Nije mi nista!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

x0z0y0

#101 Re: Nije mi nista!

Post by x0z0y0 »

koler wrote:Nije mi nista je jedini logicni odgovor na mrsko i odvratno pitanje Sta ti je?
Evo vec sam se iznervirao...to mi je najmrze pitanje ikad postavljeno a nazalost postavice mi se jos milion i jedan put...
Covjek se malo zamisli ili jednostavno nije najbolji u momentu, slijedi lista mogucih pitanja:
Sta ti je?
Sta se sa tobom desava u zadnje vrijeme?
Zasto si stalno odsutan?
Zasto me ne volis kao prije?
........................
Na sva ova pitanja ja bi najradije rekao....NIJE MI NISTA I NIKAD MI NISTA NIJE NI BILO SAMO ETO CEJF MI MALO DA SUTIM AKO TI SE NE SVIDJA ODJEBI...
Ali ja kazem "Nije mi nista" i dodam nekad a sta bi mi bilo pored tebe takve....

buahahahhahahhahaha
:lol: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
black

#102 Re: Nije mi nista!

Post by black »

sta ima, nema nista :mrgreen:
jutarnja_rosa

#103 Re: Nije mi nista!

Post by jutarnja_rosa »

Her Flick wrote:
jutarnja_rosa wrote:hahaha...bil se ti to zenio kad pitas :)
bi hos se udat
hocu
tatjanamster

#104 Re: Nije mi nista!

Post by tatjanamster »

trebal' ko to organizovat'?

:lol: :lol: :lol:
K.M.

#105 Re: Nije mi nista!

Post by K.M. »

ladyblue18 wrote: :lol: :lol: :lol: skup si brate :oops: :mrgreen:
Eh ne možeš tako, skupo i gotovo... Reci šta i kako ti se isplati, sigurno imaš neku povoljniju varijantu za sebe... :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#106 Re: Nije mi nista!

Post by ladyblue18 »

K.M. wrote:
ladyblue18 wrote: :lol: :lol: :lol: skup si brate :oops: :mrgreen:
Eh ne možeš tako, skupo i gotovo... Reci šta i kako ti se isplati, sigurno imaš neku povoljniju varijantu za sebe... :D
:lol: :lol: skontat cu nesto pa ti se javim :oops: :mrgreen:
Ali za razliku od jutros sada sam dosla sebi, pa kada opet dodje crna minuta eto mene tebi. 8-) :mrgreen:
K.M.

#107 Re: Nije mi nista!

Post by K.M. »

Vidim odjednom ti nije ništa... :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#108 Re: Nije mi nista!

Post by ladyblue18 »

K.M. wrote:Vidim odjednom ti nije ništa... :D
:lol: :lol: :thumbup: tako nekako
Topla voda

#109 Re: Nije mi nista!

Post by Topla voda »

e koleru :thumbup:

problematicno je sto to pitanje slijedi kao slag na kraju neke nategnute situacije.

pa nece ti reci to kad ...joj je dobro :-D il kad joj nesto kupis,pa sjednes na klupu da zapalis,onako nesto te none zabolile fol :D il kad je ok,kad podijelite skampe koji si spremao u avgustu pored sporeta,a nesto se roletna zaglavila i sunce ubija,al ti sve radis za nju :-D

normalno da je to ok. :D
nece te tad pitati...u trenutku kad nesto nije okej...jel sve okej :lol:

to je savrseno normalno....
nego ce te to pitati kad njoj nesto nije okej i misli da bi ti trebao nesto uraditi da njoj bude okej
:D

i koji je jedini logican odgovor?

ma ,nije mi nista :D :lol:
Eweleen

#110 Re: Nije mi nista!

Post by Eweleen »

anjusha wrote:Drage moje dame, koliko ste puta dale taj odgovor? I zasto? Kad svi znamo da jeste nesto? Po vasem cutanju, izbjegavanju direktnog pogleda u oci, tenzija u glasu i sl.

Draga moja gospodo, koliko ste puta culi taj odgovor na vase pitanje "Sta ti je" ili "Je li sve uredu?" I sta uradite kada vam kaze da nije nista? Vjerujete li njoj ili svojoj prosudbi? Koliko zapravo volite taj odgovor? :lol: :lol:

Nije mi nista, tj nije nista je jedan tipican odgovor sa kojim se svaki muskarac susreo najmanje jednom u zivotu. Kako ga mi dozivljavamo sa svake strane- zasto ga zene daju i kako ga muskarci prihvacaju?
auu pa gdje me nađe, koliko sam to puta čuo od svoje (bivše) djevojke u svim mogućim situacijama i raspoloženjima,

i kad je bila smrtno ljuta, kaže nije mi ništa, ništa nije i onda poslije 3 dana kaže "znaš ono kad je bilo ti si .."

e i ja sam svašta predevero u životu sad kad skontam :mrgreen:
Irm@

#111 Re: Nije mi nista!

Post by Irm@ »

ja sam drugaciji tip osobe... rijetko odgovaram nije mi nista... jer smatram da se tako samo nakuplja bijes koji kad explodira jadna ti majka :D nego kad me pita pa sta ti je sad... ja se fino navijem pa on zazali sto me uopce pitao :D
a opet moje je co'jek malo ljubomoran pa kad mu ja ispricam nest sto mi je neko poslao na pp ili na fb on se odmah usuti i kad ga pitam pa sta ti je... on meni: nije nista... a onda ja poludim :D i kazem: koliko puta sam rekla za to nije mi nista... dakle nesto jest da cujem ili da se ja navijem...ih da vidite kako odmah odgovara na pitanje :-D :D
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#112 Re: Nije mi nista!

Post by anjusha »

:lol: :lol: :lol: :thumbup: :thumbup: :kiss:
Post Reply