Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
GoodTaste wrote:
Nako sam dobar k'o co'ek, obrazli s dva prsta obraza a nisu rumeni. To dal' bi ti se svidio ne znam ti odgovoriti ... al' recimo da nisam ruzan, cak sta vise lijep sam
Nego kakva si ti, onako fizicki, ne zanima me tvoja dusa ?
Ako hoces nastavi na PP. Ne zelim da se reklamiram pa da me zivkaju non-stop
Ljepi, hajd ti meni posalji pp, jer ako ja tebi posaljem, mislices da stvarno hocu sex shemu
jos_uvijek_sanjam wrote:Nisam znala da ste vi muskarci tako emotivni, kad vas zenska potrosi . Trebao si napraviti kafu, pitat curu za ime.. trazit broj. Sta ima veze sto je bila one night stand. Kazu da se nekad i iz toga izrodi nesto kvalitetno. To ti je isto ko one sex sheme. Da je meni nac nekog finog za sex shemu, lakse bih podnosila ovu sparinu .
Evo ja cu se "zrtvovat" ...
Kakav si nako? Bil mi se svidio fizicki?? Nemoj bogati ako si ruzan, dusa me ne zanima
Ne pamtim kad me vise nasmijao neki komentar
A ti druze (postavljac teme) samo zadaj, nemas ti tu puno koristi od razmisljanja, to ti je kao fizikanerski posao nista ne misli, nije tvoje da mislis, uhvati se "krampe" i udri
GoodTaste wrote:
Nako sam dobar k'o co'ek, obrazli s dva prsta obraza a nisu rumeni. To dal' bi ti se svidio ne znam ti odgovoriti ... al' recimo da nisam ruzan, cak sta vise lijep sam
Ljepi, hajd ti meni posalji pp, jer ako ja tebi posaljem, mislices da stvarno hocu sex shemu
Ako nije sex shema onda nemamo o cemu da pricamo Tako da je na tebi
GoodTaste wrote:
Ako nije sex shema onda nemamo o cemu da pricamo Tako da je na tebi