jedino ako je GI joe u izvedbi dwayne johnsonaIII SULTAN III wrote:samo ako se GI pogodi tad je prava ljubav
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
pakica_
#5551 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
- alchak.ba
#5552 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
- dusa_raskopuša
#5553 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
A sta da raaaaadim, kad me pogresno skontaju 
- SultanSuljke
#5554 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
http://cdn03.cdn.justjared.com/wp-conte ... awards.jpgpakica_ wrote:jedino ako je GI joe u izvedbi dwayne johnsonaIII SULTAN III wrote:samo ako se GI pogodi tad je prava ljubavtad bi bilo ljubavi dozavrat!
objesen i on ccccccc
-
pakica_
#5555 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
e nabijem ga! sve sto valja, pozenjeno! plju!III SULTAN III wrote:http://cdn03.cdn.justjared.com/wp-conte ... awards.jpgpakica_ wrote:jedino ako je GI joe u izvedbi dwayne johnsonaIII SULTAN III wrote:samo ako se GI pogodi tad je prava ljubavtad bi bilo ljubavi dozavrat!
objesen i on ccccccc
doduse, nije on mene upozn'o, razbatalio bi on brak sad pa sad, a onda bismo skupa odjahali u suton
- SultanSuljke
#5556 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
http://cdn03.cdn.justjared.com/wp-conte ... awards.jpg
objesen i on ccccccc
[/quote]
e nabijem ga! sve sto valja, pozenjeno! plju!
doduse, nije on mene upozn'o, razbatalio bi on brak sad pa sad, a onda bismo skupa odjahali u suton
[/quote]
doduse....haj da se upoznamo....taman sam u fazi da razbatalim brak
objesen i on ccccccc
e nabijem ga! sve sto valja, pozenjeno! plju!
- eluna
#5557 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
koji od 1.000.000 razloga ćeš da ti navedemIII SULTAN III wrote:zasto eskiviraju susret sa muskom osobom koju zarko zele ?
- eluna
#5558 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pitanje je suviše individualnoalchak.ba wrote:šta je za vas romantika?
neka ne može preživjeti dan da joj ne opališ šamar, druga ne može prezivjeti dan da joj barem 5 puta ne kažeš "volim te", a neka ne može preživjeti dan bez barem malo valjuckanja među plahtama - pa makar se samo na valjuckanju završilo ...............a ima i onih koje ne mogu preživjeti dan bez novih cipela, parfema, haljina, nakita
-
pakica_
#5559 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ako si k'o dwayne, samo reci kad i gdje hahahaIII SULTAN III wrote:
- alchak.ba
#5560 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
znao sam da nisam romanticaneluna wrote:pitanje je suviše individualnoalchak.ba wrote:šta je za vas romantika?
neka ne može preživjeti dan da joj ne opališ šamar, druga ne može prezivjeti dan da joj barem 5 puta ne kažeš "volim te", a neka ne može preživjeti dan bez barem malo valjuckanja među plahtama - pa makar se samo na valjuckanju završilo ...............a ima i onih koje ne mogu preživjeti dan bez novih cipela, parfema, haljina, nakita
- SultanSuljke
#5561 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
zasto razgovor uvijek zapocinjete rijecima: dragi, moramo razgovarati

- eluna
#5562 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
da naznačimo VAŽNOST teme .......III SULTAN III wrote:zasto razgovor uvijek zapocinjete rijecima: dragi, moramo razgovarati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ono što ne započnemo takvim riječima je manje više bitno, kad žena hoće da ti kaže nešto JAAAAKKOOOOOO bitno, razgovor će početi takvom naznakom. To ti znači da mozak isključiš IZ SVEGA OSTALOG, i skoncentrišeš se na ono što će ti ona reći
- dusa_raskopuša
#5563 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
III SULTAN III wrote:zasto razgovor uvijek zapocinjete rijecima: dragi, moramo razgovarati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni kad bi tako rek'o 'draga, moramo razgovarati', opalila bih mu sljagu da mu zvoni u usima 3 dana.
- dale cooper
#5564 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ti si raskopušo vječiti buntovnik.dusa_raskopuša wrote:III SULTAN III wrote:zasto razgovor uvijek zapocinjete rijecima: dragi, moramo razgovarati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni kad bi tako rek'o 'draga, moramo razgovarati', opalila bih mu sljagu da mu zvoni u usima 3 dana.
- mrtva kokoš
#5565 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
fakat, logicno bi bilo da kaze .. dušo, moramo razgovaratidusa_raskopuša wrote:
- dusa_raskopuša
#5566 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Mrzim tepanje tog tipa.
- dale cooper
#5567 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Tebi treba lupiti o stol i reći "slušaj ženo" 
- SultanSuljke
#5568 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ili hoce da munta, satro na finjaka ....dragiiii - dragaaaeluna wrote:da naznačimo VAŽNOST teme .......III SULTAN III wrote:zasto razgovor uvijek zapocinjete rijecima: dragi, moramo razgovarati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ono što ne započnemo takvim riječima je manje više bitno, kad žena hoće da ti kaže nešto JAAAAKKOOOOOO bitno, razgovor će početi takvom naznakom. To ti znači da mozak isključiš IZ SVEGA OSTALOG, i skoncentrišeš se na ono što će ti ona reći
- Logovan
#5569 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Samo je stvar u tome da je vama sve jako bitno.eluna wrote: da naznačimo VAŽNOST teme .......
To je to.dale cooper wrote:Tebi treba lupiti o stol i reći "slušaj ženo"
- SultanSuljke
#5570 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ehh jbg....ako se pocne lupati sakama po stolu..... onda kasnije te sake garant presele na lice.....
vise volim reci: ohani loma i stipu me da odmorim
- SultanSuljke
#5571 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
veze s vezom wrote:ko to...ja samo kazem slusaj sad ...III SULTAN III wrote:zasto razgovor uvijek zapocinjete rijecima: dragi, moramo razgovarati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Logovan
#5572 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ma ne presele, nema razloga.III SULTAN III wrote:ehh jbg....ako se pocne lupati sakama po stolu..... onda kasnije te sake garant presele na lice.....![]()
- SultanSuljke
#5573 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ama znam samo fino al ako nemere fino...onda razgulitus jedno od drugog....mislim da je tako najboljezlo87 wrote:Ma ne presele, nema razloga.III SULTAN III wrote:ehh jbg....ako se pocne lupati sakama po stolu..... onda kasnije te sake garant presele na lice.....![]()
vise volim reci: ohani loma i stipu me da odmorimTo je najbolji način da se sa ženama počne ozbiljan razgovor.
- spreca
#5574 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
prvo sakom je lupiti pa ona reci slusaj zenodale cooper wrote:Tebi treba lupiti o stol i reći "slušaj ženo"
- eluna
#5575 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
znači - kod tebe sultan prolazi ono kad legnete navečer a ona kaže "dušo, da te pitam nešto ...."III SULTAN III wrote:ama znam samo fino al ako nemere fino...onda razgulitus jedno od drugog....mislim da je tako najboljezlo87 wrote:Ma ne presele, nema razloga.III SULTAN III wrote:ehh jbg....ako se pocne lupati sakama po stolu..... onda kasnije te sake garant presele na lice.....![]()
vise volim reci: ohani loma i stipu me da odmorimTo je najbolji način da se sa ženama počne ozbiljan razgovor.