Ne mogu to zamisliti, jer je bolesno zamisliti oca sa prostitutkom, ali ne mogu ni isključivo tvrditi da se nije desilo, i da znam da jeste s nekih 19, 20 ne bi zbog toga bio manje vrijedan u mojim očima. Ja samo velim da nikada ne možeš znati da li je neko iz tvoje blizine imao to iskustvo, varaš se ako misliš da samo daleki posjećuju te dame, ovdje ne pišem o kontinuiranom posjećivanju, kada je to stil života, nego o iskustvu kao usamljenom slučaju. Naravno da je puno manje onih kojima je to stil života.dobar osjecaj wrote:Moras mi biti to sve kad to odise iz svake tvoje rijecicLo wrote: Em sam draga, em sam savremenaŠto to bona?
Nego, jeste sastavni dio života, sve je to život, neće ni meni, ni tebi niko od tih muškaraca polagati račune, ali dok ima prostitutki ima i kupaca, ti umišljaš da ti kupci žive miljama daleko od tvog udobnog, moralnog života i da su obilježeni, prepoznala bi ti njih iz aviona, uvijek je to neko koga ti ne poznaješ jelde, jer pobogu mi smo familija fina i družimo se samo sa familijama finim?
Ma ja, neće se to meni desiti, standard, šta da ti kažem
![]()
Ne umisljam nista. Pitala sam te nesto drugo i skroz konkretno.
Vjerujes da, pod uslovom da imas zivog oca, brata, amidzu, strica itd itd... vjerujes i mozes lako zamisliti da posjecuju prostitutke jer je to tako normalno i uobicajeno ponasanje u tvom i mom okruzenju?
Obicne djevojke koje prodaju sex
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- cLo
#801 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
-
emko1234
#802 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Joj cLo svaka ti čast. Lakše bi joj ušao metar u guzicu nego mm u glavu.
- Saian
#803 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Poskup je kvalitetan zoger za staklo, valja gro shajbi na pumpi izglancat' da se ima za voPi, zvizdan upekne i asfalt puca, a SHKRTel je i Cheh moj Ramo, pride smjeshtaj i gablec, kat dem sam slack, samokazemRamzess Veliki wrote:Imao sam jednu poznanicu, zajednička raja, druženja, klasika sve normala. Jednom prilikom mi ispriča da sa prijateljicom tokom ljetne sezone zagasaju na more da zarade džeparac.
I opet sve normala.
Najviše joj zamjeram što mi nikad nije pivu platila.
- dobar osjecaj
#804 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Hvala za odgovor. Na prethodnih nekoliko stranica, citav ritual koristenja usluga prostitutki je opisivan kao nesto svojstveno vecini muskaraca s cim se ne slazem i uglavnom sam to pokusala recicLo wrote: Ne mogu to zamisliti, jer je bolesno zamisliti oca sa prostitutkom, ali ne mogu ni isključivo tvrditi da se nije desilo, i da znam da jeste s nekih 19, 20 ne bi zbog toga bio manje vrijedan u mojim očima. Ja samo velim da nikada ne možeš znati da li je neko iz tvoje blizine imao to iskustvo, varaš se ako misliš da samo daleki posjećuju te dame, ovdje ne pišem o kontinuiranom posjećivanju, kada je to stil života, nego o iskustvu kao usamljenom slučaju. Naravno da je puno manje onih kojima je to stil života.
Nije poenta u tome da li bi ti bila ponosna da znas da ti je otac posjecivao prostitutke ili ne, ili da li bi bio manje ili vise vrijedan u tvojim ocima. Poenta je da previse zurite da se izjasnite kao savremeni i cool a kad pomislite na vlastito okruzenje i primjere iz svoje porodice i okruzenja koji su vam bliski, ne mozete sa sigurnosci koristiti nijedan od tih kriterija savremenosti na njima.
Ja uopste ne mislim da se radi ni o kakvim dalekim primjerima, niti se zgrazavam nad ljudima koji su prisiljeni ili biraju da koriste usluge prostitutki. To jednostavno nije toliko uobicajen tip ponasanja nigdje u ovim uslovima zivota. O ratovima i drugim specificnim stanjima ne bih da pisem.
- dobar osjecaj
#805 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Covjek...pardon, zena ne moze da ne obozava tvoj slikoviti nacin izrazavanja. Perpetuum mobile izlazaka i ulazaka. Samo uzivajemko1234 wrote:Joj cLo svaka ti čast. Lakše bi joj ušao metar u guzicu nego mm u glavu.
- Ramzess Veliki
#806 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ne, nije svojstveno za većinu muškaraca.dobar osjecaj wrote:Hvala za odgovor. Na prethodnih nekoliko stranica, citav ritual koristenja usluga prostitutki je opisivan kao nesto svojstveno vecini muskaraca s cim se ne slazem i uglavnom sam to pokusala reci![]()
Nije poenta u tome da li bi ti bila ponosna da znas da ti je otac posjecivao prostitutke ili ne, ili da li bi bio manje ili vise vrijedan u tvojim ocima. Poenta je da previse zurite da se izjasnite kao savremeni i cool a kad pomislite na vlastito okruzenje i primjere iz svoje porodice i okruzenja koji su vam bliski, ne mozete sa sigurnosci koristiti nijedan od tih kriterija savremenosti na njima.
Ja uopste ne mislim da se radi ni o kakvim dalekim primjerima, niti se zgrazavam nad ljudima koji su prisiljeni ili biraju da koriste usluge prostitutki. To jednostavno nije toliko uobicajen tip ponasanja nigdje u ovim uslovima zivota. O ratovima i drugim specificnim stanjima ne bih da pisem.
Meni su na silu gurali jednu Ukrajinku (gradilište u Pakistanu), čak je htjela samnom i da se druži, ona mlada, lijepa, a klijenti sve ofucani debeli starci, ja mlad ... ali jednostavno nisam mogao, ni tada, ni prije a ni poslije. Jednom prilikom smo razgovarali uz večeru, vidim veliku bol u očima, poneki ožiljak na licu ... vidim jednu osobu koju je život prevario i nanio joj toliko bola. Da sam bio u prilici da joj ponudim neki drugi posao uradio bih to.
- MedenoSrce
#807 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Možemo reči i da dok ima kupaca bit će i prostitutki jer tražnja stvara ponudu. Moralista nije bilo, možda u tragovima, na ovoj temi dok se nije od par učesnika pokušala stvoriti slika nečega što je ugodno, lijepo, poželjno za doživjeti. Došli smo i do toga kako se time bave samo obrazovane dame sa visokom ili višom školom, koje to eto rade kako bi razbile monotoniju učmalih kancelarijskih poslova. Ne dešava im se da susretnu u tim svojim putešestvijama neku koja je prisiljena da se time bavi, koja je narkomanka, koja je zaražena ... zaista jedno plemenito zanimanje vrijedno divljenja koje ni u kom slučaju ne objektivizira učesnike. Svede čovjek sebe na nagon i još se žustro bori opravdati i svi koji se ne slažu su moralisti.cLo wrote: Em sam draga, em sam savremenaŠto to bona?
Nego, jeste sastavni dio života, sve je to život, neće ni meni, ni tebi niko od tih muškaraca polagati račune, ali dok ima prostitutki ima i kupaca, ti umišljaš da ti kupci žive miljama daleko od tvog udobnog, moralnog života i da su obilježeni, prepoznala bi ti njih iz aviona, uvijek je to neko koga ti ne poznaješ jelde, jer pobogu mi smo familija fina i družimo se samo sa familijama finim?
Ma ja, neće se to meni desiti, standard, šta da ti kažem
- pirmin
#808 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Apel izvrsnoj vlasti:

Ako nista a ono zbog respe.

-
prog321
#809 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
To je drugi par charapa. Najnizi sloj prostitutki je zalostan. Samosazaljiv sam i ja na to.Ramzess Veliki wrote: Ne, nije svojstveno za većinu muškaraca.
Meni su na silu gurali jednu Ukrajinku (gradilište u Pakistanu), čak je htjela samnom i da se druži, ona mlada, lijepa, a klijenti sve ofucani debeli starci, ja mlad ... ali jednostavno nisam mogao, ni tada, ni prije a ni poslije. Jednom prilikom smo razgovarali uz večeru, vidim veliku bol u očima, poneki ožiljak na licu ... vidim jednu osobu koju je život prevario i nanio joj toliko bola. Da sam bio u prilici da joj ponudim neki drugi posao uradio bih to.
Ipak ima onaj sloj kurvi koje zarade vise u sedmici nego prosjecan covjek u 3 mjeseca.
Samo takve i dolaze u obzir
- Saian
#810 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
ne bih da ulazim dublje, tema je kompleksna i nemam vremena, al ovo drugi par charapa mi malo bljesnu ko crven rubac biku, dakle s jedne strane imamo sex je roba, tijelo je vlasnistvo osobe koja slobodna da s njim raspolazhe kako hoce i bitno je samo utvrditi cijenu, svi je imamo i princip je isti nema nijansi, ko drugacije tvrdi je licemjer ili nije dovoljno prosao u zivotu, s druge strane kad je neophodno amortizirati stetu koju koristenje takve usluge, tog univerzalnog principa, ocito nanosi moralnoj percepciji samog sebe (jer cemu onda zhaljenje i biranje), nijanse su neporecive i tako ochite, iznad jedne cifre sedmichne zarade "samosazhaljivost" ischezava (mislim da si ovo samosazhaljivost pogreshno upotrijebio gore, al neka stoji sad, u svrhu lakse dostave poente) jel do mene ili je ovdje poprilichna logichka disonanca posrijedi, da ne kazem sta gore, koja je to cifra poslije koje prestajemo zhaliti i birati, sta je prosjechna zarada koja se mnozhi s faktorom 3, jel ona ista za Emku i za tebe, jel zavisi od toga koliko ti kao musterija zaradjujes, s jedne strane prichamo o jako kategorichnim moralnim crtama s druge strane ih vezhemo za jako relativne pojmove kao prosjechna mjesechna zarada, ic a sliperi sloupprog321 wrote:To je drugi par charapa. Najnizi sloj prostitutki je zalostan. Samosazaljiv sam i ja na to.Ramzess Veliki wrote: Ne, nije svojstveno za većinu muškaraca.
Ipak ima onaj sloj kurvi koje zarade vise u sedmici nego prosjecan covjek u 3 mjeseca.
Samo takve i dolaze u obzir
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#811 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Clo je stvarno beton!MedenoSrce wrote:
Možemo reči i da dok ima kupaca bit će i prostitutki jer tražnja stvara ponudu. Moralista nije bilo, možda u tragovima, na ovoj temi dok se nije od par učesnika pokušala stvoriti slika nečega što je ugodno, lijepo, poželjno za doživjeti. Došli smo i do toga kako se time bave samo obrazovane dame sa visokom ili višom školom, koje to eto rade kako bi razbile monotoniju učmalih kancelarijskih poslova. Ne dešava im se da susretnu u tim svojim putešestvijama neku koja je prisiljena da se time bavi, koja je narkomanka, koja je zaražena ... zaista jedno plemenito zanimanje vrijedno divljenja koje ni u kom slučaju ne objektivizira učesnike. Svede čovjek sebe na nagon i još se žustro bori opravdati i svi koji se ne slažu su moralisti.
A ti Medeno Srce
Posto sam i ja u tih "par ucesnika", kako ti rece, pricao sam o svojim iskustvima, jer su se ista zbila u drzavama u kojima je posao seksualne radnice legalan. Dakle sanse da se naidju na zarazenu narkomanku su svedene na minimum. Naravno da ima i takvih, ali one nisu tema ove emisije.
Naravno da razgovor izmedju mene kao klijenta i nje kao davaoca usluge nije primjer iskrenosti, ali evo sve tri djevojke sa kojima sam imao tu vrstu odnosa su mi rekle da se tim poslom bave zbog dodatne zarade i to samo u periodima godine kada je navala turista u grad u kojem studiraju povecana (nova godina npr.). Zarade dovoljno za skolarinu i za kiriju i za krpice,sminku sta sve ne. Svakako da mi nece reci da je zrtva trgovine ljudima, ali evo konkretno imao sam jednu cak i na facebooku do unazad dvije godine i bas je skolski primjer za naziv ove teme "obicna djevojka koja (povremeno) prodaje sex".
Kao ljudsko bice dirnula me prica koju je Ramzes ispricao. Stvarno jeste. Iako smo nas dvojica ovdje iznijeli drukcije preferencije, njegov stav o privlacnosti izuzetno cijenim. A sasvim sam siguran da bi se u ophodjenju sa tom nesretnom Ukrajinkom ponio isto.
- supercali
#812 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Alo ba ljudi ako vam je do filozofiranja na ovu temu uclanite se u stranku a nas ostale pustite da jebemo ili da trazimo sta
-
emko1234
#813 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
E moj ti, kad bi se to kod nas legalizovalo i kad bi bila pristojna cijena, neko nikad ne bi više prišao ovim našim curama po kafanama što se počnu spremat u 6 da bi izašle u 11. Pa onda onako ko kokoške u čoporima idu u čenifu da poprave malter koji nose na faci.pirmin wrote:Apel izvrsnoj vlasti:
Pa pola ovih zenskih po forumu bi se ubilo, s legalizovanjem prostitucije zamisli šta bi netaknutih himena hodalo po gradu i pisalo po forumu. Izgubile bi svaku nadu i da će neko zalutat u te krajeve. Zamisli na šta bi onda ličile slične teme na podforumima. Ako se ne slažeš, preko IP adrese bi te našle za po sata i muda ti u guzicu zagurale.
Bolje da se ne legalizuje
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#814 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Kraljuuuuuuuemko1234 wrote:E moj ti, kad bi se to kod nas legalizovalo i kad bi bila pristojna cijena, neko nikad ne bi više prišao ovim našim curama po kafanama što se počnu spremat u 6 da bi izašle u 11. Pa onda onako ko kokoške u čoporima idu u čenifu da poprave malter koji nose na faci.pirmin wrote:Apel izvrsnoj vlasti:
Pa pola ovih zenskih po forumu bi se ubilo, s legalizovanjem prostitucije zamisli šta bi netaknutih himena hodalo po gradu i pisalo po forumu. Izgubile bi svaku nadu i da će neko zalutat u te krajeve. Zamisli na šta bi onda ličile slične teme na podforumima. Ako se ne slažeš, preko IP adrese bi te našle za po sata i muda ti u guzicu zagurale.
Bolje da se ne legalizuje
- Saian
#815 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
supercali wrote:Alo ba ljudi ako vam je do filozofiranja na ovu temu uclanite se u stranku a nas ostale pustite da jebemo ili da trazimo sta
-
mirzet87sa
#816 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Cuj netaknutih himena, ja dominacije 
-
PurpleSky
#817 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Saian wrote:supercali wrote:Alo ba ljudi ako vam je do filozofiranja na ovu temu uclanite se u stranku a nas ostale pustite da jebemo ili da trazimo sta![]()
![]()
uh , e fala ti dze chuo i ne chuo
ma koja ti je to hhhh furka, užas čitat i ofirno
- supercali
#818 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Peta palatelizacija forumizam
H se dodaje umjesto kvakice
I ne zagadjuj temu gramatikom idi u vecernju skolu ili nam pravi drustvo
H se dodaje umjesto kvakice
I ne zagadjuj temu gramatikom idi u vecernju skolu ili nam pravi drustvo
-
PurpleSky
#819 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
jesi opasan.
- supercali
- SaraFina
#821 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Saian wrote:
ne bih da ulazim dublje, tema je kompleksna i nemam vremena, al ovo drugi par charapa mi malo bljesnu ko crven rubac biku, dakle s jedne strane imamo sex je roba, tijelo je vlasnistvo osobe koja slobodna da s njim raspolazhe kako hoce i bitno je samo utvrditi cijenu, svi je imamo i princip je isti nema nijansi, ko drugacije tvrdi je licemjer ili nije dovoljno prosao u zivotu, s druge strane kad je neophodno amortizirati stetu koju koristenje takve usluge, tog univerzalnog principa, ocito nanosi moralnoj percepciji samog sebe (jer cemu onda zhaljenje i biranje), nijanse su neporecive i tako ochite, iznad jedne cifre sedmichne zarade "samosazhaljivost" ischezava (mislim da si ovo samosazhaljivost pogreshno upotrijebio gore, al neka stoji sad, u svrhu lakse dostave poente) jel do mene ili je ovdje poprilichna logichka disonanca posrijedi, da ne kazem sta gore, koja je to cifra poslije koje prestajemo zhaliti i birati, sta je prosjechna zarada koja se mnozhi s faktorom 3, jel ona ista za Emku i za tebe, jel zavisi od toga koliko ti kao musterija zaradjujes, s jedne strane prichamo o jako kategorichnim moralnim crtama s druge strane ih vezhemo za jako relativne pojmove kao prosjechna mjesechna zarada, ic a sliperi sloup
Potpis. Imaš neobičnu sposobnost da " čupaš" srz problematike i na sve moguće i nemoguće načine ga" obradjuješ" zdravorazumski.
I sinoć sam to primijetila ali nije mi se dalo detaljizirati!
Odličan post!
- supercali
#822 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Saian mozda i ne bude placao 
- SaraFina
#824 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
supercali wrote:Saian mozda i ne bude placao
S njim bi mozdani driblinzi bili zadovoljstvo zenama Respo
I kafu bi mu plaćale!
- supercali
#825 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ko je fudbala u krevetu igrao slabo je umakao