Ogledalo ogledalce moje....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Stari

Post by Stari »

Kad sam pocinjao sa tim stvarima morao sam to raditi pred spiglom...jer nisam imao dovoljno dobar osjecaj za prostor. Nakon svih ovih godina, moram priznati, sve to skupa zajedno postane zamorno...pa ko ce to bolan ...pa jos svako jutro. Tako da sad kad sam dosao u tu fazu da se znam obrijati i bez spigle ... to najradije radim pud tusem i pred vece.

Jesam li fulao temu?
silentbob

Post by silentbob »

anais_nin wrote:
silentbob wrote: zlocesto,zlocesto :evil:
pa sam si mi rekao da jesam zlocasta :lol: :D
maja beba zjocesta :D
Zadig

Post by Zadig »

Stari wrote:Kad sam pocinjao sa tim stvarima morao sam to raditi pred spiglom...jer nisam imao dovoljno dobar osjecaj za prostor. Nakon svih ovih godina, moram priznati, sve to skupa zajedno postane zamorno...pa ko ce to bolan ...pa jos svako jutro. Tako da sad kad sam dosao u tu fazu da se znam obrijati i bez spigle ... to najradije radim pud tusem i pred vece.

Jesam li fulao temu?
disleksija, senilnost, starost?

jesam li pogodio bolest?

:D
anais_nin

Post by anais_nin »

Zadig wrote: jebiga kada sam iskren....
pun iskri
sreca pa sada samo flori frcas....inace bismo svi morali kupiti kisobere na forumu...zbog iskri naravno :D P.S. ma samo pisi postovi su ti za 10 :D

tihi bobo :kiss:
Zadig

Post by Zadig »

brisi taj kiss bona

salim se, ne moras, rekla mi je flora da moze od tebe jedan hefticno
silentbob

Post by silentbob »

anais_nin wrote:
Zadig wrote: jebiga kada sam iskren....
pun iskri
sreca pa sada samo flori frcas....inace bismo svi morali kupiti kisobere na forumu...zbog iskri naravno :D P.S. ma samo pisi postovi su ti za 10 :D

tihi bobo :kiss:
:wink: :kiss:
car-x

Post by car-x »

anais_nin wrote:
car-x wrote:anais, jebes ga, pratim ove tvoje teme na ljubav i seks vec par dana i nikako da se otarasim jednog konkretnog pitanja:

jebes li ti sta, tita ti?

:lol: :lol: :lol: jok ja svega mi, jer anatomski nemam cim...e da li iko tu istu radnju vrsi nadamnom (ili podamnom) uopste nije upitno :lol: :D

nego prati razvoj dogadjaja na temama pa ces vidjeti da je na vecini tema copyright znaci ideja neciji drugi....ja sam samo neduzni izvrsilac :lol: :D
ma jako se stice utisak da ti u biti nikad nista nisi ni jebala i da si jedno derle koga interesuje i kako to tamo dole izgleda..

barem po ovom sto pises..

prve dvije tri teme su bile jos i duhovite.. sad je ovo sve samo jedan obicno overkill..

tek tako da znas..
Stari

Post by Stari »

Zadig wrote:
Stari wrote:Kad sam pocinjao sa tim stvarima morao sam to raditi pred spiglom...jer nisam imao dovoljno dobar osjecaj za prostor. Nakon svih ovih godina, moram priznati, sve to skupa zajedno postane zamorno...pa ko ce to bolan ...pa jos svako jutro. Tako da sad kad sam dosao u tu fazu da se znam obrijati i bez spigle ... to najradije radim pud tusem i pred vece.

Jesam li fulao temu?
disleksija, senilnost, starost?

jesam li pogodio bolest?

Ovo je vec pokusaj vrijedjanja...s siguran sam da se ti ne znas bez spigle obrijati ....ni po tabanima.

Ta dajte se malo okrijepite ...ako su vam interesantne, malo humora im nece skoditi...
Zadig

Post by Zadig »

Ovo je vec pokusaj vrijedjanja...s siguran sam da se ti ne znas bez spigle obrijati ....ni po tabanima.
citas me kao meni u restoranu!

old school majstore
anais_nin

Post by anais_nin »

car-x wrote: ma jako se stice utisak da ti u biti nikad nista nisi ni jebala i da si jedno derle koga interesuje i kako to tamo dole izgleda..

prve dvije tri teme su bile jos i duhovite.. sad je ovo sve samo jedan obicno overkill..

tek tako da znas..
mislis ti si stekao taj utisak? :lol: :D zahvaljujem na tvom in-putu :lol: :D samo se pitam kad je takav overkill zasto uopste citas moje teme :lol: :D sirok je brate ovaj forum, ima svakom nesto za igranje da se nadje :lol: :lol: :lol: :D

dok ima ekipe koja rado ucestvuje u ovim zezancijama bice i tema....a za ono gore podebljano bih te sada tako rado izljubila :lol: :D
silentbob

Post by silentbob »

car-x wrote:
anais_nin wrote:
car-x wrote:anais, jebes ga, pratim ove tvoje teme na ljubav i seks vec par dana i nikako da se otarasim jednog konkretnog pitanja:

jebes li ti sta, tita ti?

:lol: :lol: :lol: jok ja svega mi, jer anatomski nemam cim...e da li iko tu istu radnju vrsi nadamnom (ili podamnom) uopste nije upitno :lol: :D

nego prati razvoj dogadjaja na temama pa ces vidjeti da je na vecini tema copyright znaci ideja neciji drugi....ja sam samo neduzni izvrsilac :lol: :D
ma jako se stice utisak da ti u biti nikad nista nisi ni jebala i da si jedno derle koga interesuje i kako to tamo dole izgleda..

tek tako da znas..

e moj care mudrost je dar a tebe izgleda nikad niko nije darovao, sta ces,bice nekad (mozda). nego ti fino na forum o ljekobilju i farbanju limunova u zuto, vidjeces ludnica.

i ne diraj anchi

tek tako da znas...... 8-)
car-x

Post by car-x »

anais_nin wrote: mislis ti si stekao taj utisak? zahvaljujem na tvom in-putu samo se pitam kad je takav overkill zasto uopste citas moje teme sirok je brate ovaj forum, ima svakom nesto za igranje da se nadje
taj utisak se ne moze ne steci.. ja ko emotivan i senzibilan cojk volim doci na ljubav i seks i citati i pisati na zadatu temu.. otkad si ti "preuzela" taj dio foruma to otprilike ovako izgleda:

Image

i ima toga jos, sam nije sve moglo stati na jedan ekran.. velim opet, prve dvije-tri teme su mozda bile i interesantne (iako ponovljene, ali nej se, znamo onu latinsku o ponavljanju), a sad je sve samo smor i patetika..

nako, prijateljski, tebi bi bilo bolje da nadjes zivo i opipljivo musko za igranje..

anais_nin wrote: dok ima ekipe koja rado ucestvuje u ovim zezancijama bice i tema....a za ono gore podebljano bih te sada tako rado izljubila
ima ekipa.. dvoje troje ljudi.. al nej se.. valjda je i njima zanimljivo.. evo vidim ovaj tihi jos i ko bi prijetio.. nej se..

a za ovo podebljano moram ti reci: nema sanse..
[/img]
flora.sa

Post by flora.sa »

ne bih voljela vidjeti odraz svoga lica u ogledalu u tim situacijama... :D
car-x

Post by car-x »

flora.sa wrote:ne bih voljela vidjeti odraz svoga lica u ogledalu u tim situacijama... :D
ne mora lice, uzbudljivo je vidjeti druge dijelove tijela.. ali to ni od samog postavljanja teme nikog nije interesovalo.. niti ko sta pametno ima na to reci..

balavurdija i stari drkosi se sastali i eto ga.. jos jedna u nizu upropastenih tema..
silentbob

Post by silentbob »

ljubim ja cara svog sto mi je ozbiljan
flora.sa

Post by flora.sa »

car-x wrote:
flora.sa wrote:ne bih voljela vidjeti odraz svoga lica u ogledalu u tim situacijama... :D
ne mora lice, uzbudljivo je vidjeti druge dijelove tijela.. ali to ni od samog postavljanja teme nikog nije interesovalo.. niti ko sta pametno ima na to reci..

balavurdija i stari drkosi se sastali i eto ga.. jos jedna u nizu upropastenih tema..
ostalo ionako vidim svaki dan, i ne vjerujem da se nešto posebno razlikuje :D u tim momentima u odnosu na inače... :D
car-x

Post by car-x »

flora.sa wrote:
car-x wrote:

ostalo ionako vidim svaki dan, i ne vjerujem da se nešto posebno razlikuje :D u tim momentima u odnosu na inače... :D
samo ti mogu reci: probaj..

poslije mozemo razglabati kako je to bezveze ili mozda nije..
flora.sa

Post by flora.sa »

car-x wrote:
flora.sa wrote:
car-x wrote: ne mora lice, uzbudljivo je vidjeti druge dijelove tijela.. ali to ni od samog postavljanja teme nikog nije interesovalo.. niti ko sta pametno ima na to reci..

samo ti mogu reci: probaj..

poslije mozemo razglabati kako je to bezveze ili mozda nije..
mmmmm....zvuči kao izazov... :D
možda i pokušam nekada...ko zna... :roll:
samo moram zbaviti veliko ogledalo... :D
anais_nin

Post by anais_nin »

car-x wrote: mislis ti si stekao taj utisak? zahvaljujem na tvom in-putu samo se pitam kad je takav overkill zasto uopste citas moje teme sirok je brate ovaj forum, ima svakom nesto za igranje da se nadje
Dragi care,
zadnji put kad sam provjeravala ovo nije bio MOJ forum...siroko ti polje....ima tema o kojima zelis pricati, pa otvorih ih brate dragi, niko ti ne brani...ne svidjaju ti se moje teme? pa NEMOJ IH CITATI....Ta nisi na prinudnom radu na ovom podforumu....

tebi u svakom slucaju hvala na konstruktivnoj kritici, ja znam da sam takva da obicno budim ekstremne reakcije u ljudima, ali iskreno nit se znamo nit se poznamo, i mislim da nisam nicim provocirala tvoje komentare o tome sta je meni potrebno ili nije potrebno u mom ljubavnom ili seksualnom zivotu....

i da, volim ovaj podforum i zbog zeze i zbog seksa, ali i zbog price o ljubavi, jer mi je puna kapa sekiracija na poslu, konstantnih naglabanja o politici, religiji, ekonomiji....eto i ja volim budalesat na lj&s....a mislim da na ovom forumu ima dovoljno prostora i za moje i za tvoje zelje....

toliko

uzivaj.... :D
anais_nin

Post by anais_nin »

flora.sa wrote: mmmmm....zvuči kao izazov... :D
eh sad znam sta da ti kupim za rodjendan :D
silentbob

Post by silentbob »

anais_nin wrote:
flora.sa wrote: mmmmm....zvuči kao izazov... :D
eh sad znam sta da ti kupim za rodjendan :D
i ja tebi :D
anais_nin

Post by anais_nin »

silentbob wrote:
anais_nin wrote: eh sad znam sta da ti kupim za rodjendan :D
:lol: :lol: :lol: auuuuu a sta cu ja tebi? 2-3 manja ogledala? za auta? :D :lol:
Stari

Post by Stari »

auta...pa ko je jos to vidio ...brijati se u autu....ma dajte...ne pretjerujte.
silentbob

Post by silentbob »

anais_nin wrote:
silentbob wrote:
anais_nin wrote: eh sad znam sta da ti kupim za rodjendan :D
:lol: :lol: :lol: auuuuu a sta cu ja tebi? 2-3 manja ogledala? za auta? :D :lol:
:lol: :lol: :lol: castim za ovo :lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

silentbob wrote: :lol: :lol: :lol: castim za ovo :lol: :lol: :lol:
cime cime? :D
Post Reply