One night stend -kako da se naviknemo ....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

pirpa

#51 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by pirpa »

GoodTaste wrote:
jos_uvijek_sanjam wrote:Nisam znala da ste vi muskarci tako emotivni, kad vas zenska potrosi :D . Trebao si napraviti kafu, pitat curu za ime.. trazit broj. Sta ima veze sto je bila one night stand. Kazu da se nekad i iz toga izrodi nesto kvalitetno. To ti je isto ko one sex sheme. Da je meni nac nekog finog za sex shemu, lakse bih podnosila ovu sparinu :D .

Evo ja cu se "zrtvovat" ... :D
hrabro momce hrabro
jos_uvijek_sanjam

#52 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by jos_uvijek_sanjam »

pirpa wrote:
ah sto je neko zagorio :lol:
ovde sigurno neces naci rjesenje istresajuci svoju nervozu po forumu.nego se ti spremi u najboljem izdanju i veceras izleti u lov mozda ti se posreci.
Hajd ti sa mnom, ako si pametan. Bolje ti je to, nego vece provest za kompom :D. Pa da idemo skupa u lov, bas si mi nekako pozitivan, zracis pozitivom :D
jos_uvijek_sanjam

#53 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

f.mash wrote:
jos_uvijek_sanjam wrote:Nisam znala da ste vi muskarci tako emotivni, kad vas zenska potrosi :D . Trebao si napraviti kafu, pitat curu za ime.. trazit broj. Sta ima veze sto je bila one night stand. Kazu da se nekad i iz toga izrodi nesto kvalitetno. To ti je isto ko one sex sheme. Da je meni nac nekog finog za sex shemu, lakse bih podnosila ovu sparinu :D .
dok druge jebu, ti samo sanjaj :lol: :D

koga stigose, toga *ebase.. :D
jos_uvijek_sanjam

#54 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

GoodTaste wrote:

Kakav si nako? Bil mi se svidio fizicki?? :D :D Nemoj bogati ako si ruzan, dusa me ne zanima :lol:
tag33

#55 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by tag33 »

jos_uvijek_sanjam wrote:
GoodTaste wrote:

Kakav si nako? Bil mi se svidio fizicki?? :D :D Nemoj bogati ako si ruzan, dusa me ne zanima :lol:
eh cuj ti nje :D covjek se fino ponudi a ona jos kriterije neke postavlja :D
missko

#56 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by missko »

jos_uvijek_sanjam wrote:
missko wrote:
cyprus wrote:Joj što volim ove teme gdje se neofirno hvale :mrgreen:
Kakvo hvaljenje ja ovo ne bi od sramote ispricao :oops:
Da je odradio posao kako treba fufica bi se sama javila drugi dan :D

a sto je fufica?
Pa kaze se tako. Npr. Pitaju te gdje sinoc ti zavrsi? A odgovor ide
ma pokupio naku fuficu pa se tandarali .
Ja nikad nisam cuo da neko kaze
pokupio jednu djevojku pa na kanal s njom tehnicki folovi mjenjanje ulja.
Dioda

#57 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by Dioda »

RtrnOfSalisbury wrote:kako da se naviknemo? na nju ili bez nje?
meni prico jedan jaro kako je njegova jednonocka imala neke kraste po glovi ali kaze da je to uvidio tek kad je vidio svoje krvave ruke :x ja ga probo ubijediti da je on to nju spuco u glovu u zanosu ali on kaze da nije, ja opet mislim da jeste al ko ce ga znati. od tada i kad imam priliku za ribolov sjetim se tih krasti i odustanem jer mozda je zbilja i nije spuco, a glupo je da pitam da je milujem malo po kosi, da vidim ima li krasti. svi koji ne vole jednonocne avanture nek se sjete krasti, oni koji vole nek zaborave.
Oooooj mila majko :lol: :lol: :lol:
Edin H.

#58 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by Edin H. »

One night stand, nije stend, stoga molio bih pokretaca teme da promijeni naslov i prestane se furati na Ameriku i misliti da se a u sredini rijeci a uvijek izgovara kao e :oops:
green man

#59 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by green man »

Romantična duša... što već neko napisa, trebo si joj kafu skuhat pa da se upoznate. Pa valjda ako si pristo na tu opciju znaš da tu nema emocija, ustaneš sutradan i skontaš da si opet na nuli i ko da se ništ nije desilo.
Sex i vođenje ljubavi su emocionalno suprotno i fizički iste stvari, na one night standu imaš sex a sa djevojkom,ženom vodiš ljubav, kako god nagon je i tu i ovamo :dance:
LoveHurts

#60 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by LoveHurts »

A da meni neko pomogne? a ?

Neko spomenu da se sve svodi na neki jeftini hotel,auto :D Moja kuca puna, od drage isto tako..auta nemam, a boga mi ni vikendicu..A draga mi je jedno 30 puta rekla necu ja u hotel mada nisam ni pitao..eh sad, kako da ja nju ubjedim da je hotel majka :D

i kakav hotel za preporuciti? xD
jos_uvijek_sanjam

#61 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

missko wrote: Pa kaze se tako. Npr. Pitaju te gdje sinoc ti zavrsi? A odgovor ide
ma pokupio naku fuficu pa se tandarali .
Ja nikad nisam cuo da neko kaze
pokupio jednu djevojku pa na kanal s njom tehnicki folovi mjenjanje ulja.

Ko da gledam, kad sad ostavim komentar...bice, vidi ove "fufice" sto se pronasla, al hajd bas me briga :D .
Kontam nesto, sto se moraju kacit zenama takve etikete, samo jer vole sex i ne traze nesto ozbiljnije? Jel mora odmah biti "fufica"? Mozda je ta zenska skontala da od finoce i cuvanja one stvari ionako nema nista, mozda je neko dobro s*ebo u zivotu, pa skontala da moze i to probati..sex za jednu noc ( dvije, 3 ).Ako nista, uzivace, a nece je kasnije boljeti glava. Treba neko otvoriti posebnu temu sta je za koga fufica, pa cu imati sta da napisem. Ovako fakat..iako sam ja drugaciji tip..spadam u onu kategoriju zenskih zagoretina :D, sex praktikujem samo kad sam u vezi, a ni u svakoj vezi ga nisam praktikovala ( dzaba, ako ne osjetim to nesto ). U prosjeku imam 2, max 3 veze godisnje :D..tako da mi je sex zivot tanak pravo :D, al nebitno..ne mogu ni da nazivam fuficama i etiketiram cure, koje sex imaju i mimo veze, kad pozele, kad im naumpadne.
jos_uvijek_sanjam

#62 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

LoveHurts wrote:A da meni neko pomogne? a ?

Neko spomenu da se sve svodi na neki jeftini hotel,auto :D Moja kuca puna, od drage isto tako..auta nemam, a boga mi ni vikendicu..A draga mi je jedno 30 puta rekla necu ja u hotel mada nisam ni pitao..eh sad, kako da ja nju ubjedim da je hotel majka :D

Rentacu ti ja auto, 10 KM radnim danima, 15 vikendom :D. Svaki peti put, gratis auto :D :D
Not My Idea

#63 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by Not My Idea »

nako ja...u prolazu...samo da pohvalim LJ&S...
fatamorgana

#64 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by fatamorgana »

Kako da se naviknemo? Jednostavno. Sve što se dugotrajno ponavlja poslije izvjesnog vremena samo prelazi u naviku ....
LoveHurts

#65 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by LoveHurts »

jos_uvijek_sanjam wrote:
LoveHurts wrote:A da meni neko pomogne? a ?

Rentacu ti ja auto, 10 KM radnim danima, 15 vikendom :D. Svaki peti put, gratis auto :D :D
A nisam ti ja nesto za auta, kad si visok preko 2 metra ne mozes se fino razvuci :D ako imas kakav kamion, mogli bi se nekako dogovoriti. :skoljka:
fatamorgana

#66 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by fatamorgana »

jos_uvijek_sanjam wrote:
A čiji je benzin, ulje, amortizacija?
LoveHurts

#67 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by LoveHurts »

Ama nemam vozacke. Necu avto, hocu krevet :D Ajde ljudi, eto niko od vas ne ide u hotele,motele,hostele xD Samo SA dolazi u obzir ( ruta trole ili tramvaja ) xD
GoodTaste

#68 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by GoodTaste »

jos_uvijek_sanjam wrote:
GoodTaste wrote:

Nako sam dobar k'o co'ek, obrazli s dva prsta obraza a nisu rumeni. To dal' bi ti se svidio ne znam ti odgovoriti ... al' recimo da nisam ruzan, cak sta vise lijep sam :lol:

Nego kakva si ti, onako fizicki, ? :D

Ako hoces nastavi na PP. Ne zelim da se reklamiram pa da me zivkaju non-stop :lol:

Ps - Imamo nesta zajednicko, duse nas ne zanimaju :lol: :lol: :lol:
Last edited by GoodTaste on 15/06/2012 00:31, edited 1 time in total.
fatamorgana

#69 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by fatamorgana »

hebote vas dvoje k'o fizikaneri, :lol:
jos_uvijek_sanjam

#70 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

LoveHurts wrote:
A nisam ti ja nesto za auta, kad si visok preko 2 metra ne mozes se fino razvuci :D ako imas kakav kamion, mogli bi se nekako dogovoriti. :skoljka:

Tebi sve treba govoriti, kako ces :D. Otvoris gepek, oboris sjedista zadnja ( imam tu opciju u autu :lol: ) i nek ti noge vise, sta da ti kazem :D :D.
Loulou

#71 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by Loulou »

LoveHurts wrote:Ama nemam vozacke. Necu avto, hocu krevet :D Ajde ljudi, eto niko od vas ne ide u hotele,motele,hostele xD Samo SA dolazi u obzir ( ruta trole ili tramvaja ) xD
Čuj ti zahtjeva... :lol:
Pa, bude li ikad išta :D
shady

#72 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by shady »

Ako je neko gledao How I Met Your Mother...epizoda the Sexless Innkeeper...uglavnom poenta je da se nekad desi, pridje dobra cura, nabacuje se, odete u stan, a ona zaspe prije nego si rekao seks.

E ovo mi se desilo vec cetiri puta, jel sa i na ovo navikne ili :lol: ?
jos_uvijek_sanjam

#73 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

LoveHurts wrote:Ama nemam vozacke. Necu avto, hocu krevet :D Ajde ljudi, eto niko od vas ne ide u hotele,motele,hostele xD Samo SA dolazi u obzir ( ruta trole ili tramvaja ) xD

Kupi prikolicu i montiraj ispred kuce :D
shady

#74 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by shady »

jos_uvijek_sanjam wrote:
LoveHurts wrote:

Tebi sve treba govoriti, kako ces :D. Otvoris gepek, oboris sjedista zadnja ( imam tu opciju u autu :lol: ) i nek ti noge vise, sta da ti kazem :D :D.
Dam ti ja dzipa, preko 5 metara dug, obori sva sjedista, ispruzi se :lol: ja sam uspio dvije ubaciti :dance: doduse nisam bas velik coek
shady

#75 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by shady »

f.mash wrote:kako ide jebaci? :D
Nisam zeMske dofatio od nove godine :x

Sace valjda ljetni turisti u ovu nasu BiH :bih:
Locked