Oprostiti prevaru

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
dječak sa šibicama

#1626 Re: Oprostiti prevaru

Post by dječak sa šibicama »

Image

ne volim Scepi udarat reklamu, ali volim mu rusiti on line zaradu... nastavak slijedi
@rman

#1627 Re: Oprostiti prevaru

Post by @rman »

Gothic princess wrote:
@rman wrote:
A to mi je najbolje od svega: "Isprljala je moje prezime"... :mrgreen: A kako ga je isprljala ? Postoji neki predmet, koji se zove prezime i onda je ona taj predmet uzela i bacila u blato i mulj, pa ga tako isprljala... :lol: :mrgreen:
:| imaš baš zanimljiv smisao za humor
Ne, zaista. Da je on prevario nju, a ona ga blatila po novimana, rekla bih za nju da je primitivna. Govorim o njegovom mentalnom sklopu, o primitivizmu i "mahalštini", a ne o tome ko je koga prevario.
Ma ja, o primitivizmu govorimo a ne o izdaji, prevari i licemjerstvu....
Da, hvala. I meni se sviđa moj smisao za humor.

Ja govorim o primitivizmu i to je ono što mi najviše bode oči u svemu ovome. Što se prevare tiče, kurvanja je bilo uvijek i bit će. A najviše ga ima među patrijarhalnim ljudima. Ništa novo.
Eto, primitivizam je sada neki novi fenomen...daj bona, hajd budi iskrena i reci šta ti uistinu najviše bode oči u svemu ovome;)
Riddle

#1628 Re: Oprostiti prevaru

Post by Riddle »

Ma.Le.Na wrote:sta god da je uradila...on je ovim potezom toliko SEBI unistio ugled da ga ni 5 Drina ne moze oprat
A ona je izasla cista? :D

Znaaaaci Aldin je sve planski uradio... pustio je da radi sta hoce, marljivo prikupljao dokaze i pripremao osvetu. Na kraju je dobio finu lovu za ekskluzivnu pricu, dokaze koji ce mu obezbijediti starateljstvo i vjerovatno sutnuti Arduanu s posla. Sneaky little bastard. :lol: Koja sapunica. :-)
Ridjobrki

#1629 Re: Oprostiti prevaru

Post by Ridjobrki »

Al'Dino, sve mi više padaš u očima... :roll:
@rman

#1630 Re: Oprostiti prevaru

Post by @rman »

1906 wrote:-Snimao sam naše razgovore, imam pet stranica dnevnika koji je vodila ali i mailove koje je slala Kaufmanu. Također imam i njihove fotografije koje je brisala sa aparata. Bila je fascinirana njime. Snimao sam i naše svađe sve da bih imao dokaze na sudu. Ništa ne izmišljam kao što bi neki htjeli da pokažu.

pricas s nekim, a on od tog priprema teren za razvod u svoju korist :lol:
Koji papak, trebao ih je oboje na razgovor pozvati, kulturno, pa da za sva vremena dogovore ko će se sa kim jebavati...
PalaSa Marsa

#1631 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

sanabe wrote:
FnatiC wrote:Koja rospija zemljo otvori se

:zoka:
Ne kontam, a sta je onda on, rospijan? :zoka:
FnatiC

#1632 Re: Oprostiti prevaru

Post by FnatiC »

sanabe wrote:
FnatiC wrote:Koja rospija zemljo otvori se

:zoka:
Sta se ti ba keseris nemoj mrkog na kosti da ti natovarim
PalaSa Marsa

#1633 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

@rman wrote:
1906 wrote:-Snimao sam naše razgovore, imam pet stranica dnevnika koji je vodila ali i mailove koje je slala Kaufmanu. Također imam i njihove fotografije koje je brisala sa aparata. Bila je fascinirana njime. Snimao sam i naše svađe sve da bih imao dokaze na sudu. Ništa ne izmišljam kao što bi neki htjeli da pokažu.

Koji papak, trebao ih je oboje na razgovor pozvati, kulturno, pa da za sva vremena dogovore ko će se sa kim jebavati...
Eki snim'o razgovore. Mora da je nekom tajnom intuicijom znao da ce se razvest, pa eto da se osigura. Hehehe sege. :-) :D
dječak sa šibicama

#1634 Re: Oprostiti prevaru

Image

Image

Image

ja se nadam da ovo smijem raditi? ako ne, da brisem ove isjecke?
Last edited by dječak sa šibicama on 01/10/2011 11:50, edited 1 time in total.
Ma.Le.Na

#1635 Re: Oprostiti prevaru

Post by Ma.Le.Na »

Image

uzas..
PalaSa Marsa

#1636 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

dječak sa šibicama wrote:Image

Image

Image

ja se nadam da ovo smijem raditi? ako ne, da brisem ove isjecke?
Ma ovo truba, bez'ze skroz. Mislim ovo je vec ono u vel'ko mahalska. A sta drugo za ocekivat'. :-) :zoka:

Djacic sa sibama, ne odnosi se ovo na tebe, nego na tekst. :-) :lol: :D
Last edited by PalaSa Marsa on 01/10/2011 11:53, edited 1 time in total.
@rman

#1637 Re: Oprostiti prevaru

Post by @rman »

PalaSa Marsa wrote:
@rman wrote:

Eki snim'o razgovore. Mora da je nekom tajnom intuicijom znao da ce se razvest, pa eto da se osigura. Hehehe sege. :-) :D
Baš šega, mislim, kome bi palo na pamet nakon što sazna da mu ga žena sa strane prima, da prikuplja dokazni materijal vezan za razvod braka i ostal eeventualne glasine,....stvarno,...
dječak sa šibicama

#1638 Re: Oprostiti prevaru

Ivana je kriva! cuj to je tako romanticno i cisto :x :lol:

Menscini da je ovo klasicna reakcija zapostavljene zene... ili tek posljedica cinjenice da je u brak ocito usla nakon "slaganja slagalice" :roll:

Pjevac u usponu (lafo novi Merlin), ovo ono, bice para, stabilan muskarac, tamo `vamo...
Ma.Le.Na

#1639 Re: Oprostiti prevaru

Post by Ma.Le.Na »

garant je mislio da ce mu carsija aplaudirat "kako je pametan..kako ju je uhvatio.."...
totalno kontraproduktivno
pokazao se kao ljigavac koji je snimao privatne razgovore sa zenom...neko ko je u tolikoj "boli" vrlo svjesno i hladno osmislio prikupljanje svih dokaza da djecu odvoji od majke...proracunat i hladan ..beskrupulozan..mahalas koji ne zna sta znaci bracna intima...jad koji nije mogao na dostojanstven nacin prihvatiti krah i poraz braka i na kulturan nacin uzdignute glave krenuti dalje..
PalaSa Marsa

#1640 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

dječak sa šibicama wrote:Ivana je kriva! cuj to je tako romanticno i cisto :x :lol:

Menscini da je ovo klasicna reakcija zapostavljene zene... ili tek posljedica cinjenice da je u brak ocito usla nakon "slaganja slagalice" :roll:

Pjevac u usponu (lafo novi Merlin), ovo ono, bice para, stabilan muskarac, tamo `vamo...
Pa nem're co'jk tvrdit' da nije bila zapostavljena. Jal' on, jal' ona.

Ipak mislim da je ona bila zapostavljenija. :-) :D
Last edited by PalaSa Marsa on 01/10/2011 11:58, edited 1 time in total.
dječak sa šibicama

#1641 Re: Oprostiti prevaru

Malena, ti ko da ne zivis pet minuta od carsije... pa aplaudira mu carsija, sad je AlDino nacionalni heroj :D

De ba ljudi, osvrnite se oko sebe, pa pogledajte malo gdje zivite... ali malo se izmaknite, cini mi se da neki ne vide sumu od drveta.
PalaSa Marsa

#1642 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

dječak sa šibicama wrote:Malena, ti ko da ne zivis pet minuta od carsije... pa aplaudira mu carsija, sad je AlDino nacionalni heroj :D

De ba ljudi, osvrnite se oko sebe, pa pogledajte malo gdje zivite... ali malo se izmaknite, cini mi se da neki ne vide sumu od drveta.
Sto se mene tice, od sad nadalje i u buduce ona je moja heroina. :D Oko za oko, zub za zub, pa makar i krezavi hodali. :D
Ma.Le.Na

#1643 Re: Oprostiti prevaru

Post by Ma.Le.Na »

dječak sa šibicama wrote:Malena, ti ko da ne zivis pet minuta od carsije... pa aplaudira mu carsija, sad je AlDino nacionalni heroj :D

ja mu aplaudirat necu
za mene...najjadniji ljigavac u Bosni trenutno :x
Ridjobrki

#1644 Re: Oprostiti prevaru

Post by Ridjobrki »

Seljačina koja je siromašnija karakterom nego glasovnim mogućnostima. :roll:
Ma.Le.Na

#1645 Re: Oprostiti prevaru

Post by Ma.Le.Na »

Ridjobrki wrote:Seljačina koja je siromašnija karakterom nego glasovnim mogućnostima. :roll:
upravo tako
1906

#1646 Re: Oprostiti prevaru

Post by 1906 »

sanabe wrote:
free kick wrote:Predosjetio covjek,ah ta sumnja :D
poceo prikupljati "materijal" da bi joj se osvetio i unistio joj zivot

Da nije skorpija u horoskopu :zoka: :lol: :lol: :lol: :lol:

ne, on je jarac, ona je skorpija 8-)

tako da....ona je u pravu sve, znam ja :lol: :mrgreen:

on je rak bona :roll:

21.7 guglaj :oops: :D

sa mjesecom u ribama :lol:

ovo je bio skolski primjer ribastog :D
PalaSa Marsa

#1647 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

Gledala sam ih jednom na TV-u, cini mi se Hayat da je bio kanal. Stekla sam dojam da ga je cak ona i gurala u karijeri, kako kroz medije, verovatno tako i kroz zivot. Inace da ka'em, djelov'o mi je malo nesiguran i nestabilan k'o licnost, osoba. :zoka: Mozda se varam, al' tak' ja to uvidjeh taj put. :mrgreen:
dječak sa šibicama

#1648 Re: Oprostiti prevaru

Vi se sa njom solidarizirate jer ste zene ili?

Ne znam na osnovu cega je moguce donijeti zakljucak ko je tu u pravu... osim da je on papak jer ovo radi javno.

Papansko malogradjansko ponasanje. Da je ne znam ti kako povrijedjen, da je ona ne znam ti kakva zmija, ne ide se sa tim u Avaz zaboga.

To je privatni zivot.

Aldine, otvoris nick na forumu, Lj&S podforum, i tema "Prevarila me sa Amerikancem, sta da radim" :wink:
PalaSa Marsa

#1649 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

sanabe wrote:Ja u ovoj prici samo vidim duple arsine i licemjerstvo

On nju varao cijelo vrijeme, svi znali, beli i ona. Ona cutala, trpila, ko zna sta je deverala...njemu prolazilo sve :-)
Ona se, kaze on, zaljubila :roll: e treba je razapeti, proglasiti nemoralnom, ostaviti bez posla i oduzeti djecu? Ma nemoj? :roll:
Heheheheheheheh zato treba imat' stek s' one druge teme sto je raja pisala. :D
PalaSa Marsa

#1650 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

dječak sa šibicama wrote:Vi se sa njom solidarizirate jer ste zene ili?

Ne znam na osnovu cega je moguce donijeti zakljucak ko je tu u pravu... osim da je on papak jer ovo radi javno.

Papansko malogradjansko ponasanje. Da je ne znam ti kako povrijedjen, da je ona ne znam ti kakva zmija, ne ide se sa tim u Avaz zaboga.

To je privatni zivot.

Aldine, otvoris nick na forumu, Lj&S podforum, i tema "Prevarila me sa Amerikancem, sta da radim" :wink:
Da se ne lazemo, ja je "podrzavam" prevenstveno sto je zena. I ja sam zensko. Al' to nije presudno u svemu ovome. Presudno je to sto si napis'o gore, on je var'o i var'o bi garant jos duze da se nije otkrilo da vara. E prema tome, treba svi da osjete kako je to kad si prevaren. Mada ne odobravam prevaru ni u kom kontekstu, al' vec kad se desi, nek svi pomalo krvare i nek svako osjeti kako je to. ha ya! :) :D
I jos pride, vidis kako pokazuje svoje lice, cuj prisluskiv'o joj razgovore. Znaci on je taj koji je ruc'o kaku citavo vrijeme, a na nju sumnj'o i dao sebi za pravo da je prisluskuje. Zamisli koji intelekt moras bit' da bi sve obo uradio. :-)
Locked