Je l' ne možete biti malo spontaniji, pa miša mu, ovdje haman svi imaju skontano 17 alternativnih scenarija sa nekom osobom i shodno tome, 17 svojih reakcija na akciju te osobe. Malo ba opuštenija varijanta, da se uživa i to
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Muhamed Đakmić
#6076 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
De ba ljudovi, što svi šablone neke koriste u međusobnim odnosima
Je l' ne možete biti malo spontaniji, pa miša mu, ovdje haman svi imaju skontano 17 alternativnih scenarija sa nekom osobom i shodno tome, 17 svojih reakcija na akciju te osobe. Malo ba opuštenija varijanta, da se uživa i to
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#6077 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ćejf je post'o luksuz.
- Muhamed Đakmić
#6078 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Đe drug jufka, obeć'o je da će doći.Chmoljo wrote:ćejf je post'o luksuz.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#6079 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
eno ga cvrči ko zaprška, ima upalu mišića 
- Muhamed Đakmić
#6080 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Gde ti je masa, pi*ko jedna izdefinisana?
Nek vidi poruku ovdje
Nek vidi poruku ovdje
-
10slukom
#6081 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
...sour cherry wrote:Vidiš,ja ne razmišljam na takav način.Uz to,vjera mi je bitna,a tu su jasno postavljene granice i za muškarce i žene bez ikakve razlike.Ja na njega gledam kao na muškarca koji se nije htio nikome dati samo radi Stvoritelja i onoga što je on propisao.I poštujem ga zbog toga i bila bi mi čast biti mu prva kao i on meni.Eto ja sam rekla iskreno.od proslosti se ne zivi neznam koliko je nevinih preostalo al jesi se upitala kad ako ga dosad niko nije htio sto ce inace tebi ondakontas sto pisac hoce reci
![]()
Last edited by Chmoljo on 09/02/2013 00:05, edited 1 time in total.
Reason: banned
Reason: banned
- Beauty01
#6082 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ista samsour cherry wrote:Vidiš,ja ne razmišljam na takav način.Uz to,vjera mi je bitna,a tu su jasno postavljene granice i za muškarce i žene bez ikakve razlike.Ja na njega gledam kao na muškarca koji se nije htio nikome dati samo radi Stvoritelja i onoga što je on propisao.I poštujem ga zbog toga i bila bi mi čast biti mu prva kao i on meni.Eto ja sam rekla iskreno.od proslosti se ne zivi neznam koliko je nevinih preostalo al jesi se upitala kad ako ga dosad niko nije htio sto ce inace tebi ondakontas sto pisac hoce reci
![]()
- ho oponopono
#6083 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
...traži ti koju hoćeš tvoj izbor!alijagoro je napisao/la:
Mislis da ne trazim nevinu?
...samo velim odgovor na to po meni nonsense pitanje, koji sam ti po redu pobogu?!... boli te dupe... kao što mene boli s koliko si njih bio, big dil, da se razumijemo, svako je imao život prije nego što je upoznao nekoga!
- alchak.ba
#6084 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Svaka cast za chery i iskrenosti.

Bar nije ko vecina muskarcina koji bi jahali, a nevinu zenili.
No i za to ima lijeka kod Karabega.....
Bar nije ko vecina muskarcina koji bi jahali, a nevinu zenili.
No i za to ima lijeka kod Karabega.....
- _aja_
#6085 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Chery je žemsko mislim 
- WildRedRose
#6086 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
jes' jes' .._aja_ wrote:Chery je žemsko mislim
ajoj, ona xmaya, nema je, al dusa , nije joj lahko sada
- _aja_
#6087 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
I ope vrtiš tom g....WildRedRose wrote:jes' jes' .._aja_ wrote:Chery je žemsko mislim![]()
ajoj, ona xmaya, nema je, al dusa , nije joj lahko sada![]()
- WildRedRose
#6088 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ali samo desno-lijevo. nije vise ukrug

- _aja_
#6089 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ovo se ipak može podnjeti, hvala za promjenu 
-
Nur_
#6090 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Poštujem stav, međutim imaj na umu da u današnje vrijeme gdje je toliki sexualni pritisak na muškarca - takvi muškarci su jako isfrustrirani, nažalost. Većina jeste, iako ne volim da generalizujem. Umjesto da im to bude "prednost" zapravo bude kamen spoticanja. Mnogi od njih su "zaljubljeni" u razne voditeljice, pjevačice - stvarno je tako, uopšte se ne poznaju i jako vole da umišljaju (nisu to balavci, već muškarci od 25 +). Imam jako dobru prijateljicu (nisam ja to) koja je mnogo puta imala veze sa nevinim muškarcima, to je zaista komedija bila. Ovaj jedan je bio zaljubljen u jednu voditeljicu (tek je naknadno to skontala) i zapravo niko mu nije valjao a od svake je ocekivao da to bude ona, a imao je jako visoko mišljenje o sebi - jer je on nevin i zna šta hoćesour cherry wrote:Vidiš,ja ne razmišljam na takav način.Uz to,vjera mi je bitna,a tu su jasno postavljene granice i za muškarce i žene bez ikakve razlike.Ja na njega gledam kao na muškarca koji se nije htio nikome dati samo radi Stvoritelja i onoga što je on propisao.I poštujem ga zbog toga i bila bi mi čast biti mu prva kao i on meni.Eto ja sam rekla iskreno.od proslosti se ne zivi neznam koliko je nevinih preostalo al jesi se upitala kad ako ga dosad niko nije htio sto ce inace tebi ondakontas sto pisac hoce reci
![]()
- kokuz_sa
#6091 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
meni nikako nije jasno gdje vi nadjete takve momke koji su "vanserijski"Nur_ wrote:
Poštujem stav, međutim imaj na umu da u današnje vrijeme gdje je toliki sexualni pritisak na muškarca - takvi muškarci su jako isfrustrirani, nažalost. Većina jeste, iako ne volim da generalizujem. Umjesto da im to bude "prednost" zapravo bude kamen spoticanja. Mnogi od njih su "zaljubljeni" u razne voditeljice, pjevačice - stvarno je tako, uopšte se ne poznaju i jako vole da umišljaju (nisu to balavci, već muškarci od 25 +). Imam jako dobru prijateljicu (nisam ja to) koja je mnogo puta imala veze sa nevinim muškarcima, to je zaista komedija bila. Ovaj jedan je bio zaljubljen u jednu voditeljicu (tek je naknadno to skontala) i zapravo niko mu nije valjao a od svake je ocekivao da to bude ona, a imao je jako visoko mišljenje o sebi - jer je on nevin i zna šta hoće. Zapravo on tu voditeljicu nikad uživo nije upoznao ni vidio, a misli da je savršena žena za njega. Tako su mnogi muškarci nevini - psihički osakaćeni na svoj način, rijetko i jedan zna da se nosi s time. Ko umije i koji zna šta hoće - zaista sve pohvale.
ili gdje ta tvoja haverka nabra toliko nevinih momaka
-
Nur_
#6092 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ima ih vjeruj mi da ih imakokuz_sa wrote:meni nikako nije jasno gdje vi nadjete takve momke koji su "vanserijski"Nur_ wrote:
Poštujem stav, međutim imaj na umu da u današnje vrijeme gdje je toliki sexualni pritisak na muškarca - takvi muškarci su jako isfrustrirani, nažalost. Većina jeste, iako ne volim da generalizujem. Umjesto da im to bude "prednost" zapravo bude kamen spoticanja. Mnogi od njih su "zaljubljeni" u razne voditeljice, pjevačice - stvarno je tako, uopšte se ne poznaju i jako vole da umišljaju (nisu to balavci, već muškarci od 25 +). Imam jako dobru prijateljicu (nisam ja to) koja je mnogo puta imala veze sa nevinim muškarcima, to je zaista komedija bila. Ovaj jedan je bio zaljubljen u jednu voditeljicu (tek je naknadno to skontala) i zapravo niko mu nije valjao a od svake je ocekivao da to bude ona, a imao je jako visoko mišljenje o sebi - jer je on nevin i zna šta hoće. Zapravo on tu voditeljicu nikad uživo nije upoznao ni vidio, a misli da je savršena žena za njega. Tako su mnogi muškarci nevini - psihički osakaćeni na svoj način, rijetko i jedan zna da se nosi s time. Ko umije i koji zna šta hoće - zaista sve pohvale.
ili gdje ta tvoja haverka nabra toliko nevinih momaka
![]()
-
sour cherry
#6093 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa zato što nisu preispitali svoje razloge i zato što im je bitno šta drugi kažu.To je stvar koju sa sobom moraju da riješe,a pritisak svakako jeste veliki,ali koga briga za to.Valjda su sami sebi bitni.Poštujem stav, međutim imaj na umu da u današnje vrijeme gdje je toliki sexualni pritisak na muškarca - takvi muškarci su jako isfrustrirani, nažalost.
Uh,psihički osakaćenih ima i među onima koji su ih mnogo promijenili.Nema to veze s tim nego s odnosom prema sebi.Tako su mnogi muškarci nevini - psihički osakaćeni na svoj način, rijetko i jedan zna da se nosi s time.
Ovo i jeste ključ.Da zna šta hoće i zašto to hoće.Što se tiče tih iskustava drugarice,ne bih u to ulazila.Svega ima.Ko umije i koji zna šta hoće - zaista sve pohvale.
-
Nur_
#6094 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
@sour cherry
Slažem se potpuno, ali imaj na umu da od 10 nevinih - što je lutrija naći, dva su načisto sa sobom (to je danas generalno veliki problem svima nama), ostalih 8 je - isfrustrirano. Ne kažem da drugi muškarci koji su imali bezbroj žena - psihički su stabilni, ali su nevini muškarci veća zamka - jer ih žene idealiziraju.
U svakom slučaju, nisamo svi isti, vrijeme ionako uvijek pokaže svoje. Svi nađemo ono što zapravo i tražimo
. Sretno!
Slažem se potpuno, ali imaj na umu da od 10 nevinih - što je lutrija naći, dva su načisto sa sobom (to je danas generalno veliki problem svima nama), ostalih 8 je - isfrustrirano. Ne kažem da drugi muškarci koji su imali bezbroj žena - psihički su stabilni, ali su nevini muškarci veća zamka - jer ih žene idealiziraju.
U svakom slučaju, nisamo svi isti, vrijeme ionako uvijek pokaže svoje. Svi nađemo ono što zapravo i tražimo
-
sour cherry
#6095 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Tako ti misliš.od 10 nevinih - što je lutrija naći, dva su načisto sa sobom (to je danas generalno veliki problem svima nama), ostalih 8 je - isfrustrirano.
Ne idealiziram nikoga.ali su nevini muškarci veća zamka - jer ih žene idealiziraju.![]()
Da,to svakome i želimSvi nađemo ono što zapravo i tražimo![]()
- alijagoro
#6096 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Postenoho oponopono wrote:...traži ti koju hoćeš tvoj izbor!alijagoro je napisao/la:
Mislis da ne trazim nevinu?![]()
...samo velim odgovor na to po meni nonsense pitanje, koji sam ti po redu pobogu?!... boli te dupe... kao što mene boli s koliko si njih bio, big dil, da se razumijemo, svako je imao život prije nego što je upoznao nekoga!
- Zatamnjena stakla
#6097 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Žemske 
Zabavljate se s muškarcem druge vjere a njegova mama to ne dopušta? Šta radit
Zabavljate se s muškarcem druge vjere a njegova mama to ne dopušta? Šta radit
- WildRedRose
#6098 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pratiti i slusati mamu, ona te rodila ...

- Zatamnjena stakla
#6099 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Po meni nema logike al' haj.
- WildRedRose
#6100 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ma nema ni meni, ali to sam cula nedavno , pa mi naumpade...
moj savjet, (ako mislis ozbiljno sa tom djevojkom), popricaj sa mamom,objasni joj da je volis i te stvari...i mislim da po svakoj vjeri ( po islamu sigurno) musko smije u brak sa zenom druge vjere... pa eto, ne znam da li ti koristi sada
moj savjet, (ako mislis ozbiljno sa tom djevojkom), popricaj sa mamom,objasni joj da je volis i te stvari...i mislim da po svakoj vjeri ( po islamu sigurno) musko smije u brak sa zenom druge vjere... pa eto, ne znam da li ti koristi sada