One night standing sa partnericom/partnerom koji se upoznaju, odvedu u krevet i onda ujutro svako svojim putem-koliko je to cesto u nas? Hajmo sada malo iskustva i misljenja
One night
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
_BaykoNoor_
#1 One night
Sinoc gledam na Akademiji malo se zapili dvoje i pocese plesati, negdje na trecem koraku se pocese fatati, cijela sala gleda i umalo da padne i metak.
One night standing sa partnericom/partnerom koji se upoznaju, odvedu u krevet i onda ujutro svako svojim putem-koliko je to cesto u nas? Hajmo sada malo iskustva i misljenja
Jedva cekam da se Menso javi i prenese zbivanja iz Kalesije

-
neocekivana_sila
kad nešto jako želiš, cijeli svemir se uroti da to ne dobiješ
Ripper
Ripper
Last edited by neocekivana_sila on 30/10/2005 09:41, edited 4 times in total.
- bug
#3 Re: One night
a kako znas da su_BaykoNoor_ wrote:Sinoc gledam na Akademiji malo se zapili dvoje i pocese plesati, negdje na trecem koraku se pocese fatati, cijela sala gleda i umalo da padne i metak.
One night standing sa partnericom/partnerom koji se upoznaju, odvedu u krevet i onda ujutro svako svojim putem-koliko je to cesto u nas? Hajmo sada malo iskustva i misljenja![]()
![]()
![]()
-
_BaykoNoor_
#4 Re: One night
novinarska pretpostavkabug wrote:a kako znas da su_BaykoNoor_ wrote:Sinoc gledam na Akademiji malo se zapili dvoje i pocese plesati, negdje na trecem koraku se pocese fatati, cijela sala gleda i umalo da padne i metak.
One night standing sa partnericom/partnerom koji se upoznaju, odvedu u krevet i onda ujutro svako svojim putem-koliko je to cesto u nas? Hajmo sada malo iskustva i misljenja![]()
![]()
![]()
to radili jednom i
nikad vise?
:D:D
-
_BaykoNoor_
mozda bi maFKo prvo htio otici da joj upozna ukucane da vidi iz kakve je ona kucebug wrote:ne znam kako drugacije tomraVOjed wrote:ja to ne mogupa da me jebeš
zamisljas
:D
-
_BaykoNoor_
vise onako da se uspravis svu noc nekim dijelovima sebemraVOjed wrote:ja to zamišljamkao stojim jednu noć
jel to
-
_BaykoNoor_
uuuuuu jarane nije to tebi od trejnspotinga vec od godina. imas i ti kuka dok se sjecas erotike i vruceg kajamraVOjed wrote:ma nije ba, nego odkad sam gledao kako se onaj žgoljo usro u trejnspotingune mogu nikako
mislim, roditelji su mi kupovali erotike i vrući kaj ali ja nikako nisam mogao
-
mr2
#15 Re: One night
_BaykoNoor_ wrote:Sinoc gledam na Akademiji malo se zapili dvoje i pocese plesati, negdje na trecem koraku se pocese fatati, cijela sala gleda i umalo da padne i metak.
![]()
![]()
ne znam za nas,ali u amsterdamu mozes dozivit tako bizarnih stvari,naprimjer mama34 i kcerka 16....sa jaranom u 2 sobe ,kasnije se mjenjali....
- Saian
#18 Re: One night
mr2 wrote: One night standing