Ivane, jesi li ubacio u petu?
NJEN PRVI PUT
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ridjobrki
#126 Re: NJEN PRVI PUT
Izostade povratna informacija...

- Rahela
#127 Re: NJEN PRVI PUT
ništa prije braka,ja se ne zaj..... 
- respo
#128 Re: NJEN PRVI PUT
pogrijesio u koracima i nije stavio kondomiForumashica wrote:nellington wrote:Neka, neka - hoćemo da se prvo dijete zove po nama Saxduboka_misao wrote:samo vi pricajte, ivan sad goozi ko zeko po savjetima sa sa-x...
Čekajte... čovjek nije još ni osnove naučio, a vi bi mu već dijete prišili.
dijete rezultat prvog puta
- spreca
#129 Re: NJEN PRVI PUT
Rahela wrote:ništa prije braka,ja se ne zaj.....
ma gdje ce ti dusa
- Ghost_Rider_XXX
#130 Re: NJEN PRVI PUT
Imal iko kakav izvjestaj o ubadanju? Nema čoeka ni za lijeka, a ja crko' od radoznalosti, jel opremio kvalitetno ili nije.

- Ridjobrki
#131 Re: NJEN PRVI PUT
A ja kontam nešto o tom njegovom iskustvu: on reče da je već mašala četriput, samo ne navede lola jel to bilo sa četiri različite partnerke ili četriput sa jednom...Ghost_Rider_XXX wrote:Imal iko kakav izvjestaj o ubadanju? Nema čoeka ni za lijeka, a ja crko' od radoznalosti, jel opremio kvalitetno ili nije.![]()
![]()
![]()
![]()
- Ghost_Rider_XXX
#132 Re: NJEN PRVI PUT
Pa jesil ti gledala onog kretena od Šipova???Sa_dy wrote:cuj opremioGhost_Rider_XXX wrote:Imal iko kakav izvjestaj o ubadanju? Nema čoeka ni za lijeka, a ja crko' od radoznalosti, jel opremio kvalitetno ili nije.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- jutarnji
#133 Re: NJEN PRVI PUT
Ovo ce, k`o da gledam, zavrsiti iza neke garaze...al` haj` sad.
-
Fuzio
#134 Re: NJEN PRVI PUT
Ghost_Rider_XXX wrote:Pa jesil ti gledala onog kretena od Šipova???Sa_dy wrote:cuj opremioGhost_Rider_XXX wrote:Imal iko kakav izvjestaj o ubadanju? Nema čoeka ni za lijeka, a ja crko' od radoznalosti, jel opremio kvalitetno ili nije.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
full oprema
-
ronhill
#135 Re: NJEN PRVI PUT
jarane zivni je da vidi temu pa nek izabere sta joj se najvise svidja 
- OldSql
#136 Re: NJEN PRVI PUT
ma covjek juniora sklepo dok mi ovde razglabamo 
- PapakizSarajeva
#137 Re: NJEN PRVI PUT
Meni se cini da ga je on talakn'o, dok se ne javlja ??? Sad nastoji da odrzi kontinuitet, da "mala" ne bi zarasla. Pa onda opet sve iz pocetka ...
- Ghost_Rider_XXX
#138 Re: NJEN PRVI PUT
Nek se stidi, ni da podjeli s rajom iskustva, a mi napeti u isčekivanju ko tregeri.

- OldSql
#139 Re: NJEN PRVI PUT
rekla ona ivanu da joj ga slozi, i on ga slozi 
-
girl
#140 Re: NJEN PRVI PUT
jest.ivan_herc007 wrote:cure ajmo ovak al iskreno; jel prvi put za vas bio bolan, jel bilo puno krvi
bezze osjecaj. ne bih promijenila, bilo neplanski, "zaigrali se" i otislo predaleko. nije mi zao.ivan_herc007 wrote: kakve uspomene vam je ostavio taj prvi put i šta bi promjenile da sad možete to ponoviti....
ne vrsi pritisak, to s vinom i vecerom prvo odradi jednom a da nista ne bude. tako da bude opustenija kad dodje sliejdeci put. jer ako ti to sve lijepo isplaniras i ona zna sta ce se desiti, - nema od tog nista.
- statix
#141 Re: NJEN PRVI PUT
Ali nisu sve tako jednostavne? Mislim, ako ce vec dati iz drugog pokusaja, nek' da odmah. Sta se ima preseravati?ne vrsi pritisak, to s vinom i vecerom prvo odradi jednom a da nista ne bude. tako da bude opustenija kad dodje sliejdeci put. jer ako ti to sve lijepo isplaniras i ona zna sta ce se desiti, - nema od tog nista.
- nellington
#142 Re: NJEN PRVI PUT
To ti je onaj vic kad horoz ganja koke po avliji, pa ona jedna kaže drugoj, ja ću otrčati još dva kruga, da ne pomisli da sam lakastatix wrote:Ali nisu sve tako jednostavne? Mislim, ako ce vec dati iz drugog pokusaja, nek' da odmah. Sta se ima preseravati?ne vrsi pritisak, to s vinom i vecerom prvo odradi jednom a da nista ne bude. tako da bude opustenija kad dodje sliejdeci put. jer ako ti to sve lijepo isplaniras i ona zna sta ce se desiti, - nema od tog nista.
- Mis mekinjas
#143 Re: NJEN PRVI PUT
statix wrote:Ali nisu sve tako jednostavne? Mislim, ako ce vec dati iz drugog pokusaja, nek' da odmah. Sta se ima preseravati?ne vrsi pritisak, to s vinom i vecerom prvo odradi jednom a da nista ne bude. tako da bude opustenija kad dodje sliejdeci put. jer ako ti to sve lijepo isplaniras i ona zna sta ce se desiti, - nema od tog nista.

- Mis mekinjas
#144 Re: NJEN PRVI PUT
Ima bolji, jedan pijetao je svaki dan šev*** koke, samo je jednoj svaki dan čupao jedno pero.nellington wrote:To ti je onaj vic kad horoz ganja koke po avliji, pa ona jedna kaže drugoj, ja ću otrčati još dva kruga, da ne pomisli da sam lakastatix wrote:Ali nisu sve tako jednostavne? Mislim, ako ce vec dati iz drugog pokusaja, nek' da odmah. Sta se ima preseravati?ne vrsi pritisak, to s vinom i vecerom prvo odradi jednom a da nista ne bude. tako da bude opustenija kad dodje sliejdeci put. jer ako ti to sve lijepo isplaniras i ona zna sta ce se desiti, - nema od tog nista.
I jedan dan, ona sva očajna upita: "A što mene nećeš?"
A on će.....: "Tebe volim, tebe ću hebati golu!"

- isukogakoruku
#145 Re: NJEN PRVI PUT
Ima bolji, jedan pijetao je svaki dan šev*** koke, samo je jednoj svaki dan čupao jedno pero.

[/quote]
Skupile se zivotinje u zoo i dogovore se da mijenjaju partnere te da se nakon provedene noci ponovo sastanu i izmjene iskustva. Tako i bi, na sastanku poslije prozivljenih iskustava svi zadovoljni osim majmuna, on umoran, sje***. Pitaju ga ostale zivotinje sta mu je a on veli: Ma J*** ovo, mene zapala zirafa, trci ljubi-trci gu**-trci ljubi ma umorio se ko konj.
Pitam se dali je ova Ivanova puno visoka?

[/quote]Skupile se zivotinje u zoo i dogovore se da mijenjaju partnere te da se nakon provedene noci ponovo sastanu i izmjene iskustva. Tako i bi, na sastanku poslije prozivljenih iskustava svi zadovoljni osim majmuna, on umoran, sje***. Pitaju ga ostale zivotinje sta mu je a on veli: Ma J*** ovo, mene zapala zirafa, trci ljubi-trci gu**-trci ljubi ma umorio se ko konj.
Pitam se dali je ova Ivanova puno visoka?
- Ridjobrki
#146 Re: NJEN PRVI PUT
isukogakoruku wrote: Pitam se dali je ova Ivanova puno visoka?
U ovome momentu je veći problem koliko je duboka
- isukogakoruku
#147 Re: NJEN PRVI PUT
Dva dana odzvanjaRidjobrki wrote:isukogakoruku wrote: Pitam se dali je ova Ivanova puno visoka?
U ovome momentu je veći problem koliko je duboka
- spreca
#148 Re: NJEN PRVI PUT
Ivaaaaaaaaaaaaannneeee jel pukla 
- cupkica
#149 Re: NJEN PRVI PUT
nellington wrote:To ti je onaj vic kad horoz ganja koke po avliji, pa ona jedna kaže drugoj, ja ću otrčati još dva kruga, da ne pomisli da sam lakastatix wrote:Ali nisu sve tako jednostavne? Mislim, ako ce vec dati iz drugog pokusaja, nek' da odmah. Sta se ima preseravati?ne vrsi pritisak, to s vinom i vecerom prvo odradi jednom a da nista ne bude. tako da bude opustenija kad dodje sliejdeci put. jer ako ti to sve lijepo isplaniras i ona zna sta ce se desiti, - nema od tog nista.
-
Officer Crabtree
#150 Re: NJEN PRVI PUT
probaj na Market.ba