One night stend -kako da se naviknemo ....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Charmed30

#1 One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by Charmed30 »

Prosli vikend imao sam one night stend ----- Nocni izlazak , alkohol , odradilo je svoje .....Pokupio sam se sa jednom djevojkom kojoj inace nikada ne bih prisao trijezan ( citaj bila je kao zvono dobra ) ....eglen beglen i desilo se ....da li je moj sarm ili cisto sitno sat pristala je ....Bilo je kao u bajci ....Kasnije kako sam i mislio otisla je bez mnogo pompe ...ukratko... mrzite li vi navedeno i kako se osjecate posle svega ...Ja prilicno prazno i istroseno ...Mnogi imaju samo ružne riječi za veze za jednu noć, naročito kada su u pitanju devojke koje pristanu na tako nešto. Oni koji nisu toliko puni osude smatraju da su veze za jednu noć jednostavno besmislene - upoznate nekog, spavate jednom s tom osobom, rastanete se i šta dalje? Vođenje ljubavi bi ipak trebalo da znači nešto više, da bude čin ljubavi, a ne samo zadovoljavanje nagona....totalni Haos i vise ne znam sta da mislim .....
Ghost_Rider_XXX

#2 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by Ghost_Rider_XXX »

Ako je bila dobra nek je nazdravlje, ako nije bila dobra idi operi se domestosom i nadji neku drugu da zaboraviš. :D
Charmed30

#3 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by Charmed30 »

Ghost_Rider_XXX wrote:Ako je bila dobra nek je nazdravlje, ako nije bila dobra idi operi se domestosom i nadji neku drugu da zaboraviš. :D
Jarane bila je kao ..uh ....ma kao cokolada ....zao mi je samo sto mislim a i znam da joj ne znam ni pravo ime .....
Domestos :-) hahahah da i to onaj crni ZERO :-) ( samo u slucaju kada zelim zaboraviti one night )
harač

#4 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by harač »

:lol:

il' se čuvaj u potpunosti (ništa fap-fap-fap), pa kad ljubav dođe da je razvališ ko beba zvečku

p.s. ma tebe je pogodilo što si se probudio u praznom krevetu, priznaj :D
Female_Sa

#5 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by Female_Sa »

Budi sretan ako nisi pokupio kakvu "bajku":)
Charmed30

#6 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by Charmed30 »

harač wrote::lol:

il' se čuvaj u potpunosti (ništa fap-fap-fap), pa kad ljubav dođe da je razvališ ko beba zvečku

p.s. ma tebe je pogodilo što si se probudio u praznom krevetu, priznaj :D
Priznajem ...hahah to je poenta .....prazan krevet mnogo boli posle Afrodite ....
Ghost_Rider_XXX

#7 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by Ghost_Rider_XXX »

Charmed30 wrote:
Ghost_Rider_XXX wrote:Ako je bila dobra nek je nazdravlje, ako nije bila dobra idi operi se domestosom i nadji neku drugu da zaboraviš. :D
Jarane bila je kao ..uh ....ma kao cokolada ....zao mi je samo sto mislim a i znam da joj ne znam ni pravo ime .....
Domestos :-) hahahah da i to onaj crni ZERO :-) ( samo u slucaju kada zelim zaboraviti one night )
Pa šta je problem kralju, sve treba probat, nekom leži taj stil nekom ne? Bilo ti dobro valjda je bilo i njoj i sve full cool.
Charmed30

#8 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by Charmed30 »

Ghost_Rider_XXX wrote:
Charmed30 wrote:
Pa šta je problem kralju, sve treba probat, nekom leži taj stil nekom ne? Bilo ti dobro valjda je bilo i njoj i sve full cool.
Konkretno nema problema :-) samo sam zelio cuti misljene drugih o tome .....sto ti kazes ....bilo lijepo i jednom i drugom steta sto se nece ponoviti :-)
JThomas

#9 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by JThomas »

poslije jebanja nema kajanja.
fini dečko

#10 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by fini dečko »

Charmed30 wrote:Prosli vikend imao sam one night stend ----- Nocni izlazak , alkohol , odradilo je svoje .....Pokupio sam se sa jednom djevojkom kojoj inace nikada ne bih prisao trijezan ( citaj bila je kao zvono dobra ) ....eglen beglen i desilo se ....da li je moj sarm ili cisto sitno sat pristala je ....Bilo je kao u bajci ....Kasnije kako sam i mislio otisla je bez mnogo pompe ...ukratko... mrzite li vi navedeno i kako se osjecate posle svega ...Ja prilicno prazno i istroseno ...Mnogi imaju samo ružne riječi za veze za jednu noć, naročito kada su u pitanju devojke koje pristanu na tako nešto. Oni koji nisu toliko puni osude smatraju da su veze za jednu noć jednostavno besmislene - upoznate nekog, spavate jednom s tom osobom, rastanete se i šta dalje? Vođenje ljubavi bi ipak trebalo da znači nešto više, da bude čin ljubavi, a ne samo zadovoljavanje nagona....totalni Haos i vise ne znam sta da mislim .....
'Ajde nemoj se sada faliti ovdje :-D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#11 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by Velkoski »

stand*
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#12 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by anoush »

leet wrote:stand*
:D :thumbup:
drndalo

#13 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by drndalo »

Malo se ti hvalis, jel' de ??? :wink:
MedenoSrce

#14 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by MedenoSrce »

A kolko si popio? Ovo da znamo mjeru odvaditi iz "dobra uff" i "kao cokolada" :mrgreen:
Na sta da se naviknes, otisla je
Female_Sa

#15 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by Female_Sa »

drndalo wrote:Malo se ti hvalis, jel' de ??? :wink:

Ma jok, čini nam se :lol: :lol:
rickyba

#16 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by rickyba »

One night ŠTAND, sa povrcem.
Arslan_11

#17 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by Arslan_11 »

MedenoSrce wrote:A kolko si popio? Ovo da znamo mjeru odvaditi iz "dobra uff" i "kao cokolada" :mrgreen:
Na sta da se naviknes, otisla je
hehe sta ih je bilo "dobra uff" i "kao cokolada", a kad dodjes sebi ocima ne mozes vjerovati :D
cyprus

#18 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by cyprus »

Joj što volim ove teme gdje se neofirno hvale :mrgreen:
elcaliente

#19 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by elcaliente »

Meni je to ekstra. Posto zivim u velikom gradu, u srednjim sam tridesetim a vec dugo sam u nocnom zivotu ( radio po diskotekama a i redovno izlazio ) imao sam bezbroj tih one night standova. Tako da mi je danas sasvim normalno da pokupim nekoga kada izadzem, pa kod mene ili kod nje svejedno je.

Normalno da se covjek mora adekvatno zastititi ( kondomi ) ali je uglavnom to prava stvar, nemas nekih glupih obaveza, nemoras kupovati poklone itd. Znas i ti i ona sta hocete.
Nekada malo amfetamini, nekada alkohol, dobra partija i vecina je takvih ( zensko ili musko ), pogotovo ovdije na zapadu.
Mozda ti je sada na pocetku malo neobicno ali poslije 5-6 puta ce ti to biti normala i onda ces tek vidjeti koliko propustaju oni koji su se vezali samo za jednog partnera.
Last edited by elcaliente on 14/06/2012 16:06, edited 2 times in total.
MedenoSrce

#20 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by MedenoSrce »

:lol: :lol: :lol:

Majke mi se zagrcnuh.
Garant i kod tebe nije bilo "garibica" sve "kao čokolaTa"
elcaliente

#21 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by elcaliente »

MedenoSrce wrote::lol: :lol: :lol:

Majke mi se zagrcnuh.
Ma oko 5h ujutro nema lose, hahahaha

A ne, ma vec se to sortira vec oko 2h i znas koga napadas ili koja tebe napada . Kada pocne raja dolaziti u diskoteku oko 1-2h vec se krene u lov imas dovoljno vremena do 5-6h da nesto skontas a da nije bas odron, nisi dzaba u disko dosao a ni one vala. Nije niko ni rekao da su uvijek sve misice, ali svaka ima nesto sto te privuce.
sarayewo

#22 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by sarayewo »

elcaliente wrote:
MedenoSrce wrote::lol: :lol: :lol:

Majke mi se zagrcnuh.
Ma oko 5h ujutro nema lose, hahahaha

A ne, ma vec se to sortira vec oko 2h i znas koga napadas ili koja tebe napada . Kada pocne raja dolaziti u diskoteku oko 1-2h vec se krene u lov imas dovoljno vremena do 5-6h da nesto skontas a da nije bas odron, nisi dzaba u disko dosao a ni one vala. Nije niko ni rekao da su uvijek sve misice, ali svaka ima nesto sto te privuce.
Neka tijelo, neka oci, a neka kuku... :D
pirpa

#23 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by pirpa »

Charmed30 wrote:Prosli vikend imao sam one night stend ----- Nocni izlazak , alkohol , odradilo je svoje .....Pokupio sam se sa jednom djevojkom kojoj inace nikada ne bih prisao trijezan ( citaj bila je kao zvono dobra ) ....eglen beglen i desilo se ....da li je moj sarm ili cisto sitno sat pristala je ....Bilo je kao u bajci ....Kasnije kako sam i mislio otisla je bez mnogo pompe ...ukratko... mrzite li vi navedeno i kako se osjecate posle svega ...Ja prilicno prazno i istroseno ...Mnogi imaju samo ružne riječi za veze za jednu noć, naročito kada su u pitanju devojke koje pristanu na tako nešto. Oni koji nisu toliko puni osude smatraju da su veze za jednu noć jednostavno besmislene - upoznate nekog, spavate jednom s tom osobom, rastanete se i šta dalje? Vođenje ljubavi bi ipak trebalo da znači nešto više, da bude čin ljubavi, a ne samo zadovoljavanje nagona....totalni Haos i vise ne znam sta da mislim .....
desavalo mi se i desice se ponovo :D
vjeruj da ti je ucinila uslugu jer da je ostala nakon nekog perioda zaljubio bi se a onda bi nastao belaj.
takva osoba ti ne treba u zivotu i gledaj da sto rjedze bude sa istom osobom.
isto kao sto je bila za jednu noc sa tobom tako ce biti i sa nekim drugim.
nemoj se ohrabrivati da si nesto posebno u njenom zivotu, jednostavno si se nasao u pravo vrjeme na pravom mjestu.
u glavnom pamet u glavu :thumbup:
kazi sam sebi bilo je super i idemo dalje.
Last edited by pirpa on 14/06/2012 16:58, edited 1 time in total.
missko

#24 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by missko »

cyprus wrote:Joj što volim ove teme gdje se neofirno hvale :mrgreen:
Kakvo hvaljenje ja ovo ne bi od sramote ispricao :oops:
Da je odradio posao kako treba fufica bi se sama javila drugi dan :D
CHERISH

#25 Re: One night stend -kako da se naviknemo ....

Post by CHERISH »

nemam nista protiv veza za jednu noc ako se to radi pametno.naravno to je samo to-veza za jednu noc...glupo je od toga ocekivati nesto vise...samo napred
Locked