Oprostiti prevaru
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Sutlijas
#1001 Re: Oprostiti prevaru
Ma tesko je reci, ima situacija kada vrijedi pokusati spasiti. Mada to rijetko uspije, ja sam pokusao spasiti vezu koju sam poljuljao sa jednim izletom. Morao sam prvoj reci jer je druga ostala trudna pa abortus, ovo ono, i onda pokusavali godinu-dvije, bilo je lijepo, ali se na kraju razidjosmo...
Last edited by Sutlijas on 15/07/2011 15:17, edited 1 time in total.
-
......
#1002 Re: Oprostiti prevaru
oridjidji wrote:ih pa kako bi mu tek oprostila neobavezan seks s nekom...... wrote:♥ Julianna ♥ wrote:Baš me zanima, onako hipotetički ako žena oprosti prolaznu zaljubljenost, da li bile onda fer da i on njoj oprosti kad se oklizne.
oprostiti prolaznu zaljubljenost?? pa ja da sam musko, ne bih ostala sa takvom djevojkom nema tih para. pa zamisli koliko ti ides ispod sopstvenog dostajanstva, koliko sama sebe gazis zbog frajera koji se eto malo usput zaljubio? pa to je vrijedno zaljenja, a ne ostajanja sa takvom osobom.
Pa to onda nije veza. U tom slucaju je on meni sex-shema, a ja njemu i slobodni smo da se sexamo i sa drugima sa strane. Jednostavno ne bih oprostila takve stvari i nema dalje
- juli84
#1003 Re: Oprostiti prevaru
[/quote]normalno je da pomislis na nekoga nekad kako bi je kresno ili kako bi ga odradila iako si u braku jer percepcija ljudi je takva da tesko mentalno moze odoliti nekome ko spada u neodoljivi red ljudi tj. uvijek zgodni, lijepi i uspjesni. ali jedno je pomisliti to, a drugo je reci pred zenom ili muzem sta bi s ovom/ovim radila u 4 zida ili otici pa to uraditi.
pa ko da ove udate nikada nisu preko ramena svoga muza zraknule nekog muskarca za kojeg medju drugaricama kazu kako je zgodan za prave stvari, ali takvo sto nikada nebi uradile ili bi uradile iz ko zna kojih njima znanih razloga.
Pa normalno da zraknemo, pa ako smo udate nismo mrtve
-
......
#1004 Re: Oprostiti prevaru
oridjidji wrote:ko da ove udate nikada nisu preko ramena svoga muza zraknule nekog muskarca za kojeg medju drugaricama kazu kako je zgodan za prave stvari, ali takvo sto nikada nebi uradile ili bi uradile iz ko zna kojih njima znanih razloga.
Pa zraknu, a zraknu i muzevi.. al dobro sta, pa smije se gledati
-
oridjidji
#1005 Re: Oprostiti prevaru
ovo redovno isticem djevojkama, a to je da ce ih muskarci dozivjeti onakvima kakve se oni postave i koliko se same cijene...... wrote:oridjidji wrote:ih pa kako bi mu tek oprostila neobavezan seks s nekom...... wrote:
oprostiti prolaznu zaljubljenost?? pa ja da sam musko, ne bih ostala sa takvom djevojkom nema tih para. pa zamisli koliko ti ides ispod sopstvenog dostajanstva, koliko sama sebe gazis zbog frajera koji se eto malo usput zaljubio? pa to je vrijedno zaljenja, a ne ostajanja sa takvom osobom.
Pa to onda nije veza. U tom slucaju je on meni sex-shema, a ja njemu i slobodni smo da se sexamo i sa drugima sa strane. Jednostavno ne bih oprostila takve stvari i nema dalje. Pa ako samu sebe ne cijenim, kako ce me onda drugi cijeniti
.
-
oridjidji
#1006 Re: Oprostiti prevaru
moja ti veza je jedno, brak je drugo. u vezi kada krenu oscijalcije mozes otici kad hoces iz braka ako odes vuces posljedice puno puno gore, pogotovo ako je tu djete, onda postanes otac koji placa alimentaciju i sedmicno vidja djete, a ti postanes samohrana majka koja zivi s bremenom djeteta kojoj se ponovo tesko udati jer malo ko se zeli prilagoditi tome da mora odgajati tudje djete....... wrote:oridjidji wrote:ko da ove udate nikada nisu preko ramena svoga muza zraknule nekog muskarca za kojeg medju drugaricama kazu kako je zgodan za prave stvari, ali takvo sto nikada nebi uradile ili bi uradile iz ko zna kojih njima znanih razloga.
Pa zraknu, a zraknu i muzevi.. al dobro sta, pa smije se gledati. Samo sto ja iskreno ne vjerujem da se situacija promijeni, kad se muskarac ozeni. Ako je on taj koji je varao u vezi, to ce se nastaviti i u braku.
-
oridjidji
#1007 Re: Oprostiti prevaru
od gledanja djeco nema selameta. aj ga Lilo ti prvi zalilajjuli84 wrote:
- juli84
#1008 Re: Oprostiti prevaru
Ko umije njemu dvijeoridjidji wrote:od gledanja djeco nema selameta. aj ga Lilo ti prvi zalilajjuli84 wrote:
-
oridjidji
#1009 Re: Oprostiti prevaru
juli84 wrote:Ko umije njemu dvijeoridjidji wrote:od gledanja djeco nema selameta. aj ga Lilo ti prvi zalilajjuli84 wrote:
-
♥ Julianna ♥
#1010 Re: Oprostiti prevaru
Dakle, cijeniće to što ću ga šutnuti u dupe ako me prevari?oridjidji wrote:
ovo redovno isticem djevojkama, a to je da ce ih muskarci dozivjeti onakvima kakve se oni postave i koliko se same cijene
Super, tako sam i ja nešto kontala...
-
......
#1011 Re: Oprostiti prevaru
♥ Julianna ♥ wrote:Dakle, cijeniće to što ću ga šutnuti u dupe ako me prevari?oridjidji wrote:
ovo redovno isticem djevojkama, a to je da ce ih muskarci dozivjeti onakvima kakve se oni postave i koliko se same cijene![]()
Ne, cijenice te ako ga ne sutnes u dupe, vec budes dostojanstvena
- HAVANA
#1012 Re: Oprostiti prevaru
Kako dupe...meni bi moja oko iskopala ,na spavanju.
il još gore,gluho bilo...frcccc 
-
......
#1013 Re: Oprostiti prevaru
juli84 wrote:Ko umije njemu dvijeoridjidji wrote:od gledanja djeco nema selameta. aj ga Lilo ti prvi zalilajjuli84 wrote:
Koja umije, njoj dva..razmisli i ti malo o tome..
-
suspect_zero
#1014 Re: Oprostiti prevaru
HAVANA wrote:Kako dupe...meni bi moja oko iskopala ,na spavanju.il još gore,gluho bilo...frcccc
Ja bi svom prvo frcccccc
-
♥ Julianna ♥
#1015 Re: Oprostiti prevaru
-
dječak sa šibicama
#1016 Re: Oprostiti prevaru
Hiljadu mi dabrova Ontarija, ja citam ovu temu, i nista ne razumijem... jesam li jedini
jel to samo do vrucine, ili....
-
......
#1017 Re: Oprostiti prevaru
sanabe wrote:
eki njega![]()
cuj cuvaj dostojanstvo, a dobij cir na zelucu, nervni slom, samo nemoj mu nista rec', jel? ma ja bi musve po spisku
pa ga onda sutnula
Ma ja ne volim te scene i patetiku. Ravnodusnost, ignorisanje i tisina puno vise zabole od bilo kakve uvrede, psovke i ujedanja.
- Zanaaa
#1018 Re: Oprostiti prevaru
Do vrucine je..ne zamaraj see puno hehehedječak sa šibicama wrote:Hiljadu mi dabrova Ontarija, ja citam ovu temu, i nista ne razumijem... jesam li jedinijel to samo do vrucine, ili....
-
♥ Julianna ♥
#1019 Re: Oprostiti prevaru
dječak sa šibicama wrote:Hiljadu mi dabrova Ontarija, ja citam ovu temu, i nista ne razumijem... jesam li jedinijel to samo do vrucine, ili....
Zaključak je da se prevara ne oprašta.
Sad se samo raspravlja treba li primijeniti silu i koji bi intenzitet bio prikladan.
-
......
#1020 Re: Oprostiti prevaru
sanabe wrote:svoj ti poso...... wrote:sanabe wrote:
eki njega![]()
cuj cuvaj dostojanstvo, a dobij cir na zelucu, nervni slom, samo nemoj mu nista rec', jel? ma ja bi musve po spisku
pa ga onda sutnula
Ma ja ne volim te scene i patetiku. Ravnodusnost, ignorisanje i tisina puno vise zabole od bilo kakve uvrede, psovke i ujedanja.![]()
I napravis budalu od sebe, svoj ti pos'o.. ja cu radije cir, nego preko svog ponosa
-
......
#1021 Re: Oprostiti prevaru
sanabe wrote:Nikad, ali NIKAD necu zaboraviti jednu komsinicu koja je dobila nervni slom![]()
Muz je prevario, zaljubio se u drugu, zena kulturna, fina, doktorica, obrazovana, dama ...![]()
Fino se razidju. Ona nakon dva mjeseca odlijepi skroz![]()
psihijatar joj rekao "Da ste Bogdo istresli svoj bijes, lupali, vristali, psovali... ne bi do ovoga sebe doveli"
Bjez ba, kakvo ignorisanje, to kasnije dodje
-
oridjidji
#1022 Re: Oprostiti prevaru
ne oko nema to veze s ovom temom nego sa time kako se ko ponasa prema nekome, manjak samopostovanja povuce i nepostovanje drugog. ako ti ostavis dojam lake koke na muskarca vjeruj mi i muskarac ce te smatrati istom.♥ Julianna ♥ wrote:Dakle, cijeniće to što ću ga šutnuti u dupe ako me prevari?oridjidji wrote:
ovo redovno isticem djevojkama, a to je da ce ih muskarci dozivjeti onakvima kakve se oni postave i koliko se same cijene![]()
-
♥ Julianna ♥
#1023 Re: Oprostiti prevaru
Nisam ti ja oko!
Jel ovo dobar utisak?
Jel ovo dobar utisak?
-
oridjidji
#1024 Re: Oprostiti prevaru
moj recept...... wrote:sanabe wrote:
eki njega![]()
pa ga onda sutnula
Ma ja ne volim te scene i patetiku. Ravnodusnost, ignorisanje i tisina puno vise zabole od bilo kakve uvrede, psovke i ujedanja.
-
dječak sa šibicama
#1025 Re: Oprostiti prevaru
O hvalaZanaaa wrote:Do vrucine je..ne zamaraj see puno hehehedječak sa šibicama wrote:Hiljadu mi dabrova Ontarija, ja citam ovu temu, i nista ne razumijem... jesam li jedinijel to samo do vrucine, ili....
Ne pratim izgleda, ja sam jos kod onog "ako se ne sazna, ko da se nije ni desilo" i onog "desilo se, jbg, svakom se moze desiti"
@ ♥ Julianna ♥
sjetio sam se jedne davne situacije gdje se stanovita osoba onako u sali "zalila" da mi ne moze nista jer sam veci od nje, a rado bi me malo istulehala, na sta je dobila savjet od jedne mudre starije zene "motkom pa na spavanju"