Oprostiti prevaru
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- lolita_xx
#26 Re: Oprostiti prevaru
pa sta ti ona kaze na sve to??
- fa84
#27 Re: Oprostiti prevaru
znal neko neke dobre note za smirivanje depresije
-
Karolina_ina
#28 Re: Oprostiti prevaru
potpis...nije te vrijedna...i drugi ne mogu zanisliti život bez nekoga, pa kad prekinu-preživegrunt wrote:Ovo je možda samo u tvojim snovim,neko da te voli a da te vara,nema šanse.Živiš u zabludi trgni se,poslije će biti kasno,ako već nije!fa84 wrote: ...znam da je to uzajamno i za to imam milion razloga da je ljubav uzajamna...
- fa84
#29 Re: Oprostiti prevaru
ona me ostavila na to sve kada sam predocio dokazelolita_xx wrote:pa sta ti ona kaze na sve to??
i rekla da sam bolestan i paranoican
da bi maloprije preko telefona rekla da ja preispitam sebe i bla bla i da cemo popricati i rijesiti problem i vjerojatno ja cu opet progutati to sve i nastaviti ziviti sa tim jedno vrijeme da bi opet to sve zaboravio do iduceg puta
a opet ponavljam znam i ja a i ona da ne mozemo jedno bez drugog i da nas veze neizmjerna ljubav i zato ne znam cemu varanje u vezi ako sve fercera kako treba
- Panthera
#30 Re: Oprostiti prevaru
cuj ako imas kod nekog otici da prespavas bilo bi ti dobro sada? malo pricate i na spavanje sutra bistre glave skontaj sve i move on!
Ako imas neku curu frendicu hmmm.....jos ako odes uplakan heeejj
hajde probaj skontati jeli imas nekog takvog.
Ako imas neku curu frendicu hmmm.....jos ako odes uplakan heeejj
- fa84
#31 Re: Oprostiti prevaru
Karolina_ina wrote:potpis...nije te vrijedna...i drugi ne mogu zanisliti život bez nekoga, pa kad prekinu-preživegrunt wrote:Ovo je možda samo u tvojim snovim,neko da te voli a da te vara,nema šanse.Živiš u zabludi trgni se,poslije će biti kasno,ako već nije!fa84 wrote: ...znam da je to uzajamno i za to imam milion razloga da je ljubav uzajamna...
ma ja sam totalno drugaciji jer se fakat volimo i dijelimo sve ali opet mi nije jasno
a kako preziviti prekid a pored toga imati jos milion problema kuci
zato sam i pukao da mi je sve okay i bez problema ali kada mi je ona jedina svijetla tacka u svom zivotu
a to zna i ona
- BarbaDue
#32 Re: Oprostiti prevaru
Dobro ne pomaze alkohol veceras, al drug samo trebas da shvatis da si jebeni covjek i da i ti zasluzujes postovanje i iskrenost.fa84 wrote:ma nazvo sam i frenda i sve isprico i svePanthera wrote:cuj u svakom slucaju
1. nazovi nekog dobrog frienda ili nekoga kome se mozes povjeriti i isfuraj te emocije iz sistema...za pocetak..
2. necini kakve gluposti..
3. prespavaj
4. budi musko i rijesi to ko musko
Emocije su zajeb...ja se vise ni nesjecam svojih 'velikih ljubavi' a oplako ih![]()
eto
al djaba
znas kada ne mozes da se smiris i nije ti dobro
nikako
al doslovno nikako
ubijam se alkoholom al ni to ne pomaze nikako
Pa jebo te, kako ne kontas da ispadas papak....
Bolje ti je da se mlatnes tom flasom po glavi...cccccc
-
mamica papucarka
#33 Re: Oprostiti prevaru
odakle da te preverila??? Vidio si jefa84 wrote:ona me ostavila na to sve kada sam predocio dokazelolita_xx wrote:pa sta ti ona kaze na sve to??
da bi maloprije preko telefona rekla da ja preispitam sebe i bla bla i da cemo popricati i rijesiti problem i vjerojatno ja cu opet progutati to sve i nastaviti ziviti sa tim jedno vrijeme da bi opet to sve zaboravio do iduceg puta
a opet ponavljam znam i ja a i ona da ne mozemo jedno bez drugog i da nas veze neizmjerna ljubav i zato ne znam cemu varanje u vezi ako sve fercera kako treba
- fa84
#34 Re: Oprostiti prevaru
nemam nikoga svo sam drustvo odjebao od sebe i bili smo samo ona i jaPanthera wrote:cuj ako imas kod nekog otici da prespavas bilo bi ti dobro sada? malo pricate i na spavanje sutra bistre glave skontaj sve i move on!
Ako imas neku curu frendicu hmmm.....jos ako odes uplakan heeejj![]()
al doslovno nemam nikoga a zivim sam
-
Kjajević Majko
#35 Re: Oprostiti prevaru
Ti si jarane najobičniji mazohist, zato uživaj.fa84 wrote:ona me ostavila na to sve kada sam predocio dokaze
- fa84
#36 Re: Oprostiti prevaru
BarbaDue wrote:vjeruj mi da dodjem da se omlatim ovom flasom a ja samo naginjem iz njefa84 wrote:ma nazvo sam i frenda i sve isprico i svePanthera wrote:cuj u svakom slucaju
1. nazovi nekog dobrog frienda ili nekoga kome se mozes povjeriti i isfuraj te emocije iz sistema...za pocetak..
2. necini kakve gluposti..
3. prespavaj
4. budi musko i rijesi to ko musko
Emocije su zajeb...ja se vise ni nesjecam svojih 'velikih ljubavi' a oplako ih![]()
eto
al djaba
znas kada ne mozes da se smiris i nije ti dobro
nikako
al doslovno nikako
ubijam se alkoholom al ni to ne pomaze nikako
mozda jesam papak i jesam to priznajem al jebiga ova ljubav cuda cini od ljudi
ja se promijenio za 180 stepeni
sam sebe vise ne mogu da prepoznam
Dobro ne pomaze alkohol veceras, al drug samo trebas da shvatis da si jebeni covjek i da i ti zasluzujes postovanje i iskrenost.
Pa jebo te, kako ne kontas da ispadas papak....![]()
.kad prelazis preko toga tako olako....
Bolje ti je da se mlatnes tom flasom po glavi...cccccc
- fa84
#37 Re: Oprostiti prevaru
na neki nacin imam dokaze da me prevarilamamica papucarka wrote:odakle da te preverila??? Vidio si jefa84 wrote:ona me ostavila na to sve kada sam predocio dokazelolita_xx wrote:pa sta ti ona kaze na sve to??
al ona se pravi luda
- fa84
#38 Re: Oprostiti prevaru
ma nisam mazohist, nego previse volim,vjeruj to mene sve pogadja i gutam,i predjem preko toga ali sam veceras puko do kraja kao nikada do sadaKjajević Majko wrote:Ti si jarane najobičniji mazohist, zato uživaj.fa84 wrote:ona me ostavila na to sve kada sam predocio dokaze
a nismo mi kratko u vezi
pa da se to zavrsi samo tako
i zato ne mogu da se pomirim
- anais_nin
#39 Re: Oprostiti prevaru
greska broj. 2fa84 wrote:nemam nikoga svo sam drustvo odjebao od sebe i bili smo samo ona i jaPanthera wrote:cuj ako imas kod nekog otici da prespavas bilo bi ti dobro sada? malo pricate i na spavanje sutra bistre glave skontaj sve i move on!
kada u vezi izgubis sebe, to nije nikako ni dobro ni zdravo
-
Mina_sa
#40 Re: Oprostiti prevaru
a ništa večeras se nacugaj fino...
- Panthera
#41 Re: Oprostiti prevaru
daj zaebi tu patetiku ljubav emocije...kakva ljubav si se loze nacrco...
eto ti super prilike da pocnes iz pocetka
25 g...hej gdje ti je pamet za godinu je se neces vise ni sjecat ako sad napravis pravi korak...i nemoj se yajebat u zivotu pa odebat sviju radi nekoga...si blesav heeeejjjj!
eto ti super prilike da pocnes iz pocetka
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#42 Re: Oprostiti prevaru
Nista nije tako crno kao sto ti izgleda u ovom trenutku. Tesko ti je, razumijem, napio si se pa ti sve izgleda jos crnje ( i ja sam se maloprije isplakala k'o kisna godina iz nekih desetih razloga, ako ce ti biti imalo laksefa84 wrote:nemam nikoga svo sam drustvo odjebao od sebe i bili smo samo ona i jaPanthera wrote:cuj ako imas kod nekog otici da prespavas bilo bi ti dobro sada? malo pricate i na spavanje sutra bistre glave skontaj sve i move on!
Ali ovo ne zaboravi : svaki, ali SVAKI dogadjaj, pa i onaj koji nam se cini da necemo moci podnijeti u tom trenutku, je samo 1 dogadjaj u nasem zivotu. Bice bolje. Vidjeces, za dan, sedmicu, mjesec ili godinu, ma koliko ti bilo potrebno, ces se osjecati drugacije i bolje.
Last edited by Latina on 21/07/2008 23:17, edited 1 time in total.
-
dinosaur
#43 Re: Oprostiti prevaru
Ako te prevarila a nece da prizna...stvarno je dvolicna pravo.
Ne postoji razlog za prevaru ako nekog volis, onda ga volis sa svim nedostacima greskama.
Ne znam,ali ko prevari jednom garant ce opet (vidis i sam)...
Cuj,cura na svakom koraku, ne daj se za..bavat !
Ne postoji razlog za prevaru ako nekog volis, onda ga volis sa svim nedostacima greskama.
Ne znam,ali ko prevari jednom garant ce opet (vidis i sam)...
Cuj,cura na svakom koraku, ne daj se za..bavat !
-
mamica papucarka
#44 Re: Oprostiti prevaru
meni ova prica malo mirise na Mrsin slucaj (ako se ko sjeca teme) Ljubomora???
- fa84
#45 Re: Oprostiti prevaru
ma citao sam tomamica papucarka wrote:meni ova prica malo mirise na Mrsin slucaj (ako se ko sjeca teme) Ljubomora???
vjeruj da sam se ovdje obratio za pomoc cisto iz tog razloga zato sto citam ovaj forum od pocetka
registrirao sam se tek skoro, i znam da fakat imate rijeci da nekome pomognete
ja jesam ljubomoran
i to priznajem
evo sada sam upravo pricao na tel dok sam pisao ovaj post i opet sve progutao
rekli smo da cemo zaboraviti ovaj danasnji incident i da cemo se praviti kao da nije nista bilo
ali problem je u tome sto ja znam da je to bilo
eto vi ste stariji manje vise od mene, barem neki od vas lol
sta vi mislite sta to povuce nekoga da prevari ako imas sve
a pod tim mislim i najboljeg prijatelja i dobar sex u biti ono sve sto cini jednu vezu kvalitetnom
ne razumijem sta je to sto te odvuce nekome drugom
- Panthera
#46 Re: Oprostiti prevaru
pazi jos jednu stvar, ako zanemaris tu svoju opsesiju koju zoves ljubav , vas dvoje ste fuck bodies i dobra raja...eh ako je tako onda tu nema ljubomore...samo redovno na testiranja, moras nositi one kondome majke im ga...i to je to...udri brigu na veselje...to sto pijes samo pokazuje koliko si slab...mogao si recimo istrcatiu polumaraton s dobrom muzikom u usima i veceras bi zaspo ko nbeba ujtro bi ga bacio da ti se digne pritisak i to je to...a da si frajer ko sto nisi, jos veceras bi je pozvo da se sexate do ludila i nastavite neku vrstu friendshipa...e da mi je bit u tvojoj kozi...jos bi i djece bilo
udri muku na veselje...nedaj se
- fa84
#47 Re: Oprostiti prevaru
ma mozda sam se ja pogresno izrazio pod dozom alkoholaPanthera wrote:pazi jos jednu stvar, ako zanemaris tu svoju opsesiju koju zoves ljubav , vas dvoje ste fuck bodies i dobra raja...eh ako je tako onda tu nema ljubomore...samo redovno na testiranja, moras nositi one kondome majke im ga...i to je to...udri brigu na veselje...to sto pijes samo pokazuje koliko si slab...mogao si recimo istrcatiu polumaraton s dobrom muzikom u usima i veceras bi zaspo ko nbeba ujtro bi ga bacio da ti se digne pritisak i to je to...a da si frajer ko sto nisi, jos veceras bi je pozvo da se sexate do ludila i nastavite neku vrstu friendshipa...e da mi je bit u tvojoj kozi...jos bi i djece biloudri muku na veselje...nedaj se
nismo mi samo dobri frendovi i fuck budies
fakat ima izmedju nas mnogo vise od toga
prevazisli smo to, nije u tome problem
- lolita_xx
#48 Re: Oprostiti prevaru
sta je to vise???fa84 wrote: ma mozda sam se ja pogresno izrazio pod dozom alkohola
ako mislis na ljubav, prestani me nasmijavat'...
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#49 Re: Oprostiti prevaru
Tesko je reci sta nekoga navede da prevari nekog drugog. Mislim da je prevara uvijek znak da stvari ne funkcionisu onako kako mi to mislimo, ili prizeljkujemo.sta vi mislite sta to povuce nekoga da prevari ako imas sve
a pod tim mislim i najboljeg prijatelja i dobar sex u biti ono sve sto cini jednu vezu kvalitetnom
ne razumijem sta je to sto te odvuce nekome drugom
Mozda je u njenom slucaju problem tvoja ljubomora. Mozda je gusi, mozda ona nije 100% sigurna u to da je vasa veza zauvijek, mozda je privlaci 'zabranjeno voce', ko zna. U svakom slucaju mislim da ona ne dijeli tvoje misljenje po pitanju ozbiljnosti i buducnosti vase veze, a ti bi trebao obnoviti veze sa prijateljima i ne fokusirati se vise samo na nju.
- fa84
#50 Re: Oprostiti prevaru
pa nije samo ljubav, dosta smo prejebenih problema prosli zajedno u zivotulolita_xx wrote:sta je to vise???fa84 wrote: ma mozda sam se ja pogresno izrazio pod dozom alkohola
ako mislis na ljubav, prestani me nasmijavat'...
koje su doslovno samo prica za filmove,
mislim da ti ne pricam sada sto je tacno bilo ako te bas interesira mogu ti reci na pp
onda ne znam koliko ti godina imas, dobro eto ja sam poprilicno mlad ali opet ne toliko, ali opet mislim da sam tokom godina dosta presao i ostavio iza sebe, od veza vezica tipa onenightstand
tako da mogu reci da nisam neizivljen, tako da nisam neko ko ce varati u dugoj vezi cisto iz razloga sto se u mladosti nije prozivio, nasexao itd
jer sam to sve ostavio iza sebe i krenuo nekim drugim putem u zivotu gdje sada gledam vise na buducnost