijepo neku noci i slicno, slika je u krevetu vidi se da nije bezazleno da sad ne opisujem te detalje....uglavnom sigurna sam u ovo sto pricam...nazalost!
Hvala za savjet o iskrenom razgovoru ali je tesko do toga doci da se neko ne pocne braniti svim sredstvima...
lejlica

#316 Re: Oprostiti prevaru

Post by lejlica »

Katy wrote:
Cekaj,cekaj ,polako.
Jesi li ti uspjela vidjeti poruke,mislim,procitati ih i sta je u njima stajalo ili si nasla samo datume da su tada poruke razmjenjene.
Slika?Danas svako svaciju sliku moze imati u mobitelu iz bilo kog razloga,mozda nekog bezazlenog zezanje,gluposti.
Nekog moze i prijatelj slikati i razmijeniti poruke s tim istim nekim ,poslije ih obrisati ,a njegova djevojka misliti da je vara?

Pa nema puno filoziofiranja,biti iskren je uvijek najbolji lijek za sve.
Nadjes momenat da u miru porazgovarate,kazes mu sta se desilo,kazes da se nisi mogla suzdrzati i pogledala u mobitel.
I bez ikakvih napada.Niko nije kriv dok se krivica ne utvrdi :D
Mozda postoji sasvim neko logicno objasnjenje sta je bilo.
Ako ne postoji i zbuni se ili ne zna sta da kaze,tu vec treba onda da se zapitas i otvoris oci.

pa dobro sve to stoji al ako je lik na bilokakav nacin pokusao da to zatashka onda ima orahe u dzepu... :run:
lejlica

#317 Re: Oprostiti prevaru

Post by lejlica »

fix you wrote:Vidjela sam poruke, njihov sadrzaj a on je tipa bilo mi je lijepo neku noci i slicno, slika je u krevetu vidi se da nije bezazleno da sad ne opisujem te detalje....uglavnom sigurna sam u ovo sto pricam...nazalost!
Hvala za savjet o iskrenom razgovoru ali je tesko do toga doci da se neko ne pocne braniti svim sredstvima...
draga moja... jednom ako mu oprostis uvijek ce ti to raditi opet, mozda neces vise nikad saznati ali to je MUSKO :D :D ne znam, svakom svoje... ali gdje pocinje prevara tu za mene svaka ljubav prestaje... jedino ako i ti njega varas onda... hmm onda svaka cast :evil:
fix you

#318 Re: Oprostiti prevaru

Post by fix you »

Haha sada mi je zao sto nisam...ali ko ce znati stvarno nije bilo nikakvih znakova...jbg dobro je glumio godinama i ja opet budala ne mogu da ga povrijedim...hvala za savjet:)
Katy

#319 Re: Oprostiti prevaru

Post by Katy »

fix you wrote:Vidjela sam poruke, njihov sadrzaj a on je tipa bilo mi je lijepo neku noci i slicno, slika je u krevetu vidi se da nije bezazleno da sad ne opisujem te detalje....uglavnom sigurna sam u ovo sto pricam...nazalost!
E, ako si vidjela onda te ne moze pricati gluposti.
Smogni snage i kazi sta imas.
Na kraju krajeva dobrih i lijepih momaka na sve strane ima,a on nek' se ,,uslika'' :) :wink:
lejlica

#320 Re: Oprostiti prevaru

Post by lejlica »

fix you wrote:Haha sada mi je zao sto nisam...ali ko ce znati stvarno nije bilo nikakvih znakova...jbg dobro je glumio godinama i ja opet budala ne mogu da ga povrijedim...hvala za savjet:)
ma znam kako je vjeruj mi, nebih se inace petljala... isto sam prosla, prastala, bila fina, davala sanse, udala se za budalu, da bi na kraju on mene sutnuo :-) naravno zbog druge... zato se petljam :D
crnaguja

#321 Re: Oprostiti prevaru

Post by crnaguja »

Ma uzvrati istom mjerom - žestoko. Što bi rekli, klin se klinom izbija :D
Nikad se ne zna gdje te sreća čeka :wink:
fix you

#322 Re: Oprostiti prevaru

Post by fix you »

Onda ja trebam biti sretna sto sam to na vrijeme otkrila, jos razmisljam kako mu reci hahahh kao da se on mene sjetio kad je s njom bio, hvala ti sto se petljas znaci puno cuti tudje misljenje pogotovo ako je iz iskustva...
lejlica

#323 Re: Oprostiti prevaru

Post by lejlica »

fix you wrote:Onda ja trebam biti sretna sto sam to na vrijeme otkrila, jos razmisljam kako mu reci hahahh kao da se on mene sjetio kad je s njom bio, hvala ti sto se petljas znaci puno cuti tudje misljenje pogotovo ako je iz iskustva...
na kraju ce tebe kriviti ako veza ne uspije iz nekog stotog razloga, na kraju ce tebi nabijati na nos ako samo pogledas drugog da si ti ta koja vara, sve ce se na tebi slomiti jer tako to ide... imaju neke stvari koje se prastaju, ali imaju neke stvari koje te samo mogu kostati ako oprostis... i ne moze te niko cijeniti, postovati, voliti ako sama sebi ne znas... vidis da te on ne postedjuje nicega, jos ako mu dopustis, ne samo da ces izgubiti njega kad-tad nego i samu sebe... ne treba nista trpiti, ne treba ni zbog koga patiti, da te voli nebi ti to radio.
pala sam na nos i to zestoko, ispala sam najveca budala na planeti... i kao da to nije dovoljno poslije toga mi se slican scenario opet desio... opet momak, opet neka ljubav aman-jarabi, opet se nasao pametan da izadje s nekom bivsom i laze mene da je kod roditelja... bila je to samo kafa s njom koju je pokusavao sakriti ali dobio je nogu samo tako, ta bivsa se udala za njega, a on je sada vara na svakom koraku i ne, nisu to tracevi nego cisto moje oci i moj zdrav um :D :D pa ti zakljuci sta god hoces ali takvi se ne mijenjaju :-) bolno i zalosno ali istinito...
♥ Julianna ♥

#324 Re: Oprostiti prevaru

Post by ♥ Julianna ♥ »

crnaguja wrote:Ma uzvrati istom mjerom - žestoko. Što bi rekli, klin se klinom izbija :D
Nikad se ne zna gdje te sreća čeka :wink:

:lol: :lol: :lol:

Toliko žestoko, da šarafe i matice iz kreveta nađu u drugom kvartu!
lejlica

#325 Re: Oprostiti prevaru

Post by lejlica »

fix you wrote:U pravu si, mnogo mi je stalo ali mislim da on nece to nikako priznati tako da necemo moci iskreno razgovarati...a ja to vec necu moci, znas kako ide branit ce se napadom na mene samo da ne prizna i tu ce vec biti kraj...zato ne znam kako se postaviti
i samo eto ako pogledas sta si napisala... napasce te i tu ce biti kraj... :roll: znaci jedini nacin da to spasis je da sutis i trpis, dok te nekad ne sutne iz nekog stotog razloga ili dozivotno... ali nikako ti u toj vezi neces biti sretna. po meni je onda bolje da ti njega nogiras, postedices sebe sve te patnje i vrijedjanja i usput ces ispasti faca :mrgreen: plakaces koju sedmicu, koji mjesec mozda... ali sve to prodje i postane samo bolje...
boze sacuvaj ne nagovaram te ni na sta, ti sama znas najbolje, ima cura koje su u stanju da to trpe cijeli zivot, ovo je cisto moje misljenje... ne da ja ispadnem kriva i da me sacekas iza nekog coska u mraku :D
Locked