Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
m@m@ wrote:sta ocekivati od muskarca il bude na putu, il lezi kuci nesto ga boli il 5 dana ranije pocne kukati kako nije plata bila i kako ima dugova...etc etc
to su amateri, cojek raskine pred sv. Valentina sa mogucnoscu pomirenja, a pravi nadju curu koja barem kaze da joj to nsita ne znaci i miran Kuvajt, ha ya
ps. danas je Europa liga i velike pare ce se obrnuti na kladionici jer je sinoc bio los dan tako da znate drage curice zasto danas nema poklona, a ako i ima onda su simbolicni kao Euroblock cokoladica i slicno.
m@m@ wrote:sta ocekivati od muskarca il bude na putu, il lezi kuci nesto ga boli il 5 dana ranije pocne kukati kako nije plata bila i kako ima dugova...etc etc
to su amateri, cojek raskine pred sv. Valentina sa mogucnoscu pomirenja, a pravi nadju curu koja barem kaze da joj to nsita ne znaci i miran Kuvajt, ha ya
ps. danas je Europa liga i velike pare ce se obrnuti na kladionici jer je sinoc bio los dan tako da znate drage curice zasto danas nema poklona, a ako i ima onda su simbolicni kao Euroblock cokoladica i slicno.
iskreno rečeno - Hebeš muško kojem je bitnije da gleda kitonosce nego žensko
Evo da jedna zena pita zene...jel se vama kad desilo da neki momak s kojim ste izasle, ili "gledale se", il hodale, salje poruke za praznike, i cestita praznik od porodice __________________(prezime). Znaci, ozenio se u medjuvremenu, tj. netom prije cestitanja, pa se ne javlja u svoje ime, vec u ime porodice.
Na taj nacin su mi dosad dvojica "javila" da su se ozenili.
Moram da napomenem da bas toj dvojici momaka nisam nikad slala nikakve poruke, niti sam im se javljala (iako mi to nije strano, znam ja i bombardovat porukama )...mogla bih shvatiti da mi signaliziraju na neki nacin da im se ne javljam, ali nemaju sta, jer nisam im se ni javljala.