Ja placam.
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#5351 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Joj vas dvojica
, hocete sobicak kakav?
Ja placam.
Ja placam.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5352 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ladyblue18 wrote:Joj vas dvojica, hocete sobicak kakav?
![]()
Ja placam.
-
FMDzem
#5353 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Eeh' ponovo ja ..
Vidim da se i kasnije malo nastavila polemika oko mog posta, pa da malo razjasnim.
1. Bio sam dosadan, 0-24, "udaaaavi"...
Ne.
Kao sto sam vec i rekao, imala je apsolutnu slobodu. Nisam bio prenapadan, cak sta vise, umjeren.
Nasa veza je pocela jos u srednjoskolskim danima. Naravno, 5 radnih dana smo se vidjali, bili smo zajedno, isli smo u isti razred, ali nismo sjedili u istoj klupi. Ponekad... Odjeljenska z. zezancija, fazoni, bizoni .. Zato?.. Procitaj stavku 1.
Nakon skole, eventualno bi prosetali, ispratio bih je kuci i to bi ugl. bilo too, osim ako nije neki nama bitan dan, pa bi smo svratili na pice etc... Vikendom smo se slabo vidjali. Svaku 2gu 3cu subotu, parafraziram, bi smo izlazili u grad i to ukoliko dobije dopustenje od roditelja. Dakle, nisam zelio 0-24 zbog stavke "1", nisam zelio da budem prenapadan u vezi izlazaka zbog, vec navedenih obaveza u kuci, ali to su vec privatne stvari, i za to je kod mene imala opravdanje i potpuno razumijevanje.
Mozda nije lijepo od mene sto cu i ovo da napisem ali, nije "zeljela" ni da mi dodje na rodjendan, da li zbog tih opravdanih situacija, da li jer mi nije nista kupila, ne znam, a i ne zelim da ulazim u to jer meni materijalno nema nikakvo znacenje. Sve sto sam zelio je da znam da je ona tu, etc.. Naravno, pojavila mi se na vratima kada sam "digao nos".
Ako bude trebalo jos nekih detalja, samo recite, ne zelim da na kraju ispadnem papucar, sta ti ja znam
Dalje.. Da dam neki zakljucak sta i kako..
2. S obzirom da smo obadvoje odlicni ucenici u srednjoj skoli, odlucimo da nastavimo i da usavrsavamo ono za sto smo se vec skolovali. Zajedno upisemo fax.. Kontam' zajedno smo, lakse ce nam biti, nesto cu ja skontati, nesto ona, dvije glave su pametnije od jedne.. Tako i bude .. Isti fax, isto usmjerenje..
3. Ne znam koliko ce vas zena priznati, ali u periodu pocetka fakultetskog obrazovanja se dogodi neki bum u vasoj glavi. Samim dolaskom ili ne dolaskom na predavanja vi dobijate daleko vecu slobodu nego ranije. Ide se s kafe na kafu, bleji po kaficima, a niko vas ne pita gdje ste sta ste. To je period kada vam se ta sloboda "osladi" i zelite je svjesno ili ne svjesno max. iskoristiti. Provodi, derneci, partiji, upoznavanje nove raje, fakticki, vas zivot se mijenja. Eh' tu sada nastaje problem. Ne raspoznajete da je to sto se dogadja privremeno, ali sta nakon toga? Jedni ce se vratiti u svoj grad, drugi ce se zaposliti, treci ce naci svoju srecu sa nekim 4tim i td. Ti ostajes sam.
To je ono na sto sam joj ja pokusao da aludiram, da joj pokazem. Da to sto je njoj "naletio period u kojem zeli biti sama" je upravo taj period, period kada odbacujes druge kojima je stalo do tebe, a ne vidis da 100 od sto ljudi nece biti kasnije tu kada se sve zavrsi. I sta onda?
4. Ja sam ucinio sve sto je bilo u mojoj mogucnosti da joj pokazem da to sto sada pokusava su upravo te bubice o kojima sam pisao. Zelio sam samo da vidim da li vi stvarno ne cjenite neke stvari, pa makar one bile i puke sitnice..
Stavice jednog dana prst na celo i reci:"Pogrijesila sam."
Vidim da se i kasnije malo nastavila polemika oko mog posta, pa da malo razjasnim.
1. Bio sam dosadan, 0-24, "udaaaavi"...
Ne.
Nasa veza je pocela jos u srednjoskolskim danima. Naravno, 5 radnih dana smo se vidjali, bili smo zajedno, isli smo u isti razred, ali nismo sjedili u istoj klupi. Ponekad... Odjeljenska z. zezancija, fazoni, bizoni .. Zato?.. Procitaj stavku 1.
Nakon skole, eventualno bi prosetali, ispratio bih je kuci i to bi ugl. bilo too, osim ako nije neki nama bitan dan, pa bi smo svratili na pice etc... Vikendom smo se slabo vidjali. Svaku 2gu 3cu subotu, parafraziram, bi smo izlazili u grad i to ukoliko dobije dopustenje od roditelja. Dakle, nisam zelio 0-24 zbog stavke "1", nisam zelio da budem prenapadan u vezi izlazaka zbog, vec navedenih obaveza u kuci, ali to su vec privatne stvari, i za to je kod mene imala opravdanje i potpuno razumijevanje.
Mozda nije lijepo od mene sto cu i ovo da napisem ali, nije "zeljela" ni da mi dodje na rodjendan, da li zbog tih opravdanih situacija, da li jer mi nije nista kupila, ne znam, a i ne zelim da ulazim u to jer meni materijalno nema nikakvo znacenje. Sve sto sam zelio je da znam da je ona tu, etc.. Naravno, pojavila mi se na vratima kada sam "digao nos".
Ako bude trebalo jos nekih detalja, samo recite, ne zelim da na kraju ispadnem papucar, sta ti ja znam
Dalje.. Da dam neki zakljucak sta i kako..
2. S obzirom da smo obadvoje odlicni ucenici u srednjoj skoli, odlucimo da nastavimo i da usavrsavamo ono za sto smo se vec skolovali. Zajedno upisemo fax.. Kontam' zajedno smo, lakse ce nam biti, nesto cu ja skontati, nesto ona, dvije glave su pametnije od jedne.. Tako i bude .. Isti fax, isto usmjerenje..
3. Ne znam koliko ce vas zena priznati, ali u periodu pocetka fakultetskog obrazovanja se dogodi neki bum u vasoj glavi. Samim dolaskom ili ne dolaskom na predavanja vi dobijate daleko vecu slobodu nego ranije. Ide se s kafe na kafu, bleji po kaficima, a niko vas ne pita gdje ste sta ste. To je period kada vam se ta sloboda "osladi" i zelite je svjesno ili ne svjesno max. iskoristiti. Provodi, derneci, partiji, upoznavanje nove raje, fakticki, vas zivot se mijenja. Eh' tu sada nastaje problem. Ne raspoznajete da je to sto se dogadja privremeno, ali sta nakon toga? Jedni ce se vratiti u svoj grad, drugi ce se zaposliti, treci ce naci svoju srecu sa nekim 4tim i td. Ti ostajes sam.
To je ono na sto sam joj ja pokusao da aludiram, da joj pokazem. Da to sto je njoj "naletio period u kojem zeli biti sama" je upravo taj period, period kada odbacujes druge kojima je stalo do tebe, a ne vidis da 100 od sto ljudi nece biti kasnije tu kada se sve zavrsi. I sta onda?
4. Ja sam ucinio sve sto je bilo u mojoj mogucnosti da joj pokazem da to sto sada pokusava su upravo te bubice o kojima sam pisao. Zelio sam samo da vidim da li vi stvarno ne cjenite neke stvari, pa makar one bile i puke sitnice..
Stavice jednog dana prst na celo i reci:"Pogrijesila sam."
- Muhamed Đakmić
#5354 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja samo znam da ćeš shvatiti da si je prebolio onog momenta kad skontaš da ti je svejedno hoće li se ona udariti po čelu i reći pogriješila sam, ili ne.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#5355 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Aferim.Sarajevo1946 wrote:Ja samo znam da ćeš shvatiti da si je prebolio onog momenta kad skontaš da ti je svejedno hoće li se ona udariti po čelu i reći pogriješila sam, ili ne.
- respo
#5356 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ajd procitaj ponovo moj post pa onda zakljucujsanjam-te wrote:Nigdje nisam napisala da je neko drugi manje vrijedan, nigdje nisam napisala da bih izabrala nasilnika il nešto treće...jesam napisala da izbor pravim prvenstveno na osnovu vjere, al vjere u smislu da on nema samo ime il eto slučajno je rođen takav, nego vjere u punom smislu i onda on kao takav mi jeste garancija da je bolji od nekog drugog.
Ako to znači da sam konzerva,papanka-toliko o tvom nivou komuniciranja, neka znači, eto biću to sve navedeno.
Ja kažem, osoba sam kojoj je vjera jako važna u životu i zbog toga želim isto nekoga kome je vjera važna i to je to.
DA bitno je kakav je ko čovjek, DA bitno je da te poštuje, DA bitno je još hiljadu stvari...pa naravno da jeste i sve to se podrazumijeva da će neko htjeti naći u svom partneru,ali pored toga ja još želim da je moje vjere..jel nemoguće naći,nije..ja našla i sretna sam zbog toga.
- Muhamed Đakmić
#5357 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Koliko smo vas leet i ja sreli sinoć u Ježu?

-
Gentleman5001
#5358 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
E ovako, ima jedna ženska sa posla, ja sam novi uposlenik i ta cura je BOOOMBA, znači prezgodna. I sad konta ona mene pogledima, ovo ono, al je stvarno malo opasna. Kad hodam hodnikom pokraj nje kontam zgaziće me kako grabi.. dakle, zenska je ono pravo sigurna u sebe a ja se takvih zenskinja bojim. Još mi je na neki način i nadređena, pa je ja ne kontam nikako, kako da joj pridjem? Znam kad sam prije sa hajmo reći opuštenijim ženama folirao, pridjem ja, kafica, ovo ono, priča, folovi.. i tako to fino predje u nešto ozbiljnije. al ovo bajo mi je totalno strano. Znači ženska tare sve pred sobom, stroga je, mislim da će preuzeti firmu ako tako nastavi.. al konta ona mene malo, nisam ja od juče pa da ne shvatam te poglede, dobar dan, dobro jutro.. malo se i folira al mi se pravo dopada...
evo jedna scena:
Mi na sastanku ujutro, sjedimo za okruglim stolom.. ima nas 8-9, šef trkelja kao i obično, ja tek ust'o i bacam pogled u daljinu i razmišljam šta trebam raditi danas.. i ne kontam ja uopšte da gledam u nju. I na kraju ja dodjem u stvarnost, otvorim oči i vidim da se gledamo u oči, ne popuštam ni ja ni ona.. a meni srce lupa sto na sat, poželio sam u zemlju propast
jer sam uvijek glumio neuhvatljivog, nisam do sad odavao ni jednoj da joj mogu ujutro kafu u krevet donijet.. i tako to spontano ona popusti, okrene se kolegici i nešto se smješka a i njena kolegica se nešto smješi i kad razgovaram sa njom nekako je opuštenija il šta ja već znam, neka hemija je to... Al brate nisam ja sad nesto kao lafo iskusan, imao sam svakakvih treba, al ovo mi je brate kao slijetanje na Mars. Ne kontam nikako, kako prići, totalno se izgubim kraj nje.. al bi se garant luđački pokidali u krevetu..
Znam prije kad sam bio sa zenskinjama
da sam bio siguran u sebe, lafo alfa mužjak, al ne mogu je zbog straha nekog kojeg ni ja ne mogu shvatiti.
Zna li neka alfa-ženka kako da se riješim ovoga straha, trebam li otići kod neke vračare, lafo uhvatit se ekstremnih sportova, bacit se sa padobranom. Kako se uopšte pristupa tim ženama koje imaju veća muda od mene i tako to bio bih zahvalan.
evo jedna scena:
Mi na sastanku ujutro, sjedimo za okruglim stolom.. ima nas 8-9, šef trkelja kao i obično, ja tek ust'o i bacam pogled u daljinu i razmišljam šta trebam raditi danas.. i ne kontam ja uopšte da gledam u nju. I na kraju ja dodjem u stvarnost, otvorim oči i vidim da se gledamo u oči, ne popuštam ni ja ni ona.. a meni srce lupa sto na sat, poželio sam u zemlju propast
Znam prije kad sam bio sa zenskinjama
Zna li neka alfa-ženka kako da se riješim ovoga straha, trebam li otići kod neke vračare, lafo uhvatit se ekstremnih sportova, bacit se sa padobranom. Kako se uopšte pristupa tim ženama koje imaju veća muda od mene i tako to bio bih zahvalan.
-
Great Cornholio
#5359 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Idi prvo Mevli u Crvene Njive, nek ti salije stravu 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#5360 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Prvo napiši koja firma.
-
Gentleman5001
#5361 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Nazvao sam noćas Vidovitog Milana i bacio je kašike na moj problem, kaže biće tariguz uskoro ali nije siguran sa koje strane i ko koga 

Da ti dam i broj ličneleet wrote:Prvo napiši koja firma.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#5362 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ako baš želiš..
Daj hint barem

Daj hint barem
-
Gentleman5001
#5363 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Marketingleet wrote:Ako baš želiš..
Daj hint barem![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#5364 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Kol'ko je visoka, je li brineta ? Neću više ništa pitat' aj promis 
-
Great Cornholio
#5365 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Čuj žena direktor, pa kud ide ovaj svijet
Zapjevaj joj ovu, kad naletiš na nju u hodniku, ima da se ona počne tebe bojat
Zapjevaj joj ovu, kad naletiš na nju u hodniku, ima da se ona počne tebe bojat
-
sha_ba
#5366 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
nema tebi pomoci......

- respo
- Muhamed Đakmić
#5368 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Kad počne drugi put da tare sve pred sobom polomi joj kosti. Tako se nećeš više ti nje bojati nego ona tebe, a istovremeno će da te se boje i sve druge žene. Jednim udarcem sto muha ubiješ 
-
pakica_
#5369 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ne boj se takvih, prijatelju, boj se onih povucenih
ove "strasne" su takve dok im ne nadjes tacku, a onda se sloze sam' tak' 
ovakve su frka
ovakve su frka
-
Gentleman5001
#5370 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ehh,, uskoro će bit' lijek za SIDU a meni nema pomoćisha_ba wrote:nema tebi pomoci......
![]()
Ćuj amatera, kroz više ženskinja sam ja prošao nego što su one prošle pored mene il' kako se već to kažerespo wrote:joj amatera
Ne znam bgm, ja sam romantična dušaSarajevo1946 wrote:Kad počne drugi put da tare sve pred sobom polomi joj kosti. Tako se nećeš više ti nje bojati nego ona tebe, a istovremeno će da te se boje i sve druge žene. Jednim udarcem sto muha ubiješ
-
Great Cornholio
#5371 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Da je to tako lako ne bi Adem u jabuke otišoSarajevo1946 wrote:Kad počne drugi put da tare sve pred sobom polomi joj kosti. Tako se nećeš više ti nje bojati nego ona tebe, a istovremeno će da te se boje i sve druge žene. Jednim udarcem sto muha ubiješ
- Muhamed Đakmić
#5372 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Joj dobar si Cornholio
-
Gentleman5001
#5373 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Otišo Adem u jabuke i zajebao sve muškarce, hvala mu i slavaGreat Cornholio wrote:Da je to tako lako ne bi Adem u jabuke otišoSarajevo1946 wrote:Kad počne drugi put da tare sve pred sobom polomi joj kosti. Tako se nećeš više ti nje bojati nego ona tebe, a istovremeno će da te se boje i sve druge žene. Jednim udarcem sto muha ubiješ
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#5374 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Što me hladno iskulira 
-
Gentleman5001
#5375 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ko to jarane?