Nafurantice u Sarajevu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
PalaSa Marsa
#76 Re: Nafurantice u Sarajevu
-
PalaSa Marsa
#78 Re: Nafurantice u Sarajevu
E Bosanci

-
Dijasporac
#79 Re: Nafurantice u Sarajevu
haha, ma nedaju mene moje drugarice ufurantice, one cupaju kose za menePalaSa Marsa wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Ne pika se to
-
PalaSa Marsa
#81 Re: Nafurantice u Sarajevu
Dijasporac, garant si prop'o na pijemnom

-
Dijasporac
-
Dijasporac
#83 Re: Nafurantice u Sarajevu
kako znas da sam propao
, nemoze vas niko izprovaljivati cire mi 
-
fear_of_the_dark
#84 Re: Nafurantice u Sarajevu
Ja opet nigdje nisam vidila toliko drskih muskaraca kao u Sarajevu koji ocito nemaju kuci ogledala dok se slepaju curama koje su definitivno izvan njihove lige.
Situacija-krezavi papak u prljavim farmerkama ti se upucava, ti ga kulturno ignorises, al on to ne shvata jer ocito misli da je neodoljiv, i onda ti ne preostaje nista drugo nego da ga odje...
Situacija-krezavi papak u prljavim farmerkama ti se upucava, ti ga kulturno ignorises, al on to ne shvata jer ocito misli da je neodoljiv, i onda ti ne preostaje nista drugo nego da ga odje...
-
PalaSa Marsa
#85 Re: Nafurantice u Sarajevu
Ama ne znam Dijasporac...zeza, sala..nego mozda one Engleskinje 'pak cekaju na Tebe..da ti se bace u zagrljajDijasporac wrote:kako znas da sam propao, nemoze vas niko izprovaljivati cire mi
-
Dijasporac
#86 Re: Nafurantice u Sarajevu
ma ja znam.. nije samo da se Bosanke bacaju u zagrljaj vec se bacaju ispod mocnog momka, al usput se unesvijeste redovnoPalaSa Marsa wrote:Ama ne znam Dijasporac...zeza, sala..nego mozda one Engleskinje 'pak cekaju na Tebe..da ti se bace u zagrljajDijasporac wrote:kako znas da sam propao, nemoze vas niko izprovaljivati cire mi
..to kod Bosanki nema..il' si ili nisi..
-
Dijasporac
#87 Re: Nafurantice u Sarajevu
znat ces kad svog upoznas, ako ga upoznasbesana wrote:Šta vam znači ovog moćnog momka? To jest šta znači moćan momak?
-
Dijasporac
#88 Re: Nafurantice u Sarajevu
nije to mocan momak.besana wrote:Upoznala sam ga, i ostavila nakon x godina.Dijasporac wrote:znat ces kad svog upoznas, ako ga upoznasbesana wrote:Šta vam znači ovog moćnog momka? To jest šta znači moćan momak?što bi rekli "pun ko brod", ali ja fakat nisam s njim bila zbog njegovih para ( da sam Bogdo ) nego zato jer sam ga voljela. A i prije njega nisam nikad bila sa kokuzom ( ne pika se u ratu, tada smo svi bili kokuzi
) ,. Dakle nisam bila sa kokuzom ne zato što sam sponza nego zato jer sam uvijek htjela btiti sa normalnim momcima. A biti normalan podrazumjeva valjda i neku sposobnost da progovoriš dvije čiste, da nađeš posao, da se uljudiš i sl. Najlakše je s guza na guz, grebati se od staraca i kukati kako su sve trebe sponzoruše, a pri tom ne htjeti ni kile dići.
-
fear_of_the_dark
#89 Re: Nafurantice u Sarajevu
Upoznala sam ga, i ostavila nakon x godina.
što bi rekli "pun ko brod", ali ja fakat nisam s njim bila zbog njegovih para ( da sam Bogdo ) nego zato jer sam ga voljela. A i prije njega nisam nikad bila sa kokuzom ( ne pika se u ratu, tada smo svi bili kokuzi
) ,. Dakle nisam bila sa kokuzom ne zato što sam sponza nego zato jer sam uvijek htjela btiti sa normalnim momcima. A biti normalan podrazumjeva valjda i neku sposobnost da progovoriš dvije čiste, da nađeš posao, da se uljudiš i sl. Najlakše je s guza na guz, grebati se od staraca i kukati kako su sve trebe sponzoruše, a pri tom ne htjeti ni kile dići.
[/quote]
Aha, odmah si sponzorusa,tipicna muska spika cim neces da se zabavljas s nekim nezrelim kretenom koji visi na maminoj sisi
i ne radi nista.
Aha, odmah si sponzorusa,tipicna muska spika cim neces da se zabavljas s nekim nezrelim kretenom koji visi na maminoj sisi
- black
#90 Re: Nafurantice u Sarajevu
..joj kako samo drazesnobesana wrote:
Upoznala sam ga, i ostavila nakon x godina.što bi rekli "pun ko brod", ali ja fakat nisam s njim bila zbog njegovih para ( da sam Bogdo ) nego zato jer sam ga voljela. A i prije njega nisam nikad bila sa kokuzom ( ne pika se u ratu, tada smo svi bili kokuzi
- GODZZILA
#91 Re: Nafurantice u Sarajevu
fear_of_the_dark wrote:Upoznala sam ga, i ostavila nakon x godina.što bi rekli "pun ko brod", ali ja fakat nisam s njim bila zbog njegovih para ( da sam Bogdo ) nego zato jer sam ga voljela. A i prije njega nisam nikad bila sa kokuzom ( ne pika se u ratu, tada smo svi bili kokuzi
Prvo nauči pisati, onda ide razgovor
-
fixer
#92 Re: Nafurantice u Sarajevu
Aha, odmah si sponzorusa,tipicna muska spika cim neces da se zabavljas s nekim nezrelim kretenom koji visi na maminoj sisifear_of_the_dark wrote:Upoznala sam ga, i ostavila nakon x godina.što bi rekli "pun ko brod", ali ja fakat nisam s njim bila zbog njegovih para ( da sam Bogdo ) nego zato jer sam ga voljela. A i prije njega nisam nikad bila sa kokuzom ( ne pika se u ratu, tada smo svi bili kokuzi
dok je tebi to citavo vrijeme dozvoljeno, cak pozeljno da budes na istoj toj majcinoj sisi, a sama muznja njegovih resursa je odjednom drugacije protumacen gest - s stanovista zene sad odjednom spada u drustveno prihvatljiv modalitet ponasanja. jal si ti normalna, ne boj se da ces privuci "nenormalne". a ako ih privuces, neki oblik introspekcije bi bio ocekivan poduhvat:)
-
Dijasporac
#93 Re: Nafurantice u Sarajevu
eto jedinog momka kojeg sarajke obozavaju 

-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#94 Re: Nafurantice u Sarajevu
Dlaka_ i dlaka*, banirani ste...trajno...po IP...dlaka* wrote:Ja ne mislim da su cure u Sarajevu nešto nafurane, mada se to nekima čini na prvi pogled. Uostalom, neki će se sjetiti vremena kada su se davale za kutiju cigara i za to čekale u redovima. Znači, samo treba sačekati pravo vrijeme, na pravom mjestu i one će pokazati pravo lice
-
Dijasporac
#95 Re: Nafurantice u Sarajevu
Salu na stranu.. mislim da je to bas nisko. Mislim da nisi promislio kad si to stampo. Mogao bi promisliti malo i pronaci da su zene isto nase majke i sestre, nemam nista protiv zezanja ali imam mnogo protiv zezanja oni koji se nemogu braniti.dlaka* wrote:Ja ne mislim da su cure u Sarajevu nešto nafurane, mada se to nekima čini na prvi pogled. Uostalom, neki će se sjetiti vremena kada su se davale za kutiju cigara i za to čekale u redovima. Znači, samo treba sačekati pravo vrijeme, na pravom mjestu i one će pokazati pravo lice
-
halo_ba
#96 Re: Nafurantice u Sarajevu
Ne bih da pametujem, ali mislim da su argumenti i kontraargumenti previse maliciozni. Zato, radi mira u kuci, treba je zatvoriti.
I zasto se citav svijet opet svodi na Sarajevo?
I zasto se citav svijet opet svodi na Sarajevo?
-
*mima*
#97 Re: Nafurantice u Sarajevu
Dijasporac wrote:Salu na stranu.. mislim da je to bas nisko. Mislim da nisi promislio kad si to stampo. Mogao bi promisliti malo i pronaci da su zene isto nase majke i sestre, nemam nista protiv zezanja ali imam mnogo protiv zezanja oni koji se nemogu braniti.dlaka* wrote:Ja ne mislim da su cure u Sarajevu nešto nafurane, mada se to nekima čini na prvi pogled. Uostalom, neki će se sjetiti vremena kada su se davale za kutiju cigara i za to čekale u redovima. Znači, samo treba sačekati pravo vrijeme, na pravom mjestu i one će pokazati pravo lice
Kresne li se sta kod vas dvojice?
-
Dijasporac
#98 Re: Nafurantice u Sarajevu
mima wrote:Dijasporac wrote:Salu na stranu.. mislim da je to bas nisko. Mislim da nisi promislio kad si to stampo. Mogao bi promisliti malo i pronaci da su zene isto nase majke i sestre, nemam nista protiv zezanja ali imam mnogo protiv zezanja oni koji se nemogu braniti.dlaka* wrote:Ja ne mislim da su cure u Sarajevu nešto nafurane, mada se to nekima čini na prvi pogled. Uostalom, neki će se sjetiti vremena kada su se davale za kutiju cigara i za to čekale u redovima. Znači, samo treba sačekati pravo vrijeme, na pravom mjestu i one će pokazati pravo lice
Drago mi je jos uvijek sto sam te isprovaljivo onoliko
Last edited by Dijasporac on 17/03/2009 11:06, edited 1 time in total.
-
*mima*
#99 Re: Nafurantice u Sarajevu
Dijasporac wrote:mima wrote:
-
Dijasporac
#100 Re: Nafurantice u Sarajevu
ma u bad mudu sam, izvini ako sam se lose izraziomima wrote:Dijasporac wrote:mima wrote: