Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
novalic wrote:salu na stranu.. nedavno sam imala goste par dana, mladi par.. 24 i 25 godina, vjencavaju se u maju.. ...
bila nekakva diskusija.. ona njemu fino i polako kako nije u pravu...
ja izadjem iz prostorije, vratim se nenadano i cujem njega kako joj veli...
picka ti materina...
sta je ovdje problematichno? ja ti mogu, na prste jedne ruke, nabrojati ljude koje ja smijem poslati u 3PM i kojima ja dozvolim da mene posalju u rodno mjesto bez da nastane belaj. Ona je na prvom mjestu. Ostala cetvorica su moj brat i najbolji prijatelji.
jer, zar nije poanta sa parnerom biti iskren do koske. ako to podrazumijeva jebanje majki, mrshakanje, slanje u tri pizde materine itd. so let it be. obostrano naravno. uostalom, nije li "tajna" veze (ljubavne, prijateljske ...) bash to ... da se mozesh KVALITETNO POSVADJATI, bez da veza pukne.
parovi kod kojih sve izgleda OK i koji se NIKADA ne svadjaju ... kod njih nesto nije uredu.
Ne znam dinash, posvadjati se je OK al opet gdje ces svom zivotnom partneru govoriti nesto tipa "kurvo", "droljo: i psovati mater i familiju...
Za mene je to apsolutno neprihvatljivo
ok ok ... tachno. sve to stoji. NIJE lijepo. da ne ispadne sad kako se nas dvoje castimo 'nako n dejli bejsis ... i priznajem, nije bash poslastica za ushi. medjutim, sve je stvar "dogovora" medju partnerima. hocu reci, ja smatram nedostatak bilo kakvog razgovora slabijim cak i od razgovora na tom nivou.
plus, ja kad se maznem koljenom u rub ormara ili noznim palcem u prag ... ne stedim rijeci i izraze ... iako sam nachitan.
Ma nije to problem psovati al problem je kome to psovati. Kad se kresnes od sto ili nesto jebes stolu sve po spisku i nekom uopste. Drugacije je kad gledas nju/njega u oci i skreses joj sve po spisku. Moze se i bez toga kvalitetno posvadjati :D
pitt wrote:Ma nije to problem psovati al problem je kome to psovati. Kad se kresnes od sto ili nesto jebes stolu sve po spisku i nekom uopste. Drugacije je kad gledas nju/njega u oci i skreses joj sve po spisku. Moze se i bez toga kvalitetno posvadjati :D
dinash wrote:ok ok ... tachno. sve to stoji. NIJE lijepo. da ne ispadne sad kako se nas dvoje castimo 'nako n dejli bejsis ... i priznajem, nije bash poslastica za ushi. medjutim, sve je stvar "dogovora" medju partnerima. hocu reci, ja smatram nedostatak bilo kakvog razgovora slabijim cak i od razgovora na tom nivou.
plus, ja kad se maznem koljenom u rub ormara ili noznim palcem u prag ... ne stedim rijeci i izraze ... iako sam nachitan.
ma psuj ti ormaru sta hoces, mores ga i marnuti, ako ti padne na pamet...
zamisli jednu sliku.. imas zensko dijete, finu curu.. normalnu.. i ona nabasa na ovakvu sirovinu tipa moga gosta.. i ti njega cujes kako joj on pobroji **ku materinu...
dinash wrote:ok ok ... tachno. sve to stoji. NIJE lijepo. da ne ispadne sad kako se nas dvoje castimo 'nako n dejli bejsis ... i priznajem, nije bash poslastica za ushi. medjutim, sve je stvar "dogovora" medju partnerima. hocu reci, ja smatram nedostatak bilo kakvog razgovora slabijim cak i od razgovora na tom nivou.
ma psuj ti ormaru sta hoces, mores ga i marnuti, ako ti padne na pamet...
zamisli jednu sliku.. imas zensko dijete, finu curu.. normalnu.. i ona nabasa na ovakvu sirovinu tipa moga gosta.. i ti njega cujes kako joj on pobroji **ku materinu...
tebi mrak na oci, i ti njemu ***ku razbijes...
jel' tako ili nije
Automatski bi imala pravo na sehidsku penziju nebi taj vise jezika imao da opsuje bilo kome
Last edited by pitt on 04/03/2005 17:12, edited 1 time in total.
novalic wrote:zamisli jednu sliku.. imas zensko dijete, finu curu.. normalnu.. i ona nabasa na ovakvu sirovinu tipa moga gosta.. i ti njega cujes kako joj on pobroji **ku materinu...
tebi mrak na oci, i ti njemu ***ku razbijes...
jel' tako ili nije
prije nego sto odgovorim "jeste" moram malo zakomplikovati .
konkretno, malo bih se zapitao kako sam smo to odgojili dijete da mu to NE SMETA.
konkretno u tvom primjeru: ko sam ja da intervenisem u bilo kojem obliku. tvojoj prijateljici ocito ne smeta sto on nju salje tamo odakle je dosla. za pretpostaviti je dvije stvari: ili i ona njega smije poslati, ili uziva u tome da on tako postupa sa njom ... u nekom SM smislu. i don't care. da nije tako, zasto bi bila s njim? uostalom, zele se vjenchati, zar ne? so it's their problem ... mozda cak nije ni problem, mozda je njihov nacin komunikacije.
da cura ustane i pljusne mu samarcinu uz "prostachino jedna, kako to govorish samnom" ili odreagovala na neki nachin i da on nju tada napadne (bilo verbalno bilo fizichki) ... umjesao bih se. ali to se nije desilo u navedenom primjeru ... do njih je znachi ...
da je to samo psovka.. pa hajde, ti meni ja tebi, ali imas masu.. masu divljaka koji to sebi daju za pravo a da zena ni da pisne.. zamisli da ona njemu odgovori isto.. pa nikada se oni ne bi vjencali, moj dino.. nikada..
rijetki su ti kojima mozes odgovoriti istom mjerom...
zato sam ja toj curi i rekla da je tuka.. jer nije da nece, nego joj nije u karakteru...
a jos jedan primjer, slijedeci puta kada odes kod punca i punice, vi pocnite.. komunicirati..
mozda ti se punica zarumeni..
(punac sigurno)
Last edited by novalic on 04/03/2005 17:25, edited 1 time in total.
Ehh Dinash, haj ti znaj jel smije to uraditi. Mozda je uradila prvi put pa ju je idiot slomio i zaprijetio da ce je roknut i nju i djecu. Nije lako kad joj zaprijeti a pogotovu ako i djecu spomene
novalic wrote:da je to samo psovka.. pa hajde, ti meni ja tebi, ali imas masu.. masu divljaka koji to sebi daju za pravo a da zena ni da pisne.. zamisli da ona njemu odgovori isto.. pa nikada se oni ne bi vjencali, moj dino.. nikada..
njoj je samo do svadbe? or what? sto se zeli vjenchati s kretenom. mislim, nije on kriv sto je seljak, ali ona jeste kriva sto je SA seljakom. ej, nagledao sam se svega u zivotu, znam o cemu govorim.
novalic wrote:a jos jedan primjer, slijedeci puta kada odes kod punca i punice, vi pocnite.. komunicirati ... mozda ti se punica zarumeni..
(punac sigurno)
nazalost, nisam imao prilike komunicirati sa puncem i punicom ... mada bih mu imao stosta reci ... ali to nije tema danashnje emisije ...