nemam rijeci...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Šešir
#1 nemam rijeci...
S obzirom da radim preko dana , noc mi je idealna da protabirim po netu i vidim sta se desava...Volim forum i predjem odprilike svako malo razne teme , uglavnom citam
al ono sto me je apsolutno odusevilo jeste sljedece...Koliko ustvari divnih i talentovanih ljudi ima???Kada pisete o ljubavi , ima toliko tisine i neiskrenosti a takodje ono sto me jos vise fasinira jeste koliko ima iskrenih emocija pojedinaca .....Apsolutno mi popravite raspolozenje,dodirnete niti koje su negdje sakrivene - neke uopste nisam ni znao da postoje....volio bih da nekako zajednicki podjelimo ljubav i iskustva i emocije...Bez etiketiranja,imena i prezimena...Iskreno....Jer svi ka tome tezimo-koliko god bjezali od iskrenosti nekako nas ona uvijek obraduje i dirne-to se osjeti...Da,priznajem-volio sam...volim i dalje....sretno ili ne???(ok,vjerujem da ce sad mnogi dati komentar-"e jesi puko"),jeste puko sam,ajmo dalje.....Ljubav-tako neiscrpna tema... 
- KIA
#2 Re: nemam rijeci...
Šešir wrote:S obzirom da radim preko dana , noc mi je idealna da protabirim po netu i vidim sta se desava...Volim forum i predjem odprilike svako malo razne teme , uglavnom citamal ono sto me je apsolutno odusevilo jeste sljedece...Koliko ustvari divnih i talentovanih ljudi ima???Kada pisete o ljubavi , ima toliko tisine i neiskrenosti a takodje ono sto me jos vise fasinira jeste koliko ima iskrenih emocija pojedinaca .....Apsolutno mi popravite raspolozenje,dodirnete niti koje su negdje sakrivene - neke uopste nisam ni znao da postoje....volio bih da nekako zajednicki podjelimo ljubav i iskustva i emocije...Bez etiketiranja,imena i prezimena...Iskreno....Jer svi ka tome tezimo-koliko god bjezali od iskrenosti nekako nas ona uvijek obraduje i dirne-to se osjeti...Da,priznajem-volio sam...volim i dalje....sretno ili ne???(ok,vjerujem da ce sad mnogi dati komentar-"e jesi puko"),jeste puko sam,ajmo dalje.....Ljubav-tako neiscrpna tema...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#3 Re: nemam rijeci...
Bogami zavisi kako ko. Necemo generalizovatiSolipsist wrote:Emo ? Lako je preko neta pisati u ljubavi, ali situacija je totalno drugacija u realnom zivotu jer 98% vas nema hrabrosti da iznesu kazu ono sto misle iz raznih razloga. Jedan od tih razloga jeste sram od moguceg ismijavanja od strane njene/njegove partnerice jer svi znamo da su papanluk i grubost uzeli maha u BiH. Sve ostaje na forumu i nista se ne prenosi u realan zivot, nazalost.
Pozdrav!
Ja sam iskrena i ovdje a i u "stvarnosti". I nije mi bio problem nikada pokazati osjecanja, jest da mi se nije jednom odbilo od glavu to, ali jbg...
Sto na umu to na drumu, tako je kod mene
Iako je mozda pametnije ne pokazati koliko ti neko zaista znaci, ali...
- Ridjobrki
#4 Re: nemam rijeci...
Ja se ne pronalazim u tvojim riječima ali uvijek sam tu da zajebavam. A i to je nešto, zar ne? 
- tinchy
#5 Re: nemam rijeci...
Pa vecinu teksta sto si napisao iznio si cinjenice.. Ali recimo ni ja se ne slazem da se nista od ovoga ne prenosi s foruma u stvarnost. Ja sam samo nekoliko puta pokazala svoje emocije i u stvarnosti i dokazala da mi je zaista stalo do osobe, ali.. kao sto neko rece zavladao je papanluk i mnogi ne znaju da cijene neke stvari, tako da vise ne pokazujem ni kad mi je stalo do osobe ni kad nije. 
-
deviless
#6 Re: nemam rijeci...
Ja obično kažem šta mislim i kako se osjećam. Romantično sam i plačljivo stvorenje kad su takve stvari u pitanju 
-
Šešir
#7 Re: nemam rijeci...
Znas sta mene nervira,to sto kada neko potpuno daje sebe i kada je iskren,uvijek postoji rizik da ispadne papucar ili sl...Vjerovatno to ima veze sa odgojem,nacinom odrastanja,okolinom,zivotnim okruzenjem..."muskarac ne radi ovo...muskarac ne radi ono...muskarci trebaju biti jaki..." e da znate da mi je puna kapa ovoga...Ja svog sina (ako budem imao sina sigurno necu ovako odgajati....sta ustvari znaci rijec papucar????sta predstavlja??? opet stojim iza toga da ako si iskren prema sebi,prema drugima,u ljubavi...Vece su sanse da dobijes pravu stvar:)))i upoznas osobu koja ce to cijeniti 
-
Šešir
#8 Re: nemam rijeci...
Jesi li sama veceras
Jesi li sama veceras
Da li ti nedostajem veceras
Da li ti je zao za recimo san
Da li ti sjecanje luta
Sve do mora i jutra
Na obali kad sam
Prespavao put
Da li ti stvari u sobi
Gube vrijednost i blijede
Da li zuris u svoja vrata i
Cekas na mene
Je li ti tijelo puno bola
Da li te zebe oko stola
Kazi duso jesi li sama ovu noc
Pitam se jesi li sama veceras? ponekad cujem
Da je svijet pozornica i da svatko dobiva po
Zasluzi, kao sto to pjesnik rece. sudbina se
Poigrala udijelivsi mi ljubav s tobom, moja
Draga. scena prva: nas susret. zavolio sam
Te na prvi pogled. ti si znala svoj put ne
Gubeci iz vida sto zelis, ko bi rec... a onda,
Scena druga: izgledala si promijenjeno, igrala
Cudno, a da ja nikad ne saznam zasto. dus,
Lagala si kad si rekla da me volis, a ja nijesam
Imao razloga da ti ne vjerujem jer, to je to...
No ja cu radije zivjet' bez tebe nego slusat
Tvoje lazi. nu, pozornica je onamo, ja stojim
Sam sa prazninom svuda oko sebe. ti se, vjere
Mi, vise neces osladiti. a ja znam da je vrijeme
I da se zavjesa spusta.
Da li te zebe oko stola
AZRA
Jesi li sama veceras
Da li ti nedostajem veceras
Da li ti je zao za recimo san
Da li ti sjecanje luta
Sve do mora i jutra
Na obali kad sam
Prespavao put
Da li ti stvari u sobi
Gube vrijednost i blijede
Da li zuris u svoja vrata i
Cekas na mene
Da li te zebe oko stola
Pitam se jesi li sama veceras? ponekad cujem
Da je svijet pozornica i da svatko dobiva po
Zasluzi, kao sto to pjesnik rece. sudbina se
Poigrala udijelivsi mi ljubav s tobom, moja
Draga. scena prva: nas susret. zavolio sam
Te na prvi pogled. ti si znala svoj put ne
Gubeci iz vida sto zelis, ko bi rec... a onda,
Scena druga: izgledala si promijenjeno, igrala
Cudno, a da ja nikad ne saznam zasto. dus,
Lagala si kad si rekla da me volis, a ja nijesam
Imao razloga da ti ne vjerujem jer, to je to...
No ja cu radije zivjet' bez tebe nego slusat
Tvoje lazi. nu, pozornica je onamo, ja stojim
Sam sa prazninom svuda oko sebe. ti se, vjere
Mi, vise neces osladiti. a ja znam da je vrijeme
I da se zavjesa spusta.
Da li te zebe oko stola
AZRA
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#9 Re: nemam rijeci...
ja ne vjerujem u ovu teoriju. kad izigravam budalu od sebe, uvijek se haman nehs desi, a kada mi je do necega bash stalo, i trudim se maximalno, uvijek popushimŠešir wrote:Znas sta mene nervira,to sto kada neko potpuno daje sebe i kada je iskren,uvijek postoji rizik da ispadne papucar ili sl...Vjerovatno to ima veze sa odgojem,nacinom odrastanja,okolinom,zivotnim okruzenjem..."muskarac ne radi ovo...muskarac ne radi ono...muskarci trebaju biti jaki..." e da znate da mi je puna kapa ovoga...Ja svog sina (ako budem imao sina sigurno necu ovako odgajati....sta ustvari znaci rijec papucar????sta predstavlja??? opet stojim iza toga da ako si iskren prema sebi,prema drugima,u ljubavi...Vece su sanse da dobijes pravu stvar:)))i upoznas osobu koja ce to cijeniti
-
Bodkin
#10 Re: nemam rijeci...
zato prvo glumis pa se onda kasnije pocnes maksimalno truditiAdmir_1984 wrote:ja ne vjerujem u ovu teoriju. kad izigravam budalu od sebe, uvijek se haman nehs desi, a kada mi je do necega bash stalo, i trudim se maximalno, uvijek popushimŠešir wrote:Znas sta mene nervira,to sto kada neko potpuno daje sebe i kada je iskren,uvijek postoji rizik da ispadne papucar ili sl...Vjerovatno to ima veze sa odgojem,nacinom odrastanja,okolinom,zivotnim okruzenjem..."muskarac ne radi ovo...muskarac ne radi ono...muskarci trebaju biti jaki..." e da znate da mi je puna kapa ovoga...Ja svog sina (ako budem imao sina sigurno necu ovako odgajati....sta ustvari znaci rijec papucar????sta predstavlja??? opet stojim iza toga da ako si iskren prema sebi,prema drugima,u ljubavi...Vece su sanse da dobijes pravu stvar:)))i upoznas osobu koja ce to cijeniti![]()
-
zeleni zub.
#11 Re: nemam rijeci...
mi se volimo, mi se volimo, od ljubavi nase niceg nema jaceg......apciha! napomena: zeleni zub prezire narodnjake
-
deviless
#12 Re: nemam rijeci...
Pa zato humor i budalesanje pa onda ozbiljnoAdmir_1984 wrote: ja ne vjerujem u ovu teoriju. kad izigravam budalu od sebe, uvijek se haman nehs desi, a kada mi je do necega bash stalo, i trudim se maximalno, uvijek popushim![]()
Tako i kod mene bude....i uspije