Ne podcjenjuj Severinu i njenu moc eksploatacije svih ponudjenih prilika.m@m@ wrote:gdje je severini mozak? na prsima?
To mozhe samo jako inteligentna zhena.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ne podcjenjuj Severinu i njenu moc eksploatacije svih ponudjenih prilika.m@m@ wrote:gdje je severini mozak? na prsima?
ne bih ja tako lako seve okarakterisao kao glupacu....m@m@ wrote:gdje je severini mozak? na prsima?
Da društvo nije ogrezlo u nemoralu, ne bi ona tolike pare stekla "inteligencijom".burek_in_space wrote:Ne podcjenjuj Severinu i njenu moc eksploatacije svih ponudjenih prilika.m@m@ wrote:gdje je severini mozak? na prsima?
Umjesto Severina i Balkan, ubaci Britney Spears i USA, i doci cesh do istog rezultata.Great Cornholio wrote:
Da društvo nije ogrezlo u nemoralu, ne bi ona tolike pare stekla "inteligencijom".
da nije ovo, da nije ono....Great Cornholio wrote:Da društvo nije ogrezlo u nemoralu, ne bi ona tolike pare stekla "inteligencijom".burek_in_space wrote:Ne podcjenjuj Severinu i njenu moc eksploatacije svih ponudjenih prilika.m@m@ wrote:gdje je severini mozak? na prsima?
Nažalost, tako je kako kažeš.burek_in_space wrote:Umjesto Severina i Balkan, ubaci Britney Spears i USA, i doci cesh do istog rezultata.Great Cornholio wrote:
Da društvo nije ogrezlo u nemoralu, ne bi ona tolike pare stekla "inteligencijom".
S tim da Seve izgleda bolje.

burek_in_space wrote:NeČe na dobro, Ruzha se slozhila sa mnom.
u pravu si, Papetov brat Sead, tako kažu mnogi koji su ga gledali, bio je mnogo veći talenat od Papeta, ali mrsko mu bilo trenirat', provod mu bio draži.alchak.ba wrote:a bilo je boljih fudbalera od Papeta, al Pape je Pape
znaci dodjosmo na isto....Great Cornholio wrote:u pravu si, Papetov brat Sead, tako kažu mnogi koji su ga gledali, bio je mnogo veći talenat od Papeta, ali mrsko mu bilo trenirat', provod mu bio draži.alchak.ba wrote:a bilo je boljih fudbalera od Papeta, al Pape je Pape
Meni na kući postavlj'o izolaciju jedan majstor iz Tojšića, i tom prilikom je izjavio : Pjanićev amidža je mog'o bit bolji fudbaler od Miralema, al' flaša mu bila draža od lopte.
isto tako vjerovatno ima puno talentovanijih, za pjevanje, djevojaka nego što je to Seve, i još uz to ništa manje izražene vanjske ljepote, ali malo ih je talentovanih za "glumu" kojom se Seve proslavila kao pjevačica.
Kao što i pjesma kažealchak.ba wrote:
znaci dodjosmo na isto....
zivot nije fer
eto nek ti znas sta smo nas dvojica misliliburek_in_space wrote:Niste doshli na isto ba, jer GreatCornholio zanemaruje sposobnost uzimanja najboljeg iz odredjene situacije. A Severina je to tako plastichno i praktichno pokazala. Umjesto da potone nakon onakvog snimka, ona je izashla jacha nego ikad.
Dođe čovjeku prosto da se raplače nad tužnom joj i teškom "sudbinom".burek_in_space wrote:Niste doshli na isto ba, jer GreatCornholio zanemaruje sposobnost uzimanja najboljeg iz odredjene situacije. A Severina je to tako plastichno i praktichno pokazala. Umjesto da potone nakon onakvog snimka, ona je izashla jacha nego ikad.
Ko ljutio, oko?alchak.ba wrote:
eto nek ti znas sta smo nas dvojica mislili
Shto bi plakali, zhena nakon svega grmi.Great Cornholio wrote: Dođe čovjeku prosto da se raplače nad tužnom joj i teškom "sudbinom".
Ma svašta bi ti se ja sad nagovorio, al' ne smijem, ti si vlast'burek_in_space wrote: Shto bi plakali, zhena nakon svega grmi.
Qrcheve vlastiGreat Cornholio wrote:
Ma svašta bi ti se ja sad nagovorio, al' ne smijem, ti si vlast'![]()
![]()
![]()
Jah, o čemu ja pričam, o Seve i Jeleni Rozgi, a ko biva nekakav intelektualac![]()
![]()
Nema sad ništa državno, privatluk zavlad'o na sve strane, kad je Tito bio kralo se šakom raširenih prstiju, pa nešto i ispadalo, sad ovi što kradu kradu šakom spojenih prstiju, ništa ne ispada, a penzije znaš i sam kakve su,maj, daj, da ti ne pričam'burek_in_space wrote:Qrcheve vlastiGreat Cornholio wrote:
Ma svašta bi ti se ja sad nagovorio, al' ne smijem, ti si vlast'![]()
![]()
![]()
Jah, o čemu ja pričam, o Seve i Jeleni Rozgi, a ko biva nekakav intelektualac![]()
![]()
![]()
Slobodno progovori, i one su drushtveni fenomeni.