Oprostiti prevaru
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- juli84
#1176 Re: Oprostiti prevaru
Ne kaže se bezze "naljuti čovjeka da vidiš kakav je".
- adnandus
#1177 Re: Oprostiti prevaru
burek_in_space wrote:Prevari ga.
-
dječak sa šibicama
#1178 Re: Oprostiti prevaru
Nije dovoljno, nekad ga treba opaliti serpom u glavu, da vidis kako ce reagovari.juli84 wrote:Ne kaže se bezze "naljuti čovjeka da vidiš kakav je".
Ako je miran, onda pretis lonac, on je tezi.
ako i tada ne reaguje, onda je to neki papak.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1179 Re: Oprostiti prevaru
Cholina_Lokica wrote:Opsuj i ti njemu
- malaplavooka
#1180 Re: Oprostiti prevaru
ladyblue18 wrote:Cholina_Lokica wrote:Opsuj i ti njemu![]()
Vjerovatno i hoću ali kad dođem u fazu da sam ljuta. Sad sam uvrijeđena, ..........ma uhhhhh šta sve nisam i ignoriram ga, ne zovem ga, niti on mene u posljednja dva sata....ali brinem samu sebe, jer ja srce teško otvaram, teško.....a zatvorim ga za sekundu, imam svoj ponos a volim ga,ali....ne znam
Đavo ga odniooo dođe mi da ga zadavim!!!!!!!
- malaplavooka
#1181 Re: Oprostiti prevaru
Ghost_Rider_XXX wrote:Strašno! Nevjerovatno! Za svaku osudu! Jel ti možda palo na um da je čovjek pod stresom, i da mu je prosto izletilo. Opsovao, opsovao, pa šta, čemu tolika drama? Promuhabeti normalno s njim, vidi šta ga nervira, sekira, što tersa i što koji moj psuje na tebe bez razloga (ako je bez razloga).malaplavooka wrote:Nema baš veze s ovom temom ali...ipak pitam, jer se osjećam prevareno,iznevjereno..Do sada je uvijek bio divan, blage naravi...juče mi je opsovao.Dva puta.Bila sam u šoku pa mi se čini da nisam ni osjećala ništa...samo neku prazninu,ma grozno...za mene je to velika uvreda,a on se danas ponaša potpuno nedoraslo situaciji, pokušava da to minimalizira,mijenja temu i sl.Obično ne psuje a ni razloga za psovku i nije baš bilo...ma sva sam zbrkana i ništa više ne kontam.Najviše me boli što sam mislila da ga poznajem i da on to ne bi nikada a ...sada...nisam više sigurna ni u šta.Šta da radim?
Aha treba li još i psihijatra da mui platim?????? Da riješi svoje probleme. Kao da ja nema probleme? CCCCC Pa opet ne psujem!
- juli84
#1182 Re: Oprostiti prevaru
Baš ima veze i to dobre vezesanabe wrote:juli84 wrote:Ne kaže se bezze "naljuti čovjeka da vidiš kakav je".
nidje veze
-
Sailor82
#1183 Re: Oprostiti prevaru
Ko ti ne bi opsovao kada mu dosadjuješ svaka dva sata, zapravo još češće, kako se može zaključiti iz ove tvoje priče. Ne bi bilo čudo da ti je sve na kamaru sasuo.malaplavooka wrote:Vjerovatno i hoću ali kad dođem u fazu da sam ljuta. Sad sam uvrijeđena, ..........ma uhhhhh šta sve nisam i ignoriram ga, ne zovem ga, niti on mene u posljednja dva sata....ali brinem samu sebe, jer ja srce teško otvaram, teško.....a zatvorim ga za sekundu, imam svoj ponos a volim ga,ali....ne znam![]()
Last edited by Sailor82 on 03/08/2011 14:25, edited 1 time in total.
- Ghost_Rider_XXX
#1184 Re: Oprostiti prevaru
Ako se ne varam, veza dvoje ljudi izmedju ostalog počiva na uzajamnom razumjevanju. Svi mi imamo svoje probleme, al nekad prosto smo previše pod stresom i čovjek naprosto prsne.malaplavooka wrote:Ghost_Rider_XXX wrote:Strašno! Nevjerovatno! Za svaku osudu! Jel ti možda palo na um da je čovjek pod stresom, i da mu je prosto izletilo. Opsovao, opsovao, pa šta, čemu tolika drama? Promuhabeti normalno s njim, vidi šta ga nervira, sekira, što tersa i što koji moj psuje na tebe bez razloga (ako je bez razloga).malaplavooka wrote:Nema baš veze s ovom temom ali...ipak pitam, jer se osjećam prevareno,iznevjereno..Do sada je uvijek bio divan, blage naravi...juče mi je opsovao.Dva puta.Bila sam u šoku pa mi se čini da nisam ni osjećala ništa...samo neku prazninu,ma grozno...za mene je to velika uvreda,a on se danas ponaša potpuno nedoraslo situaciji, pokušava da to minimalizira,mijenja temu i sl.Obično ne psuje a ni razloga za psovku i nije baš bilo...ma sva sam zbrkana i ništa više ne kontam.Najviše me boli što sam mislila da ga poznajem i da on to ne bi nikada a ...sada...nisam više sigurna ni u šta.Šta da radim?
Aha treba li još i psihijatra da mui platim?????? Da riješi svoje probleme. Kao da ja nema probleme? CCCCC Pa opet ne psujem!
Najlakše je nekog voljeti kad je uvijek nasmijan, pristupačan, ugadja ti k'o potencijalnom žirantu, al zaboga odmah je papak kreten, levat, ako se kad smrkne.
-
dječak sa šibicama
#1185 Re: Oprostiti prevaru
Dva sata se niste culi?
To je vec ozbiljno!
To je vec ozbiljno!
- Attitude
#1186 Re: Oprostiti prevaru
polako...ne nerviraj se..jos ces ti nama pocet "sovatmalaplavooka wrote:Ghost_Rider_XXX wrote:Strašno! Nevjerovatno! Za svaku osudu! Jel ti možda palo na um da je čovjek pod stresom, i da mu je prosto izletilo. Opsovao, opsovao, pa šta, čemu tolika drama? Promuhabeti normalno s njim, vidi šta ga nervira, sekira, što tersa i što koji moj psuje na tebe bez razloga (ako je bez razloga).malaplavooka wrote:Nema baš veze s ovom temom ali...ipak pitam, jer se osjećam prevareno,iznevjereno..Do sada je uvijek bio divan, blage naravi...juče mi je opsovao.Dva puta.Bila sam u šoku pa mi se čini da nisam ni osjećala ništa...samo neku prazninu,ma grozno...za mene je to velika uvreda,a on se danas ponaša potpuno nedoraslo situaciji, pokušava da to minimalizira,mijenja temu i sl.Obično ne psuje a ni razloga za psovku i nije baš bilo...ma sva sam zbrkana i ništa više ne kontam.Najviše me boli što sam mislila da ga poznajem i da on to ne bi nikada a ...sada...nisam više sigurna ni u šta.Šta da radim?
sala mala
-
dječak sa šibicama
#1187 Re: Oprostiti prevaru
Jasno, pravi covjek pokaze emocije kada ih ima, pa makar i psovkom.sanabe wrote:e bas nema, i nikad cula za ovo nisam i ljudi koje ja poznajem a koji se bas najzesce naljute su najbolji ljudi, mene ove hinje brinu, nit se ljuti nit ti dobro mislijuli84 wrote:Baš ima veze i to dobre vezesanabe wrote:
nidje veze
Nije mi jasno kako neko moze ne posumnjati u iskrenost osobe koja je uvijek nasmijesena i lafo dobrodusna i nikada nije down, nikada nije out, nikada nije u zivotnom ofsajdu.
U ljutnji se svasta kaze, a..... moram li reci da je "pomirbeni sex" najbolja stvar na svijetu.
- juli84
#1188 Re: Oprostiti prevaru
E pa sad znači ako za nešto nismo čuli to i ne stoji jel?
- malaplavooka
#1189 Re: Oprostiti prevaru
dječak sa šibicama wrote:Sta ti je opsovao?malaplavooka wrote:Nema baš veze s ovom temom ali...ipak pitam, jer se osjećam prevareno,iznevjereno..Do sada je uvijek bio divan, blage naravi...juče mi je opsovao.Dva puta.Bila sam u šoku pa mi se čini da nisam ni osjećala ništa...samo neku prazninu,ma grozno...za mene je to velika uvreda,a on se danas ponaša potpuno nedoraslo situaciji, pokušava da to minimalizira,mijenja temu i sl.Obično ne psuje a ni razloga za psovku i nije baš bilo...ma sva sam zbrkana i ništa više ne kontam.Najviše me boli što sam mislila da ga poznajem i da on to ne bi nikada a ...sada...nisam više sigurna ni u šta.Šta da radim?
Sunce?
Mozda si ga iznervirala... mozda nisi. Ako te toliko shokiralo, opsuj i ti njemu, ili mu daj jedan tretman ignorisanja kako samo vi zene znate.
Nego kad smo vec kod toga, zasto zene vole da nerviraju muskarce iz razloga neke svoje nesigurnosti ili ne zna sta hoce od sebe i zivota ili se tek zajebava sa tobom, a onda kad reagujes, naljute se?
PMS?
ok! Ja nekog spomenula(sasvim beznačajno,bezveze,slučajno) a on meni lijepo: J.... te on!
- Cholina_Lokica
#1190 Re: Oprostiti prevaru
Strasno...
- Attitude
#1191 Re: Oprostiti prevaru
pa sto ne kazes da je ljubomora u pitanjumalaplavooka wrote:
ok! Ja nekog spomenula(sasvim beznačajno,bezveze,slučajno) a on meni lijepo: J.... te on!kreten ::(
- adnandus
#1192 Re: Oprostiti prevaru
Kao što reče kolega u malopređašnjem postu PREVARI GA ha jamalaplavooka wrote:ladyblue18 wrote:Cholina_Lokica wrote:Opsuj i ti njemu![]()
Vjerovatno i hoću ali kad dođem u fazu da sam ljuta. Sad sam uvrijeđena, ..........ma uhhhhh šta sve nisam i ignoriram ga, ne zovem ga, niti on mene u posljednja dva sata....ali brinem samu sebe, jer ja srce teško otvaram, teško.....a zatvorim ga za sekundu, imam svoj ponos a volim ga,ali....ne znam![]()
ko tebe kamenom ti njega ciglom pusti šuplju
-
dječak sa šibicama
#1193 Re: Oprostiti prevaru
Znaci ljubomoran, znaci voli te, znaci zeli te samo za sebemalaplavooka wrote:
ok! Ja nekog spomenula(sasvim beznačajno,bezveze,slučajno) a on meni lijepo: J.... te on!kreten ::(
Jao psovke, aman, ja mislio skinuto si sve bogove ili majku opsovao (to nebi ni rodjenom bratu oprostio tek tako, iskreno) a ono... jebo te on.
Pa meni to uzrecica
- juli84
#1194 Re: Oprostiti prevaru
Mislim da svaku poslovicu treba uvijek malo dublje prostudirati, možda se ne misli na to da vidiš jel neko dobar ili loš, nego jednostavno da odmah u startu znaš s kim imaš posla i šta možeš očekivati, a ne da te kap strefi kao kod male plave kad prvi put doživiš to od nekoga s kim si dugo u kontaktu.sanabe wrote:juli84 wrote:E pa sad znači ako za nešto nismo čuli to i ne stoji jel?
ima i nastavak teksta
Jasnije?
- Ghost_Rider_XXX
#1195 Re: Oprostiti prevaru
Nego jestel' vi punoljetni? 
-
Sailor82
#1196 Re: Oprostiti prevaru
Katastrofa. Moras ga zbog toga odmah ostaviti, nemaš nikakvog izbora.malaplavooka wrote:ok! Ja nekog spomenula(sasvim beznačajno,bezveze,slučajno) a on meni lijepo: J.... te on!kreten ::(
Nego, da li si ga zvala u međuvremenu? On tebe? Ako nagurate na 3 sata da se ne čujete, tu od ljubavi nema ništa. Onda će biti očito da te ne voli.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1197 Re: Oprostiti prevaru
malaplavooka wrote:
Ti nas ustvari zajebavas jelda
Ja mislila to psovke letile na sve strane, familija, ovo, ono...e svasta
-
saim_adka
#1198 Re: Oprostiti prevaru
52 stranice i jos nije apsolvirana tema oprostiti prevaru
ja se napenalio za tastaturom i cekam rasplet...
ja se napenalio za tastaturom i cekam rasplet...
- mrtva kokoš
#1199 Re: Oprostiti prevaru
vise se ni psovati ne smije, cuj rek`o joj "jebo te on" i ona se naljutila

edit: sad se vjerovatno koleba da li da ga prevari ili ne

edit: sad se vjerovatno koleba da li da ga prevari ili ne
- mrtva kokoš
#1200 Re: Oprostiti prevaru
vec fra`era vidim sljedeci put kad krene da opsuje pa se ujede za jeziksanabe wrote:pa cura dama, ne da na seSplinter wrote:vise se ni psovati ne smije, cuj rek`o joj "jebo te on" i ona se naljutila![]()
![]()
edit: sad se vjerovatno koleba da li da ga prevari ili ne![]()
![]()
nema njoj "jebo te", eventualno moze u persun otic'
ipak cu ovo da editujem