on/ona na putu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
štzngrm
#1 on/ona na putu
da li vam smeta ako vam dečko cura ide na poslovni put, ekskurzija,izlet...sa kolegama s posla faksa, prijateljima
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
A je l' vam smeta kad cura ili decko rade jako tesko pronadjen posao pa vas u nekom momentu doista zanemare?
- horns&drums
Pa jesi li ikada uhvatila in flagranti svoga djuvegiju? 
- horns&drums
Ne znam
:D Ja razjebem sve prije nego pocne
:D
- horns&drums
Sekice, a da pocnes cugati?
:D
- horns&drums
Sto vise cuge, to manje crva. Vjeruj mi 
-
G.O.D.
ja kada odem na put mene nema po godinu dana(priroda posla)...
...tako da sam odlucio da se trenutno ne vezujem bas iz tog straha sta li ta osoba radi dok mene nema....ebiga jeste tesko kada si sam, ali teze je kada imas nekoga do koga ti je stalo i da razmisljas sta li radi sada dok me nema...

- horns&drums
#14 Ludost
Ko te ljubi dok sam ja na strazi
:D:D:D
- anais_nin
#15 Re: on/ona na putu
pa to sve zavisi od prirode veze....ako sam vec neko vrijeme s nekim, onda podrazumijevam da je ta veza zasnovana na povjerenju....u kom slucaju u takvo nesto mi je sasvim normalno....i normalno mi je da ja idem na putovanja koja ne ukljucuju mog momka...a ako ta osoba namjerno radi neke stvari koje bi poljuljale moje samopouzadnje u odnosu na njegovu "slobodu kretanja", onda bih se zapitala o samoj sustini te vezeštzngrm wrote:da li vam smeta ako vam dečko cura ide na poslovni put, ekskurzija,izlet...sa kolegama s posla faksa, prijateljima
- anais_nin
e to jest *ebeno....ali srce ne bira kad i za koga ce se vezati...i ima sve to i svojih i prednosti i mana...a sta ako potrefis neku koja osjeca isto za tebe i koja bi te rado cekala? pa onda se ta godina pretvori u slatko iscekivanje onog momenta povratka jer znas da ima jos neko ko se neizmjerno raduje tom momentu jednako koliko i ti....G.O.D. wrote:ja kada odem na put mene nema po godinu dana(priroda posla)......tako da sam odlucio da se trenutno ne vezujem bas iz tog straha sta li ta osoba radi dok mene nema....ebiga jeste tesko kada si sam, ali teze je kada imas nekoga do koga ti je stalo i da razmisljas sta li radi sada dok me nema...
![]()