Nema potrebe, historija sve kaze o toj temi.alkalna_baterija wrote:Nije pf religija, ali ako hoćeš možemo se tamo premjestit pa da ti kažem koju i na ovu temu.madner wrote:Naravno da je na mjestu, kazem da su moralna nacela vjere jos puno gora od ovog.
Obicne djevojke koje prodaju sex
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- madner
#1051 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
-
sour cherry
#1052 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ja nisam tako shvatila clo.Govorila je o pokvarenim,malicioznim muškarcima koji žele samo jedno,a pretvaraju se da im je stalo.Takvima je bolje da posjećuju kurve i slažem se s njom.Poštenije je.Platiš i ne obmanjuješ nikoga.Na svijetu uopće ne postoji romantika niti nježnji muškarci. Sve su to laži i zamajavanja, te je poštenije otići kurvi, nego se baciti u potragu za nečim iskrenim i lijepim.
-
sour cherry
#1053 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Doduše.Nema potrebe, historija sve kaze o toj temi.
-
bella_ciao
#1054 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Sad to njezni i romatnicni muskarci ne idu kurvama?PurpleSky wrote:Da sumiramo.
Na svijetu uopće ne postoji romantika niti nježnji muškarci. Sve su to laži i zamajavanja, te je poštenije otići kurvi, nego se baciti u potragu za nečim iskrenim i lijepim.
Kurve pak, su visoko obrazovane osobe kojima nakon silnog truda ništa drugo nije preostalo u životu, pa se moraju baviti time.I na kraju krajeva, logično je da se bave time jer im je satnica veća nego u pekari ili bilo gdje..u kancelariji.
Odoh praviti ručak, odustajem fkt.
Jebo te al neki imaju iskrivljeno shvatanje svijeta. Nista nije crno-bijelo kolko se god vi natezali da to tako napravite.
- cLo
#1055 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
E hvala ti za to. Mnoge su to shvatile baš kako treba, ali zdrava diskusija ovdje nije cilj, cilj je potkopati nečije argumente, podvaliti nekome lično iskustvo, mjerkati svaku riječ, generalizovati, pa makar duboko u sebi znao da griješiš.sour cherry wrote:Ja nisam tako shvatila clo.Govorila je o pokvarenim,malicioznim muškarcima koji žele samo jedno,a pretvaraju se da im je stalo.Takvima je bolje da posjećuju kurve i slažem se s njom.Poštenije je.Platiš i ne obmanjuješ nikoga.Na svijetu uopće ne postoji romantika niti nježnji muškarci. Sve su to laži i zamajavanja, te je poštenije otići kurvi, nego se baciti u potragu za nečim iskrenim i lijepim.
-
PurpleSky
#1056 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
bella_ciao wrote: Sad to njezni i romatnicni muskarci ne idu kurvama?
Jebo te al neki imaju iskrivljeno shvatanje svijeta. Nista nije crno-bijelo kolko se god vi natezali da to tako napravite.
Mislim da takvim muškarcima ne predstavlja ništa tarlahanje u prazno, nego eto žele nešto više i teže da takvo nešto imaju. Znam 100% da ima takvih muškaraca.
Bilo kako bilo, izgleda da sam ja imala pravo sreće u životu
-
bella_ciao
#1057 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Jesi jasta si, rucak ti izgori, dzuvegija romanticar ce se naljutitPurpleSky wrote:bella_ciao wrote: Sad to njezni i romatnicni muskarci ne idu kurvama?
Mislim da takvim muškarcima ne predstavlja ništa tarlahanje u prazno, nego eto žele nešto više i teže da takvo nešto imaju. Znam 100% da ima takvih muškaraca.
-
PurpleSky
- cLo
#1059 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ženska glavo čitaš li ti sebe?-ja pa jaPurpleSky wrote:bella_ciao wrote: Sad to njezni i romatnicni muskarci ne idu kurvama?
- supercali
#1060 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Da sumiramo kojoj su se ovdje zenskoj od filozofiranja osusila usta pa da ide na kafu sa mnom
Njezan i romantican sam
Clo ti si mi ionako duzna kafu tako da se ovo odnosi na ostale
Njezan i romantican sam
Clo ti si mi ionako duzna kafu tako da se ovo odnosi na ostale
-
bella_ciao
#1061 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Respo promjeni taktiku makar jednom, ako nista vodi je na rucak
-
Jokericious
#1062 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ti imaju vecu potrebu da idu jer imaju slabiji prolaz kod danasnjih zena.bella_ciao wrote: Sad to njezni i romatnicni muskarci ne idu kurvama?
- dobar osjecaj
#1063 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Mi u IZ obozavamo ovu logikuJokericious wrote:Ti imaju vecu potrebu da idu jer imaju slabiji prolaz kod danasnjih zena.bella_ciao wrote: Sad to njezni i romatnicni muskarci ne idu kurvama?
Sve zene su dakle manje vise iste, muskaraca ima raznoraznih a ovi koji imaju nesrecu da su romanticni sigurno imaju slabiji prolaz samo zbog toga jer su romanticni, ili ili ili?
- supercali
#1064 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Pa za placanie rucka jednoj mogu cetu njih na kafu izvestibella_ciao wrote:Respo promjeni taktiku makar jednom, ako nista vodi je na rucak
-
Jokericious
#1065 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Pa ne znam ja sto je tako ali je istina. Imam oci i posmatram stvari oko sebe.dobar osjecaj wrote: Mi u IZ obozavamo ovu logiku![]()
Sve zene su dakle manje vise iste, muskaraca ima raznoraznih a ovi koji imaju nesrecu da su romanticni sigurno imaju slabiji prolaz samo zbog toga jer su romanticni, ili ili ili?
- supercali
#1066 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ima li gdje reisa da se javi na temu?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1067 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Joj ovdje je dobra rasprava. :kokice:
Oni koji su izgubili nadu u sve VS "vjerovatelji" u ljubav
pa diiiiivno
pa diiiiivno
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1068 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
CLO-JA BIH PLATIO SAMO DA TE SLUSAM KAKO PRICAS
Najjaca si Tita mi

Najjaca si Tita mi
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1069 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Samo si im ti jos falioVelkoski wrote:Joj ovdje je dobra rasprava. :kokice:
pa diiiiivno
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1070 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ja slušam Burhana Šabana ovih dana

- supercali
#1071 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ja sam blagajnik_BataZiv_0809 wrote:CLO-JA BIH PLATIO SAMO DA TE SLUSAM KAKO PRICAS
Najjaca si Tita mi![]()
![]()
![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1072 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ali sa skupljenom lovom nas vodis u kafanu u Kasindolskojsupercali wrote:Ja sam blagajnik_BataZiv_0809 wrote:CLO-JA BIH PLATIO SAMO DA TE SLUSAM KAKO PRICAS
Najjaca si Tita mi![]()
![]()
![]()
- berenice
#1073 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Misliš javnoj kući?Big Ang wrote:_BataZiv_0809 wrote:Sto je sematnicki znacajno razlicito od pojma SVE sa kojim si ti to usporedila. Da nisu mnoge, bismo li imali ovu temu uopceBig Ang wrote:
napisao si MNOGE.
Što je opet različito od pojma "poneka" koji je puno bliži stvarnom stanju.a to
kući nosi
- berenice
#1074 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Hajd' mene, hajd' mene! Ja sam prva počela - na 19 stranici.supercali wrote:Andja se uvrijedila jer su prozvane sekretarice jer je i sama sekretarica
Dobar osjecaj napada sve i puse u mlijeko jer se opekla sa muskarcima
Sarafina malo tamo malo vamo jer je koliko toliko iskusna pa zonglira
Baterija se udala pa je ne dotice toliko osim sto brine koliko ozenjeni idu kod njih
Ne znam ko je jos bio pa cu kasnije analizu za njih
A da clo fakin koji ide sa mnom na kafu
- Big Ang
#1075 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Neka bona nb